2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun diyeyim inş. düzelir kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz.Jel falan verdimi doktor peki?Uyumuyormu çokmu acıyor dişleri?Çokmu ağlıyor geceleri?
öyle aglaması falan yok emoşum ama gayet düzenli olan gecce uykuları bölünmeye başladı
dr u gece agrısı daha cok olur dedi agrı kesici şurup verdi..kullandım ama gece 2 3 defa uyandı..
jel falan vermedi nedense..bende istemedim..

Ebrucum calgel jel hemen bi eczaneden aliver heryerde vardir zararli degil guvenle kullanabilirsin. Benimkinde de ayni sorun var gunduz huysuzlanmaya basladi bazi gecelerde bagiriyor bi yandan uyumaya calisiyor yavrum. Gece yatmadan once calpol veriyorum en erken 4 saat arayla verebiliyosun gece uyanirsa da calpol ver bir de gunduz taza sogan var ya bildigimiz onu ver onunla cok guzel kasiyolar ve icindeki dogal bir madde agriya da iyi geliyormus ben bir haftadir her gun tutusturuyorum eline...

ebruu öznurr su yosunu hadii hadi pılınızı pırtınızı toplayınn handelere ilk bi varalımmmkaydirigubbakcemile3:sinifsinif:sempatiksalakcinni

günaydın anneler
ben maalesef gelemiyorum Hilal ateşlendi 3 dişimiz mahveddi onu dün işten geldikten sonra ablamdan aldım ve diş iyice çıkmış ve ateşlendi çok kucak istedi sabaha kadar kucak,meme,dolaşıp durduk babasını da istemiyor ben hiç uyumadım ama Hilal yarım saat arayla uyudu şimdi kucağımda salladım yine uyudu

dewam ederde beni cok bunaltrsa alıcam bi jel krem artık..evet calgeli duydum..
taze sogan demek hee..eline vericez yani..
kıs hiç duymadım cok ilgnc..
deniycem
..
Selam tekrardan. havalar iyi maşallah, herhalde herkes hgeliyodur artık. bi bakayım konuşulanlara:)

hade bagalım...:hulya:

:1no2::1no2::1no2:

Bir şey mi kaçırdım ?Neden büyük gün?

buluşma günüdelikafadulden

uykusuz bi geceden sonra herkese günaydın..
bunu benden duymaya alışık degilsiniz dimii
ama bu diş cıkarma dönemi düzenimizi allak bullak etti..
neyse..
canolar..
bol resim+videoooo is ti yooo ruzzzzzzz!!!!!

geçmiş olsun cnm. neyse ki Yağmurunki geçici bi durum cnm inş. çabucak atlatır da o da rahatlar sen de tekrar eski rahatına dönersin
Yaa pınar da gelmiyor ama artık birileri çeker foto herhalde:))

Gunaydin demeyi unutmusum herkese gunaydinnn

günayydın kızlarrr

Günaydın kızlara.s.

Hay allah, geçmiş olsun cnm yaa. Hilal de tam zamanını buluyor geçen buluşmada da öyle oldu( inş. bi dahaki sefer diyelim artık napalım:1no2: Burcudan haberin var mı??

ebruu öznurr su yosunu hadii hadi pılınızı pırtınızı toplayınn handelere ilk bi varalımmmkaydirigubbakcemile3:sinifsinif:sempatiksalakcinni
hahahah....

ayfer gecmiş olusn canım
cok ii anlıorum
diş huysuzlugu cok fena ateş olmadı bşzde ama..daha 1.dişgerci..

birbirinizi cekin da meral..
bak hasret in melisası gelecektifoto cekmeye cadoz ablası getrmedi

furkii gelmiomu

hahahah....

ayfer gecmiş olusn canım
cok ii anlıorum
diş huysuzlugu cok fena ateş olmadı bşzde ama..daha 1.dişgerci..

sağolc canım ama Hilal ateş yüzünden çok huysuz hep ağlıyor gece çok fenaydı ben nöbette fitil verdim ,diş jel sürdüm yarım saat ya uydu ya uyumadı hep gece böyleydi.babasına bile gitmedi hep kucak ve ben ateşi şuan düşük ve uyuyor bakalım

cengizin tentecileri gelmiş oraya gtti.. bnmle tartışarak tabi..
ben sinirden dört köşeyim
ceren kucağmda sawaş werio..
sümeyra gelcek umarım hmn gelmez bn hazır değilim:;((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…