- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.601
öyle aglaması falan yok emoşum ama gayet düzenli olan gecce uykuları bölünmeye başladıCanım geçmiş olsun diyeyim inş. düzelir kısa zamanda eski düzeninize dönersiniz.Jel falan verdimi doktor peki?Uyumuyormu çokmu acıyor dişleri?Çokmu ağlıyor geceleri?
öyle aglaması falan yok emoşum ama gayet düzenli olan gecce uykuları bölünmeye başladı
dr u gece agrısı daha cok olur dedi agrı kesici şurup verdi..kullandım ama gece 2 3 defa uyandı..
jel falan vermedi nedense..bende istemedim..
kocam Doguhan ıle gelmeme ızın vermedı.Ise gıttı kendulerı.
dewam ederde beni cok bunaltrsa alıcam bi jel krem artık..evet calgeli duydum..Ebrucum calgel jel hemen bi eczaneden aliver heryerde vardir zararli degil guvenle kullanabilirsin. Benimkinde de ayni sorun var gunduz huysuzlanmaya basladi bazi gecelerde bagiriyor bi yandan uyumaya calisiyor yavrum. Gece yatmadan once calpol veriyorum en erken 4 saat arayla verebiliyosun gece uyanirsa da calpol ver bir de gunduz taza sogan var ya bildigimiz onu ver onunla cok guzel kasiyolar ve icindeki dogal bir madde agriya da iyi geliyormus ben bir haftadir her gun tutusturuyorum eline...
Selam tekrardan. havalar iyi maşallah, herhalde herkes hgeliyodur artık. bi bakayım konuşulanlara:)
Günaydın canlar
Eymen bu gece hiç uyumadı ağladı çıldırdı ne oldu anlayamadım hafif burnu tıkanık gibiydi
serum fizyolojik damlattım sabaha karşı 1 saat kadar uyudu az öncede 10 dk.
Eşim yollamıyor beni bu havada ne işim varmış karşılarda kucağımda bebekle ben işe gitmesem götürürdüm dedi bissürü dil döktüm ama nafile...:1no2:
Eymen şu an prizlere yetişmeye çalışıyor yine yorucu bir gün bizi bekliyor eyvahedigeldismile
Bir şey mi kaçırdım ?Neden büyük gün?
uykusuz bi geceden sonra herkese günaydın..
bunu benden duymaya alışık degilsiniz dimii
ama bu diş cıkarma dönemi düzenimizi allak bullak etti..
neyse..
canolar..
bol resim+videoooo is ti yooo ruzzzzzzz!!!!!
Gunaydin demeyi unutmusum herkese gunaydinnn
günayydın kızlarrr
günaydın anneler
ben maalesef gelemiyorum Hilal ateşlendi 3 dişimiz mahveddi onu dün işten geldikten sonra ablamdan aldım ve diş iyice çıkmış ve ateşlendi çok kucak istedi sabaha kadar kucak,meme,dolaşıp durduk babasını da istemiyor ben hiç uyumadım ama Hilal yarım saat arayla uyudu şimdi kucağımda salladım yine uyudu
hahahah....ebruu öznurr su yosunu hadii hadi pılınızı pırtınızı toplayınn handelere ilk bi varalımmmkaydirigubbakcemile3:sinifsinif:sempatiksalakcinni
günaydın anneler
ben maalesef gelemiyorum Hilal ateşlendi 3 dişimiz mahveddi onu dün işten geldikten sonra ablamdan aldım ve diş iyice çıkmış ve ateşlendi çok kucak istedi sabaha kadar kucak,meme,dolaşıp durduk babasını da istemiyor ben hiç uyumadım ama Hilal yarım saat arayla uyudu şimdi kucağımda salladım yine uyudu
selam canlarrrr
birbirinizi cekin da meral..:1no2::1no2::1no2:
buluşma günüdelikafadulden
geçmiş olsun cnm. neyse ki Yağmurunki geçici bi durum cnm inş. çabucak atlatır da o da rahatlar sen de tekrar eski rahatına dönersin
Yaa pınar da gelmiyor ama artık birileri çeker foto herhalde:))
Günaydın kızlara.s.
hahahah....
ayfer gecmiş olusn canım
cok ii anlıorum
diş huysuzlugu cok fena ateş olmadı bşzde ama..daha 1.dişgerci..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?