2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bnde öleydim ayfercim
dökülüyorum

geçmiş olsun hilale umarım çabuk toparlar çok yorulmuştur canım benim güzel güzel uyur inş. sende dinlenirsin bizimde 4. dişimiz uc vermeye başlamış elimiz hep ağızda ne bulursa kaşıyo

benim de hazırlanmam lazom şimdi, çok geç kalmayın e mi?? görüşürük. pc açık kalsın da arada bakayım:))

biz de bu güzel cumartesi gününde ailecek hastaneye gitcez babamızı bekliyoruz..

evet öyleymiş.biz uzakta olduğumuz için maalesef katılamıyoruz buluşmalara.sen napıyorsun?okul nasıl gidiyor?ha sizin proje devam ediyor mu? of amma çok soru sordum kusura bakma olcaycım

sağol handancım..proje devam fakat ortaklardan biri çekildi:ispanya....polonya ve italya ile devam edicez....çrş günü seminer var ankarada..ekipten bi arkadaş ve müdür bey gidecek...programı da polonya tekrar belirleyip gönderecek bize...

nerde kaldı bu hanımlar yahu????

Nihan bugün çok sakin şükürler olsun az önce yanıma geldi yürüteciyle çekyatın kenarına yatıyordum normalinde önce saçımı yolması sonra da yüzümü tırmalaması lazımdı ama o sakince yüzmü sevdi kuzzuuummmm anladı bende bir tuhaflık olduğunu :)
hasta hasta çok vakit geçirdim onunla gündüz mecburen inşallah ona bulaşmaz...

slmmmm.buluştularmı bizim gacılar faceten baklamalı.
HANİFE,HİLAL,PELİN VE ASYAMIZA GEÇMİŞ OLSUN.bol bol c vitamini salgın var dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…