- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.641
Kızlarr faceden bakarsanız elif acıktı ve uyuyacak bir saat sonra hepsini atarım bunlar cep çekim kızlarda güzelleri varr öpüldünüz istanbulda olanlarr bi keşke desin ne soğuk vardı ne yağmurr süperdii
silamlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi kaynaşma oldu hepinisi çooooook sewiorummmm
handecimin eline emeğine yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan herşey çok güzeldi ımmmm ikramlıklar bir harikaydı o kadar doydum ki o muhteşem kurabiyeyi tadamadımkeşke gelirken alsaydım bi kaçç tane:)))
süper bir ew sahibiydi kendisine teşekkürlerimi sunuyorummmmm........
Merhaba arkadaşlar, güzel bi buluşmadan sonra burdayız tekrardan:)) Arkadaşların da bebişlerin de hepsi birbirinden tatlı. Bebekler nedeniyle çok muhabbet edemesek de yüzyüze görüşmek, sanalın gerçeğe dönüşmesi ilişkilerimizin sıcaklığı bakımından çok güzel oldu bence.
HANDE herşey için çok ama çok teşekkür ederiz tatlım. Ellerine ve yüreğine sağlık. Herşey bi harikaydı
Öznur bizi satın yine, sana çok kızgınım haberin olsun
hasretcım , meralcimmm ne demek hepınızı cok sevıyorum zevktı benım ıcınnnn asıl ben tesekkur ederım gelıp evımız senlendırdıgınız ıcınn kaydirigubbakcemile5
muhtesem bır gundu keske hergun gorusebılsekk sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktan çok tatlısın cnm
bu arada eşine de benden 10 tam puan:)) merdivenlerde karşılaştık,çok kibardı
hee kıbardır gı benım herifff , agzı ıyı laf yapar , beni de ole kandırdı yaa süprizzzzzsempatiksalakcinni
meral demir hala uyumadı yaaa bilmiyorumkismile
:roflol::roflol: :roflol:
KIYAMAM KUZUMA, DÜZENİNİ ALTÜST ETTİK ÇOCUĞUN(
delü o anlamda demedim, cok yoruldu ya ondan uyuyamıosempatiksalakcinni
cocuklar oıcın cok ıyı oldu bulusma sosyallesmelerı acısndan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?