2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr faceden bakarsanız elif acıktı ve uyuyacak bir saat sonra hepsini atarım bunlar cep çekim kızlarda güzelleri varr öpüldünüz istanbulda olanlarr bi keşke desin ne soğuk vardı ne yağmurr süperdii

silamlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
süper bi kaynaşma oldu hepinisi çooooook sewiorummmm
handecimin eline emeğine yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan herşey çok güzeldi ımmmm ikramlıklar bir harikaydı o kadar doydum ki o muhteşem kurabiyeyi tadamadım keşke gelirken alsaydım bi kaçç tane:)))
süper bir ew sahibiydi kendisine teşekkürlerimi sunuyorummmmm........

eger bir aksilik çıkmazsa bir dahakine mutlaka ordayım aklım hep sizdeydi :)

Merhaba arkadaşlar, güzel bi buluşmadan sonra burdayız tekrardan:)) Arkadaşların da bebişlerin de hepsi birbirinden tatlı. Bebekler nedeniyle çok muhabbet edemesek de yüzyüze görüşmek, sanalın gerçeğe dönüşmesi ilişkilerimizin sıcaklığı bakımından çok güzel oldu bence.
HANDE herşey için çok ama çok teşekkür ederiz tatlım. Ellerine ve yüreğine sağlık. Herşey bi harikaydı

Öznur bizi satın yine, sana çok kızgınım haberin olsun

hasretcım , meralcimmm ne demek hepınızı cok sevıyorum zevktı benım ıcınnnn asıl ben tesekkur ederım gelıp evımız senlendırdıgınız ıcınn kaydirigubbakcemile5
muhtesem bır gundu keske hergun gorusebılsekk sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

opuyorumnanaktan çok tatlısın cnm
bu arada eşine de benden 10 tam puan:)) merdivenlerde karşılaştık,çok kibardı

delü o anlamda demedim, cok yoruldu ya ondan uyuyamıosempatiksalakcinni
cocuklar oıcın cok ıyı oldu bulusma sosyallesmelerı acısndan olumunekankayizsmile

cnm senin o nlamda demediğini bilmez miyim. Ama gerçek bu malesefbilmiyorumkismile ister istemez düzeni değişti çocuğun. inşallah gece üzmez seni cnm.

ben kaçayım şimdi, iyi geceler tatlım

iyi geceler kızlar.. çok yorgun çok sıkıntılı bir haftayı geride bıraktık çok şükür.. oğlum tüm hafta huysuzlukta sınır tanımadı.. ney uyku ne yemek hiç bişi istemedi sürekli emmek istedi benide bitirdi kendide tükendi yavrum.. sürekli kustu pazartesi salı günleri.. ama bu akşam bi baktım dişi çıkmış.. tüm yorgunluğa değdi ama canım çıktı desem abartmamış olurum.. oğlumun üst dişi çıktı kızlar varmı çevrenizde önce üst dişi gelen.. şaşırdım yok diildir dedim ama çıt çıt ses gelio :) bu arada buluşma olmuş gelebilmeyi çoook istedim ama bir haftadır hiç bakamadım buralara umarım herkes çok çok iyidir.. birdahaki buluşmada bende olurum inş. bebişlerde annelerde çoook şeker maşallhh.. sıcacık gözüküyosunuz.. öpüyorum..

biz geldik.
çok güzel bir gündü handecim sana bizim güzültümüzü çektigin için çok çok çok.
teşekkür ediyorum,çok güzel ağırlandık şahsen ben öyle düşünüyorum.
ikramlarda süperdi,yarım kilo almışımdır heralde bugün..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…