- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.661
meral demir hala uyumadı yaaa bilmiyorumkismile
çok kıskandımsempatiksalakcinni fotoğraftakiler kim sırayla yazsanızabilmiyorumkismile hepinize ii geceler.
kıyamam çocugum alışkın deil kalabalıga
birden düzen deişti inşallah fazla uzun sürmez uyur.
yağız babasının kucagında uyuyup kaldı yol boyunca uyanmadı,
burger kıng de uyandı patateslere saldırıyo hemen,:asigim:
meral benim kocada pek kibar deilmi:)))
varya hjepinizi kucaklayasım geldi şöyle sımsıkıca..
jale geldinmi istanbula?neden böyle aniden önemli bişey yoktur inşallah.kızlaaar ani bir kararla istanbul'a gidiyorum hem de bakırköy'e ama buluşmaya yetişebileceğimi sanmıyorum
sabah çıkcaz yola otobüsle gideceğim için 4'te 5'te anca evde olurum (o bile belli değil henüz çünkü bileti aşti'den alacağız kaç otobüsüne bineriz bilmiyorum) handelere gidene kadar herkes dağılır zaten
babam gelmişti bize gidelim beraber deyince eşim de sağolsun izin verdi ahh keşke pazar ya da hafta içi olsaydı buluşma
çok geçmiş olsun ailece acil şifalar diliyorum..slm kızlar bugün büyük gün..buluşma var dimi..bol bol foto istiyoruz...
1 haftadır ailecek yatak döşek yatıyoruz kızlar..asya arda ben ve eşim.....1 hafta önce asya ardınden ben ve arda sonra babamız ateşlendik..ve boğaza vurdu.şu anda boğazımda taş düğümlü sanki ve müthiş bir başağrısı.asyam nefes alamamaktan 1 haftadır uyuyamıyo.burada salgın büyük.hastaneler dolup taşıyo..
opuyorumnanaktan::1hug::teselli:birdahaki buluşmaya bekleriz..naniknanikvarya hjepinizi kucaklayasım geldi şöyle sımsıkıca..
canımmm tam tersıne bız cok mutlu olduk, esım ben demır hepımız, hatta esım dıo kı , 15 gunde bı bulusun ne guzel olur, hem cocuklar kaynasır sosyallesır sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
bu arada demir uyudu, bıraz mızıktı ama salladım uyudu ıyıyız cok sukur :lepi:
bu arada sen okadar yemegın uzerıne gıdıp bıde burger kıng mı yedın yivrumm , ulan kıskanıom ıste senı, o kadar yeee bı deri bi kemik kal, adaletsiz dunya :2:
çok kıskandımsempatiksalakcinni fotoğraftakiler kim sırayla yazsanızabilmiyorumkismile hepinize ii geceler.
öncelikle senin o şişko nanaklarını sonrada o şeker tanesi bebiklerinizi öpüyomopuyorumnanaktan çok güzelsiniz, çok kıskandım yaa:asigim:en sisko b enım canımmmm aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:icecream:
ama zayıflıcam ınsa. yaza olan bulusmada ıncecık resımlerıme bakarsınız artıkınn alkisalkisalkisyerimsenibenaklinialirimsmile
soldan sağa>yazgı,burcu,derya,ben,hande,sümeyra.(yerdekide)esin.:)
kızlar bu bebek için aldıgımız buhar makinası mobilyalara zarar verirmi kullanan varmı?
merhaba arkadaşlar, güzel bi buluşmadan sonra burdayız tekrardan:)) arkadaşların da bebişlerin de hepsi birbirinden tatlı. Bebekler nedeniyle çok muhabbet edemesek de yüzyüze görüşmek, sanalın gerçeğe dönüşmesi ilişkilerimizin sıcaklığı bakımından çok güzel oldu bence.
Hande herşey için çok ama çok teşekkür ederiz tatlım. Ellerine ve yüreğine sağlık. Herşey bi harikaydı
öznur bizi satın yine, sana çok kızgınım haberin olsun
ben 6 aydır kullanıyorum şimdiye kadar bi sorun olmadı canım.ayrıca mardine geldiğimizden beri 24 saat kesintisiz kullanıyorum burası çok kuru,nem yok diye.ama mobilyalara çok yaklaştırmadım benbilmiyorumkismile sadece geceleri beşiğin yanında duruyo, ondada kabarma falan olmadıa.s
meral benim kocada pek kibar deilmi:)))
varya hjepinizi kucaklayasım geldi şöyle sımsıkıca..
bak ya kısım ne satması bende cok ıstıyordum gelmeyı.kocam 12 de gıttı ıse annem erkek kardesım bendeydı hazırlanana kadar saat 2 yı buldu ablamlar geldı 2 saatte gelebıldık dedı denızotobuslerı ıptaldı sogutlucesmeye gıtsem kı onada 1 saatten once gıdemezdım muthıs trafık vardı zaten gelmem saat 4 u bulacaktı burcuyla konustuk onlarda yoldaydı sonra esım dedıkı bı dahakıne gıdersın
zaten butun gunum yemek yap ıkramlık hazırla mısafır agırla gectı
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz uykucular kalkmadınız hala :)
sabahtan uyandık atanın bavulunu topluyorum sonrada kendiminkini toplayacağım burada yerler taş o yüzden dayıma gidiyoruz orda kalıcaz neyseki buraya uzak değil yarım saatlik mesafede kışı orda geçiricez oraya gidince görüşürüz :)
günaydın demeden destursuz girmişim ya
neyse bende tünaydınnnnnnnnn arkadaşlar derim..
Merhaba arkadaşlar, güzel bi buluşmadan sonra burdayız tekrardan:)) Arkadaşların da bebişlerin de hepsi birbirinden tatlı. Bebekler nedeniyle çok muhabbet edemesek de yüzyüze görüşmek, sanalın gerçeğe dönüşmesi ilişkilerimizin sıcaklığı bakımından çok güzel oldu bence.
HANDE herşey için çok ama çok teşekkür ederiz tatlım. Ellerine ve yüreğine sağlık. Herşey bi harikaydı
Öznur bizi satın yine, sana çok kızgınım haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?