2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese canlar.
akçay a döndüm evimdeyim.dönüş yolculuğumuz biraz daha sıkıntılıydı Alp le.
gezdik gördük eğlendik ve döndük.ama busefer doyamadım oralara.
mart annecikleri buluştu.süperdi.HANDE ye çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için.
şimdilik bye yine girerim gözüm çok kanlandı.

Günaydıınn... Buluşma fotoları süper, çok kıskandım vallahi... :)) Öpüyorum hepinizi.

Hanife kaz tüyü daha çok terletiyor. Bizde de elyaf, yün ve kaz tüyü var en az terleteni elyaf. Kaz tüyü kurumuyor gibi bir de hep nemli gibi. Süs oldu o artık.

Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan o güzel bakan gözlerin güzelliği
Cnm Eymen genelde yastıksız uyur ama bazen ayağımda salladıktan sonra onu alırken uyanmasın diye yastıkla koyuveririm. O da elyaf yastık,çok ince ve yumuşak. üstüne güzel bi yüz çekersen sorun olmması lazım aslında
Kaztüyü yastıklar çok iyi oluyor aslında ama bazı bebeklerde alerjiye neden olabiliyor. Furkanın yastığı kaztüyüydü ve geceleri falan çok öksürürdü, doktor yastıktandır demişti. yastığı değiştirince geçti cidden

SEni görmek te çok güzeldi cnm. Hadi dinlen bakalım biraz, iyi uykular tatlım

Günaydın Canan'cıma.s.

slm millet fotoğraflarınıza baktım çok eğlenmişsiniz :) biz buralarda öksüz gariban aman boşverin dalga geçiyorum allah dostlukları daim etsin. ben de dün güneydoğu turundaydım batman mardin kocam bana midyattan mükemmel bir gümüş gerdanlık seti aldı evlilik yıldönümü hediyesi :lepi:, deniz çok sıkıldı yalnız arabasının içinde kafamçokkarıştı bütün gün evin içinde istediği gibi gezebilirken arabaya bağlı kalmak çok sıktı onu, bebek ne kadar sakin olursa olsun yinede bebekle gezmek zormuş gerçekten :1no2:

evine hoş geldin canım :) iyice dinlenin inşallah :)

kaz tüyü olanlarda terletmez yazıyor ama :uhm:

iltifat değil canım hakikat :)
gözümün gördüğünü söylüyorum...

ben hep yastıkla yatırıyorum ama benim cadının çok saçı var ve kafası çok terliyor zaten azıcık sıcak olsa bunalsa emse uyusa...vs.

yastığı su oluyor uyandığında doğdu doğalı böyle... elyaf daha da terletiyor ama kaztüyü de sorunluysa yün alayım o zaman...

Resimlerinize baktım çatlattınız beni.Toplaşmışınız hepiniz yine mart bebişleri ne hoş olmuş bir biz ankaralılar toplanmayı beceremedik ne tembeliz yahu?

kızlar cok cok tesekkur ederız opuyorumnanaktan
gercekten cok cok guzel bır gundu... unutulmayacaklar arasına gırdı sımdıden :lepi:
keske hepımız bır araya gelebilsek...
umarım bır gun hepımız toplasabılırız...opuyorumnanaktan

canım cok sevındım sag salım vardıgınıza, cok guzel bır gundu, tesekkur ederız geldıgın ıcın...
resımlere baktım da, hep demir ve alp yanyana, hep bırbırlerıne bısıler yapıyorlar, kanka oldu onlar solımm valla olumunekankayizsmile

hazırlanamıyorum cunkum koca popoluyum
gec oldugu zaman kocam evde oluyor
cep telefonumu yatak odasında bırakmısım
evet Oznur dıye bırı yok gecen senle konustugumdada sesımı degıstırmıstım

ya kızlar ne güzel buluşmuşsunuz.bi türlü gelemedm şu buluşmalara.benim oğlan hep buluşma zamanı hasta oluyo.şimdi de grip olmuştu.gelmeyi de çok istemiştim.bi dahaki buluşma çok geç olmasın bari.bende gelirim inşallah.:Saruboceq:

ya kızım yağızı döwdü o videoyu bi türlü yükleyemiorum dellencem heee:) süper bi video ben çok beğendimm bakalım nimet teysemiz ne düşüncekkkk:)))

cery bu gece 03,30da uyudu yine mahfoldum
neden böyle yapıyor anlamıyorum yaa 3 gecedir perişan oldun5-5-3,30 sıralamamız
ağlamıyoda zırıl zırıl oyun istyo bişişler yapıyo mızmızlanyo ufff ne olacak bilmiyorum yaa
kadir tuğcuya yazsam ne dicek acaba

canım dayım yanlız yaşıyo eşyalarım gelene kadar orda kalıcaz sonra daha büyük bir ev tutucaz o gine bizimle olucak kışları orda olucaz yazın yine yazlıktayız bizim yazlığın olduğu yerde kimsecikler kalmıyo dayımın orası şehir içi herşey ayağının altında ben iş bulunca ona göre biryere taşıyacağız bakalım kısmet

valla canım çok zor bir durum ben olsam ne yapardım bilmiyorum ben birde uykuya çok düşkünüm :) neyseki ata en geç 22 de yatıyo sabah 6 da-7 de kalkıyo inş. cery de öyle uyumaya başlar

bakın benim süper doktorum kadir bey ew yemekleri we klio konusunda ne diyor:
Hiçbir sakıncası yok... 7 aylık kız çocuğu, 7.7kg. olmalı... 72cm. 11.5 aylık boyu, bu boya göre, 9 kilo olmalı, güzel, boyuna göre eksiği var ideal bir ölçü...7. aydan itibaren evde pişen yemeklerden verebilirsiniz. Ağzı severse, istediğini yiyebilir. Baharatlı, acı ve tuzlu gıdaları zaten yemez, siz versenizde tükürür...

opuyorumnanaktan çok tatlısın cnm
bu arada eşine de benden 10 tam puan:)) merdivenlerde karşılaştık,çok kibardı
alkisalkisalkis
meral demir hala uyumadı yaaa bilmiyorumkismile
halaaaaaaa mı cery 03,30da uyudu
kızlar bu bebek için aldıgımız buhar makinası mobilyalara zarar verirmi kullanan varmı?
ohaa uleyn buhar banyosu ortamı yaratmıoki ne zarar wercek bişi olmaz bizde kullanıyoduk..
valla canım çok zor bir durum ben olsam ne yapardım bilmiyorum ben birde uykuya çok düşkünüm :) neyseki ata en geç 22 de yatıyo sabah 6 da-7 de kalkıyo inş. cery de öyle uyumaya başlar

uykuya düşkünlük tarih oldu yaaa.. bu ne böyle sabahın 5ine kadar sinirden ölüyorum dişelrimi sıka sıka çenelerim ağrıyo artık perişanım yaa
dişler çok zorlayacak sanırım tabii sebebi diş ise...

iyi demiş...ben veriyorum artık ne pişirirsem zaten Nihan mama muhallebi bisküvi falan yemiyor ama yemeklerimi yiyor
önceki gün kıymalı kabak dolması yedi dün mercimek çorbası ve ıspanak yedi....
ama evet azıcık baharatını ya da tuzunu fazla kaçırsam (ona göre) yemiyor ben de pişirdiğim yemekten tuz ve baharat koymadan ona ayırıyorum sonra katıyorum ne katacaksam...acı zaten yenmez bizim evde....sevmiyoruz...
diğer şeyleri yemesini beklersem aç kalır zaten....

cery artık aştı durumu
koltuktan, sehpadan tutunup ayağa kalkıyor we sağa sola doğru adım atarak ilerliyorrrrbilmiyorumkismile
korkuyorum düşecek küt die alıp oturtuyorum ama aynı pozisyonu alması çok geç olmuyorkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…