- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.681
günaydın :)
buluşma fotoları süper...eğlemişsiniz bol bol minikler de öyle :)
Meral hayatım gayet zayıfsın maşallah çok da şıksın neyi dert ediyon anlamadım?
ve bir soru bebişlerin yastıkları nasıl?
bizim setten çıkan elyaf ve anneannemizin yaptırdığı pamuk yastıklarımız vardı ama hem küçük geliyorlar hem de çoook terletiyorlar hele elyafolanı hiç kullanmıyorum...yeni bir tane alıcam ama yün mü kaz tüyü mü önerirsiniz?
selam herkese canlar.
akçay a döndüm evimdeyim.dönüş yolculuğumuz biraz daha sıkıntılıydı Alp le.
gezdik gördük eğlendik ve döndük.ama busefer doyamadım oralara.
mart annecikleri buluştu.süperdi.HANDE ye çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için.
şimdilik bye yine girerim gözüm çok kanlandı.
Günaydıınn... Buluşma fotoları süper, çok kıskandım vallahi... :)) Öpüyorum hepinizi.
Hanife kaz tüyü daha çok terletiyor. Bizde de elyaf, yün ve kaz tüyü var en az terleteni elyaf. Kaz tüyü kurumuyor gibi bir de hep nemli gibi. Süs oldu o artık.
selam herkese canlar.
mart annecikleri buluştu.süperdi.HANDE ye çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için.
Günaydıınn... Buluşma fotoları süper, çok kıskandım vallahi... :)) Öpüyorum hepinizi.
Hanife kaz tüyü daha çok terletiyor. Bizde de elyaf, yün ve kaz tüyü var en az terleteni elyaf. Kaz tüyü kurumuyor gibi bir de hep nemli gibi. Süs oldu o artık.
Bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim cnmopuyorumnanaktan o güzel bakan gözlerin güzelliği
Cnm Eymen genelde yastıksız uyur ama bazen ayağımda salladıktan sonra onu alırken uyanmasın diye yastıkla koyuveririm. O da elyaf yastık,çok ince ve yumuşak. üstüne güzel bi yüz çekersen sorun olmması lazım aslında
Kaztüyü yastıklar çok iyi oluyor aslında ama bazı bebeklerde alerjiye neden olabiliyor. Furkanın yastığı kaztüyüydü ve geceleri falan çok öksürürdü, doktor yastıktandır demişti. yastığı değiştirince geçti cidden
Ayyy hande ne yaptın ayol herkes ikramlıklarını konuşuyor bende istiyorum o yaptıklarından hemde hemennnnnn kötükedihüso
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz uykucular kalkmadınız hala :)
sabahtan uyandık atanın bavulunu topluyorum sonrada kendiminkini toplayacağım burada yerler taş o yüzden dayıma gidiyoruz orda kalıcaz neyseki buraya uzak değil yarım saatlik mesafede kışı orda geçiricez oraya gidince görüşürüz :)
günaydın :)
buluşma fotoları süper...eğlemişsiniz bol bol minikler de öyle :)
Meral hayatım gayet zayıfsın maşallah çok da şıksın neyi dert ediyon anlamadım?
ve bir soru bebişlerin yastıkları nasıl?
bizim setten çıkan elyaf ve anneannemizin yaptırdığı pamuk yastıklarımız vardı ama hem küçük geliyorlar hem de çoook terletiyorlar hele elyafolanı hiç kullanmıyorum...yeni bir tane alıcam ama yün mü kaz tüyü mü önerirsiniz?
Resimlerinize baktım çatlattınız beni.Toplaşmışınız hepiniz yine mart bebişleri ne hoş olmuş bir biz ankaralılar toplanmayı beceremedik ne tembeliz yahu?
slm millet fotoğraflarınıza baktım çok eğlenmişsiniz :) biz buralarda öksüz garibanaman boşverin dalga geçiyorum allah dostlukları daim etsin. ben de dün güneydoğu turundaydım batman mardin kocam bana midyattan mükemmel bir gümüş gerdanlık seti aldı evlilik yıldönümü hediyesi :lepi:, deniz çok sıkıldı yalnız arabasının içinde kafamçokkarıştı bütün gün evin içinde istediği gibi gezebilirken arabaya bağlı kalmak çok sıktı onu, bebek ne kadar sakin olursa olsun yinede bebekle gezmek zormuş gerçekten :1no2:
selam herkese canlar.
öyle öyle, seninkisi de pek kibar anacım, maşallah ikisine de:)) şaka yapmıyom ama yane, cidden kibardı senin eşinde. daha ağır abi havalarında bekliyordum senin eşini nedense
ay aynen benim de seni kucaklayasım geldi kameradan görünce, çok isterdim senin de olmanıboshayallersmile
Bunların hepsi bahane Öznur. Kaç gün öncesinden belli bişi sonuçta, niye 2'ye kadar hazırlanamıyosun ki?? geç bile olsa neden gelmiyosun?? Nİye telefonuma cevap vermiyosun????Ben senin mevcudiyetinden şüphe duymaya başladım, Öznur diye biri yok mu yokusam??
Günaydın cnm, bütün kışı nasıl orda geçireceksiniz ki?? Eşi yok mu dayının??
Sağoll, Türküm doğruyum çalışkanım
öyle öyle, seninkisi de pek kibar anacım, maşallah ikisine de:)) şaka yapmıyom ama yane, cidden kibardı senin eşinde. daha ağır abi havalarında bekliyordum senin eşini nedense
ay aynen benim de seni kucaklayasım geldi kameradan görünce, çok isterdim senin de olmanıboshayallersmile
Bunların hepsi bahane Öznur. Kaç gün öncesinden belli bişi sonuçta, niye 2'ye kadar hazırlanamıyosun ki?? geç bile olsa neden gelmiyosun?? Nİye telefonuma cevap vermiyosun????Ben senin mevcudiyetinden şüphe duymaya başladım, Öznur diye biri yok mu yokusam??
Günaydın cnm, bütün kışı nasıl orda geçireceksiniz ki?? Eşi yok mu dayının??
Sağoll, Türküm doğruyum çalışkanım
cery bu gece 03,30da uyudu yine mahfoldum
neden böyle yapıyor anlamıyorum yaa 3 gecedir perişan oldun5-5-3,30 sıralamamız
ağlamıyoda zırıl zırıl oyun istyo bişişler yapıyo mızmızlanyo ufff ne olacak bilmiyorum yaa
kadir tuğcuya yazsam ne dicek acaba
alkisalkisalkisopuyorumnanaktan çok tatlısın cnm
bu arada eşine de benden 10 tam puan:)) merdivenlerde karşılaştık,çok kibardı
halaaaaaaa mı cery 03,30da uyudumeral demir hala uyumadı yaaa bilmiyorumkismile
ohaa uleyn buhar banyosu ortamı yaratmıoki ne zarar wercek bişi olmaz bizde kullanıyoduk..kızlar bu bebek için aldıgımız buhar makinası mobilyalara zarar verirmi kullanan varmı?
valla canım çok zor bir durum ben olsam ne yapardım bilmiyorum ben birde uykuya çok düşkünüm :) neyseki ata en geç 22 de yatıyo sabah 6 da-7 de kalkıyo inş. cery de öyle uyumaya başlar
bakın benim süper doktorum kadir bey ew yemekleri we klio konusunda ne diyor:
Hiçbir sakıncası yok... 7 aylık kız çocuğu, 7.7kg. olmalı... 72cm. 11.5 aylık boyu, bu boya göre, 9 kilo olmalı, güzel, boyuna göre eksiği var ideal bir ölçü...7. aydan itibaren evde pişen yemeklerden verebilirsiniz. Ağzı severse, istediğini yiyebilir. Baharatlı, acı ve tuzlu gıdaları zaten yemez, siz versenizde tükürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?