2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlarrr
takip edemiyorum sizi kayınvaldemler bende salı günü gitcekler heralde. güzel geçiyor bebişimle çok ilgileniyorlar saolsunlar kızımda bende mutluyuz kayınvaldem saolsun buzluğumu doldurdu su börekleri zeytinyaglı sarma lahana sarması etli sarma yaptı. sen bebeğinle yapamıyosun çıkar çıkar ye dedi saolsun.
buluşmanız süper geçmiş sanırım sizi takip edemiyorum umarım herkes iyidir. bizim üst dişlerde geldi yani biri patlamış bu aralar ek gıda çok yemiyor ama keyfi iyi çok şükür özledim hepinizi görüşmek üzere
pek resim bulamadım hepsi face'temi yaa:S uff

şutarafagitti cevabı su olcak canım ;
Bırakın istedikleri saatte uyusunlar, bebek bunlar napacakları belli olmaz :) Diş cıkarmak ateş, huzursuzluk yapmaz klava:

canım benim kıyamam size ama kesin diş cıkarıyor cery, zaamnı geldı zaten...
bakalım ınsallah bu aksam erken uyur kussummm...
dualarım sızınle :Saruboceq:

:lepi: kesinlikle katılıyorum bu konuda, bende erıyorum hersyeden, zaten sen ben ve yazgı bulusmada mercımeklı kofte bılem verdıkkk zemuszemuszemuszemus

ohhh ne güzel buluştunuz ama ben hiç fotoğraf göremedim ablamın fceden girdim duvarda bişey yok

biz analı oğullu hasta olduk nezleyiiz iyi ki dün gelmedik canlarım hepinizi hasta ederdik her şey de bir hayır var diye boşuna denmemiş..

eymenim artık dört dişli lakin geceleri fenaaaaaaaaaa
hiç uyutmuyor beni hele hastalıkla hepten çığır aştık
yarın doktora götüreceğim kuzumu ben dayanamıyorum o nasıl dayansın (

evine hoşgeldin yazgı.
bizde sana doyamadık inan tekrar tekrar bekleriz.opuyorumnanaktan
gözlerin uykusuzluktanmı neden kanlandı?
geçmiş olsun cnm, yaza görüşürüz inşallah,
bakalım o zaman ne bahaneler olucakkaydirigubbakcemile3
ya kızım yağızı döwdü o videoyu bi türlü yükleyemiorum dellencem heee:) süper bi video ben çok beğendimm bakalım nimet teysemiz ne düşüncekkkk:)))
klava:sen olsan ne düşünürdün hasrett oglumun gözü şişmiş...:1shok:
senin kızın oglumun eline geçmesin:mymeka:
:lepi: kesinlikle katılıyorum bu konuda, bende erıyorum hersyeden, zaten sen ben ve yazgı bulusmada mercımeklı kofte bılem verdıkkk zemuszemuszemuszemus
bende verdim köfteden ama sevmedi.
ama bugün antep usulu kabak,nohut, et yemek yapmıştım
yiyecegini hiç düşünmedim tabi biraz nane vardı bahart olarak çok güzel yedi.

geçmiş olsun olsun.
götür bakalım inşallah bişey yoktur.
dişleride hayırlı olsun eymen beyin..
sen yoktun fotolar o yüzden az oldu bu defa..
melisa işe yaradı sagolsun.birde hasret getirmiyomuş kızcagızı.:)

canım gecmıs olsun, gecen hafta dmirde griptib(hala burnu tıkalı) kadir tugcuyu okuduysan ilac vermeyin diyor , bende doktorun verdigi surubu vermiyorum, atesi yok cunku, deniz suyu burun damlası veriyorum bide vicks suruyorum gogsune

öğlen tam yatayım dedim Alp uyandı.sonra arkadaşlar aradı buluşalım dediler.gittik önce deniz kenarına sonra dağa.ve bendeniz dün sabah 9 da kalktım hazırlandım canlarım mart anaları ile buluştum.gece 23:30 da otobüse bindim buraya doğru yola çıktım yolda uyuyamadım toplasan 2-2,5 saat uyudum.ve eve geldikten sonrada hiç uyumadım.halada ayaktayım.çok mu hızlı yaşıyorum ne?sempatiksalakcinniboshayallersmile

NİMETCİM evet uykusuzluktan diye düşünüyorum
HANDE CİM biz kendimiz ne bulsak yiyoruz ya çocuklarımızıda mahrum bırakmıyoruz.abartmıyoruz ki her şeyi tatmaları en doğrusu sonuçta.devam:teytey:

yaşa bence şurada 2 hafta daha yaşıyacaksın sonrasında
soguklarda pekte rahat olmuyacak
bu gece inşallah dünün acısını çıkarır rahat rahat uyursun..boshayallersmile

iyi gecelerkızlar ben şimdiden pazartesi sendromu yaşıyorum,
temizlik günü ve pazar var (

Son düzenleme:
günaydınn.... ne güzel buluştunuzzz.... hasret kızgınım sana hani beni arayacaktın... ya yağmur var diye ben dışarı çıkamadım zaten öküsürüyordu selin mesafe uzak korktum valla :gitme: ama eşim söyledi face de resimler var çok güzel eğlenmişler bundan sonraki buluşmaya soğuk olsada ben götürürm kaydirigubbakcemile seni dedi tabi arabamız satılmaz ise eyvahedigeldismile :):):) neyse merak ediyorum ama burdan bakamıyorum face ye keşke burayada koysanız resimleri çok mutlu olurdum zemuszemus bugün çok halsizim sanırım hasta olacağım :2:

Günaydın, güzel haftalar herkese,

Çok güzel bir hafta sonundan sonra, yine pçikolocik bunalımdayım, işyerinden olmak kaynaklı :)

Cumartesi günü, canım kocamın sayesinde buluşmaya gidebildim. Kendisi bizi kapıya bıraktı ve kapıdan aldı, zaten o götürmese gidemezdim, çünkü deniz otobüsleri çalışmıyordu. Çok güzel, çok keyifli bir gündü, o kadar çok bebekle birlikte olmak, o minicik ellerine dokunmak, parlayan gözlerine bakmak, içimi öyle pozitif enerjiyle doldurdu ki...Ev sahibimiz sevgili Handemiz, bizi çok güzel ağırladı, herşey harikaydı, bir kez daha çok teşekkürler... Annelerimizin hepsi çok samimi, zaten yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik, bebeklerden sohbete çok fırsat bulamadık ama birarada olmak bile yetti sanırım. Bir ara Meral'le, bunların hepsi uyusa da iki laf etsek diye hayal kurduğumuzu hatırlıyorum :)

Fakaaaat, giderken iki saatte gitmiştik, neyse ki Doruk yol boyunca uyumuştu ve ben de heyecanlı olduğum için çok bunalmamıştım. Dönüşümüz, karşıya arabalı vapurla geçtiğimiz halde, 2 saat 45 dakika sürdü, Doruk gözünü bile kırpmadı, aksine sıkıntıdan resmen delirdi, canımı çıkardı. Sonuç olarak, buluşmada tam 2 saat oturup, yolda 4 saat 45 dakika geçirmiş olduk ki, bu, bu şehirde yaşamaktan bir kez daha nefret etmeme epeyce katkıda bulundu. Anadolu yakasında oturan anneler, katılabilmenizi çok çok isterdim ama bir yandan da iyi ki gelmediler demekten alamadım kendimi...

Dün de yılın son güneşli günlerinden birini değerlendirip dışarı attık kendimizi. Kuzum güneşi görünce mayıştı, yayıldı arabasına, 2,5 saat uyudu. Biz de babasıyla yedik içtik sohbet ettik, oğlum pazar keyfi yapmamıza izin verdi sanki :)

Bizden haberler böyle, çok yazdım sanırım :kedi:

Son düzenleme:
ya sadece iki resim var ama burda neyse çok güzel olmuş belli ... hepiniz çok şekersiniz...
katılıyoruma.s keşke daha çok resim koysaydınız bizde bakardıkolumunekankayizsmile
senin adına çok sevindim bide bizimki uyusa bende rahat etsemsempatiksalakcinni uykusuzluktan başım çatlıyo resmenmirmirmirmir

negüzel senin yazacak bi haftasonun var uzun uzun yazıyosuna.s haftasonu burda kepenk kapatma eylemi vardı açık bakkal bile yoktukaydirigubbakcemile3 gülsemmi ağlasammı bilemedim, fırsat bu fırsat bizde mardin merkeze gittik ama orda da gezecek bi yer yok çok sıkıldım burdanalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…