- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #79.701
cery bu gece 03,30da uyudu yine mahfoldum
neden böyle yapıyor anlamıyorum yaa 3 gecedir perişan oldun5-5-3,30 sıralamamız
ağlamıyoda zırıl zırıl oyun istyo bişişler yapıyo mızmızlanyo ufff ne olacak bilmiyorum yaa
kadir tuğcuya yazsam ne dicek acaba
bakın benim süper doktorum kadir bey ew yemekleri we klio konusunda ne diyor:
Hiçbir sakıncası yok... 7 aylık kız çocuğu, 7.7kg. olmalı... 72cm. 11.5 aylık boyu, bu boya göre, 9 kilo olmalı, güzel, boyuna göre eksiği var ideal bir ölçü...7. aydan itibaren evde pişen yemeklerden verebilirsiniz. Ağzı severse, istediğini yiyebilir. Baharatlı, acı ve tuzlu gıdaları zaten yemez, siz versenizde tükürür...
evine hoşgeldin yazgı.selam herkese canlar.
akçay a döndüm evimdeyim.dönüş yolculuğumuz biraz daha sıkıntılıydı Alp le.
gezdik gördük eğlendik ve döndük.ama busefer doyamadım oralara.
mart annecikleri buluştu.süperdi.HANDE ye çok teşekkür ediyorum bizi ağırladığı için.
şimdilik bye yine girerim gözüm çok kanlandı.
geçmiş olsun cnm, yaza görüşürüz inşallah,ya kızlar ne güzel buluşmuşsunuz.bi türlü gelemedm şu buluşmalara.benim oğlan hep buluşma zamanı hasta oluyo.şimdi de grip olmuştu.gelmeyi de çok istemiştim.bi dahaki buluşma çok geç olmasın bari.bende gelirim inşallah.:Saruboceq:
ya kızım yağızı döwdü o videoyu bi türlü yükleyemiorum dellencem heee:) süper bi video ben çok beğendimm bakalım nimet teysemiz ne düşüncekkkk:)))
bende verdim köfteden ama sevmedi.:lepi: kesinlikle katılıyorum bu konuda, bende erıyorum hersyeden, zaten sen ben ve yazgı bulusmada mercımeklı kofte bılem verdıkkk zemuszemuszemuszemus
ohhh ne güzel buluştunuz ama ben hiç fotoğraf göremedim ablamın fceden girdim duvarda bişey yok
biz analı oğullu hasta olduk nezleyiiz iyi ki dün gelmedik canlarım hepinizi hasta ederdik her şey de bir hayır var diye boşuna denmemiş..
eymenim artık dört dişli lakin geceleri fenaaaaaaaaaa
hiç uyutmuyor beni hele hastalıkla hepten çığır aştık
yarın doktora götüreceğim kuzumu ben dayanamıyorum o nasıl dayansın(
ohhh ne güzel buluştunuz ama ben hiç fotoğraf göremedim ablamın fceden girdim duvarda bişey yok
biz analı oğullu hasta olduk nezleyiiz iyi ki dün gelmedik canlarım hepinizi hasta ederdik her şey de bir hayır var diye boşuna denmemiş..
eymenim artık dört dişli lakin geceleri fenaaaaaaaaaa
hiç uyutmuyor beni hele hastalıkla hepten çığır aştık
yarın doktora götüreceğim kuzumu ben dayanamıyorum o nasıl dayansın(
sağol nimetciğim fotolar nerede ? ben hiç göremiyorumm kiiii
öğlen tam yatayım dedim Alp uyandı.sonra arkadaşlar aradı buluşalım dediler.gittik önce deniz kenarına sonra dağa.ve bendeniz dün sabah 9 da kalktım hazırlandım canlarım mart anaları ile buluştum.gece 23:30 da otobüse bindim buraya doğru yola çıktım yolda uyuyamadım toplasan 2-2,5 saat uyudum.ve eve geldikten sonrada hiç uyumadım.halada ayaktayım.çok mu hızlı yaşıyorum ne?sempatiksalakcinniboshayallersmile
NİMETCİM evet uykusuzluktan diye düşünüyorum
HANDE CİM biz kendimiz ne bulsak yiyoruz ya çocuklarımızıda mahrum bırakmıyoruz.abartmıyoruz ki her şeyi tatmaları en doğrusu sonuçta.devam:teytey:
şutarafagitti cevabı su olcak canım ;
Bırakın istedikleri saatte uyusunlar, bebek bunlar napacakları belli olmaz :) Diş cıkarmak ateş, huzursuzluk yapmazklava:
Herkese günaydın, c.tesiniz güzel geçmiş çok sevindim aranızda olamadığım için üzüldüm ama kısmet, analı oğullu foşur foşurdu burunlarımız, çok sümüklü bi hafta sonu geçirdik sempatiksalakcinni
Kadir tuğcu ya katılmadığım konulardan biri diş zaten daha önce de söylemiştim, diş bal gibi de huzursuzluk yapıyor, çocuk nereyi ısıracağını şaşırıyor,dün bi ara bacağımı yakaladı ısırmaya çalışıyordu, tamam ateş yapacak diye birşey yok ona katılıyorum ama huzursuzluğu oluyor.
Ayrıca gerçekten bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor mesela biz 7 aydan sonra ilk defa dün gece sabaha kadar uyuduk, Allahım ne kadar mesudum tahmin edemezsiniz opuyorumnanaktan
katılıyoruma.s keşke daha çok resim koysaydınız bizde bakardıkolumunekankayizsmileya sadece iki resim var ama burda neyse çok güzel olmuş belli ... hepiniz çok şekersiniz...
senin adına çok sevindim bide bizimki uyusa bende rahat etsemsempatiksalakcinni uykusuzluktan başım çatlıyo resmenmirmirmirmircokoprensim
Herkese günaydın, c.tesiniz güzel geçmiş çok sevindim aranızda olamadığım için üzüldüm ama kısmet, analı oğullu foşur foşurdu burunlarımız, çok sümüklü bi hafta sonu geçirdik sempatiksalakcinni
Kadir tuğcu ya katılmadığım konulardan biri diş zaten daha önce de söylemiştim, diş bal gibi de huzursuzluk yapıyor, çocuk nereyi ısıracağını şaşırıyor,dün bi ara bacağımı yakaladı ısırmaya çalışıyordu, tamam ateş yapacak diye birşey yok ona katılıyorum ama huzursuzluğu oluyor.
Ayrıca gerçekten bebeklerin ne yapacağı belli olmuyor mesela biz 7 aydan sonra ilk defa dün gece sabaha kadar uyuduk, Allahım ne kadar mesudum tahmin edemezsiniz opuyorumnanaktan
Günaydın, güzel haftalar herkese,
Çok güzel bir hafta sonundan sonra, yine pçikolocik bunalımdayım, işyerinden olmak kaynaklı :)
Cumartesi günü, canım kocamın sayesinde buluşmaya gidebildim. Kendisi bizi kapıya bıraktı ve kapıdan aldı, zaten o götürmese gidemezdim, çünkü deniz otobüsleri çalışmıyordu. Çok güzel, çok keyifli bir gündü, o kadar çok bebekle birlikte olmak, o minicik ellerine dokunmak, parlayan gözlerine bakmak, içimi öyle pozitif enerjiyle doldurdu ki...Ev sahibimiz sevgili Handemiz, bizi çok güzel ağırladı, herşey harikaydı, bir kez daha çok teşekkürler... Annelerimizin hepsi çok samimi, zaten yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibiydik, bebeklerden sohbete çok fırsat bulamadık ama birarada olmak bile yetti sanırım. Bir ara Meral'le, bunların hepsi uyusa da iki laf etsek diye hayal kurduğumuzu hatırlıyorum :)
Fakaaaat, giderken iki saatte gitmiştik, neyse ki Doruk yol boyunca uyumuştu ve ben de heyecanlı olduğum için çok bunalmamıştım. Dönüşümüz, karşıya arabalı vapurla geçtiğimiz halde, 2 saat 45 dakika sürdü, Doruk gözünü bile kırpmadı, aksine sıkıntıdan resmen delirdi, canımı çıkardı. Sonuç olarak, buluşmada tam 2 saat oturup, yolda 4 saat 45 dakika geçirmiş olduk ki, bu, bu şehirde yaşamaktan bir kez daha nefret etmeme epeyce katkıda bulundu. Anadolu yakasında oturan anneler, katılabilmenizi çok çok isterdim ama bir yandan da iyi ki gelmediler demekten alamadım kendimi...
Dün de yılın son güneşli günlerinden birini değerlendirip dışarı attık kendimizi. Kuzum güneşi görünce mayıştı, yayıldı arabasına, 2,5 saat uyudu. Biz de babasıyla yedik içtik sohbet ettik, oğlum pazar keyfi yapmamıza izin verdi sanki :)
Bizden haberler böyle, çok yazdım sanırım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?