2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallah canım allah nazarlardan saklasın
Canım bebişin ne kadarlık şuan ? Ya bende 4+5 im...
Dün doktordaydım fakat ne kese gördük ne de bebek ...
9 Temmuzda tekrar gidicem o zamanda inşallah 5+5 olacağız.
Acaba görebilir miyiz ? Çok endişeleniyorum kafamçokkarıştı

canım merhaba bende 4+5 ken doktora gittim zor göründü senin görünmemesi çok normal 5+5 de görünür
benim halam 8. haftasında görmüş keseyi endişe etme

Kızlar merhabalar
Öncellikle tüm anne adaylarını teker teker kutlar,Sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsın rabbım benım hayallerım yıne ertelendi..
:gitme:

çok zor canım yaa,düşündümde test alacağıma o parayla özel poliklinikte test yaptırsam daha hassas olmasmı ordakiler sence canım??
eğer ööleyse c.tesiye kadar gelmesse c.tesi sabah yaptırırımm

canım bak ben cumartesi sabahı yapcın,gel sende cumartesi sabahı yap,.hımm,nedersinn,belki uğurlu olurkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5:dance: :dance:

çok zor canım yaa,düşündümde test alacağıma o parayla özel poliklinikte test yaptırsam daha hassas olmasmı ordakiler sence canım??
eğer ööleyse c.tesiye kadar gelmesse c.tesi sabah yaptırırımm

canım c.tesiye kadar gelmese eğer gününde oluyorsan mutlaka hamilesindir o basit testlerde dahi çıkar
ama kanda baktırsan daha çabuk çıkar olup olmadığı sen cuma günü kan testi yaptır bende varsa çıkacaktır

geçen ay 1hafta gecikti nedense,okadar gecikmesdi hiç.bi ark.ilerde olacak hamişliğe vücut kendini hazrlıyodur dedi,onun doktoru ööle demiş.inş. dedimmdelikafadulden
arada bi kasık ve karın ağrısı giriyo nedendir göreces

bugun baska bir dr a gittim

beta hcg degerine gore ve gebelik haftasına gore kese cok ufak dedi.
kese 3mm, daha net ve buyuk olmalıydı dedi

icim yaniyor..

canım dualarım seninle,Allah yardımcın olsun ve herşey bir an önce düzelir inşallah :Saruboceq:

şu an 6 haftalık,geçen hafta 5 haftalıkken gödük keseyi,endişelenme sakın,9 temmuzda mutlaka görürsün keseyi opuyorumnanaktan

Kızlar merhabalar
Öncellikle tüm anne adaylarını teker teker kutlar,Sağlıklı kucaklarınıza almayı nasip etsın rabbım benım hayallerım yıne ertelendi..
:gitme:

canım hayırlısı olsun,inşallah nisan annesi olursun :Saruboceq:

arkadaşlar bu arada ben belki şubat annesi olabilirmişim,muhtemel doğum tarihim 28 şubat olabilirmiş kaydirigubbakcemile3 ama yinede belli olmaz fakat ben bu topikten ayrılmak istemiyorum çünkü sizleri samimi ve sıcak buldum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…