- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #80.381
otobüste maalesef ...
Aynen, Doruk da yerde yüzüstü durmayı sevmiyor, işi gücü ayakta dursun, zıplasın...
Uykusuzluk perişan ediyor zaten insanın sinirlerini, tek başına o bile yeter yani...
Ben de çok merak ediyorum Hasret'i. Öğlene kadar bekleyelim de, gelmezse ararız birimiz...
.[/B][/COLOR]
canım çok geçmiş olsun,nedenirki budurumda:sinifsinif:Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
kaydirigubbakcemile3 ay rezistans tabi,termostat derken canım rezistansından mı bahsediyorsun? hani gizli rezistens oluyor açık rezistans oluyor?
kızlar benimki sadece 2 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ve çorba bazen meyve de yedirebiliyorum. benim asıl sorun annem. "yeter yedirme artık meme emsin bakl bırakır sonbra deyip beni gerdikçe geriyor...
Ben de çok merak ediyorum Hasret'i. Öğlene kadar bekleyelim de, gelmezse ararız birimiz...
hasret bu saatte uyanmamıştır değil mi arasam mı diye düşünüyorum dün akşamda o aklımdaydı ben kendi kendime düşünürken eşim bile sordu hayırdır neye sıkıldın diye bende merak ediyorum kızcağızı ?
termostat derken canım rezistansından mı bahsediyorsun? hani gizli rezistens oluyor açık rezistans oluyor?
inşallah ben bizimkine 2 öğün anca yedirebiliyorum
kızlar benimki sadece 2 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ve çorba bazen meyve de yedirebiliyorum. benim asıl sorun annem. "yeter yedirme artık meme emsin bakl bırakır sonbra deyip beni gerdikçe geriyor...
Maalesef canım benim şirket ve onun şirketi böyle bir lükse sahip değilmiş .Kardeşi de ayrıca Finans müdürü düşün yani bu olağan dışı bişey dedim vermiyorlar diyor kardeşi .Çalıntı için başvurmaya gitti kartlarını iptal ettiriyor offffff sağol canım yaa eksik olma ...Genel müdürüm gelsin ondan isteyeceğim bakalım ne diyecek ?Sanmıyorum ama
geçmiş olsun çok..inşallah eller kırılır şerefsizin...
emirhanda sevmiyor..hemen başlıyor mızırdanmaya....
ya emirhanın nrdeyse hiç uykusu yok...gündüz yarım saat yarım saat 3 kez yatıyor..gecede 1-2 saatte bir uyanıyor,,kendi kendinede uykuya dalmıyor yeniden..sallanmak istiyor...
hasret bu saatte uyanmamıştır değil mi arasam mı diye düşünüyorum dün akşamda o aklımdaydı ben kendi kendime düşünürken eşim bile sordu hayırdır neye sıkıldın diye bende merak ediyorum kızcağızı ?
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
Kızlar moralim çok bozuk ne yapacağım bilmiyorum eşim cüzdanını çaldırmış herseyi vardı para da gitmiş ve bugün ödemelerimiz vardı ödenmeyen 2 kredi vardı zaten günü de geçmişti sinirden ağlamak üzereyim buradakiler bana bakıyor acilen 600 tl bulmam lazım...Benim maaş geldiği gibi gitti.Kafayı yemek üzereyim.Bana akıl verin ....Babasından istemiş maaşı kalmamış onunda ,ablama sordum onlarda ay ortası olduğu için ödemelere vermiş .İş yerimizin avans verme gibi lüksü de yok...off yaaa
Erken daha, uygunsuz bir zamanda arayıp iyice zor duruma sokmayalım... Biraz daha bekleyelim, olmadı mesaj atarız...
bende bi niyetlendim arayayım diye ama erken daha,hem belki eşi evdedir daha diye çekindim...
kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?
bende bi niyetlendim arayayım diye ama erken daha,hem belki eşi evdedir daha diye çekindim...
Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?
Hasret eşiyle falan mı kavga etmiş?
yok haklısınız neyse biz aramadan inşallah o girer topiğe güzel haberler ile...
canım annen doğru söylüyor benim doktorumda itiraz ettiğinde zorlama zorlayacağın tek şey ilaçalrı olsun dedi ? anne sütü alsın o aç kalmaz sen merak etme dedi ? yani bende zorlamadım iyi gidiyoruz şimdilik anneni dinle sen :):):)
Annem kullanıyor. Patates, kabak, biber güzel kızartıyor, hafif oluyor. Patlıcan çok başarılı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?