2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

otobüste maalesef ...

geçmiş olsun çok..inşallah eller kırılır şerefsizin...

emirhanda sevmiyor..hemen başlıyor mızırdanmaya....
ya emirhanın nrdeyse hiç uykusu yok...gündüz yarım saat yarım saat 3 kez yatıyor..gecede 1-2 saatte bir uyanıyor,,kendi kendinede uykuya dalmıyor yeniden..sallanmak istiyor...

hasret bu saatte uyanmamıştır değil mi arasam mı diye düşünüyorum dün akşamda o aklımdaydı ben kendi kendime düşünürken eşim bile sordu hayırdır neye sıkıldın diye bende merak ediyorum kızcağızı ?

canım çok geçmiş olsun,nedenirki budurumda:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3 ay rezistans tabi, ne rezilim yaw.
emme konusuna gelince deminde söylemiştim aslında 9 aylık olana kadar anne sütü(mama)bebişlerin ana öğünü hala. 6-9 ay arası yeni tatlara alıştırma dönemi. biriki kaşık ta olsun yiyosa daha fazlasına ısrar etmemek gerek bence. alışınca yiyecekler nasılsa. kilo alımı iyiyse iyide emiyosa canın sıkma bence.
tabi anneler bazen karşısındakini üzüyomuyum diye düşünmüyolar, aklına geldiği gibi söyleyiveriyolar:sinifsinif:
Ben de çok merak ediyorum Hasret'i. Öğlene kadar bekleyelim de, gelmezse ararız birimiz...

bende merak ediyorum inşallah araları iyidir:Saruboceq:

Emiyorsa, sütün yetiyorsa emsin canımcım...

Hay Allah yaaa... İnşallah verirler.

Sallanmak istemesi kötü... Gerçi Doruk da son birkaç akşamdır emmek istiyor.

Erken daha, uygunsuz bir zamanda arayıp iyice zor duruma sokmayalım... Biraz daha bekleyelim, olmadı mesaj atarız...

ah canım yaaa ne kötü hepimiz zaten ay sonunu zor getiren insanlarız birde böyle emeklerimize göz dikenler varya mevlam nasıl biliyorsa öyle yapsın onları ... işyerinde borç alabileceğin kimse yok mu ? yada ne bileyim altın felan bozdurman için kredinizin ödenmesi gerek yoksa puanınızdan düşer yaa keşke olsada paylaşsak : hep kredi kartlarına kredielre yüklenen aileleriz ne kötü ::

YAZGICIM alp nasıl oldu umarım daha iyidir doktora ulaştın mı neden olmuş?
HASRET nnaptın yaf gir haber ver bize tüm gece seni düşündüm hatta kendi yaşadıklarımı hatırladım 3500 km uzaktaki kocama sinir olmayı başardım
NİMET bende ağladım dün yatarken ama çok rahatladım severim zaten ağlamayı
HERKESE GÜNAYDIIINN atladıklarım olabilir kusura bakmayın zor bir gecydi ve zor bir gün çok işim var arada dönerim size

canım çok üzüldüm ya... nasıl panik olduğunu anlayabiliyorum... Allah canınıza bir şey vermesin para nasılsa bulunur boşver...

Erken daha, uygunsuz bir zamanda arayıp iyice zor duruma sokmayalım... Biraz daha bekleyelim, olmadı mesaj atarız...

bende bi niyetlendim arayayım diye ama erken daha,hem belki eşi evdedir daha diye çekindim...

yok haklısınız neyse biz aramadan inşallah o girer topiğe güzel haberler ile...

kızlar benimki sadece 2 öğün ek gıda alıyor kahvaltı ve çorba bazen meyve de yedirebiliyorum. benim asıl sorun annem. "yeter yedirme artık meme emsin bakl bırakır sonbra deyip beni gerdikçe geriyor...

canım annen doğru söylüyor benim doktorumda itiraz ettiğinde zorlama zorlayacağın tek şey ilaçalrı olsun dedi ? anne sütü alsın o aç kalmaz sen merak etme dedi ? yani bende zorlamadım iyi gidiyoruz şimdilik anneni dinle sen :):):)

Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?

Öznur kettle ı nasıl temizliyorsun içine ne temizleyici koyuyorsun? bende de tefal var, tafalin nadir memnun olduğum cihazlarından biri, hani şu 1 kaşıkla patates kızartan makinesi var ya ondan kullanan var mı?

Annem kullanıyor. Patates, kabak, biber güzel kızartıyor, hafif oluyor. Patlıcan çok başarılı değil.

canım benim derdim az yemesi değil daha çok az öğün ve az çeşit yemesi. 2 öğün yiyor. kahvaltı çorba arada da meyve

kızlar bana devam sutu ıle yapılmayan bır kahvaltı tarıfı verebılır mısınız ?

ben kahvaltısını sütle vermiyorum zaten. yarım yumurta sarısı, bir çorba kaşığı labne veya beyazpeyniri çatalla iyice bulamaç edip içine bir çay kaşığı ceviz ekleyip yediriyorum. arkasına bazen emziriyorum bazen pekmezli meyve püresi veya yoğurtlu sebze püresi veriyoruma.s

ayrıldıgım sırketten gıderken telefon sım kartı vermeyı unuttum ve patrona dedımkı bayramdan sonra getırırm.sımdı 2 gundur fırmada nefret ettıgım adamın tekı bana msn den oznur sım kartı kargoya versene bırde bugun oznur acıl ıhtıyacımız var sım karta yenı eleman cok zor durumda dıye mesaj yolluyor.patron bu kısıden nefret ettıgımı bılıyor.
sımdı ben acıp telefonu benı ıse calısan elemanlarınızmı aldıda bana onlarla haber gonderıyorsunuz davranısınız yakısık alıyor mu dıye telefondamı sorayım yoksa bende patrona msn den yazıp mı bu soruları sorayım ne dersınız kızlar ? hayır attıracaklar tepemı ıtalya dakı ceo ya yaptıklarını anlatacagım o nefret ettıgım kısının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…