2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haha güzel özetti aşkım..bapıon eymen nası..
kociş gelr şimdi takılıorm bende

ben şahsen o açıda olmak isterdim şu an. ama aynen o kadın gibi yalnız

bendee
ama yükselti korkusu var mende:)-tatlicadiarzu-

tebrik ediyorum hatta önünde saygıyla eğiliyorum vereliniortak bu ne hız ya ben niye saatlerce geçmiş okuyorum :uhm: bu işin püf noktası var da ben mi bilmiyorum biri bana da söylesin mafoldumben

şeymoşş
bebikinin fotosuna bayılıyorummm

selam kızlaar.. herkes iyi mi? bebişler nasıl ? benim zıpır durmuyo hiç..ama bugün izin verdim kendime emzirmek dışında bişicik yapmadım.. kızkardeşim geldi o ilgilendi saolsun bende bol bol yemek yedim uyudummm.. şükürler olsun biraz kendime geldim ama çok yemişim yaw..sempatiksalakcinni

arkidişler ben kaçar biz kocamı uyandırabilirsem attaa gitcez tek tek öpüldünüz :1hug:

Ay yok güzel rüya ebuşum.Bizim burda bir market var orda alışveriş yaparken karşılaşıyoruz senle.Senin alışveriş benden önce bitiyor benim elimdede 2-3 parça birşey var kasada sıra bekliyorum.Sen bana beni dışarda beklediğini söylüyorsun laflamak için ama bir türlü kasada sıra bana gelmiyor uzuyorda uzuyor aklım sana takılıyor camdan bakıyorum sana hala beni bekliyorsun kaldırımda oturmuşsun.Neyseki sıra geliyor işim bitiyor çıkıyorum dışarı senin yanına.Ama beni bekleme azminden dolayıda etkileniyorum doğrusu :) gülümseyerek geliyorum yanına.Sonrası yok ya unuttum ya uyandım....

ay sonunda nooldu acaba merak ettim
kıs bu gece dewamını görmeni sitiorum..
laf aramızda gercekten sevdiğim bi insansa ölümğüne beklerin valla:)

iyi akşamlar
ben bugün kahvaltıya ablama gittim sabahın 10 da aradı gel diye.
yağız artık geceleri uyumuyo kızlar çok huzursuz.
gündüzde yok gerçi 2 defa yarım saat uyuyo toplam 1 saat
yedigini kusuyo bakalım yarın tekrar götüreyim dr ne diyecek.
cerendünür hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun.
elvin imi öpüyoum kokulu kokulu. evlilk yıldönümün kutlu olsun..

Ya hakikaten noluyor bu bebelere.Ayşenurda artık akşamları zor uyumaya başladı.Gündüz zaten hafif uykusu ama en azından akşamları fena değildik şükür.Şimdi gece uykularıda garipleşti.Saatlerce uykusuz kalabiliyor nasıl bir enerjidir bu yahu?

ne war ne yok la?
adi kocam geldi giyinip işe gidecek.. cery bıraksada bende erkenden uyusam off ya yazgıya diyodum 1 de uyuyosa kötü die, şimdi cerydebaşladı geç yatmalara(( şimdi oynuyor 10da uyutsam 1 saat sonra uyanıyor anlamıyorum yaa en iyisi 9gibi yarım ölçek sipraktin wereyim nasıl olacak göreyim

kocam ne dese beğenirsiniz
bana her an 2-2,5 sene ceza gelebilir 15000kadarda para cezası haberin olsun dedi we gitti:umursamaz::1shok:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…