2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnn canım hepimize rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah. ben ilk aşılamamda hamiş kaldım pazrtesi öğrendim hamiş olduğumu

arkadaşlar, öğleden sonraları muhabbetleri kaçırıyorum yoğunluktan...
yeni arkadaşlar katılmış bakıyorum mart annelerine, ne mutlu... gelincik ve mercanayşe, inş hep birlikte sağlıkla devam ederiz burda :1hug:

esterya, başka bir doktora daha gitmen iyi olmuş emin olman açısından ama haftana göre küçük filan diil bence kese. internette araştırdım ben de geçen hafta doktora gittikten sonra ama 7 haftaya kadar böyle olması normal sayılıyo. hem ilk haftalarda gelişim olarak gerilerde kalan bebekler olabilir ama sonradan fark rahatça kapanır. çok düşünüyoruz, çok araştırıyoruz, çok takıyoruz kafamıza. o yüzden böyle oluyo... rahat ol biraz. bak ben de bu hafta başında nasıl telaşlanmıştım durduk yere, sonuç gayet iyi çıktı. saçmaladığımı da farkettim üstelik. şimdi kafama takmıyorum hiçbi şeyi, dinlemiyorum kendimi pek. bebek odası, bebek kıyafetleri filan bakmak gibi mutluluk verici şeyler yapıyorum :asigim: sen de öyle yap cnm, canını sıkma. inş düşündüklerinin hiçbiri gelmiyicek başına, herşey çok iyi olucak a.s.

hoşgeldin mercanayşe,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
darısı bizlerin başına.buaraya transfer olup olamayacağım hafta sonuna kadar belli olacak.inş.yanınızda olurum:)))

sağolun cnlarımmmm ya bende evde ve hastanede test yaptırdım pazrtesi inanmadım salı doktoruma gittim ultrasonda baktı gözün aydın dedi 2 hafta sonra gel dedi hep öylemi oluyo korkmama gerek yok demii

sağolun cnlarımmmm ya bende evde ve hastanede test yaptırdım pazrtesi inanmadım salı doktoruma gittim ultrasonda baktı gözün aydın dedi 2 hafta sonra gel dedi hep öylemi oluyo korkmama gerek yok demii

korkma canım ama öyle ağır işler yapma,bol bol dinlen,kendine dikkat et opuyorumnanaktan

arkadaslar burda olmak cok guzel ya:) aynı seyleri paylasıyoruz
hosbuldum diyorum tekrar
bende biraz takıyorum kafama ultrasondan gormek istiyorum bir an evvel bebişimi ama daha 2 hafta var
daha 4 + 1im

bu arada BRC gecen ay geciktim demissin umutlandırmak istemem ama bendede oyle oldu 1 haftadan fazla gecikmisti ve banada rahmin bebege hazırlanıyor olabilir demislerdi

insallah Allahım tüm isteyenleri sevindirir

inşallah canım sende hayırlısıyla görürsün bebişini ,gerçekten çok güzel bir duygu,Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…