- Konu Sahibi minikcadimm83
-
arkadaslar burda olmak cok guzel ya:) aynı seyleri paylasıyoruz
hosbuldum diyorum tekrar
bende biraz takıyorum kafama ultrasondan gormek istiyorum bir an evvel bebişimi ama daha 2 hafta var
daha 4 + 1im
bu arada BRC gecen ay geciktim demissin umutlandırmak istemem ama bendede oyle oldu 1 haftadan fazla gecikmisti ve banada rahmin bebege hazırlanıyor olabilir demislerdi
insallah Allahım tüm isteyenleri sevindirir
kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...hihoyyythihoyyyt
arkadaslar burda olmak cok guzel ya:) aynı seyleri paylasıyoruz
hosbuldum diyorum tekrar
bende biraz takıyorum kafama ultrasondan gormek istiyorum bir an evvel bebişimi ama daha 2 hafta var
daha 4 + 1im
bu arada BRC gecen ay geciktim demissin umutlandırmak istemem ama bendede oyle oldu 1 haftadan fazla gecikmisti ve banada rahmin bebege hazırlanıyor olabilir demislerdi
insallah Allahım tüm isteyenleri sevindirir
selammm bende yeni hamişimmm
amin anım inşallah darısı başınıza....hadi gözün aydın canım darısı başımısaa
kızlar nasılsınız bakalım?bu arada öylemeyi unuttum,dr yle hesapladık benim bebiş şubat sonu mart başı bekleniyor,mart 2 beklenen doğum tarihi ama şubattada olabilir dedi dr...,yani benim bebiş şubat bebişide olabilir.....
kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...hihoyyythihoyyyt
kızlar nasılsınız bakalım?bu arada söylemeyi unuttum,dr yle hesapladık benim bebiş şubat sonu mart başı bekleniyor,mart 2 beklenen doğum tarihi ama şubattada olabilir dedi dr...,yani benim bebiş şubat bebişide olabilir.....
:) ben de 1 şubatta bekliyorum ama, doğal olarak ocakta da doğabilir kuzum.
dolayısıyla hem ocak annelerine hem şubat annelerine takılıyorum.
sen de öyle yap :) hayırlı olsun meleğin..
günaydın herkese hihoyyyt
canım gözünaydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,benimde muhtemel doğum tarihim 25 şubat görünüyor,bende bu yüzden hem orda hem burda takılıyorum,mühim olan paylaşımlarımız zaten :1hug:
kızlar belirtileriniz nasıl gidio bulantınız felan varmı
kimse gelmedimi topiğe yaa canım sıkıldıı
benim bugün midem bulanıyor anım hemde çok!:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?