2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inş.canım benim yaa inş.bebiş vardır sağlıklı bi şekildee.)))
arada bi kasıklarıma ağrı giriyo,karnıma da yaaa

kızlar bugün ultrasonda keseyi gördüm 5 mm... olmuş,haftaya perşembe yine gideçeğim o zamanda bebeği görürüz inşallah dedi dr,kalp atışlarınıda duyarız inşallah dedi,,,çok mutlu oldum bu gün...hihoyyythihoyyyt

selammm bende yeni hamişimmm

hoşgeldiniz kızlar....

vay vay vay..... hayırlı olsun kızlar topiğinizzz... BRC eline sağlık bacım.. :)
Dolsun taşsın inşallah listeleriniz..
Ben öylesine bi geldim, daha çok erken, martta kimseler yoktur diye düşündüm ama, bakıyorum 85 sayfayı geride bırakmışsınız..
kaç tane gebeniz var bakem :))

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

kızlar nasılsınız bakalım?bu arada söylemeyi unuttum,dr yle hesapladık benim bebiş şubat sonu mart başı bekleniyor,mart 2 beklenen doğum tarihi ama şubattada olabilir dedi dr...,yani benim bebiş şubat bebişide olabilir.....

Son düzenleme:

:) ben de 1 şubatta bekliyorum ama, doğal olarak ocakta da doğabilir kuzum.
dolayısıyla hem ocak annelerine hem şubat annelerine takılıyorum.

sen de öyle yap :) hayırlı olsun meleğin..

günaydın herkese hihoyyyt

canım gözünaydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,benimde muhtemel doğum tarihim 25 şubat görünüyor,bende bu yüzden hem orda hem burda takılıyorum,mühim olan paylaşımlarımız zaten :1hug:

günaydınlar
nasıl gidiyor kızlar
ben acaip hastayım miğde bulantısı hem hamilelikten hemde üşütmeden hiç geçmiyo birşeyde kullanamıyorum tabii

:) ben de 1 şubatta bekliyorum ama, doğal olarak ocakta da doğabilir kuzum.
dolayısıyla hem ocak annelerine hem şubat annelerine takılıyorum.

sen de öyle yap :) hayırlı olsun meleğin..

günaydın bitanem sağol seninde bebeğin hayırlı olsun....

bende öyle yapayım bari 2 tarafta birden takılayım....önemli olan paylaşım dediğiniz gibi...bengusu bitanem bebeğin benim doğum günümde doğar belki ::))) 24 şubat doğumluyum ben!

bende bulantı yok daha gerci gelecektir sanırım
kızlar bir istah var bende sormayın hep canım tuzlu seyler istiyor özellikle etli şeyler
tıka basa yesemde bir saat gecmeden midemden sesler geliyor hemen acıkıyorum
kaç kilo alırımki acaba

benim bulantım 5 haftaya girince başladı sabahları daha çok oluyodu sonra azalıyodu
şimdide üşütmüşüm heralde mide bulantısı hiç azalmadan devam ediyo haşatım çıktı bişey yiyemiyorum iştahımda kalmadı ne yesem midemde kalıyo orda dolanıp duruyo sanki sizede böle oluyormu kızlar
normalde 6 haftadan 12. haftaya kadar mide bulantısı olurmuş

Canlarım bendede bulantı yok ama dÜn aŞerdım galıba koku geldı burnuma acayııp sonra buldu eŞım yedım ŞÜkÜr ayyy Çok garıp yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…