2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yalelcim hoşgelmişsin,evet topiği açtım ama kendime faydam olcakmı göreceğissırnaşık şey
hayırlısı nasip tabii ki.
şimdilik yanılmıyosam 11 hamişimis var ben hala regl olmadım ama acayip karnım ağrıyo aynı regl sancısı.:sinifsinif:

günaydın tatlım,geçmiş olsun dikkat et kendine canım yaa

sağol hayatım

karnın ağrıyomuş brc benimde öle oldu dedim kesin adet olucam bebiş felan yok die ama ağrıdı ağrıdı adet olmadım inş. seninde öle olurr da şurda bi göbek atarız topik sahibimiz gebeee deyi bağırırızzz :teytey:

inş.canım benim gece ağrıdı dedim sabaha çıkmam ama olmadı hala,ayyy yoksa olsun da kurtuliim yaaa aynı regl ağrısı valla derin bi ağrı kasığımda ağrıyoo yaaa bugün geçerse hamişimdir herhaldedelikafadulden

brc güzel haberini vermen nasip olsun inşş sağlıklıca..
bende birde kokulara hassasiyet başladı.. olmadık şeylerin kokusunu hisseder oldum..
domatesin, koyun koktuğunu söyleyecek kadar... böylelikle içim bulanıyor,çıkarma yok ama içim bulanıyor.. yiyeceğimi de yiyemiyorum..

inş.canım yaa bende güsel haber vermek isterim ama nasip artıkk

herkese selemlar diliyorum,.brc bende ne gelen var ne giden,yoksa..........:ecrin_bebek: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool::1rolleyes:

bende 22 şubat doğumluyum kaydirigubbakcemile3 bebeğimin doğum günümde doğmasını çok istiyorum ama hayırlısı olsun tabi :Saruboceq:

kızlar belirtileriniz nasıl gidio bulantınız felan varmı
kimse gelmedimi topiğe yaa canım sıkıldıı

benim 2 gündür midem bulanıyor,kokulara karşı iyice hassaslaştım kafamçokkarıştı

ben geldim günaydııın:)

bende geldimm..
bulantı bende yok daha.. bende bekliyorum:)

günaydın kızlar zemuszemus

evet bende böyle kokular alıyorum,domatesi yiyemiyorum ara sıra dışarıdan sanki koyun kokusu geliyor üstelik İstanbulda yaşıyorum nerden koyun kokacak ama işte oluyor CADIARZU

sabaha karşı rüyamda eşimle amasyaya gitmişim hemen diyorum ki elması meşhur elma alıp yiyelim,1 tane yedim,doydum,yani ne alaka amasya ve elma işim gücüm boğaz oldu,ne görsem canım istiyor kafamçokkarıştı

hallisnacıııımm aşılama topiğindeki yol arkadaşım.. mart topiğine bakayım bi dedim, seni gördüm, o kadar mutlu oldum ki anlatamam. aayy çok sevindim valla yaa... hayırlı olsun canım benim. bebek sahibi olmayı en çok hakedenlerden biri de sensin.. Allah tamamına erdirsin inş. eee keseyi falan gördün mü? tek - çoğul ? ben takılayım buraya arada, senden haber almak için.

ya keşke benimkide benim doğum günümde doğsa,,,,

ya bende sütten huylanmaya başladım sabahları süt çiyorum inek kokuyormuş gibi geliyor...kokmaması lazım ama,
ha oğluma gebeykende böyle şeyler yaşıyordum,burnum aayip hassaslaşmıştı... :)))

bende 2 mart dogumluyum cok guzel bir hediye olurdu dogumum o zaman olsa:)
simdilik 10 mart gibi gorunuyor

ya kızlar taa 2 haftaya verdi doktor randevuyu ben daha hic noktacık bile goremedim kiii
nasıl bi duygu olacak acaba kalp sesinide duyabilirz demisti

Allah hepimizin yardımcısı olsun

bu arada ben amasyadayım meyve diyarı ama hic canım istemiyorrr ki onceden cok severdim
hamileligin ilginc yanlarını yavas yavas bende yasamaya baslıyorum:)

benim bebğimin doğum tarihi 2 mart bekleniyor,seninle aynı tarihli olur belki!

yok benim canımda meyve istemiyor,

görürsün canım inşllah sende bende daha yeni gördüm,dün daha 5mm keseyi ,haftaya perşembe gidiem bende dr ye yine,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…