- Konu Sahibi minikcadimm83
-
vay vay vay..... hayırlı olsun kızlar topiğinizzz... BRC eline sağlık bacım.. :)
Dolsun taşsın inşallah listeleriniz..
Ben öylesine bi geldim, daha çok erken, martta kimseler yoktur diye düşündüm ama, bakıyorum 85 sayfayı geride bırakmışsınız..
kaç tane gebeniz var bakem :))
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
günaydınlar
nasıl gidiyor kızlar
ben acaip hastayım miğde bulantısı hem hamilelikten hemde üşütmeden hiç geçmiyo birşeyde kullanamıyorum tabii
Canlarım bendede bulantı yok ama dÜn aŞerdİm galİba koku geldİ burnuma acayİİp sonra buldu eŞİm yedİm ŞÜkÜr ayyy Çok garİp yaaa
günaydın tatlım,geçmiş olsun dikkat et kendine canım yaa
sağol hayatım
karnın ağrıyomuş brc benimde öle oldu dedim kesin adet olucam bebiş felan yok die ama ağrıdı ağrıdı adet olmadım inş. seninde öle olurr da şurda bi göbek atarız topik sahibimiz gebeee deyi bağırırızzz :teytey:
inş.canım benim gece ağrıdı dedim sabaha çıkmam ama olmadı hala,ayyy yoksa olsun da kurtuliim yaaa aynı regl ağrısı valla derin bi ağrı kasığımda ağrıyoo yaaa bugün geçerse hamişimdir herhaldedelikafadulden
brc güzel haberini vermen nasip olsun inşş sağlıklıca..
bende birde kokulara hassasiyet başladı.. olmadık şeylerin kokusunu hisseder oldum..
domatesin, koyun koktuğunu söyleyecek kadar... böylelikle içim bulanıyor,çıkarma yok ama içim bulanıyor.. yiyeceğimi de yiyemiyorum..
herkese selemlar diliyorum,.brc bende ne gelen var ne giden,yoksa..........:ecrin_bebek: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool::1rolleyes:
günaydın bitanem sağol seninde bebeğin hayırlı olsun....
bende öyle yapayım bari 2 tarafta birden takılayım....önemli olan paylaşım dediğiniz gibi...bengusu bitanem bebeğin benim doğum günümde doğar belki ::))) 24 şubat doğumluyum ben!
kızlar belirtileriniz nasıl gidio bulantınız felan varmı
kimse gelmedimi topiğe yaa canım sıkıldıı
ben geldim günaydııın:)
bende geldimm..
bulantı bende yok daha.. bende bekliyorum:)
brc güzel haberini vermen nasip olsun inşş sağlıklıca..
bende birde kokulara hassasiyet başladı.. olmadık şeylerin kokusunu hisseder oldum..
domatesin, koyun koktuğunu söyleyecek kadar... böylelikle içim bulanıyor,çıkarma yok ama içim bulanıyor.. yiyeceğimi de yiyemiyorum..
ne zaman basladı bulantılarınız ve ne kadar suruyor
gun boyumu
canım mesela tuzlu bişiyler yiyince çıbuk kraker felan bastırmıyomu ben ne yesem bastırmıyo bulanıyo istifrada etmiyorum
bende 22 şubat doğumluyum kaydirigubbakcemile3 bebeğimin doğum günümde doğmasını çok istiyorum ama hayırlısı olsun tabi :Saruboceq:
benim 2 gündür midem bulanıyor,kokulara karşı iyice hassaslaştım kafamçokkarıştı
günaydın kızlar zemuszemus
evet bende böyle kokular alıyorum,domatesi yiyemiyorum ara sıra dışarıdan sanki koyun kokusu geliyor üstelik İstanbulda yaşıyorum nerden koyun kokacak ama işte oluyor CADIARZU
sabaha karşı rüyamda eşimle amasyaya gitmişim hemen diyorum ki elması meşhur elma alıp yiyelim,1 tane yedim,doydum,yani ne alaka amasya ve elma işim gücüm boğaz oldu,ne görsem canım istiyor kafamçokkarıştı
bende 2 mart dogumluyum cok guzel bir hediye olurdu dogumum o zaman olsa:)
simdilik 10 mart gibi gorunuyor
ya kızlar taa 2 haftaya verdi doktor randevuyu ben daha hic noktacık bile goremedim kiii
nasıl bi duygu olacak acaba kalp sesinide duyabilirz demisti
Allah hepimizin yardımcısı olsun
bu arada ben amasyadayım meyve diyarı ama hic canım istemiyorrr ki onceden cok severdim
hamileligin ilginc yanlarını yavas yavas bende yasamaya baslıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?