2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vah kuzum beniiimmm, gel omuzumda ağla, kaynananın en iyisi bile bu kadar oluyor işte bacım, biz el kızıyız onlara göre, unutma...

Çok geçmiş olsun, annelerimiz olmasa ne yaparız bilmem, Rabbim başımızdan eksik etmesin onları, anası olmayan yada uzakta olanlara da dayanma gücü versin..
Ben Ankara dayım evet, sende gel birgün beklerim, seninle de tanışmış-görüşmüş oluruz :))

Meralim, yeni dişleriniz hayırlı olsun, inşallah kolay çıkarır diğerlerini de, çok çektiniz hakkaten, sende Eymen de güzel bir ödülü hakettiniz :))

ya bişey sorcamm ben geçmişte kaçırdım ayfer ne yaptı bebişi o geldi aklıma şimdi?

Malesef hamileliği sonlandırdı (

yürütecle alakası yoktur be meralcim. ona bakarsan bizim doktor yürüteci hic önermedi,bizde almadık hic ama barış 2,5 aydır sıralıyor, son birkac gündür de 1-2 adım atmaya basladı. dik tutma olayına katılıyorum, bizde 2 aylıktan beri dik tutup ayaklarını yere bastırıyorduk.

Meralim, yeni dişleriniz hayırlı olsun, inşallah kolay çıkarır diğerlerini de, çok çektiniz hakkaten, sende Eymen de güzel bir ödülü hakettiniz :))

evet haketik di mi, amin cnm sağol

Pınarcım yürüteci zaten farzımisal söyledim, genel anlamda çok özendiler yani aman bişi olmasın falan diye bence. bak çocuk halen su havuzunda duruyo, halbuki salsa artık belki koltuk kenarlarına tutunup falan kalkıp sıralayacak

Sürmelim yeni dişiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun,farkındaysanız bizden 1 aydır hiç diş haberi yok
Derya geçmiş olsun,kış ayı grip ayı,ana gibi yar olmuyor bak seninki de taaa Eskişehir den gelmiş.
Kaynana ile ilgili düşüncelerinize de katılıyorum,kızım gibi seviyorum deseler de biz fasülyeyiz,en iyisi benimkisiydi o da fos çıktı,ama ben iyiliğe de kötülüğe de muhakkak karşılık veririm,görücez el mi yaman bey mi yaman...

Selamlar güzel mart anneleri...

Hafta sonu eşimin iş arkadaşlarıyla abant turuna katıldık. Barısı almak istemememe ragmen esimin ısrarları sonucu (neymis ogluda abantı gorsunmus, karlarda yuvarlansınmıs) onu da aldık.Bir problem cıkarmadı cok sukur ama millet kızakla kayarken ben iceri hapis kaldım, cok soguktu hava. 15 dakika falan gezdirdik barısı kar falan ellettik,sonra hemen iceri girdik biz, ama babamız gezdi arkadaslarıyla

yarın 11 aylık oluyor oglusum,kontrolumuz var yarın. biz sadece vitamin ve demir ilacı kullanıyoruz. balık yagını soracagım bir o aklımda, baska kullandıgınız ekstra birsey var mı, onları da sorayım?

günaydın kızlar
gece 3te melikeye kalktım bi halsizlik bi yorgunluk ölcem sandım halada devam edio bütün kaslarım agrıo bacaklarımın agrısından 4 te kadsr uyuyamadım ne oldu anlamadım öle çok işde yapmadım kollarım sırtım omuzlarım dökülüyorum hiç bişey yiyesimde yok kaç haftadır. emio bide enerjisiz kaldım sanırım.sabah ii bi kafaltı yapim dedim tost yaptım yarısını eşime werdim melikenin yumurtasını beyazını yiyim dedim yiyemedim midem bulandı kek yiyim dedim onunda yarısı:S melkede saolsun gece 6 keremi ne kalktı sabahta 7 kalktı 8i geçerek tekrar uyudu bi saat bende uyudum hala geçmedi kansızlıktan süpheleniorm ben geçmezse saydırmaya giderim:S

madem gelmesi için ısrar etti, sırayla baksaydınız yaa, sen de gitmişken gezseydin azıcık düşüncesiz erkekler...

çok geçmiş olsun cnm evet kansızlık yapabilir cidden böyle. git bakalım saydırmaya:)

madem gelmesi için ısrar etti, sırayla baksaydınız yaa, sen de gitmişken gezseydin azıcık düşüncesiz erkekler...

gelde bunu ona anlat, bide surat yaptım diye kızıyo. gezmeye goturmus iste hava almısız, iyilikte yaramıyomus bana

hafta sonu kayınvalidemler geliyo, 15 tatilde bizdeler. barısın dogum gununde burda olmayacakları için erken kutlayacagız, haftaya dogum gunumuz varrr daha hivbir hazırlık yok o ayrı dogum gunu tarihinde (26 subatta) arkadaslarla kutlayacagız, 28 subatta da almanyadan ammcamlar geliyo, barısın dogum gunu icin erkene cektiler gelislerini birde onlarla ayrıca dogum gunu kutlayacagız. simdilik 3 ayrı dogum gunumuz var hazırlık yapmam lazımmm

Sağol cnm. Burcu senle aynı uçakta mı olucaz acaba dicektim ki, Konya uçaklarının artık aktarma yapmadığı geldi aklıma:))

Ne kadan güzel olurdu

Pınar hoşgeldin, özlettin kendini...
Senin hapis kalman kötü olmuş tabi, Meral'in dediği gibi eşin de nöbet tutabilirdi azıcık. Ben de bir yere gittiğimizde hiç bir şey anlamayacağımı bildiğim halde, Doruk'suz gitmiyorum.
Biz balık yapı kullanıyoruz 1,5 aydır falan, bir de demir var, başka birşey bilmiyorum.
11. ayınız şimdiden hayırlı olsun...

kansızlık da olabilir, uykusuzluk da... geçmiş olsun...

Bu Öznurun pipirikliliği beni öldürecek,ben banyo hariç heryerde gezmesine izin veriyorum, tüm yeri süpürüp siliyo dizleri ve elleriyle,sonra Doğuhanı dışarı çıkardığında çocuk hasta olacak yahu.

hosbulduk canım. annemler cumartesi aksam bizdelerdi alayım ben barısı dedi rahat edin siz,ama geceyi barıssız nasıl gecirirdim ayrılamadım oglusumdan, bizde kalsalardı bırakacaktım ama kalmadılar bende oglumdan ayrılamadım, olsun yine de güzeldi bebişimle farklı bir yerde beraber olmak.

günaydın canlarım ballarım nasılsınız hoş öğlen olmuş yaa

biz dün gece oğlumla uyuduk akşam 7 de yattı 8 kalktı sonra 22 de uyudu bende yattım eşim yoktu gece 2 kez mama içmek için uyandı sabah da 6:30 uyanacaktıkii hep uyuduğu battaniyesini verdim kollarının arasına 8:30 a kadar uyudu onun sayesinde acilen o battaniyeden bi tane daha almam lazım ondan başka bişeyle uyumuyo uyusa bile çok zor ve geç uyuyo
meme emmedi yalancı memeyi de almadı oğlumun memesi o battaniye

Çocukla bir yerlere gidince anneler bişey anlamıyor genelde, eşim her ne kadar ben ilgileneyim sen eğlen dese de, benim içim rahat etmediğinden, ben bakarım eşim keyfini çıkarır eğlencenin :))
Biz hiçbir şey kullanmıyoruz artık ama balık yağını bende merak ediyorum, doktorun o konuda ne diyeceğini yaz mutlaka..

Öznur niye kızsın canım, burada fikrimizi söylüyoruz, hem bende sana katılıyorum, çocuğu çok fazla izole ederse hastalıktan başını alamaz valla, bende tititizim ona kalırsa ama bırakıyorum kızım ayakkabı,terlik v.s. ne varsa altını üstünü bir güzel yalıyo :))

Mervecan, geçmiş olsun, kansızlıktan olabilir evet, iştahsızlıkta yapar kansızlık, bence en kısa zamanda ölçtür kanını..

merolayn dişleriniz hayırlı olsun
aylin benimde kayınvalde çok iyidir ama oğlundan dolayı onun hatırına yoksa benim kaşıma gözüme değil biliyorum,ama yinede iyidir Allah razı olsun annem gelmeden önce bir ay gelip merte bakmıştı oda
balıkyağı bende kullandım ama şimdi vermiyorum off devit demir yeteri kadar strese sokuyor beni başka bişey vermem valla
ben merti banyodada özgür bırakıyorum bayılıyor,hemen duşakabine girmeye çalışıyo tüm mikropları almıştır evdeki bağışıklık kazansın yazın atacam dışarı toprakta oynasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…