- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.561
hayırlı olsun meralcimmmbizim hala 2 taneee ama onlarlada öyle bi ısırıyo ki sıpaaaa:18:
ya bişey sorcamm ben geçmişte kaçırdım ayfer ne yaptı bebişi o geldi aklıma şimdi?
Yeni diş hayırlı olsun, sıradaki için de kolay gelsin :)
Kayınvalideme toz kondurmuyodum biliyosunuz, geçen hafta torunu su çiçeği oldu diye 18 saatlik yoldan geldi, ben bizim evde kalkıp su bile aldırmıyorum ona kendim getiriyorum,o kızına gidiyor tüm işlerini yapıyor falan neyse, dün bizdeydi bugünde dönecek kendi evine,dedim ki yarın kar yağışlı Kero çıkmasın evden bakar mısın 3e kadar, 3te de kadın gelir bakar böylece evden çıkmaz,tamam dedi,sonra dedi ki kızım öğle yemeğine çıkaracak beni 12ye kadar baksam olur mu ona da eyvallah dedim,en son baktım hazırlandı kızına gidiyor eee dedim kalmayacak mısın,yok dedi son gece orda kalayım (bizde sadece 2 gece kaldı) sabah zor olacak ama gelmesi dedim,9:30da gelsem olur mu dedi.:95: bende sabah çağırmadım kar yağarken Kero yu bakıcısıyla gönderdim,söylediğim tüm iyi lafları da geri alıyorum...Ne kadar iyi,kızından ne kadar becerikli olursam olayım,herkesten daha iyi ben davransam da o kızı ben geliniyim...
İşler yoğun açık ama arada girebiliyorum ancaçok hastaydım yatak döşek annem burda onun için dodoya bakmaya geldi ona bulaştırmayayım diye şimdi iyiyim çok şükür..sen ankaradamıyıdın cnm? ay ne özledim oraları valla kaç sene oldu gelmeyeli..
Günaydın canikolar,
Eymenin 2 haftada patlamak bilmeyen 4. dişi patladıktan sonra beşinci dişte birden patlayıvermiş:)) Dün gece gördüm onu da. inşallah 6. diş te 4. ye değil beşinciye çeker de kolay patlar
ya bişey sorcamm ben geçmişte kaçırdım ayfer ne yaptı bebişi o geldi aklıma şimdi?
evet cnm benim bi fikrim var, doktoru fazla dinlemenizden böyle bu çocuk bence:76: neymiş yürütece 10 aylıkken binecekmişşş, biz artık neredeyse kaldıracakken siz daha yeni yürüteç aldınız bee. Bi de Doğuhanı kucağıma aldığımda farkediyodum ben de hiç basmadığını, Eymen mesela 2 aylıktan beri basıyordu kucağıma aldığımda ama muhtemelen sen onu o şekilde dik te tutmamışsındır yere basarsa zararlı olabilir diye. Aklım bunlar geliyo ama takılma boşver şimdilik işin kolay o halde, gezmeye başladı mı senin temizlik işi daha da artacak:))
Meralim, yeni dişleriniz hayırlı olsun, inşallah kolay çıkarır diğerlerini de, çok çektiniz hakkaten, sende Eymen de güzel bir ödülü hakettiniz :))
yürütecle alakası yoktur be meralcim. ona bakarsan bizim doktor yürüteci hic önermedi,bizde almadık hic ama barış 2,5 aydır sıralıyor, son birkac gündür de 1-2 adım atmaya basladı. dik tutma olayına katılıyorum, bizde 2 aylıktan beri dik tutup ayaklarını yere bastırıyorduk.
Pınarcım yürüteci zaten farzımisal söyledim, genel anlamda çok özendiler yani aman bişi olmasın falan diye bence. bak çocuk halen su havuzunda duruyo, halbuki salsa artık belki koltuk kenarlarına tutunup falan kalkıp sıralayacak
Su havuzunda mı duruyoniye?
Selamlar güzel mart anneleri...
Hafta sonu eşimin iş arkadaşlarıyla abant turuna katıldık. Barısı almak istemememe ragmen esimin ısrarları sonucu (neymis ogluda abantı gorsunmus, karlarda yuvarlansınmıs) onu da aldık.Bir problem cıkarmadı cok sukur ama millet kızakla kayarken ben iceri hapis kaldım, cok soguktu hava. 15 dakika falan gezdirdik barısı kar falan ellettik,sonra hemen iceri girdik biz, ama babamız gezdi arkadaslarıyla
yarın 11 aylık oluyor oglusum,kontrolumuz var yarın. biz sadece vitamin ve demir ilacı kullanıyoruz. balık yagını soracagım bir o aklımda, baska kullandıgınız ekstra birsey var mı, onları da sorayım?
günaydın kızlar
gece 3te melikeye kalktım bi halsizlik bi yorgunluk ölcem sandım halada devam edio bütün kaslarım agrıo bacaklarımın agrısından 4 te kadsr uyuyamadım ne oldu anlamadım öle çok işde yapmadım kollarım sırtım omuzlarım dökülüyorum hiç bişey yiyesimde yok kaç haftadır. emio bide enerjisiz kaldım sanırım.sabah ii bi kafaltı yapim dedim tost yaptım yarısını eşime werdim melikenin yumurtasını beyazını yiyim dedim yiyemedim midem bulandı kek yiyim dedim onunda yarısı:S melkede saolsun gece 6 keremi ne kalktı sabahta 7 kalktı 8i geçerek tekrar uyudu bi saat bende uyudum hala geçmedi kansızlıktan süpheleniorm ben geçmezse saydırmaya giderim:S
madem gelmesi için ısrar etti, sırayla baksaydınız yaa, sen de gitmişken gezseydin azıcıkdüşüncesiz erkekler...
Sağol cnm. Burcu senle aynı uçakta mı olucaz acaba dicektim ki, Konya uçaklarının artık aktarma yapmadığı geldi aklıma:))
Hafta sonu eşimin iş arkadaşlarıyla abant turuna katıldık. Barısı almak istemememe ragmen esimin ısrarları sonucu (neymis ogluda abantı gorsunmus, karlarda yuvarlansınmıs) onu da aldık.Bir problem cıkarmadı cok sukur ama millet kızakla kayarken ben iceri hapis kaldım, cok soguktu hava. 15 dakika falan gezdirdik barısı kar falan ellettik,sonra hemen iceri girdik biz, ama babamız gezdi arkadaslarıyla
yarın 11 aylık oluyor oglusum,kontrolumuz var yarın. biz sadece vitamin ve demir ilacı kullanıyoruz. balık yagını soracagım bir o aklımda, baska kullandıgınız ekstra birsey var mı, onları da sorayım?
günaydın kızlar
gece 3te melikeye kalktım bi halsizlik bi yorgunluk ölcem sandım halada devam edio bütün kaslarım agrıo bacaklarımın agrısından 4 te kadsr uyuyamadım ne oldu anlamadım öle çok işde yapmadım kollarım sırtım omuzlarım dökülüyorum hiç bişey yiyesimde yok kaç haftadır. emio bide enerjisiz kaldım sanırım.sabah ii bi kafaltı yapim dedim tost yaptım yarısını eşime werdim melikenin yumurtasını beyazını yiyim dedim yiyemedim midem bulandı kek yiyim dedim onunda yarısı:S melkede saolsun gece 6 keremi ne kalktı sabahta 7 kalktı 8i geçerek tekrar uyudu bi saat bende uyudum hala geçmedi kansızlıktan süpheleniorm ben geçmezse saydırmaya giderim:S
Pınar hoşgeldin, özlettin kendini...
Senin hapis kalman kötü olmuş tabi, Meral'in dediği gibi eşin de nöbet tutabilirdi azıcık. Ben de bir yere gittiğimizde hiç bir şey anlamayacağımı bildiğim halde, Doruk'suz gitmiyorum.
Biz balık yapı kullanıyoruz 1,5 aydır falan, bir de demir var, başka birşey bilmiyorum.
11. ayınız şimdiden hayırlı olsun...
Öznur gelince beni öldürecekresimlerden gördüm yav, su havuzunun içine battaniye serip içine bırakıyo çocuğu. Zannederim titizlik nedeniyle öyle, yerlerde sürünüp hasta olmasın mikrop kapmasın falan diye
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?