- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #99.601
koca kişisi hastalanmış kaynana yanındaymış,benim oğluma bakmaya gelmedi kendi oğluna bakmaya gelmiş, ben oğluma paylaşımcılığı öğretmeyeceğim ki hayatta çok darbe alıp üzülmesin bencil olsun anasını satayım en azından mutlu olur.:95:
slm millet
bu gün keyfim yerinde, uzun zamandır ilk defa misafir geliyorokuldaki bekar bayanları çağırdım bir ara da çocukluları çağıracağım hava soğuk ve çocuklar küçük olunca çok zor oluyor çocuklu misafir.
meral diş nihayet gelmiş gözün aydın
Selinin annesigeçmiş olsun küçük kuzuyav umarım ciddi bir şey değildir.
ya hanımlar kaynanalara çok güvenmeyin sizin anneniz nasılsize düşkünse onlarda elbet önceliği kendi kızlarına verecekler
esin gene krizlerdesin bakıyorumbiraz relaks canım benim erkeler daima söylenir. o bunu yapan ne ilk ne de son erkek olacak.
bebeklerin çoğu ritim tutmayı öğrendi benimki de ya bacaklarını sallıyor müzik duyunca ya ellerini hele elinde telefon varsa hem dinleyip hem sallamasına hasta oluyorum
kayınpeder resmi nikah işlemlerine baladı dün, koşturup duruyorlar vatandaşlık işlemleri epey zorlayacakmış memurlar öyle dsiyormuş.
bu arada eşim karar aldıbaharda ya kaloriferli bir ev bulup taşınıyoruz ya da tayin istiyoruz
Benim kızım da kafa sallama da süper, kendi kendine oyunlar yapıyor, hadi saçlarını salla deyince kafasını sallayarak saçlarını savuruyor..
Dedem namaz kılarken onu izliyormuş, sonrada dedem fısır fısır dua edip elini yüzüne sürünce, benim kızda fışş fışş diye sesler çıkarıp elini yüzüne sürüyormuş, aklı sıra dedem gibi fısır fısır diye ses çıkarmaya çalışıyo, çok komik oluyor yaww..
Sabahta yazdım birde şaşırınca ellerini iki yana açıp ''Allah Allah'' diyor şu sıralar..
Kendi ismini söylemeye çalışıyor, İklim diyemiyor tabi, İkkim diyo :)))
koca kişisi hastalanmış kaynana yanındaymış,benim oğluma bakmaya gelmedi kendi oğluna bakmaya gelmiş, ben oğluma paylaşımcılığı öğretmeyeceğim ki hayatta çok darbe alıp üzülmesin bencil olsun anasını satayım en azından mutlu olur.:95:
selam kızlar.
uykusuzlar kervanına ben de katıldım.defne öksürüyor ve burnu akıyor. inanın dr. a gitmek istemiyorum. çığlık çığlığa ağlıyor ve hatta ağlamaktan kusuyor. peditus verdim. bugünde izin ladım okuldan. yarın boş günüm .inşallah iyi ederim 2 günde.
şimdiye kadar 4 kez böyle oldu. çok mu sizce. babası gibi bağışıklığı zayıf olacak diye korkuyorum. bana çekse ya. domuz gibiyimdir. sarılığı bile kendi kendine atlatmışım adamım.
aynen katılıyorum sana.kesinlikle benim kadar sorumluluk sahibi olmasın. kendini düşünmeyi bilsin.geçen şunu farkettim. dua ederken hiç kendi adıma değil hep sevdiklerim için ediyorum. kendim için de şükrediyorum sadece. yine de allah tüm sevdiklerimizi korusun...
Selamn-Hello Güzeller....
biz Doktordan geldik, Bronsit riskini tamamen atlatmisiz cok sükür.
Yürümeye/adim atmaya baslayan Bebeklerimize evde ayakkabi felan giydirmeyecekmisiz. Ayaklari yeri tutmayi ögrenmesi gerekiyormus. Alti kaymayan coraplardan yada carikli coraplardan giymeleri iyi olurmus. Ben ztn cariklilardan giydiriyordum.
Seline ve Iklime masaallah...yerim ben onlarin ikisinide. Kiz cocuklari bir baska oluyor yaa
Tugra Doktorda 1,5 yasinda bir Bebekle resmen kavga etti.
Bizimkinin elinde oyuncak vardi, o cocugun yanina gitti oynamak icin. Cocuk bizimkinin elinde oyuncagi alinca Tugra birden cocugun elinden oyuncagi geri almasiyla diger eliyle bi tane suratina patlatmasi bir oldu. Sonrada kacti beyfendi. Cocuk tabi agladi.
Annesi cocugu sakinlestirdikden sonra tekrar yere oturtturdu, bizimki ikide birde yanina gidip
bagirdi cocuga birseyler mirildanarak. tabi cocuk herseferinde korktu ve aglamaya basladi.
Napacam ben bu Bebeyi. Seneye bu zamanlar krese baslayacak birde büyük ihtimal.
Keroda da koklama huyu başladı,önceleri yok canım diyordum ama şimdi bakıyorum eline çorap alınca burnuna götürüyo,yerde değişik bişey gördü mü eğilip kokluyor.. bi de cısss diyo :) ben hiç cıs demem ama bakıcı ellenmemesi gereken bişeye gidince cıs diyomuş bu da alenen cıss diyo:)
slm millet
bu gün keyfim yerinde, uzun zamandır ilk defa misafir geliyorokuldaki bekar bayanları çağırdım bir ara da çocukluları çağıracağım hava soğuk ve çocuklar küçük olunca çok zor oluyor çocuklu misafir.
meral diş nihayet gelmiş gözün aydın
Selinin annesigeçmiş olsun küçük kuzuyav umarım ciddi bir şey değildir.
ya hanımlar kaynanalara çok güvenmeyin sizin anneniz nasılsize düşkünse onlarda elbet önceliği kendi kızlarına verecekler
esin gene krizlerdesin bakıyorumbiraz relaks canım benim erkeler daima söylenir. o bunu yapan ne ilk ne de son erkek olacak.
bebeklerin çoğu ritim tutmayı öğrendi benimki de ya bacaklarını sallıyor müzik duyunca ya ellerini hele elinde telefon varsa hem dinleyip hem sallamasına hasta oluyorum
kayınpeder resmi nikah işlemlerine baladı dün, koşturup duruyorlar vatandaşlık işlemleri epey zorlayacakmış memurlar öyle dsiyormuş.
bu arada eşim karar aldıbaharda ya kaloriferli bir ev bulup taşınıyoruz ya da tayin istiyoruz
Benim kızım da kafa sallama da süper, kendi kendine oyunlar yapıyor, hadi saçlarını salla deyince kafasını sallayarak saçlarını savuruyor..
Dedem namaz kılarken onu izliyormuş, sonrada dedem fısır fısır dua edip elini yüzüne sürünce, benim kızda fışş fışş diye sesler çıkarıp elini yüzüne sürüyormuş, aklı sıra dedem gibi fısır fısır diye ses çıkarmaya çalışıyo, çok komik oluyor yaww..
Sabahta yazdım birde şaşırınca ellerini iki yana açıp ''Allah Allah'' diyor şu sıralar..
Kendi ismini söylemeye çalışıyor, İklim diyemiyor tabi, İkkim diyo :)))
selam kızlar.
uykusuzlar kervanına ben de katıldım.defne öksürüyor ve burnu akıyor. inanın dr. a gitmek istemiyorum. çığlık çığlığa ağlıyor ve hatta ağlamaktan kusuyor. peditus verdim. bugünde izin ladım okuldan. yarın boş günüm .inşallah iyi ederim 2 günde.
şimdiye kadar 4 kez böyle oldu. çok mu sizce. babası gibi bağışıklığı zayıf olacak diye korkuyorum. bana çekse ya. domuz gibiyimdir. sarılığı bile kendi kendine atlatmışım adamım.
Selamn-Hello Güzeller....
biz Doktordan geldik, Bronsit riskini tamamen atlatmisiz cok sükür.
Yürümeye/adim atmaya baslayan Bebeklerimize evde ayakkabi felan giydirmeyecekmisiz. Ayaklari yeri tutmayi ögrenmesi gerekiyormus. Alti kaymayan coraplardan yada carikli coraplardan giymeleri iyi olurmus. Ben ztn cariklilardan giydiriyordum.
Seline ve Iklime masaallah...yerim ben onlarin ikisinide. Kiz cocuklari bir baska oluyor yaa
Tugra Doktorda 1,5 yasinda bir Bebekle resmen kavga etti.
Bizimkinin elinde oyuncak vardi, o cocugun yanina gitti oynamak icin. Cocuk bizimkinin elinde oyuncagi alinca Tugra birden cocugun elinden oyuncagi geri almasiyla diger eliyle bi tane suratina patlatmasi bir oldu. Sonrada kacti beyfendi. Cocuk tabi agladi.
Annesi cocugu sakinlestirdikden sonra tekrar yere oturtturdu, bizimki ikide birde yanina gidip
bagirdi cocuga birseyler mirildanarak. tabi cocuk herseferinde korktu ve aglamaya basladi.
Napacam ben bu Bebeyi. Seneye bu zamanlar krese baslayacak birde büyük ihtimal.
Şeyma, tayin isteyip koşarak uzaklaşın bence o ortamdan, keşke benimde tayin isteyebileceğim bir işim olsaydı, nerde çokluk orda mokluk demişler anacım..
Aylin, geçen hafta sonu görümce-eşi-çocukları ve tabiki kaynanam bana geldiler, benim kız hiçbir oyuncağını paylaşmadı görümcenin oğluyla, tam tersi ağladı ona vermemek için, ben dahil herkes şaşırdı bu duruma, kaynanam bir kızdı İklime ''paylaşımcı olacaksın biraz malın ne kadar kıymetli böyle'' diye, aslında bu laflar hep banaydı, hep bana da öyle der kaynanam malın çok kıymetli diye, ''çünkü sokakta bulmadım, ne hallerde kazanıyorum ben biliyor musun'' derim bende ona, o akşam içten içe gurur duydum kızımla nedense, tipi bana benzemiyor ama huylarını benden almış anlaşılan, dün akşam eşim ağzından kaçırdı, gündüz anasıyla beni çekiştirmişler yine, bir kere daha anladım ki huyu bana benzedi diye hayıflanıyorlar içlerinden, hehehhehe çok güldüm çoookk, eşime benzeseydi eminim elimizde avucumuzda bişey kalmazdı, hep kaynanamlara ve görümceye-çocuğuna yedirirdik..
Gözdecim, geçmiş olsun Defne ye, İklim de bugün grip gibi, burnu akıyor, dün gece de ateşi çıktı biraz, bende doktora gitmek istemiyorum artık, peditus u bende verecem bugün, bugüne kadar bu 2. oldu böyle, sizin 4 kez olmuş, 4 te fazla değil bence, daha sık hastalananlar var, bana kalsa ben sümüklü gezsin bişey olmaz diyorum ama annem tedirgin olup hemen doktor-ilaç derdine düşüyor..
selam...:2:
uzak kaldım gene buralara ..yagmur la anne kız grip atlattık yine..cok şükür iyiyiz...buara sallantılardayım..gecen gün migrenim tuttu 1.5 sene aradan sonra..mide bulantısıyla beraber acile taşındık ..bi novaljin tıslattırıp geldim..
kızım fena yaramaz artık heryere eli gidiyo uzanıyo düşürüyo kırıyo prizlere taktı heryeri bantladım..gündüz uyku süresi daha da azalmaya başlıyor..yurumuyor henüz ama adım atabildi sonunda rekoru 3 adım şu an..gerisi gelmedi...
ne var ne yok yaw özledim
selam kızlar.
uzak kaldım gene buralara ..yagmur la anne kız grip atlattık yine..cok şükür iyiyiz...buara sallantılardayım..gecen gün migrenim tuttu 1.5 sene aradan sonra..mide bulantısıyla beraber acile taşındık ..bi novaljin tıslattırıp geldim..
kızım fena yaramaz artık heryere eli gidiyo uzanıyo düşürüyo kırıyo prizlere taktı heryeri bantladım..gündüz uyku süresi daha da azalmaya başlıyor..yurumuyor henüz ama adım atabildi sonunda rekoru 3 adım şu an..gerisi gelmedi...
Ben BİMe uğramazdım sayenizde çıkamaz oldum,kaç para bu çoraplar,bizim 1 çiftimiz var 1 tane daha lazımdı,gerçi hep lazım hep lazımayrıca sadece bimde satılan sinbat çekirdeklerden tavsiye ederim, ben her gittiğimde hemen alırım büyük bi paket.tadım falan hal etmiş
Peditus yerine ayva yağrağı kaynatsan?burnuna da sadece serum fizyolojik damlat kaloriferin üstüe sıcak suyun içine azıcık vicks tamam bitti gitti.
Zeliha tuğra ya çok güldüm,asabi bişi olacak senin bu oğlanerkek çocuğu korkak sümsük olmasın tabi gerçi sizinki biraz daha ileri boyutu gibi görünüyor.
Ben BİMe uğramazdım sayenizde çıkamaz oldum,kaç para bu çoraplar,bizim 1 çiftimiz var 1 tane daha lazımdı,gerçi hep lazım hep lazımayrıca sadece bimde satılan sinbat çekirdeklerden tavsiye ederim, ben her gittiğimde hemen alırım büyük bi paket.tadım falan hal etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?