2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

koca kişisi hastalanmış kaynana yanındaymış,benim oğluma bakmaya gelmedi kendi oğluna bakmaya gelmiş, ben oğluma paylaşımcılığı öğretmeyeceğim ki hayatta çok darbe alıp üzülmesin bencil olsun anasını satayım en azından mutlu olur.:95:

selam kızlar.
uykusuzlar kervanına ben de katıldım.defne öksürüyor ve burnu akıyor. inanın dr. a gitmek istemiyorum. çığlık çığlığa ağlıyor ve hatta ağlamaktan kusuyor. peditus verdim. bugünde izin ladım okuldan. yarın boş günüm .inşallah iyi ederim 2 günde.
şimdiye kadar 4 kez böyle oldu. çok mu sizce. babası gibi bağışıklığı zayıf olacak diye korkuyorum. bana çekse ya. domuz gibiyimdir. sarılığı bile kendi kendine atlatmışım adamım.

aynen katılıyorum sana.kesinlikle benim kadar sorumluluk sahibi olmasın. kendini düşünmeyi bilsin.geçen şunu farkettim. dua ederken hiç kendi adıma değil hep sevdiklerim için ediyorum. kendim için de şükrediyorum sadece. yine de allah tüm sevdiklerimizi korusun...

Selamn-Hello Güzeller....

biz Doktordan geldik, Bronsit riskini tamamen atlatmisiz cok sükür.
Yürümeye/adim atmaya baslayan Bebeklerimize evde ayakkabi felan giydirmeyecekmisiz. Ayaklari yeri tutmayi ögrenmesi gerekiyormus. Alti kaymayan coraplardan yada carikli coraplardan giymeleri iyi olurmus. Ben ztn cariklilardan giydiriyordum.

Seline ve Iklime masaallah...yerim ben onlarin ikisinide. Kiz cocuklari bir baska oluyor yaa

Tugra Doktorda 1,5 yasinda bir Bebekle resmen kavga etti.
Bizimkinin elinde oyuncak vardi, o cocugun yanina gitti oynamak icin. Cocuk bizimkinin elinde oyuncagi alinca Tugra birden cocugun elinden oyuncagi geri almasiyla diger eliyle bi tane suratina patlatmasi bir oldu. Sonrada kacti beyfendi. Cocuk tabi agladi.
Annesi cocugu sakinlestirdikden sonra tekrar yere oturtturdu, bizimki ikide birde yanina gidip
bagirdi cocuga birseyler mirildanarak. tabi cocuk herseferinde korktu ve aglamaya basladi.

Napacam ben bu Bebeyi. Seneye bu zamanlar krese baslayacak birde büyük ihtimal.

Carik Corap demisken...almak isteyenler icin.
BIM´e gelmis gecen hafta bu coraplar belki hala vardir.

Almanyadayim ama BIMden haberim var cünkü Amcamiz yani Kaynim orda Magza Sorumlusu.
O beni arayip sormustu, tanidiklar oraya geliyor gönderiyimmi bunlardan diye.

Son düzenleme:

hadi bakalım sevindim cnm senin adına hakkınızda hayırlısı

yerim ben o akıllı bıcırığı, 41 kere maşallah

bi de lafa gelince torun daha tatlı derler çocuktan

sana kocaman maşallah cnm Defne de inşallah çabuk atlatır cnm geçmiş olsun

maşallah, çok güzel bi meziyet bence bu

way sinirli afacan vay, efelik yapıo desene
ben de çarıklılardan giydiriyorum hep evde, sağol cnm bilgi için
kızlar bimde vardı bu hafta o çarıklı çoraplardan, piyasa fiyatının yarısına, dün aldım ben de duyrulur:))

Şeyma, tayin isteyip koşarak uzaklaşın bence o ortamdan, keşke benimde tayin isteyebileceğim bir işim olsaydı, nerde çokluk orda mokluk demişler anacım..

Aylin, geçen hafta sonu görümce-eşi-çocukları ve tabiki kaynanam bana geldiler, benim kız hiçbir oyuncağını paylaşmadı görümcenin oğluyla, tam tersi ağladı ona vermemek için, ben dahil herkes şaşırdı bu duruma, kaynanam bir kızdı İklime ''paylaşımcı olacaksın biraz malın ne kadar kıymetli böyle'' diye, aslında bu laflar hep banaydı, hep bana da öyle der kaynanam malın çok kıymetli diye, ''çünkü sokakta bulmadım, ne hallerde kazanıyorum ben biliyor musun'' derim bende ona, o akşam içten içe gurur duydum kızımla nedense, tipi bana benzemiyor ama huylarını benden almış anlaşılan, dün akşam eşim ağzından kaçırdı, gündüz anasıyla beni çekiştirmişler yine, bir kere daha anladım ki huyu bana benzedi diye hayıflanıyorlar içlerinden, hehehhehe çok güldüm çoookk, eşime benzeseydi eminim elimizde avucumuzda bişey kalmazdı, hep kaynanamlara ve görümceye-çocuğuna yedirirdik..

Gözdecim, geçmiş olsun Defne ye, İklim de bugün grip gibi, burnu akıyor, dün gece de ateşi çıktı biraz, bende doktora gitmek istemiyorum artık, peditus u bende verecem bugün, bugüne kadar bu 2. oldu böyle, sizin 4 kez olmuş, 4 te fazla değil bence, daha sık hastalananlar var, bana kalsa ben sümüklü gezsin bişey olmaz diyorum ama annem tedirgin olup hemen doktor-ilaç derdine düşüyor..

Zeliha Tuğra nın davranışına ve çocuğu pataklayıp ağlatmasına çok güldüm, bırak boşver birazda kendini savunmayı-korumayı öğrensin, ömür boyu yanlarında olamayacaz, ama kreş konusunda haklısın, uyumsuzluk olmaması lazım, ben innaıyorum kreş zamanı geldiğinde daha farklı olacaktır herşey, şimdi öyle yaptı diye seneye de yapacak diye düşünme..

Zeliha Tuğra nın davranışına ve çocuğu pataklayıp ağlatmasına çok güldüm, bırak boşver birazda kendini savunmayı-korumayı öğrensin, ömür boyu yanlarında olamayacaz, ama kreş konusunda haklısın, uyumsuzluk olmaması lazım, ben inanıyorum kreş zamanı geldiğinde daha farklı olacaktır herşey, şimdi öyle yaptı diye seneye de yapacak diye düşünme..

Hepsi çizgi film gibi oldular artık, izle izle gül

Boşverin kaloriferli evi, isteyin tayininizi, azıcık aşım kaygısız başım, yaşayın gidin... Huzurunuz bozulmasın...

Oyyy, İkkim diyen dillerini yerim onun ben :)))

Offf, dün akşamki o konuşmanın üzerine insan hiç mi utanmaz böyle yapmaya ya

Çok geçmiş olsun Defneciğe, fazla hastalandığını düşünmüyorum ben, üzülme, bebiklerin çoğu sümüklü geçirdi kışı, umarım bundan sonra daha iyi olur hepsi...

Çok güldüm çocuğa posta koymasına
Tabi şimdi sevimli gelen bu hareketleri ilerde bu kadar sevimli olmayabilir ama biraz da yaradılış meselesi bu... Tek bildiğim dikkatini başka yön çekip, o sinirlendiği şeyi unutturmak. Ne kadar üstüne gidersen o kadar yerleşiyor istenmeyen huylar...

Minicik bebe bile kimden ne kaçıracağını biliyor, aferin akıllı kızıma

selam...:2:
uzak kaldım gene buralara ..yagmur la anne kız grip atlattık yine..cok şükür iyiyiz...buara sallantılardayım..gecen gün migrenim tuttu 1.5 sene aradan sonra..mide bulantısıyla beraber acile taşındık ..bi novaljin tıslattırıp geldim..
kızım fena yaramaz artık heryere eli gidiyo uzanıyo düşürüyo kırıyo prizlere taktı heryeri bantladım..gündüz uyku süresi daha da azalmaya başlıyor..yurumuyor henüz ama adım atabildi sonunda rekoru 3 adım şu an..gerisi gelmedi...
ne var ne yok yaw özledim

Geçmiş olsun cnm ikinize de. Biz de özledik walla, ne olsun işte iş güç bebeler,dişler falan öyle işte:)) olağandışı bi durum, mühim bi havadis yok bizde bu hafta:))

O halini ve hareketlerini düsündükce bende hala gülüyorum.
Aslinda durduk yere yapmadi oynuyordu gülüyordu felan cocuk bagirarak oyuncagi alinca
Tugrada öyle yapti iste

Sanirim durduk yere öylesine bu sekilde davransaydi daha cok endiselenmem gerekirdi.
Umarim böyle kalir yada unutur, yani daha kötüye dogru cevirmez bu davranisini.

Peditus yerine ayva yağrağı kaynatsan?burnuna da sadece serum fizyolojik damlat kaloriferin üstüe sıcak suyun içine azıcık vicks tamam bitti gitti.

Zeliha tuğra ya çok güldüm,asabi bişi olacak senin bu oğlan erkek çocuğu korkak sümsük olmasın tabi gerçi sizinki biraz daha ileri boyutu gibi görünüyor.

Ben BİMe uğramazdım sayenizde çıkamaz oldum,kaç para bu çoraplar,bizim 1 çiftimiz var 1 tane daha lazımdı,gerçi hep lazım hep lazım ayrıca sadece bimde satılan sinbat çekirdeklerden tavsiye ederim, ben her gittiğimde hemen alırım büyük bi paket.tadım falan hal etmiş

Geçmiş olsun sana ve Mamura, Migren sende de mi var, benimde hamilelikten bu yana yaklaşık 2 senedir olmuyordu hiç geçenlerde bende acillik oldum öyle, aynen iğneyi serumu yiyip ayağa kalkıyorum, hormonlar yerine oturmaya başladı o halde desene..
Prizler için kilit var onlardan alın, çok rahat oluyor, ben aldım kurtuldum..

barısım biraz önce 5 adım attıııı

elleri havada dengesini kurmaya calısarak yürüdü, cok komikti, birde sevindi ki yürüyor diye
off aslında hic istemiyorum yürümesini, cok zor günler bizi bekliyor. müzikli oturagını cıkarayım artık, yürümeye baslayınca çise de alıstırırım diyordum yavas yavas baslayayım bakalım. yasemin sen basladın mı oturaga oturtmaya?

bu arada meralcim demin yazmayı unuttum yeni dişelriniz hayırlı olsun, insallah bundan sonrakiler cabucak cıkar.

iklim ve seline de masallah,benim oglan anca mama, meme,anne, baba, gel, ver falan diyor. bide benimki memeyi yeni kesfetti (emmedi ya hic) acıp acıp bakıyor, dikkatle inceleyip, tutup cekistiriyor

hee ben de seviyom o çekirdeği:)) tadım çok bozdu zaten son zamanlarda ya da bana hep kötüsü denk geliyo. BİM bizim eve en yakın market olunca ben hep ordayım ama cidden ucuz çoğu marketten, cuma günleri de işte değişik değişik ürünler geliyo uygun fiyatlara. normalde 6 o çoraplar, 3,5 falandı bimde. ben de almıştım bi tane, ordan da 2 tane aldım iyi oldu

İkinize de geçmiş olsun...
Biz de özledik valla Ebuş, hatta sanırsam geçen gece seni rüyamda gördüm. Ama nasıl, hiç hatırlamıyorum...
Doruk'un da gündüz uykuları çok azaldı, onun yerine sabah yarım saat ya da 1 saat daha geç kalkıyor.

Ben de her gün Bim'deyim sayenizde, çünküm evin hemen yanında...
Ama görmedim çarık çorapları, hsonu gitmedim, ondan olabilir :)
Varsa benim de almam lazım, eskiler bi garip oldu, esnedi mi ne, çıkıyor ayağından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…