- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.141
sanırsam korkuyorum neden kı :26:
sanırsam korkuyorum neden kı :26:
Bıberon oscarlarında en tosbıp bebık olarak oyumu degıstırıp mert dıyorum o ka
serhan da olanbılır ama mert daha tosbıp sanırsam
Esintoş sen halen çalışıyon mu? hayırdırr
çalışıyordum canım ama nihayet bitti çıkıyorum şimdi ben bi süredir hep bu saatte çıkıyorum çok yoğunuz bu ara karşılığını görmeyi umuyorum duygusal olarakhadi ii bak kendine grşrz yarın öpt
Seyhancım evet maşallah Serhan tam bi tosbip olmuş:)) ama artık dikkat etmekte fayda var gibi bisküvi ekmek gibi şeyleri azalt istersen cnm.. nacizane tavsiyemdir, benim Furkan da kilolu da zor oluyo cidden sonradan dizginlemek(
tabi çinde üretilen herşey dandik olmu da iş araba koltuğu yani güvenliğe gelince biraz pimpirikli davranıyorum kumaşları falan da önemli benim için bu yaseminin aldığını diğerlerinden daha çok beğendim izofiksli değil zaten sadece bu yüzden tereddüt ediyorum ben bebeğe kıyafet alırkende ya türk malı ya avrupamalı olmasına özen gösteriyorum oyuncaklardada aynı özeni gösteriyorum ama hediye falan derken karışıyo
kızlar elektrik öglen 3 te giti az önce geldi kabus gibiydi ne kadar alışmışız yaa allahım kimseyi karanlıkta koymasın artık beynim agrıodu görmeye çalışmaktan şarjlı florasanında şarjı bitmiş lazım olduya artıkmelike uyudu bende yatıcam birazda gözlerim yorgun. görüşürüzzzz
öznur erteleme konuş artık adamı hasta etmeee! azcık dişini göster be gitsin kızlarına kalsın biraz sende nefes al sürekli tepende öff wala o günden beri içimden cıkmıosun ben daralıorm burda. tmm onun ewine yerleşmiş olabilirsiniz ama kızlarıda müsaitmiş gitsin azcık nolur sanki. ama nası dencek dimi o war hele seninki bide cadı ama eşinle konuş en azından anasını bilsin senin ne kadar sabırlı davrandığını görsünn..
Kıymetcim, Öznurla ilgili özet geçtiğin için teşekkür ederim, çok incesin..
Şebocum, hoşbuldum şekerim, bende sizi çok özlemiştim..
Filizcim, İklimi ısırmak serbest, çok tatlı oldular artık yaww, ısırası geliyor insanın hakkaten..
Öznurcum, bacım, boşanmayı düşünmeye başladım diyorsun, boşanmayı düşünene kadar eşinle konuşmayı düşün ve kendini bu konuda yüreklendir, bak eşin sen konuştuğun zaman anasının yaptıklarına karşı utanmayı biliyormuş, bu fırsatı değerlendir, ya anasını haksızda olsa sürekli kollayan bir kocan olsaydı ne yapacaktın, bırak utansın sıkılsın ama sen konuş, diyeceğini de, içine atma sakın, biriktikçe kendine zarar verirsin ve zamanla eşine bile kin gütmeye başlarsın, eğer eşinle olan konuşmadan da bir sonuç çıkmazsa ona göre yeni bir plan yaparsın..
Benim yaşadıklarımı az çok biliyorsun, buradan okuyorsundur, ben hanımefendiliğimi bozmamak adına sessiz kalıp kvalidemi ve eşimi iyilikle yola getirmeye çalıştıkça onlar benim hanımlığımdan yararlanıp beni ezmeye çalıştılar, en sonunda patladım ve geçen hafta sonu rüzgar gibi estim, gürledim, kükredim, şimdi bir nebze de olsa benden çekiniyorlar, ne kadar sürer bu durum bilmiyorum ama sessiz kalmayacam bundan sonra anında karşılığını verecem hemde anladıkları dilden, seviyem yerlerde gezecek ama olsun içime atmamış ve haklarından gelmiş olacam en azından :))
Günaydıınnn,
Bembeyaz bir İstanbul sabahına uyandım :)
Bugün ben de kvalide kpeder dertlisiyim, hatta kanımca ilerleyen saatlerde bu yüzden kocayla kavga edeceğiz.
Dün saat tam 4'te müdürüm hadi çık sen dedi, akşam trafik olur geç kalırsın, vaktiyle kavuş oğluna dedi, size hoşçakalın diyemeden fırladım. Böyle yağmaya devam ederse bugün de erken çıkarım büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?