2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırsam korkuyorum neden kı :26:

Bıberon oscarlarında en tosbıp bebık olarak oyumu degıstırıp mert dıyorum o ka
serhan da olanbılır ama mert daha tosbıp sanırsam

canımcım düşününce en fazla ne olabilirki korkma sonuçta sadece konuşacaksınız bendece ne konuşacağını iyi düşün ona en iyi kendini nasıl ifade edebilirsin sonra da konuş

maşallah mert paşama evet daha tosbikk olabilir kuzucuk

Öznur anacım artık silkelenip kendine gel be anacım, insan eşiyle bi derdini paylaşamaz mı? yani konuşmayı bilmeyen derdini ifade edemeyecek biri değilsin ki.. bu derece çekinmen doğru değil siz bi ailesiniz, sıkıntılarını elbette dile getireceksin içine attıkça daha çok büyüyecek çünkü. korkunun ecele faydası yok bence erteleme kararı vermişken hemen konuş, zaten erteleyecek olursan bu konuşma gerçekleşemeyecek bence

Seyhancım evet maşallah Serhan tam bi tosbip olmuş:)) ama artık dikkat etmekte fayda var gibi bisküvi ekmek gibi şeyleri azalt istersen cnm.. nacizane tavsiyemdir, benim Furkan da kilolu da zor oluyo cidden sonradan dizginlemek(

Seyhancım evet maşallah Serhan tam bi tosbip olmuş:)) ama artık dikkat etmekte fayda var gibi bisküvi ekmek gibi şeyleri azalt istersen cnm.. nacizane tavsiyemdir, benim Furkan da kilolu da zor oluyo cidden sonradan dizginlemek(

meral teyzesi ben hiç bisküvi vermiyorum ekmekte sadece günde bir öğün çorbasına bir dilim eti cicibebenin ekmeğini veriyorum okadar iyi yiyordu çok şükür balık yağından sonra biraz daha iştahı arttı pekmez ceviz falan hep azalttım muhallebi de vermiyorum rabbime şükür iyi yiyo emmedi zaten yesin bari diyorum ne yapayım sağlıksız bişey vermiyorum hep sebze meyve et balık falan işte yoğurt yemiyodu şimdi meyveli yoğurt veriyorum hergün onu yiyo
komşuda tartı var tarttım orda bugün 13.100gr geldi ama çamaşırdan da vardır geçen cuma 12.800 çıkmıştı hastanede
haklısın bendde istemiyorum çok kilolu olsun ama yürüsün falan verir ozaman sanırım

kızlar elektrik öglen 3 te giti az önce geldi kabus gibiydi ne kadar alışmışız yaa allahım kimseyi karanlıkta koymasın artık beynim agrıodu görmeye çalışmaktan şarjlı florasanında şarjı bitmiş lazım olduya artık melike uyudu bende yatıcam birazda gözlerim yorgun. görüşürüzzzz
öznur erteleme konuş artık adamı hasta etmeee! azcık dişini göster be gitsin kızlarına kalsın biraz sende nefes al sürekli tepende öff wala o günden beri içimden cıkmıosun ben daralıorm burda. tmm onun ewine yerleşmiş olabilirsiniz ama kızlarıda müsaitmiş gitsin azcık nolur sanki. ama nası dencek dimi o war hele seninki bide cadı ama eşinle konuş en azından anasını bilsin senin ne kadar sabırlı davrandığını görsünn..

canım artık bütün markalar fabrikalarını çine taşıdı. çindeki herşey ucuz kötü diil yani. çinde işçülük ucuz olduğu için herkes orda üretim yapıo aynı kalitede oluo ama işçilikten kar ediolar kraft dünya markası kalitesinden ödün wermez kumaşı fln gayet kaliteli. bence çine değilde malzeme kalitesine markasına fln önem wer.
izofikslilere baktım biton para gereksiz yere. daha rahat baglanmasından başka avantajı yok sonuçta allah korusun bizi emniyet kemeri koruo izofix takmıoruz totodan bebekleride pekala koruyabilir.

Kıymetcim, Öznurla ilgili özet geçtiğin için teşekkür ederim, çok incesin..

Şebocum, hoşbuldum şekerim, bende sizi çok özlemiştim..

Filizcim, İklimi ısırmak serbest, çok tatlı oldular artık yaww, ısırası geliyor insanın hakkaten..

Öznurcum, bacım, boşanmayı düşünmeye başladım diyorsun, boşanmayı düşünene kadar eşinle konuşmayı düşün ve kendini bu konuda yüreklendir, bak eşin sen konuştuğun zaman anasının yaptıklarına karşı utanmayı biliyormuş, bu fırsatı değerlendir, ya anasını haksızda olsa sürekli kollayan bir kocan olsaydı ne yapacaktın, bırak utansın sıkılsın ama sen konuş, diyeceğini de, içine atma sakın, biriktikçe kendine zarar verirsin ve zamanla eşine bile kin gütmeye başlarsın, eğer eşinle olan konuşmadan da bir sonuç çıkmazsa ona göre yeni bir plan yaparsın..
Benim yaşadıklarımı az çok biliyorsun, buradan okuyorsundur, ben hanımefendiliğimi bozmamak adına sessiz kalıp kvalidemi ve eşimi iyilikle yola getirmeye çalıştıkça onlar benim hanımlığımdan yararlanıp beni ezmeye çalıştılar, en sonunda patladım ve geçen hafta sonu rüzgar gibi estim, gürledim, kükredim, şimdi bir nebze de olsa benden çekiniyorlar, ne kadar sürer bu durum bilmiyorum ama sessiz kalmayacam bundan sonra anında karşılığını verecem hemde anladıkları dilden, seviyem yerlerde gezecek ama olsun içime atmamış ve haklarından gelmiş olacam en azından :))

canım, esim henuz gelmedi. 1 saate evde olur sanirim.
ayol ben kimsenin evine yerlesmedim ki.ev kocamin.16 yasindan beri gemilerde garibim alninin akiyla calisip almis. kv ve gorumcelerim ile oturuyordu.
e bi zahmet evlendigimdede baska eve gidecek halim yoktu.
fakat bu evi de istemiyorum artik.

Akşam saat 17:00 da aniden çıktım forumdan, kimseye iyi akşamlar dileyemedim, Ankara da kar hayatı felç etti, şirket kar tatili verdi, 17:00 da çıktık, trafik felaketti eve çok zor geldim, yarın da şirket tatilmiş, müdürüm aradı gelme diye, yarın evdeyim, kızımın yanına gitmek istiyorum ama kardan dolayı anneme nasıl gidecem bilmiyorum, minnoşumu özledim..

Yasemincigim, icinde bulundugun sikintili durumun ne kadar zor oldugunu gayet net anliyorum.
Evet haklisin onlarin anlayacagi dilden konusmak lazim fakat o kadar ar yapiyorum ki.
Bu sabah kalkmisim cocukla ilgileniyorum kahvalti vs hazir tabi.Uyandi geldi gunaydin anne dedim.rotarli gunaydin dedi. soruyor sen sinirlimisin diye ama hani evet sinirliyim deseme parmagini gozume sokacak :) surat 5 karis.
Yok anne ne oldu ki, neden dedim.Dun aksam sinirli sinirli tv sesini kis demisim
Gece olmus Doguhan uyumus tv nin sesi oyle accikki ust katta.Doguhan uyandi sonunda. sesleniyorum annecigim tv nin sesini kisarmisin diye bi yandanda oglan besiginde agliyor.seslendim seslendim duymuyor o kadar acik tv nin sesi.bende sesimi yukseltmek zorunda kaldim hepsi bu.
bundan neler cikarmis kendince.neyse sofradayiz oglana simit verdim yanindada peynir versin kuzenin sana dedim.kizcagizda bilmiyor eritme peynir vermeye calisti.bende yok canim kasar ver dedim.
ne olacak versin diyor.ben eritme peynir vermiyorum neticede eritme dedim.ne varki o da mayali diyor sinirli sinirli.
sonrasinda aradan saat gecmis.gittim sirin sirin siz yukari ciksaniza ben bi surayi supureyim tozda kalmayin diyorum.neyse bu cikacak Doguhan da baby tv actim o durur anne dedim.ne var yukaridada acarim tv yi diyor yine sinirli sinirli.
ayyyyyy amma uzun yazmisim.
Bunun gibi gun icinde bin tane ufak ufak ama sinsi sinsi laflar ediyor mesela bana.
Ben onun gibi nasil davranayim hesaplayamamki her lafin altinda bisey aramayi.
Bak bi tane daha bugun icin.Teyzemin kizinin nisani 16 nisan daymis diyorum.e ben biliyorum diyor.bildigini bilmiyordum diyorum.ben o vakte giderim diyor.sanki ben ona o vakite kadar durma burada diyorum.

Günaydıınnn,
Bembeyaz bir İstanbul sabahına uyandım :)
Bugün ben de kvalide kpeder dertlisiyim, hatta kanımca ilerleyen saatlerde bu yüzden kocayla kavga edeceğiz.
Dün saat tam 4'te müdürüm hadi çık sen dedi, akşam trafik olur geç kalırsın, vaktiyle kavuş oğluna dedi, size hoşçakalın diyemeden fırladım. Böyle yağmaya devam ederse bugün de erken çıkarım büyük ihtimalle.

günaydın kızlar
mert gece iki kez kalktı emdi yattı, yalnız iki gecedir her kalkışında iki memeyide emip yatıyo obur sabahları süt sağamıyorum artık çünkü mert sabah kalkınca iki memeyide bitiriyo sütüm azaldı doymuyo galiba ondan ikisinide emiyo:26:
sizler napıyosunuz

hayırdır yine naaptılar
hadi bakalım kar sana yaradı
ben biraz çalışayım geri döncem hemen okumaya devam ediyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…