2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayfer cim saol canım...
hanife cim linke bakıcam hatta belki yapabildiklerimi 2 gün içersinde yapmaya calışıcam..
kıymatlım migrosada bakem meger marketleri gezmem gerekiomuş bense bi milyonculardayım..
elif e kocaman bi maşş...
ayşegül itiraf com la anlaşmanmı var kız sende olmasan kim ne itiraf etmiş habarımız olmayacak ..cok güldüm yaw..
bu arada günün sorusu meraloynın acıkta kalan cicikleri sogugu hissetmişmidir??
burcunun bi fotosu gündemede hangisiymiş merak ettim dooorusu..sorum bizzat zatı şahsına..:89:

teyzeleyyy arkidislerrr çoybaa bölee yenirrrr

oyyy çok tatlı

mertte bi ara allah allah yaa diyodu ama unuttu sanırım ama videoya kaydettim o halini

cnımcım çin malı olmasın istiyorum kraftınkiler hep çin malı

e haşlicak olduktn soora düklünün ne anlamı kaldı ki hiçç uraşmam valla
çinde üretilen herşey dandik olmuyoki ama

kamil çok kıskançtır,arabanın arka ve yan camlarına film taktırdı arabada rahat emziriyorum, dışarda izin vermiyo beyimiz

Bu arada bi türlü söyleyemedim Yasemincim hoşgeldin tekrardan aramıza cnm çok özledik walla ellerine sağlık proje için de, diğer projelere de hemen başlıyo musunuz?

Hoşbuldum Meralcim, bende sizleri çok özledim, diğer projeler ihaleye çıkıyor şimdi, bakalım ihaleyi alırsak çizecez, yoksa başka işlere devam..

sımcı ben kocamla konusmasam da kv gıttıkden sonra mı konussam acep?
guya 1 ay sonra gıdecek.

Öznurcum eşine bunları nasıl anlatacağını bilemediğinden ertelemeye çalışıyosun bence.. Ama bir an önce eşinin de senin ne düşündüğünü bilmesi lazım ki baksana kendini hastalıyosun.. Stresten vücudun alarm veriyo cnm benim.. Yazık diil mi kendine.. Hem de Doğuhan da etkileniyodur senin bu durumundan..
Ayrıca da kv nde hiç de 1 ay içinde gidecek performansı görmüyorum ben...

Öznur eşiyle ne konuşacak, biriniz özet geçin yaw, söz konusu eş ve kvalide olunca dayanamıyorum, atlayasım geldi, ben yokken ne oldu ki..?

çinde üretilen herşey dandik olmuyoki ama

Zaten Kraft ve bi çok markanın çin de fabrika açmasının sebebi orda ucuıza eleman çalıştırılması. Mallarının çin den olduğunu sanmıyorum, sadece üretim yeri çin. Mesela mothercare de ingiliz firması ama bazı mallar hindistan da bazıları da türkiye de üretiliyor.
Ayrıca oto koltuklarında Allah kader etmesin en güvenli olanlar alman malları.. Bi de heyner vardı benim aklımda, kraft almasak onu alcaktık..

sevdim bu mantığı :81:

sımcı ben kocamla konusmasam da kv gıttıkden sonra mı konussam acep?
guya 1 ay sonra gıdecek.

bence hiç erteleme, sen erteledikçe eşin duyarsızlığına kv de huysuzluğuna devam edecek erteleyecek halin kalmamış artık senin

bende öyle düşünüyorum

Bu arada Aylin nerde, haberi olan var mı?
sabahtan beri aklımda sorayım diyom unutuyorum aylin nerde hakkaten:26:

Yaw Gülşan ne tatlı olmuş Mert kuzusu böyle, bu arada oralara bahar gelmiş gibi, çok kıskandım, ne biçim kar var Ankara da görseniz, eve nasıl gidecem bilmiyorum ((

Gülşan maşallah Mert'e.. Kendi de saçları da süper!!
de ilk fotoda arkada birisi Mert'i habersiz çekiyo galiba!! Röntgenci vaaaarrr!!!

Yaw Gülşan ne tatlı olmuş Mert kuzusu böyle, bu arada oralara bahar gelmiş gibi, çok kıskandım, ne biçim kar var Ankara da görseniz, eve nasıl gidecem bilmiyorum ((
düne kadar bahar vardı 17 dereceydi ama iki gündür fırtına var 15 gün sonra yaz gelir diyolar buraya. burda bahar mevsimi yokmuş

Gülşan maşallah Mert'e.. Kendi de saçları da süper!!
de ilk fotoda arkada birisi Mert'i habersiz çekiyo galiba!! Röntgenci vaaaarrr!!!
amma dikkatlisin o arkadaki melek mertin bakıcısı benimde arkadaşım

ebrucum öncelikle cokkk gecmiş olsun arkadasım anlaşmam yok da face de itiraf.com uygulamasını yüklemiştim hergün okuyorum bazılarına cok gülüyorum sonra içime sinmiyo sizde gülün istiyorum :))))

meral çok güldürdün beni allahta seni güldürsün :)

burcum iyi kıvırmışsın valla ben panik yapar elime yüzüme bulaştırırdım tebrikler :)

hep unutuyorum yasemin hoşgeldin özlettin kendini ama ama iyiki geldin :)

YASEMİN... Öznur'un özeti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…