- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.101
mertte bi ara allah allah yaa diyodu ama unuttu sanırım ama videoya kaydettim o haliniya teydeler benim cici kızım da iyice dillendi ama papağan gibi terar modunda...kelime ya da hece değil ne duysa onu söylüyor çok garip...şu an yürüken geldi geldi...top oynarken attımm ve son olarak dün akşamdan beri allah hatta allah allah diyor
çinde üretilen herşey dandik olmuyoki amacnımcım çin malı olmasın istiyorum kraftınkiler hep çin malı
e haşlicak olduktn soora düklünün ne anlamı kaldı ki hiçç uraşmam valla
Caillou'nun babasından nefret ediyorum. Elimden gelse bir güzel pataklayacağım. Oğlumun benden beklentilerini arttırmasını geçtim, şimdi de annesi beni onunla kıyaslamaya başladı. Ya bu adam hiç pijamasını giyip, çekyata uzanıp, elinde kumanda televizyon seyretmez mi? Yeter ama ya!
itiraf.comdan :)))))))))))
MERALCİM üzülme anacm emziren kadınsın olur bööle kazalar ben çok rahat heryerde açıp emzirirdim eser annem falan deli olurdu bakan olursa nde ona bakar hatta ne bakıyosun derdim mossmorr olurlardı arsızımdır biraz ama emziren kadınım çocuum acıkmış yer mi aricam ben açıp emziricem onlar da bakmicaklar
Bu arada bi türlü söyleyemedim Yasemincim hoşgeldin tekrardan aramıza cnm çok özledik wallaellerine sağlık proje için de, diğer projelere de hemen başlıyo musunuz?
sımcı ben kocamla konusmasam da kv gıttıkden sonra mı konussam acep?
guya 1 ay sonra gıdecek.
çinde üretilen herşey dandik olmuyoki ama
MERALCİM üzülme anacm emziren kadınsın olur bööle kazalar ben çok rahat heryerde açıp emzirirdim eser annem falan deli olurdu bakan olursa nde ona bakar hatta ne bakıyosun derdim mossmorr olurlardı arsızımdır biraz ama emziren kadınım çocuum acıkmış yer mi aricam ben açıp emziricem onlar da bakmicaklar
sımcı ben kocamla konusmasam da kv gıttıkden sonra mı konussam acep?
guya 1 ay sonra gıdecek.
bende öyle düşünüyorumZaten Kraft ve bi çok markanın çin de fabrika açmasının sebebi orda ucuıza eleman çalıştırılması. Mallarının çin den olduğunu sanmıyorum, sadece üretim yeri çin. Mesela mothercare de ingiliz firması ama bazı mallar hindistan da bazıları da türkiye de üretiliyor.
Ayrıca oto koltuklarında Allah kader etmesin en güvenli olanlar alman malları.. Bi de heyner vardı benim aklımda, kraft almasak onu alcaktık..
sabahtan beri aklımda sorayım diyom unutuyorum aylin nerde hakkaten:26:Bu arada Aylin nerde, haberi olan var mı?
düne kadar bahar vardı 17 dereceydi ama iki gündür fırtına var 15 gün sonra yaz gelir diyolar buraya. burda bahar mevsimi yokmuşYaw Gülşan ne tatlı olmuş Mert kuzusu böyle, bu arada oralara bahar gelmiş gibi, çok kıskandım, ne biçim kar var Ankara da görseniz, eve nasıl gidecem bilmiyorum((
amma dikkatlisin o arkadaki melekGülşan maşallah Mert'e.. Kendi de saçları da süper!!
de ilk fotoda arkada birisi Mert'i habersiz çekiyo galiba!! Röntgenci vaaaarrr!!!
ayfer cim saol canım...
hanife cim linke bakıcam hatta belki yapabildiklerimi 2 gün içersinde yapmaya calışıcam..
kıymatlım migrosada bakem meger marketleri gezmem gerekiomuş bense bi milyonculardayım..
elif e kocaman bi maşş...
ayşegül itiraf com la anlaşmanmı var kız sende olmasan kim ne itiraf etmiş habarımız olmayacak ..cok güldüm yaw..
bu arada günün sorusu meraloynın acıkta kalan cicikleri sogugu hissetmişmidir??
burcunun bi fotosu gündemede hangisiymiş merak ettim dooorusu..sorum bizzat zatı şahsına..:89:
hıc keyfım yok kayınvalıdem yıne gergınlık cıkardı.
ya ben oturup kocamla nasıl konussam bu konuyu? cok yoruldum artık.
yada bosansak mı kocamla?
cıddı cıddı dusunmeye basladım bosanma meselesını.kocamı da sevıyorum fakat kayınvalıdem sureklı maraza cıkarıyor. bosansak huzurla yasayabılır mıyım artık ?
bana bırseyler soyleyın.su an basım catlıyor.cocugumla dahı ılgılenemıyorum.
canım ben kv ıle tartısmıyorum.her yaptıgına ok demekden sureklı altdan almakdan, kafasına estıgınde ben gıdıyorum dedıgınde onunde durmakdan, sureklı dedıkodumu yaptıgını duymakdan, sureklı baskalarının dedıkodusunu yapmasından, sureklı herseye karısmasından, ben bı yere gıdecegım zaman engellemeye calısmasından yada yanımda gelmesınden, hakaretlerıne katlanmakdan vs vs bıktım.
kocamda annesı bı yere gıttıgınde alıp getırmesındenn bıktım kı annesının benden nefret ettıgını bıle bıle sureklı bızımle kalmasını saglamasından bıktım.halbukı bız bu konuyu konusmustuk kendısıyle.
mesela gecenlerde ablam benden ceyrek altın ıstedı kı hayatta benden bırsey ıstemez oznur bana varsa bı ceyrek altın versene enısten evde bulamamıs yerlerını ben sana haftaya getırırım dedı bende ok dedım kv kalktı oradan benden ızın aldın mı dedı.bende yenı uyanmısım sana neden soracagımkı dedım.kalktı gıttı 12 gun sonra esım gerı getırdı. ablama gıttık ablamın kv hakkında llaf edıyor.bugun dısarı cıktık anneme taktı annemde yanımızda vs vs.nasıl konussam ben bu kocamla.
bosanırsak eger huzur bulurmuyum dıye soruyorum kendıme.
ıste nasıl anlatacagımı bılsem.
normalde kv nın yaptıkklarıını bıle anlatmam kı ben sırf rencıde olmasın dıye.bı kere anlattım cok utanmıstı.kocamı o sekılde karsımda gormek cok uzucu(((
soylemesı kolay be yawrum doldum tasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?