2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlar,,,,

dün akşam erkenden sızdım ,,, annem saolsun selinle ilgilendi sanırım ,çünki hiç duymadım sesini sadece sabah mama getirdiğini gördüm :)

uykumu aldım çok şükür ama hala vucudum rahatsız ,,,

öznurcum sana bir tavsiyem var, kayınvalideni bence çok fazla takıyorsun kafana bence biraz salla gitsin bırak ne düşündüğüğle ne hissettiğiyle ilgilenme, ne kadar ince düşünüyorsun böyle sen kendine göre yaşa o sana uyum sağlasın,,, en kendi evinde onun emrinde yaşıyrosun resmen psikolojik bir baskısı var üstünde ama bunu kendin yapmışsın , her lafına bu kadar düşünürsen hasta olursun ,,

laf yiyip sen patlayacağına laf söyle karşındaki patlasın ,, ama geri dönüpte patladımı ne yaptı diye bakma ,,,

bu demek değil ki kalp kır kinci kötü biri ol , dini anlamda da onun sözlerini kafana takmayıp dert edinmemen günah olmaz ayrıca kalbini kırmak söylemiyrosun sonuçta, tv nin sesini kıs demek hakkın zaruriyetin ee buna kayınvaliden alınmış salla boşver alınırsa alındığıyla kalsın,,,

ya kızma ama senin bu kvalide kpeder meseleleri eğlenceli oluyor evet yaşarken pek öyle değildir eminim , ama ilginç tipler çünki :)

bu arada aylin nerede ?

maşallah canım ,

Gülşan, benim de sütüm çok az, doyurmasına imkan yok. Ama ben zaten Doruk'un acıktığını da düşünmüyorum, gece 2 ya da 3 defa emziriyorum, bazen emmiyor bile, sadece sımsıkı tutuyor ağzında. Çoğu zaman uyandığında su içirip yatırıyorum, tekrar dalıyor.

Fatma, geçmiş olsun, daha iyiy hissetmene sevindim.

Öznur'un kvalidesi ile ilgili yorumlarına katılıyorum ayrıca. Öznur'un kvnin her lafını fazla irdelediği, çok ince düşündüğü kanısındayım ben de. Aynı detayda düşünecek olsam, bunun gibi milyonlarca şey yaşanıyor bizde de. Ve daha kötüsü kv bunları benimle paylaşmıyor, bişey yokmuş gibi davranıp sonra oğluna rapor ediyor. Umursamıyorum, beni sadece Doruk'la ilgili davranışları ilgilendiriyor, onda bir yanlış gördüğümde uyarıyor, hatta gerekirse tersliyorum. İşte dün akşam da böyle birşey oldu, ben terslendim ve Doruk'u alıp odadan çıktım. Bugün bunun esintilerini yaşayacağız.

Günaydın
Bembeyaz bir Çorlu var bugün,dün akşam 6 da çıktım eve 9da gittim ki normalde en fazla 20 dk sürüyor yol,ayrıca araba kaydığı için yola bırakmak zorunda kaldım müdürle yola devam ettim,eşim bugün gidip alacak arabayı yoldan.
Kerem de gece 12 de uyudu ilk defa ve mızır mızır sürekli bikaç gündür tam da doğumgünü arefesinde sanırım diş çıkaracak.
Cee deyip kaçıyorum bu aralar ama idare ediverin artık malum iş değişikliği,en azından daha mutluyum sizin de benim adıma mutlu olduğunuza eminim.
Geçmişe çok bakamadım ama kv leri takmayın arkadaşlar bu kadar yaa

burcucum su içirip yatırma fikride güzel aslıdan kimi zaman susamışta olabiliyorlar,, ayrıca selinde aynı şeyi yapıyor mememin birini ağzına sokuyor diğerinide avuçlarının arasına alıyor öyle uyuyor,,, yoksa bi emme içgüdüsü yok ortada :) tabi o rahat etsin diye maymun pozisyonunda yatan bir anne olarak bir yıldır dinlenememiş bir bedenle geziyorum ortalarda :)

Amanın... Madem o kadar fenaydı, niye biraz erken azad etmediler ki sizi? Geçmiş olsun.
Doruk da aynı mızırlıkta, 6. dişin yeri balon gibi şişmiş, ondan sanırım. Bir de evde sürekli birilerinin kendisine müdahale ediyor olmasından sıkıldı galiba, herşeye ağlıyor.
Mutlu olmana çok sevindim, ama yine de eski sohbetleri özlemiyor değilim :)

Ben su için uyandığına eminim diyebilirim, çünkü lıkır lıkır içiyor nefes almadan ve küt diye tekrar uyuyor. Eskiden meme vermediğim zaman deli gibi ağlardı, artık hiç aramıyor ama verirsem de reddetmiyor.
Ve ben de seninle aynı durumdayım, uykusuzluk sinirlerimi de çok zayıflattı, bazen kendi tepkilerimden korkuyorum :)

çok güzel yaa :):) kendi tepkilerinden korkmak :) yazık kocana :)

ayline bende sevindim ama genede bu zamanlarda burada olsa güzel olurdu ,,

size selinin son şımarıklığını anlatayım , eline aldığı herşeyi yere fırlatıyor sonra arkasından bakıp elini ağızına kaptarak aaa diyor ve elelrini birbiriine çırparak da ttüüüühh di,yor :):)

çok gülüyorum o haline aaa tühhhh :):)

uykusuz bir geceden merhaba:)
gece siz deyin 7 kere ben diyeyim 17 kere ağlayarak uyandı oğluşş..6. diş mi gaz mı başika bişey mi çözemedim ..neyse ki sabah keyfi yerindeydi..
dün akşama dek babasının resmiyle oynamış yavrucak özledi tabi..akşam camdan görünce bir kahkaha attı el salladı ve hemen uyudu:))
biraz işim var az sonra geliyorum..

yerim o selin cadısını
burcu bende bazen kendi tepkilerimden korkuyorum dün mert 11 de hala uyumamıştı elimle bacağını sıktım acısında ağlasın uyur belki diye(ne kötü bi anneyim) oğlum acıma şöyle dursun bi kahkaha attı gülmekten karnı ağrımıştır,tekrar sıkayım diye ayağını kaldırıyodu yavrum
mertte gece çok su içiyo ama iki gecedir kana kana emiyo anlamadım bende:26:
hepatit hoşgeldin hani resimler

Karlı İstanbul'um dan günaydın hepinize....
Uyumayan bebeklerimiz varmış canlarım benim ne sıkıntıları var acaba?
Biz gayet iyiyiz bu aralar az yemek yiyoruz sık yemek yiyoruz eller ağızda azı dişleri huzursuz yapıyor birazcık kuzumu ama neşesi süper kızımın....

günaydınlar sevgili anneler dün eve ancak 8 de ulaştım yemek kuzuyla oyun derken onu yatırırken sızıp kalmışım diyetim arika gidiyo sabah bi kepekli tostumu yedim geçmişi okudum öğle arası da sporum var
AYLİN yeni işinde mutlu olmana çok sevindim daim olsun canım arkidişim
gece uyumayanlar kayınvalide dertlileri herşey bıraktığım gibi yani
ÖZNUR ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum aynı modelden bi kv bide görümcem var asla aklımın ucundan geçirmeyeceğim anlamlar çıkarıyolar söylediklerimden bide kocama şikayet ediyolar ama en sonunda patlayım annenlerin söylediği gibi biri olduğumu düşünüyosan yanımda ne işin var nası bu kadar adi bi kadınla olmayı kendine yakıştırıyosun dedim o gün bu gündür annem bööle dedi ama tabi en bööle yapmicağını biliyorum ama tam olarak naaptın diye soruyo
BURCU anlat anlat yani canım arkadaşım senin adına üzülüyorum tabi ama eğlenceli oluyo ne yalan sööliyim:78:

Gülşan alemsin, çok güldüm, çatlaktıkta benimle aynı kulvardasın valla...
Dün bezini değiştirirken deli gibi ağladı, ben de çok sinirlenip bacağını sıktım daha çok ağladı

Maaşallah kuzuma...
Bizimkiler yan dişleri bile zor çıkarıyorlar, azılar zorluyordur tabi yavrumu...

Tanya, resimleriniz süper, çekirdek ailenize kocaman bir maaşallah
Oğluş çok tatlı, çok sevimli, Allah nazardan korusun.

Bugün doğan bebelerimizin mutlu sağlıklı nice güzel yaşları olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…