- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.161
Günaydıınnn,
Bembeyaz bir İstanbul sabahına uyandım :)
Bugün ben de kvalide kpeder dertlisiyim, hatta kanımca ilerleyen saatlerde bu yüzden kocayla kavga edeceğiz.
Dün saat tam 4'te müdürüm hadi çık sen dedi, akşam trafik olur geç kalırsın, vaktiyle kavuş oğluna dedi, size hoşçakalın diyemeden fırladım. Böyle yağmaya devam ederse bugün de erken çıkarım büyük ihtimalle.
günaydın kızlar
mert gece iki kez kalktı emdi yattı, yalnız iki gecedir her kalkışında iki memeyide emip yatıyo obursabahları süt sağamıyorum artık çünkü mert sabah kalkınca iki memeyide bitiriyo sütüm azaldı doymuyo galiba ondan ikisinide emiyo:26:
sizler napıyosunuz
Gülşan, benim de sütüm çok az, doyurmasına imkan yok. Ama ben zaten Doruk'un acıktığını da düşünmüyorum, gece 2 ya da 3 defa emziriyorum, bazen emmiyor bile, sadece sımsıkı tutuyor ağzında. Çoğu zaman uyandığında su içirip yatırıyorum, tekrar dalıyor.
Fatma, geçmiş olsun, daha iyiy hissetmene sevindim.
Öznur'un kvalidesi ile ilgili yorumlarına katılıyorum ayrıca. Öznur'un kvnin her lafını fazla irdelediği, çok ince düşündüğü kanısındayım ben de. Aynı detayda düşünecek olsam, bunun gibi milyonlarca şey yaşanıyor bizde de. Ve daha kötüsü kv bunları benimle paylaşmıyor, bişey yokmuş gibi davranıp sonra oğluna rapor ediyor. Umursamıyorum, beni sadece Doruk'la ilgili davranışları ilgilendiriyor, onda bir yanlış gördüğümde uyarıyor, hatta gerekirse tersliyorum. İşte dün akşam da böyle birşey oldu, ben terslendim ve Doruk'u alıp odadan çıktım. Bugün bunun esintilerini yaşayacağız.
Günaydın
Bembeyaz bir Çorlu var bugün,dün akşam 6 da çıktım eve 9da gittim ki normalde en fazla 20 dk sürüyor yol,ayrıca araba kaydığı için yola bırakmak zorunda kaldım müdürle yola devam ettim,eşim bugün gidip alacak arabayı yoldan.
Kerem de gece 12 de uyudu ilk defa ve mızır mızır sürekli bikaç gündür tam da doğumgünü arefesinde sanırım diş çıkaracak.
Cee deyip kaçıyorum bu aralar ama idare ediverin artıkmalum iş değişikliği,en azından daha mutluyum sizin de benim adıma mutlu olduğunuza eminim.
Geçmişe çok bakamadım ama kv leri takmayın arkadaşlar bu kadar yaa
burcucum su içirip yatırma fikride güzel aslıdan kimi zaman susamışta olabiliyorlar,, ayrıca selinde aynı şeyi yapıyor mememin birini ağzına sokuyor diğerinide avuçlarının arasına alıyor öyle uyuyor,,, yoksa bi emme içgüdüsü yok ortada :) tabi o rahat etsin diye maymun pozisyonunda yatan bir anne olarak bir yıldır dinlenememiş bir bedenle geziyorum ortalarda :)
Amanın... Madem o kadar fenaydı, niye biraz erken azad etmediler ki sizi? Geçmiş olsun.
Doruk da aynı mızırlıkta, 6. dişin yeri balon gibi şişmiş, ondan sanırım. Bir de evde sürekli birilerinin kendisine müdahale ediyor olmasından sıkıldı galiba, herşeye ağlıyor.
Mutlu olmana çok sevindim, ama yine de eski sohbetleri özlemiyor değilim :)
Ben su için uyandığına eminim diyebilirim, çünkü lıkır lıkır içiyor nefes almadan ve küt diye tekrar uyuyor. Eskiden meme vermediğim zaman deli gibi ağlardı, artık hiç aramıyor ama verirsem de reddetmiyor.
Ve ben de seninle aynı durumdayım, uykusuzluk sinirlerimi de çok zayıflattı, bazen kendi tepkilerimden korkuyorum :)
nice mutlu yıllar kuzulara36 Tinsel 09.03.2010
37 Serapsenem 09.03.2010
sabah sabah gözünüz gönlünüz açılsın:))
çekirdek ailemiz ve oğluşumm
Eki Görüntüle 155133
Eki Görüntüle 155134
Eki Görüntüle 155135
Eki Görüntüle 155133
Eki Görüntüle 155134
Eki Görüntüle 155135
Eki Görüntüle 155133
Eki Görüntüle 155134
Eki Görüntüle 155135
:84:omsan lojıstık musterı temsılcısı arıyormus
yerim o selin cadısını
burcu bende bazen kendi tepkilerimden korkuyorum dün mert 11 de hala uyumamıştı elimle bacağını sıktım acısında ağlasın uyur belki diye(ne kötü bi anneyim) oğlum acıma şöyle dursun bi kahkaha attı gülmekten karnı ağrımıştır,tekrar sıkayım diye ayağını kaldırıyodu yavrum
mertte gece çok su içiyo ama iki gecedir kana kana emiyo anlamadım bende:26:
hepatit hoşgeldin hani resimler
Karlı İstanbul'um dan günaydın hepinize....
Uyumayan bebeklerimiz varmış canlarım benim ne sıkıntıları var acaba?
Biz gayet iyiyiz bu aralar az yemek yiyoruz sık yemek yiyoruz eller ağızda azı dişleri huzursuz yapıyor birazcık kuzumu ama neşesi süper kızımın....
Eki Görüntüle 155133
Eki Görüntüle 155134
Eki Görüntüle 155135
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?