- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.121
E tamam o zmn ona röntgen serbestdüne kadar bahar vardı 17 dereceydi ama iki gündür fırtına var 15 gün sonra yaz gelir diyolar buraya. burda bahar mevsimi yokmuş
amma dikkatlisin o arkadaki melekmertin bakıcısı benimde arkadaşım
gülşan maşallah canım çok sevimli mert
saçlara bayıldımmm:))
sağol teyzesi aslında saçları daha kıvırcık ama şapkadan dolayı biraz düzleşmişgülşan maşallah canım çok sevimli mert
saçlara bayıldımmm:))
Mert'e maşallah
Nihan tv dolabının kapağını açmaya çalışıyo beceremedi sinirlendi söylendi söylendi vazgeçti şimdilik...birazdan yine dener
E tamam o zmn ona röntgen serbest
Sen de koysana bebeğinin fotosunu cnm yaaa
oyyy çok tatlı
mertte bi ara allah allah yaa diyodu ama unuttu sanırım ama videoya kaydettim o halini
çinde üretilen herşey dandik olmuyoki ama
kamil çok kıskançtır,arabanın arka ve yan camlarına film taktırdı arabada rahat emziriyorum, dışarda izin vermiyo beyimiz
sayfa açık kalır ben temizlik yapar doğn canıma okur....
ah ah meral ne sen sor ne ben söyliyim mahvetti beni bu oğlan sosyal yaşam kalmadı bende.ya bi çocuk gündüz doğru düzgün uyumazmı en fazla 10 dk.gecede emmeye kalkar.2 kere mama içer neolucak halim bilinmez.canım ağzı olan konuşuyo işte.şimdi kapsüller saf oluyoya ondan dedi bence ben kıza vericemde oğlana kapsül verilmez.AMAAAAN CANIM YİĞİDİN MALI MEYDANDADIR BOŞVER KİM GÖRCEK SENİ AMMADA KOMİK OLMUŞ AMA..
-----GÜLŞAN ANACIM SEN BAYAĞI NESCAFE TÜKETİYON HER RESİMDE ÖNÜNDE KOCA BİR FİNCAN VAR SEN EMZİRMİYONMU BAKEM HIIIM.O MERTİŞKONUN KIVIRCIK SAÇLARINA BİTTİM MAŞALLAH.
-----YAĞMUR HANIMADA GEÇMİŞ OLSUN.HAVALAR Bİ SOĞUK Bİ SICAK TAM GRİP HAVASI.
-----NİHAN SENANIN İNCİSİNEDE HAYIRLI OLSUN DARISI DİYER DİŞLERİN BAŞINA KAZASIZ BELASIZ ÇIKARSIN İNŞALLAH.
----HİLAL YAA BEN SENİ YERİM O ELBİSENİ O POPONU ELİFİNDE ELLERİNİ ISIRICAM MAŞALLAH.BENİM OĞLANDA YEMEYE ÇALIŞIYO AMA DAHA BEN VERMİYORUM YADA CESARET EDEMİYORUM VALLA.EVİ HERHALDE YEMEKLER GÖTÜRÜR.
....YAZGI YANINADA PİLAV OF NE OLUR BEE AKAŞAMA MİSAFİR KABUL EDERMİSİN?
-----ÖZNUR EN KISA ZAMANDA KONUŞ KOCANLA HERŞEY SICAĞI SICAĞINA.
----BURCU GEÇMİŞ OLSUN ANAM UMARIM Bİ SORUN ÇIKARMAZ GENEL MÜDÜR.
------YASEMİN O İLKİMİDE BİR YAKALASAM VARYA ISIRIK MANYAĞI YAPICAM MAŞALLAH YAAA NE ÇABUK BÜYÜDÜLER.
----KIYMET BEN CEVAPLADIM SONUÇLARIDA MERAK EDİYORUM.
----SERHANIN GÖBEĞEDE BAK HELE MAŞALLAH MAŞALLAH
ÇOKMU YAZDIM NE ANACIM:26:
ben sadece bitki çayı içerim o nescafe meleğinsayfa açık kalır ben temizlik yapar doğn canıma okur....
ah ah meral ne sen sor ne ben söyliyim mahvetti beni bu oğlan sosyal yaşam kalmadı bende.ya bi çocuk gündüz doğru düzgün uyumazmı en fazla 10 dk.gecede emmeye kalkar.2 kere mama içer neolucak halim bilinmez.canım ağzı olan konuşuyo işte.şimdi kapsüller saf oluyoya ondan dedi bence ben kıza vericemde oğlana kapsül verilmez.AMAAAAN CANIM YİĞİDİN MALI MEYDANDADIR BOŞVER KİM GÖRCEK SENİ AMMADA KOMİK OLMUŞ AMA..
-----GÜLŞAN ANACIM SEN BAYAĞI NESCAFE TÜKETİYON HER RESİMDE ÖNÜNDE KOCA BİR FİNCAN VAR SEN EMZİRMİYONMU BAKEM HIIIM.O MERTİŞKONUN KIVIRCIK SAÇLARINA BİTTİM MAŞALLAH.
-----NİHAN SENANIN İNCİSİNEDE HAYIRLI OLSUN DARISI DİYER DİŞLERİN BAŞINA KAZASIZ BELASIZ ÇIKARSIN İNŞALLAH.
----HİLAL YAA BEN SENİ YERİM O ELBİSENİ O POPONU ELİFİNDE ELLERİNİ ISIRICAM MAŞALLAH.BENİM OĞLANDA YEMEYE ÇALIŞIYO AMA DAHA BEN VERMİYORUM YADA CESARET EDEMİYORUM VALLA.EVİ HERHALDE YEMEKLER GÖTÜRÜR.
------YASEMİN O İLKİMİDE BİR YAKALASAM VARYA ISIRIK MANYAĞI YAPICAM MAŞALLAH YAAA NE ÇABUK BÜYÜDÜLER.
tabi çinde üretilen herşey dandik olmu da iş araba koltuğu yani güvenliğe gelince biraz pimpirikli davranıyorum kumaşları falan da önemli benim için bu yaseminin aldığını diğerlerinden daha çok beğendim izofiksli değil zaten sadece bu yüzden tereddüt ediyorum ben bebeğe kıyafet alırkende ya türk malı ya avrupamalı olmasına özen gösteriyorum oyuncaklardada aynı özeni gösteriyorum ama hediye falan derken karışıyo
eve gideyim koyarım canım yanımda yok şimdi.hatta kendimi de koyayım da görün artık beni demi ama:))
filiz hastayım sana nasıl tutuyosun bunları aklında maşallah ben bi sayfa atladımmı unutuyorum
serhancım göbüslü memeli bişey oldu işte böyle teyzesi neyse inşallah yürürse veriri zaten biraz
sayfa açık kalır ben temizlik yapar doğn canıma okur....
öznurcum eşine bunları nasıl anlatacağını bilemediğinden ertelemeye çalışıyosun bence.. Ama bir an önce eşinin de senin ne düşündüğünü bilmesi lazım ki baksana kendini hastalıyosun.. Stresten vücudun alarm veriyo cnm benim.. Yazık diil mi kendine.. Hem de doğuhan da etkileniyodur senin bu durumundan..
Ayrıca da kv nde hiç de 1 ay içinde gidecek performansı görmüyorum ben...
öznur eşiyle ne konuşacak, biriniz özet geçin yaw, söz konusu eş ve kvalide olunca dayanamıyorum, atlayasım geldi, ben yokken ne oldu ki..?
sevdim bu mantığı :81:
Bence hiç erteleme, sen erteledikçe eşin duyarsızlığına kv de huysuzluğuna devam edecek erteleyecek halin kalmamış artık senin
sanırsam korkuyorum neden kı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?