2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

düne kadar bahar vardı 17 dereceydi ama iki gündür fırtına var 15 gün sonra yaz gelir diyolar buraya. burda bahar mevsimi yokmuş

amma dikkatlisin o arkadaki melek mertin bakıcısı benimde arkadaşım
E tamam o zmn ona röntgen serbest

gülşan maşallah canım çok sevimli mert
saçlara bayıldımmm:))

Sen de koysana bebeğinin fotosunu cnm yaaa

ayy kızlar girmemle çıkmam bir oldu valla yazdım kaçtım yani
serhan uyuyordu uyandı ve alt komşum çağırdı hemen gel diye meğer çay içmeye çağırmış
bende teşekkür ederim
nasılsınız keyifler nasıl eşimde evde bugün daha yemek yapıcam ama önce size bakayım didim

sayfa açık kalır ben temizlik yapar doğn canıma okur....
ah ah meral ne sen sor ne ben söyliyim mahvetti beni bu oğlan sosyal yaşam kalmadı bende.ya bi çocuk gündüz doğru düzgün uyumazmı en fazla 10 dk.gecede emmeye kalkar.2 kere mama içer neolucak halim bilinmez.canım ağzı olan konuşuyo işte.şimdi kapsüller saf oluyoya ondan dedi bence ben kıza vericemde oğlana kapsül verilmez.AMAAAAN CANIM YİĞİDİN MALI MEYDANDADIR BOŞVER KİM GÖRCEK SENİ AMMADA KOMİK OLMUŞ AMA..
-----GÜLŞAN ANACIM SEN BAYAĞI NESCAFE TÜKETİYON HER RESİMDE ÖNÜNDE KOCA BİR FİNCAN VAR SEN EMZİRMİYONMU BAKEM HIIIM.O MERTİŞKONUN KIVIRCIK SAÇLARINA BİTTİM MAŞALLAH.
-----YAĞMUR HANIMADA GEÇMİŞ OLSUN.HAVALAR Bİ SOĞUK Bİ SICAK TAM GRİP HAVASI.
-----NİHAN SENANIN İNCİSİNEDE HAYIRLI OLSUN DARISI DİYER DİŞLERİN BAŞINA KAZASIZ BELASIZ ÇIKARSIN İNŞALLAH.
----HİLAL YAA BEN SENİ YERİM O ELBİSENİ O POPONU ELİFİNDE ELLERİNİ ISIRICAM MAŞALLAH.BENİM OĞLANDA YEMEYE ÇALIŞIYO AMA DAHA BEN VERMİYORUM YADA CESARET EDEMİYORUM VALLA.EVİ HERHALDE YEMEKLER GÖTÜRÜR.
....YAZGI YANINADA PİLAV OF NE OLUR BEE AKAŞAMA MİSAFİR KABUL EDERMİSİN?
-----ÖZNUR EN KISA ZAMANDA KONUŞ KOCANLA HERŞEY SICAĞI SICAĞINA.
----BURCU GEÇMİŞ OLSUN ANAM UMARIM Bİ SORUN ÇIKARMAZ GENEL MÜDÜR.
------YASEMİN O İLKİMİDE BİR YAKALASAM VARYA ISIRIK MANYAĞI YAPICAM MAŞALLAH YAAA NE ÇABUK BÜYÜDÜLER.
----KIYMET BEN CEVAPLADIM SONUÇLARIDA MERAK EDİYORUM.
----SERHANIN GÖBEĞEDE BAK HELE MAŞALLAH MAŞALLAH
ÇOKMU YAZDIM NE ANACIM:26:

tabi çinde üretilen herşey dandik olmu da iş araba koltuğu yani güvenliğe gelince biraz pimpirikli davranıyorum kumaşları falan da önemli benim için bu yaseminin aldığını diğerlerinden daha çok beğendim izofiksli değil zaten sadece bu yüzden tereddüt ediyorum ben bebeğe kıyafet alırkende ya türk malı ya avrupamalı olmasına özen gösteriyorum oyuncaklardada aynı özeni gösteriyorum ama hediye falan derken karışıyo

filiz hastayım sana nasıl tutuyosun bunları aklında maşallah ben bi sayfa atladımmı unutuyorum
serhancım göbüslü memeli bişey oldu işte böyle teyzesi neyse inşallah yürürse veriri zaten biraz

ben sadece bitki çayı içerim o nescafe meleğin hala emziriyorum ama eskisi gibi dikkat etmiyom valla acı falanda yiyom

saygı gösteriyorum canım. ben genelde markaya bakarım güvendiğim markaları alırım bi sorun olursa iade için falan. herşeyimiz kraft olunca memnun olduğum için aldım inşallah bi sıkıntı olmaz
yarın görüşürüz kızlar hepinizi öpüyom
hepatit fotoları bekliyom merakla

HIMMM İYİ OZAMAN...bende artık pek dikkat etmiyorum ama kahve ve nescafe ayda yılda bir.kola içiyorum bazen okadar.cips falanda yemem ama bu kilolar yapıştı kaldı yinede.hamurişide sevmem.
---serhanın maşallahı var canım ya pek tatlı ama.verir hele bi yürüsün hareketlesin boya gider artık fazla almaz.ama yinede iri yarı bir erkek olacak bence..
----tanya biara koyacaktın unuttun koyda bileyim seni belkim karşılaştık bilmiyoruz birbirimizi..

Merhaba Arkadaşlar bende mart 2010 annesiyim...hamilelik dönemimde hep buralarda takılıyordum ama doğumdan sonra buralara pek uğramaz oldum.Şimdi tekrar o güzel paylaşımlar için buradayım...Bir zamanlar hamileydik ve içimiz heyecandan kıpır kıpır ediyordu,hepimizi mide bulantılarımızdan,sırt ve bel ağrılarımızdan,karnımızın ne kadar büyüdüğünden bahsediyorduk...Doğumdan sonra hayatımız çok hızlandı ve tamamen değişti(benim öyle oldu) ...şimdi yorgunuz ve resmen zamanla yarışıyoruz...bebişlerimiz daha minicik Hele çalışan anneler(benim gibi) şimdi o minnacık ayaklar yürümeye başladı o minnacık eller heryeri merak içinde keşfetmeye başladı:) Benim kendimi görecek vaktim hiç yok gibi burada güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle ...bu arada oğlum 25 Mart 2010 doğumlu.Doğumgünüde yaklaştı...siz doğumgününde neler yapmayı planlıyorsunuz??

Senin için öperim kuzumu canım sende DOĞAN PAŞAMI ÖP TOSTOS YANAKLARINDANNNNN

öznur eşiyle ne konuşacak, biriniz özet geçin yaw, söz konusu eş ve kvalide olunca dayanamıyorum, atlayasım geldi, ben yokken ne oldu ki..?

sevdim bu mantığı :81:

Bence hiç erteleme, sen erteledikçe eşin duyarsızlığına kv de huysuzluğuna devam edecek erteleyecek halin kalmamış artık senin

sanırsam korkuyorum neden kı :26:

Bıberon oscarlarında en tosbıp bebık olarak oyumu degıstırıp mert dıyorum o ka
serhan da olanbılır ama mert daha tosbıp sanırsam

sanırsam korkuyorum neden kı :26:

korkunun ecele faydası yok şekerim tartışma tabi ama kibarca belirt olmaz bööle sen söölemezen nerden bilsin adam üstelik zaman geçtikçe ona sinirlenmeye başlarsın içine atarsın daha çok büyürçözülmez yerlere gider yol yakıken konuş derim ben nacizane çok sağlıklı bi ilişkim var ya sen benim verdiim akıllara bakma bi işe yaramıyo hayatıma bakılırsa offff efkarlandım içeyim ben bu akşaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…