2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyorken biraz bakayım dedim

Şebnemciğim Eymen 12. dişini arka ortadan çıkarıyor diş etinin bir sağı bir de solundan ortada birleşecek sanırım sonradan pek baktırmıyorda çözemedim bende :26:

Ayferciğim bizi sormuşsun şükür iyiyiz siz de iyisinizdir inşallah Hilal kuzunun yatışı pek güzel

Seyhancığım iyi yapmışsın arkadaşım dediğin gibi aynı şeyi sen yapsan neler olurdu acaba

ben akrep burcu olduğum için çok kıskancım galiba,eşimde akrep düşünün halimizi tvde bi artistle ilgili fazla yorum yaparsa güzel yorum tabi bidaha o kadının filmi izlenemez bizim evde gerisini hayal edin

benimde yükselenim akrep oradan etkilendim demekki
ya ben öyle kıskanmamaslında daha doğrusu bugüne kadar kıskanacağımbişey olamışbunu farkettim:)

sakin ol artık vermen gereken epkiyi vermişsin oda anlamış hatasını dahada uzatırsan ters teper neyse şimdi bu olayı fazla uzatma onun sana yapacağı jestlerin tadını çıkar :))

haklısın şebnemcim en iyisi
cücüğüm uyandı bu arada

Bakıcı grip olmuş
Öğleden sonra gitsin, yarın da gelmesin dedim. Kuzuya da bulaşmasın, Allah korusun.
Tühh, mantı da yapamayacaklar

bizene aktığın gecelerden ha sen bayağı sinirlenmişsin canım yaa neyse işte takılma artık akşama gönlümü alır diosun sende şımartırsın biraz geçer gider

tamam olmasın :)))

ben akrep burcu olduğum için çok kıskancım galiba,eşimde akrep düşünün halimizi tvde bi artistle ilgili fazla yorum yaparsa güzel yorum tabi bidaha o kadının filmi izlenemez bizim evde gerisini hayal edin

Oy oy oyyyyy, Gülşan senden korkulur valla...

mantı aç mı dedi yok artıkbenim bildiim senin bakıcı bunada güzel bi cevap verirdi ne zaman gidicek bunlar yaa

Valla cevabı öğrenemedim bu sefer, bu akşam soracaktım ama hasta olmuş işte. Bana inat olsun diye mi yapıyor diyecem ama laf yiyor sonunda :)

Pınarcım hoşgeldinnn

bende düşündüm de benimde eseri kıskanacağım bişi olmadı yada galiba şundan eminim bu meşeyi benden başka alacak marangoz bulunmaz memlekette

akşama bi kilo kayseri mantısı al git bari eve ):):

Çok güldürdün beni, Allah iyilğini versin Fatma :))))

Sizin görüşme bu akşam mıydı?

tüh tüh e bakıcı yok die gevşemesin kv yapıversin işte

Yapmaazzzz...
Bak geçen hafta perdelere takmıştı ya kafayı, bakıcıya astırmıyorum diye yıkamadı perdeleri mesela.
Halbuki rezil olacaz, perdeler çok kirli diye söylenip duruyordu.
Normalde gerçekten yıkanma zamanı geldi ama inadımdan ben de yıkamıyorum, onlar gidince yıkayacam...
E ben de accık Arnavut damarımı göstereyim di mi

Hoşbuldum Burcum Nasılsın ?

Arkadaşlar ben doğum günü için butik pasta istiyorum internette bakıyorum da var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?

eserde akrep biliyorum yani nası bişi olduğunuzu ama artist işi iimiş yok artık diebiliyorum sadece bu durumda eserin bni boşamadıına şaşırmak lazım

Bakıcı grip olmuş
Öğleden sonra gitsin, yarın da gelmesin dedim. Kuzuya da bulaşmasın, Allah korusun.
canım mantı çekti yaw,evde mantıda yokki,zaten akşam için karışık dolma yapmıştım yemeğim var yani

korkun tabi benden ama düşmanımsanız

bende düşündüm de benimde eseri kıskanacağım bişi olmadı yada galiba şundan eminim bu meşeyi benden başka alacak marangoz bulunmaz memlekette

senden de korkulur burcum
ayy amma güldüm deli diyecekler şimdi bana

bende çok kötüyüm bu konularda basmasınlar damarıma bak eser doğum gübü yapmayalım dediidye sülalesi gelcez dedi açık açık gelmeyin dedim o derece yani biz aile arası kutlicaz dedim ohhh sen benim oğluma d günü hazırlamama izin vermez misin

selaaammm...
yarın büyük gün....koca 1 seneyi geride bırakıcaz kızımla beraber..heyecan var...hazrlıklar süslemeler tamam sayılır..
bitek pasta börek işi kaldı oda bugün bitmesi lazım..cok işim var cok..:18:

Hoşbuldum Burcum Nasılsın ?

Arkadaşlar ben doğum günü için butik pasta istiyorum internette bakıyorum da var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?

İyiyim canımcım çok şükür, her şey bildiğin gibi.

Butik pasta için pastacı rapunzel'i önerebilirim. Ben iki defa yaptırdım pasta, tasarımı da tadı güzel ama fiyatları pahalı. Doruk'un doğum günü pastasını fotoğraflı yaptırdım, Görgülü pastanesine, ondan da çok memnun kaldım.

Korkulur valla, tersim çok fenadır benim :))

Afferin kız Esin, gurur duyuyorum seninle

Koca kişisi buraya boşuna manyak kadınlar kulübü demiyor anacım, bugün bir kere daha anladım

Bakıcı grip olmuş

tühh be yap da git dememiş iyi :)

bizene aktığın gecelerden ha sen bayağı sinirlenmişsin canım yaa neyse işte takılma artık akşama gönlümü alır diosun sende şımartırsın biraz geçer gider

50 kere aradı zaten şimdiden neyse acıdım
uzatmam canım akşamki tavırlarına bağlı

olmasında zaten öyle bişey

allah kolaylık versin
çok heyecanlı maşallah mamurumuzda 1 diyo öp annesi bizim için de

yerim ben eymen kuzumun incilerini
dimi ama canımcım

sakin ol tabe canım :)) ne demek:) rehabilitasyon merkezi gibi burası zaten bana da iyi geliyor sizler de sağolun..

hayal edemiyorum gülşan o kadar da kıskanç olma be.. ben boğulurum heralde azcık serbestlikte fayda görüyorum..
geriden geldiğimin farkındayım idare edin:)

evet bacılar.soyledıklerınıze ek olarak sureklı benı sıkayet edıyor.onune kım gelırse.annem kocamdan tut dıdısısın dıdısına bıle.bırde ustune dıyorkı aman oznur a soylemeyın yanlıs anlar.
resmen benı psıkolojık olarak sındırdı kv.her dedıgımın altında bısey aradıgı ıcın bende ne yapacagımı sasırdım.neyse artık kocam geldı.su mılyon dolarlık raporu bıtırsınde bı konusalım.kv nın gıdecegı yok msn den yazacagım bende.

Seyhancıgım, kesınlıkle gaz vermıyorum ama ben daha beterını yapardım.s....... gıt bıle derdım yanı.o derece kufure bıle gıderdı ıs.
sen tepkını vermıssın bence o da anlamıs.konu uzarsa lackalasır.hıc uzatma canım bacım.agzınızın tadı kacmasın.

yok balım ya gaz vermekle ne ilgisi var haklıyız biz yapsak onlar ne yapar dimi
evet anladı zaten şimdi hiç belli etmiyorum telde konuşurken ama akşama beklemediği kadar sakin ve umursamaz olucam ki çok kıskandığımı düşünüp de şımarmasın ama bi çift lafım da var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…