- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.201
ben akrep burcu olduğum için çok kıskancım galiba,eşimde akrep düşünün halimizitvde bi artistle ilgili fazla yorum yaparsa güzel yorum tabi bidaha o kadının filmi izlenemez bizim evde gerisini hayal edin
sakin ol artık vermen gereken epkiyi vermişsin oda anlamış hatasını dahada uzatırsan ters teper neyse şimdi bu olayı fazla uzatma onun sana yapacağı jestlerin tadını çıkar :))
olabilir zaten konuşmayı başlatan karşı taraf bodoslama canımlara cicimlere geçende o bizene senin aktığın gecelerden belkide arkadaşları arasındaki tek bekar o olduğu için böyle sakladı bilmiyorum işte bir daha böyle sohbetlerde bu kadar samimi olamayacağını anlamış oldu bu sayede buda ona herzaman sınırlarını koruması gerektiğini hatırlatır artık
sağol canımcım
Bakıcı grip olmuş
Öğleden sonra gitsin, yarın da gelmesin dedim. Kuzuya da bulaşmasın, Allah korusun.
Tühh, mantı da yapamayacaklar
Bakıcı grip olmuş
Öğleden sonra gitsin, yarın da gelmesin dedim. Kuzuya da bulaşmasın, Allah korusun.
zaten akşama eli kolu benim sevdiğim şeylerle dolu olarak gelir kesin ben kızınca hep öyle yapıyo
tamam medeni bişekilde arkadşlarıyla konuşuyo olabilir ama fazla boş bırakmaya da gelmez diye düşünüyorum ne kadar güvensemde fazla samimi olmasın kimseyle
ben akrep burcu olduğum için çok kıskancım galiba,eşimde akrep düşünün halimizitvde bi artistle ilgili fazla yorum yaparsa güzel yorum tabi bidaha o kadının filmi izlenemez bizim evde gerisini hayal edin
mantı aç mı dedi yok artıkbenim bildiim senin bakıcı bunada güzel bi cevap verirdi ne zaman gidicek bunlar yaa
Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyorken biraz bakayım dedim
Şebnemciğim Eymen 12. dişini arka ortadan çıkarıyor diş etinin bir sağı bir de solundan ortada birleşecek sanırım sonradan pek baktırmıyorda çözemedim bende :26:
Ayferciğim bizi sormuşsun şükür iyiyiz siz de iyisinizdir inşallah Hilal kuzunun yatışı pek güzel
Seyhancığım iyi yapmışsın arkadaşım dediğin gibi aynı şeyi sen yapsan neler olurdu acaba
benimde yükselenim akrep oradan etkilendim demekki
ya ben öyle kıskanmamaslında daha doğrusu bugüne kadar kıskanacağımbişey olamışbunu farkettim:)
haklısın şebnemcim en iyisi
cücüğüm uyandı bu arada
akşama bi kilo kayseri mantısı al git bari eve ):):
tüh tüh e bakıcı yok die gevşemesin kv yapıversin işte
eserde akrep biliyorum yani nası bişi olduğunuzu ama artist işi iimiş yok artık diebiliyorum sadece bu durumda eserin bni boşamadıına şaşırmak lazım
benimde yükselenim akrep oradan etkilendim demekki
ya ben öyle kıskanmamaslında daha doğrusu bugüne kadar kıskanacağımbişey olamışbunu farkettim:)
haklısın şebnemcim en iyisi
cücüğüm uyandı bu arada
Bakıcı grip olmuş
tamam olmasın :)))
Oy oy oyyyyy, Gülşan senden korkulur valla...
Valla cevabı öğrenemedim bu sefer, bu akşam soracaktım ama hasta olmuş işte. Bana inat olsun diye mi yapıyor diyecem ama laf yiyor sonunda :)
Pınarcım hoşgeldinnn
bende düşündüm de benimde eseri kıskanacağım bişi olmadı yada galiba şundan eminim bu meşeyi benden başka alacak marangoz bulunmaz memlekette
senden de korkulur burcumÇok güldürdün beni, Allah iyilğini versin Fatma :))))
Sizin görüşme bu akşam mıydı?
Yapmaazzzz...
Bak geçen hafta perdelere takmıştı ya kafayı, bakıcıya astırmıyorum diye yıkamadı perdeleri mesela.
Halbuki rezil olacaz, perdeler çok kirli diye söylenip duruyordu.
Normalde gerçekten yıkanma zamanı geldi ama inadımdan ben de yıkamıyorum, onlar gidince yıkayacam...
E ben de accık Arnavut damarımı göstereyim di mi
Çok güldürdün beni, Allah iyilğini versin Fatma :))))
Sizin görüşme bu akşam mıydı?
Yapmaazzzz...
Bak geçen hafta perdelere takmıştı ya kafayı, bakıcıya astırmıyorum diye yıkamadı perdeleri mesela.
Halbuki rezil olacaz, perdeler çok kirli diye söylenip duruyordu.
Normalde gerçekten yıkanma zamanı geldi ama inadımdan ben de yıkamıyorum, onlar gidince yıkayacam...
E ben de accık Arnavut damarımı göstereyim di mi
bende düşündüm de benimde eseri kıskanacağım bişi olmadı yada galiba şundan eminim bu meşeyi benden başka alacak marangoz bulunmaz memlekette
Hoşbuldum BurcumNasılsın ?
Arkadaşlar ben doğum günü için butik pasta istiyorum internette bakıyorum da var mı tavsiye edeceğiniz bir yer ?
canım mantı çekti yaw,evde mantıda yokki,zaten akşam için karışık dolma yapmıştım yemeğim var yani
korkun tabi benden ama düşmanımsanız
senden de korkulur burcum
ayy amma güldüm deli diyecekler şimdi bana
bende çok kötüyüm bu konularda basmasınlar damarıma bak eser doğum gübü yapmayalım dediidye sülalesi gelcez dedi açık açık gelmeyin dedim o derece yani biz aile arası kutlicaz dedim ohhh sen benim oğluma d günü hazırlamama izin vermez misin
Bakıcı grip olmuş
bizene aktığın gecelerden hasen bayağı sinirlenmişsin canım yaa neyse işte takılma artık akşama gönlümü alır diosun sende şımartırsın biraz geçer gider
selaaammm...
yarın büyük gün....koca 1 seneyi geride bırakıcaz kızımla beraber..heyecan var...hazrlıklar süslemeler tamam sayılır..
bitek pasta börek işi kaldı oda bugün bitmesi lazım..cok işim var cok..:18:
Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyorken biraz bakayım dedim
Şebnemciğim Eymen 12. dişini arka ortadan çıkarıyor diş etinin bir sağı bir de solundan ortada birleşecek sanırım sonradan pek baktırmıyorda çözemedim bende :26:
Ayferciğim bizi sormuşsun şükür iyiyiz siz de iyisinizdir inşallah Hilal kuzunun yatışı pek güzel
Seyhancığım iyi yapmışsın arkadaşım dediğin gibi aynı şeyi sen yapsan neler olurdu acaba
ben onun bana vereceği tepkinin binde birini verdim ona hiçkimse eşinin başka bi karşı cinsle böyle samimi konuşmasını istemez içinde bişey olmasada karşısındaki yanlış anlayabilir
biraz daha yalvarsın özür dilesinki bi daha böyle şeyler yapmasın
aslınsa saftrik çok güvenilirdir bu konularda belkide kızacağımı bildiği için sakladı
neyse sizi dinleyip fazla uzatmıycam
çok teşekkür ederim kızlar valla geceden beri sayenizde sakinleştim
günaydın canlar,,,,
dün akşam erkenden sızdım ,,, annem saolsun selinle ilgilendi sanırım ,çünki hiç duymadım sesini sadece sabah mama getirdiğini gördüm :)
uykumu aldım çok şükür ama hala vucudum rahatsız ,,,
öznurcum sana bir tavsiyem var, kayınvalideni bence çok fazla takıyorsun kafana bence biraz salla gitsin bırak ne düşündüğüğle ne hissettiğiyle ilgilenme, ne kadar ince düşünüyorsun böyle sen kendine göre yaşa o sana uyum sağlasın,,, en kendi evinde onun emrinde yaşıyrosun resmen psikolojik bir baskısı var üstünde ama bunu kendin yapmışsın , her lafına bu kadar düşünürsen hasta olursun ,,
laf yiyip sen patlayacağına laf söyle karşındaki patlasın ,, ama geri dönüpte patladımı ne yaptı diye bakma ,,,
bu demek değil ki kalp kır kinci kötü biri ol , dini anlamda da onun sözlerini kafana takmayıp dert edinmemen günah olmaz ayrıca kalbini kırmak söylemiyrosun sonuçta, tv nin sesini kıs demek hakkın zaruriyetin ee buna kayınvaliden alınmış salla boşver alınırsa alındığıyla kalsın,,,
Gülşan, benim de sütüm çok az, doyurmasına imkan yok. Ama ben zaten Doruk'un acıktığını da düşünmüyorum, gece 2 ya da 3 defa emziriyorum, bazen emmiyor bile, sadece sımsıkı tutuyor ağzında. Çoğu zaman uyandığında su içirip yatırıyorum, tekrar dalıyor.
Fatma, geçmiş olsun, daha iyiy hissetmene sevindim.
Öznur'un kvalidesi ile ilgili yorumlarına katılıyorum ayrıca. Öznur'un kvnin her lafını fazla irdelediği, çok ince düşündüğü kanısındayım ben de. Aynı detayda düşünecek olsam, bunun gibi milyonlarca şey yaşanıyor bizde de. Ve daha kötüsü kv bunları benimle paylaşmıyor, bişey yokmuş gibi davranıp sonra oğluna rapor ediyor. Umursamıyorum, beni sadece Doruk'la ilgili davranışları ilgilendiriyor, onda bir yanlış gördüğümde uyarıyor, hatta gerekirse tersliyorum. İşte dün akşam da böyle birşey oldu, ben terslendim ve Doruk'u alıp odadan çıktım. Bugün bunun esintilerini yaşayacağız.
günaydınlar sevgili anneler dün eve ancak 8 de ulaştım yemek kuzuyla oyun derken onu yatırırken sızıp kalmışım diyetim arika gidiyo sabah bi kepekli tostumu yedim geçmişi okudum öğle arası da sporum var
AYLİN yeni işinde mutlu olmana çok sevindim daim olsun canım arkidişim
gece uyumayanlar kayınvalide dertlileri herşey bıraktığım gibi yani
ÖZNUR ne hissettiğini gayet iyi anlıyorum aynı modelden bi kv bide görümcem var asla aklımın ucundan geçirmeyeceğim anlamlar çıkarıyolar söylediklerimden bide kocama şikayet ediyolar ama en sonunda patlayım annenlerin söylediği gibi biri olduğumu düşünüyosan yanımda ne işin var nası bu kadar adi bi kadınla olmayı kendine yakıştırıyosun dedim o gün bu gündür annem bööle dedi ama tabi en bööle yapmicağını biliyorum ama tam olarak naaptın diye soruyo
BURCU anlat anlat yani canım arkadaşım senin adına üzülüyorum tabi ama eğlenceli oluyo ne yalan sööliyim:78:
herkese merhaba günaydın
kızlar dün geceden beri okadar sinirliyimki aklıma geldikce daha çok sinirleniyorum eşimle tartıştım sebep ise şu diyalog
h:slm sıra arkadaşım
nasılsın canım ne zamandır konuşamadık
e:iyidir Canım sen nasılsın
b:ne olsun çalışıyorumçok yoruluyorum gündüz iş gece gezmeler yoruyo insanı Canım
e:anladım gecelere akıyosunuz gez gez bakalım
b:gel senide bekleriz Canım
e:istanbula yolun düşerse uğra mutlaka canım gecenın kralı burda boğaz nevizade falan süper
b:gelirsem mutlaka ararım canım
e:çok yoğunsun sanırım
b:evet canım ya çok yoğunuz
bu diyalog eşim ve ortaokul arkadaşınn face de yazışmaları eşim daha bi hafta oldu hesap açalı bütün arkadaşlarını buldu
bunda hiç bi sorun yok bi sürü bayan arkadaşı var hepsiyle de konuşuyo gayet normal hiç bişey demiyorum hatta buluşuyolarmış sende gidersin falan dedim
bu sohbetin sadece benim gördüğüm aklımda kalan bi bölümü
serhanı yatırdım çayistermisin dedim olur dedi bi fincan çay götürdüm ben odaya girince kapattı sayfayı kiminle konuşuyosun diye sordum ama normal bi şekilde yani hesap sormak için değil hiç dedi bahar'la sınıf arkadaşınmı oda dedim evet dedi sonra arkadaşı cvp vermiş bak yazdı dedim bakarım dedi ee bak işte dedim açtı gördüğüm bu yazılar oldu
dedim ne bu samimiyet sen bu insanı 15 yıldan fazladır görmüyosun konuşmasının yanlış olduğunu düşünmese neden saklama ihtiyacı duysun
biraz uzun yazdım kusura bakmayın
kızdım salona geldim arkamdan geldi dedi nası kapanıyo bu hesap söyle kapatıcam konuştuğun arkadaşına sor o daha iyi bilir dedim saçmalıyosun ne var ki kızıyosun falan dedi kapatıyorum face falan yok dedi
bende sen önce evindeki karını götür nevizadelere gece alemlerine sonra çağır arkadaşlarını dedim gidip yattım sabah giyeceklerini cüzdanını falan misafir yatak odasına götürüp fırlattım odanında kapısını kapattım yattım
şimdi ben kızmakla haklımıyım değilmiyim
çok uzun oldu özür dilerim
evet bacılar.soyledıklerınıze ek olarak sureklı benı sıkayet edıyor.onune kım gelırse.annem kocamdan tut dıdısısın dıdısına bıle.bırde ustune dıyorkı aman oznur a soylemeyın yanlıs anlar.
resmen benı psıkolojık olarak sındırdı kv.her dedıgımın altında bısey aradıgı ıcın bende ne yapacagımı sasırdım.neyse artık kocam geldı.su mılyon dolarlık raporu bıtırsınde bı konusalım.kv nın gıdecegı yok msn den yazacagım bende.
Seyhancıgım, kesınlıkle gaz vermıyorum ama ben daha beterını yapardım.s....... gıt bıle derdım yanı.o derece kufure bıle gıderdı ıs.
sen tepkını vermıssın bence o da anlamıs.konu uzarsa lackalasır.hıc uzatma canım bacım.agzınızın tadı kacmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?