- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.241
yok yok benım psıkolojım cok bozulmus.gerdıkce gerdım.korktukca korktum.
yuzyuze konusmaya karar verdım. yarın aksam yemege gıdelım dıyecegım ama gelene kadar oglus kac kere kafasını carpar dıye dusunuyorum sımdıde.
yuzyuze konusunca mımıklerınden sesının tonundan daha ıyı anlarım gercekde ne ıstedıgını ne dusundugunu.
hadı konuyu degıstıreyım hem kendımı hem sızı bunalttım.
bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?
Bi de niye bunalalım ki, bir arada olma sebebimiz paylaşmak değil mi temelde... Öyle düşünme, paylaşacaksın ki yükün hafiflesin...
Şimdi aldığım bi habere göre yarın gidiyorlarmış
kızlar konusmam asagıdakı konular cercevesınde olacak.ne dersınız?
psıkolojımın bozuldugu profeyonel destek almam gerektıgı
kv nın bızımle artık 4 5 ay kalamayacagı
kv ye ev tutulması gerektıgı yada kızlarıyla kalması gereektıgı
bırde hep ıcımde kalan sormak ıstedıgım neden benı kandırdıgı konusuna acıklık getırmesı
yok yok benım psıkolojım cok bozulmus.gerdıkce gerdım.korktukca korktum.
yuzyuze konusmaya karar verdım. yarın aksam yemege gıdelım dıyecegım ama gelene kadar oglus kac kere kafasını carpar dıye dusunuyorum sımdıde.
yuzyuze konusunca mımıklerınden sesının tonundan daha ıyı anlarım gercekde ne ıstedıgını ne dusundugunu.
bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?
Öznurcum eşinle ilişkini bilemem tabi ama bu konuşma konusunu kendine fazla stres ediyorsun gibi geliyor bana. Kv hassas bir konu haklısın ama rahatsızlıklarını dile getirmek en doğal hakkın, bence içinden gelenleri yaz ve gönder. Çok beklemene gerek yok, akşamına kadar cevap vermezse, akşam söylersin sana mail atmıştım, bu konu sesiz kalarak çözebileceğin bir şey değil dersin. Sadece yazarken eşini ya da annesini suçlayan ifadeler kullanmamaya çalış ki, lüzumsuz savunmaya geçmesin, haklıyken haksız duruma düşme yani.
Ben bu işi daha fazla uzatma ve bir an önce hallet derim, bu halde oldukça kendini yiyip bitiriyorsun, canına yzık. Bırak biraz da o düşünsün.
Bi de niye bunalalım ki, bir arada olma sebebimiz paylaşmak değil mi temelde... Öyle düşünme, paylaşacaksın ki yükün hafiflesin...
Yoğurda başladığımızdan beri inek sütüyle mayalıyorum ben...
doğru karar canım
oda ne demek canım ya aşkolsun deme böyle
ben yoğurt mayalamıyorum çünkü serhan asla yemiyo yoğurt çorbası bile içmiyo ama meyveli yoğurt yiyo o yüzden hazır alıyorum maalesef çünkü kendim içine meyve koysam bile yemiyo bazen çorbalarına ekliyorum ozaman çakmıyo
slm millet
bence sen bunları önce içinden geldiği gibi yaz göndermek istersen yazmayı bitirdiğinde gönderirsin istemezsen söyleyeceklerini hazırlamış olursun konu gergin çünkü
çocuk düşe kalka büyür ama psikolojisi bozuk bir anneyle daha fazla zarar görür bir akşam da bir kaç kaza atlatıversin
ben hhep inek sütünden verdim yoğurdu
katılıyorum
gözün aydın
öznur süt mayalandığı zaman yapısı değişiyor anacım, dr keçi yada inek çok farketmez diyo bilgin olsun,sadece tavsiyem pastorize sütten mayalayın ki brusella gibi mikropların olma olasılığını sıfırlayın dedi. bende öyle yapıyorumgozun aydın.ınsallah tez zamanda benımde gozum aydın olur.
gecenlerde bırımız sormustuk ama kım sımdı hatırlayamıyorum.
anacım senın evın kac oda kac salon.salon salomanj mıdır nedır? nerede yatıyor bu ınsanlar o kadar zaman ?
ay Meralcıgımın dedıgı gıbı ben galıba bu oglanı fanus da yetıstırıyorum.
ınek sutunun demır acısından yeterlı olmamasından ben oglusuma kecı sutu vereyım dıyorum.bırde bu yogurt olayını kecı sutunden kendım mı mayalasam?
6 ay boyunca hergun hazır yogurt yedı.kendı sutumden yapmak ıstemedım.devam sutundende ısıme gelmedı.artık 1 yasında olduguna gore ınek yada kecı sutunden kı kecı sutu daha aklıma yatıyor , kendım mayalayayım degıl mı ?
Evim 3+1, 120 m2 kadar bi ev, küçük değil. Bir odayı tamamen onlara ayırıyoruz, orda yatıp kalkıyor giyinip soyunuyorlar. Doruk doğmadan önce iki odayı birden ele geçirirlerdi, bir odada yatar diğer odaya valizlerini eşyalarını yayar, salondaki sandalyelere koltuklara montlarını ceketlerini giydirir, örgülerini falan ortada bırakırlardı. Doruk doğduktan sonra, ben bunlari çin o kadar korkunç bişey oldum ki, yapmıyorlar.
Ev açısından kalmalarının bi zararı yok, anlaşabilsem hiç mesele etmem. Ama anlaşamıyorum, ne onlar beni anlayıp dinliyor, ne de ben onlar için aman misafirler, iki gün sık dişini diye düşünebiliyorum.
Mesela dün Doruk kapının menteşesi ile oynuyordu. Ben canına zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum, öyle he şeye hayır diyerek anlamsızlaştırmamaya çalışıyorum. Menteşe işe oynarken kv-kp hayır oynama falan dediler, ses çıkarmadım (ki daha önce neyle oynayıp neyle oynayamacağını bunlara anlatmıştım), Doruk kaale almadı, bunlar devam etti, sinirlendim ama yine ses çıkarmadım, kv bak annen hayır diyor dedi, ben de yoo ben öyle bişey demiyorum dedim. KP, eli sıkışır kapıya dedi, ben de kapıyı oynatmıyor, sadece menteşe ile oynuyor ve ben yanındayım, hayır demiyorum dedim. KP'den cevap: O ZAMAN HAYIR BEN DİYORUM.
Hiç ses çıkarmadım, kocam bişi der diye bekledim, sadece güldü.
Bunun acısını çok fena çıkaracam!
Çok uzattım, kusura bakmayın
sağol Gülşan cım
yaa kızlar birde Alp asla üstünü örtmüyor .iyice dalıyor,örtüyorum,5 dk. sonra açıyor üstünü.bugün gidip kalın bişeyler alacağım gece yatması için.sabah bir kalktım,eller,ayaklar buz gibi:26:
Aynı ayyynııı...
Polar uyku tulumu giydiriyorum ben, kollu bacaklı, ayakları dışarda kalıyor.
Bakayım bulabilecek miyim aldığım yerde...
Hava çok soğuk, o bile az geliyor aslında, üstüne ince bişey daha örtüyorum ama açıyor.
☞ Pamy Patiksiz Unisex Micro Fleece/Polar Klk Bebek Uyku Tulumu : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Bizimki bundan...
Bu sitedeki diğer tulumlar da güzel, bi bak istersen...
:95:
yandın eko sen,yandın,kurtuluşun yok:18:.
Burcu okuyuncaçok sinirlendim nedense
bunun aynısını ÖZNUR teyzemiz bize yılbaşı hediyesi olarak yolladı.fakat 2 yaş,büyük geliyor yani.diğerlerine bakayım ama.
birde adam tekniği öğrenmiş,ayakları iyice kaldırıyor,dikiyor,bir indiriyor,hopp yorgan fora
Evim 3+1, 120 m2 kadar bi ev, küçük değil. Bir odayı tamamen onlara ayırıyoruz, orda yatıp kalkıyor giyinip soyunuyorlar. Doruk doğmadan önce iki odayı birden ele geçirirlerdi, bir odada yatar diğer odaya valizlerini eşyalarını yayar, salondaki sandalyelere koltuklara montlarını ceketlerini giydirir, örgülerini falan ortada bırakırlardı. Doruk doğduktan sonra, ben bunlari çin o kadar korkunç bişey oldum ki, yapmıyorlar.
Ev açısından kalmalarının bi zararı yok, anlaşabilsem hiç mesele etmem. Ama anlaşamıyorum, ne onlar beni anlayıp dinliyor, ne de ben onlar için aman misafirler, iki gün sık dişini diye düşünebiliyorum.
Mesela dün Doruk kapının menteşesi ile oynuyordu. Ben canına zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum, öyle he şeye hayır diyerek anlamsızlaştırmamaya çalışıyorum. Menteşe işe oynarken kv-kp hayır oynama falan dediler, ses çıkarmadım (ki daha önce neyle oynayıp neyle oynayamacağını bunlara anlatmıştım), Doruk kaale almadı, bunlar devam etti, sinirlendim ama yine ses çıkarmadım, kv bak annen hayır diyor dedi, ben de yoo ben öyle bişey demiyorum dedim. KP, eli sıkışır kapıya dedi, ben de kapıyı oynatmıyor, sadece menteşe ile oynuyor ve ben yanındayım, hayır demiyorum dedim. KP'den cevap: O ZAMAN HAYIR BEN DİYORUM.
Hiç ses çıkarmadım, kocam bişi der diye bekledim, sadece güldü.
Bunun acısını çok fena çıkaracam!
Çok uzattım, kusura bakmayın
Aynı ayyynııı...
Polar uyku tulumu giydiriyorum ben, kollu bacaklı, ayakları dışarda kalıyor.
Bakayım bulabilecek miyim aldığım yerde...
Hava çok soğuk, o bile az geliyor aslında, üstüne ince bişey daha örtüyorum ama açıyor.
Nedense...
Dün akşam eko'ya bi laf soktum ama anladı mı bilmiyorum :)
Burda küçüğü de var.
Üst açma tekniği de aynı bu arada.
Bazen açamasın diye sarıyorum ben bunu battaniyeye, ayakları kaldırıp da kurtulamayınca bir bağırıyor ki anlatamam, sanırsam o sırada küfür ediyor bana ne sardın beni böyle diye
yazgıcım geçmiş olsun canım uzatmıycam bende zaten
serhan da hiç örtmez üstünü tulum aldık ama giymiyo yani giydirince terliyo rahat edemiyo
evimiz de sıcak oluyo aslında serhanın üzerine kendi pikeleri küçüldü kullanmadığım bi nevresim takımım vardı onun çarşafını örtüyorum kendi yorganı da var ama onuda örtemiyorum bu çarşaf büyük de biraz açamıyo üstünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?