2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru karar canım

hadı konuyu degıstıreyım hem kendımı hem sızı bunalttım.
bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?

oda ne demek canım ya aşkolsun deme böyle

ben yoğurt mayalamıyorum çünkü serhan asla yemiyo yoğurt çorbası bile içmiyo ama meyveli yoğurt yiyo o yüzden hazır alıyorum maalesef çünkü kendim içine meyve koysam bile yemiyo bazen çorbalarına ekliyorum ozaman çakmıyo

slm millet

bence sen bunları önce içinden geldiği gibi yaz göndermek istersen yazmayı bitirdiğinde gönderirsin istemezsen söyleyeceklerini hazırlamış olursun konu gergin çünkü

çocuk düşe kalka büyür ama psikolojisi bozuk bir anneyle daha fazla zarar görür bir akşam da bir kaç kaza atlatıversin

bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?

ben hhep inek sütünden verdim yoğurdu

katılıyorum

Bi de niye bunalalım ki, bir arada olma sebebimiz paylaşmak değil mi temelde... Öyle düşünme, paylaşacaksın ki yükün hafiflesin...

Şimdi aldığım bi habere göre yarın gidiyorlarmış

gözün aydın

selam herkese:97:
Alp çok kuduruk yaw.sanki bilmiyorsunuz bunu değil mibirde huysuzki ikigündür,okuyor canıma.burnu akıyor ama hasta gibi değil,sadece burun akıntısı ve huysuzluk var.gece bizle yatıyor artıkben bunu istemesemde onun nefesiyle uyumak çok hoşuma gidiyor.eğer yerinde yatarsa enaz 10 kez uyanıyor

geçmişe baktım.ÖZNUR un kv si ile ilgili yorum yapmayacağım.
BURCU m gözünaydın,gidiyorlarmış,kurtuluyorsun
SEYHAN tamam artık,tepkini anlamış adam,dahada üstelersen ters teper.ama ben olsam bende kızardım,haksız değilsin.

Son düzenleme:
Bi de niye bunalalım ki, bir arada olma sebebimiz paylaşmak değil mi temelde... Öyle düşünme, paylaşacaksın ki yükün hafiflesin...

Şimdi aldığım bi habere göre yarın gidiyorlarmış

gozun aydın.ınsallah tez zamanda benımde gozum aydın olur.
gecenlerde bırımız sormustuk ama kım sımdı hatırlayamıyorum.
anacım senın evın kac oda kac salon.salon salomanj mıdır nedır? nerede yatıyor bu ınsanlar o kadar zaman ?

Yoğurda başladığımızdan beri inek sütüyle mayalıyorum ben...

ay Meralcıgımın dedıgı gıbı ben galıba bu oglanı fanus da yetıstırıyorum.
ınek sutunun demır acısından yeterlı olmamasından ben oglusuma kecı sutu vereyım dıyorum.bırde bu yogurt olayını kecı sutunden kendım mı mayalasam?
6 ay boyunca hergun hazır yogurt yedı.kendı sutumden yapmak ıstemedım.devam sutundende ısıme gelmedı.artık 1 yasında olduguna gore ınek yada kecı sutunden kı kecı sutu daha aklıma yatıyor , kendım mayalayayım degıl mı ?

canım ata yoğurdu çok seviyo hergün 2 kase yiyior ve ben 8.aydan itibaren bizim yediğimiz pastorize yoğurttan veriyorum tek şart porsiyonluk alıyorum ilk ona açıyorum birde arada sütaş bebek yoğurdu alıyorum

öznur ben kamile kızdığımda yada canımı acıtan bi durum olduğunda hep mektup yazarım ikimizde sinirli olduğumuz için konu sapmasın diye ve kalp kırmayım diye yazar veririm o okur ve sonra konuşuruz birlikte,mail atmak iyi fikir bence çünkü konu hassas. diyorum ve konuyu değiştiriyrum bende artık 1 litrelik inek sütüyle büyük kavanoza mayalıyorum ben iki üç gün yetiyo ona bu hafta süt sağıp bırakmadığım için öğleden önce büyük bir kase yoğurt yiyo oğlum
burcu çok sevindim canım
yazgı geçmiş olsun

öznur süt mayalandığı zaman yapısı değişiyor anacım, dr keçi yada inek çok farketmez diyo bilgin olsun,sadece tavsiyem pastorize sütten mayalayın ki brusella gibi mikropların olma olasılığını sıfırlayın dedi. bende öyle yapıyorum ama artık 1 yaşına geldiler şebnemin yaptığı gibi yapabilirsin üşengeç arkadaşım

Evim 3+1, 120 m2 kadar bi ev, küçük değil. Bir odayı tamamen onlara ayırıyoruz, orda yatıp kalkıyor giyinip soyunuyorlar. Doruk doğmadan önce iki odayı birden ele geçirirlerdi, bir odada yatar diğer odaya valizlerini eşyalarını yayar, salondaki sandalyelere koltuklara montlarını ceketlerini giydirir, örgülerini falan ortada bırakırlardı. Doruk doğduktan sonra, ben bunlari çin o kadar korkunç bişey oldum ki, yapmıyorlar.
Ev açısından kalmalarının bi zararı yok, anlaşabilsem hiç mesele etmem. Ama anlaşamıyorum, ne onlar beni anlayıp dinliyor, ne de ben onlar için aman misafirler, iki gün sık dişini diye düşünebiliyorum.
Mesela dün Doruk kapının menteşesi ile oynuyordu. Ben canına zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum, öyle he şeye hayır diyerek anlamsızlaştırmamaya çalışıyorum. Menteşe işe oynarken kv-kp hayır oynama falan dediler, ses çıkarmadım (ki daha önce neyle oynayıp neyle oynayamacağını bunlara anlatmıştım), Doruk kaale almadı, bunlar devam etti, sinirlendim ama yine ses çıkarmadım, kv bak annen hayır diyor dedi, ben de yoo ben öyle bişey demiyorum dedim. KP, eli sıkışır kapıya dedi, ben de kapıyı oynatmıyor, sadece menteşe ile oynuyor ve ben yanındayım, hayır demiyorum dedim. KP'den cevap: O ZAMAN HAYIR BEN DİYORUM.
Hiç ses çıkarmadım, kocam bişi der diye bekledim, sadece güldü.
Bunun acısını çok fena çıkaracam!

Çok uzattım, kusura bakmayın

sağol Gülşan cım

yaa kızlar birde Alp asla üstünü örtmüyor .iyice dalıyor,örtüyorum,5 dk. sonra açıyor üstünü.bugün gidip kalın bişeyler alacağım gece yatması için.sabah bir kalktım,eller,ayaklar buz gibi:26:

:95:
yandın eko sen,yandın,kurtuluşun yok:18:.
Burcu okuyuncaçok sinirlendim nedense

Aynı ayyynııı...
Polar uyku tulumu giydiriyorum ben, kollu bacaklı, ayakları dışarda kalıyor.
Bakayım bulabilecek miyim aldığım yerde...
Hava çok soğuk, o bile az geliyor aslında, üstüne ince bişey daha örtüyorum ama açıyor.

bunun aynısını ÖZNUR teyzemiz bize yılbaşı hediyesi olarak yolladı.fakat 2 yaş,büyük geliyor yani.diğerlerine bakayım ama.
birde adam tekniği öğrenmiş,ayakları iyice kaldırıyor,dikiyor,bir indiriyor,hopp yorgan fora

:95:
yandın eko sen,yandın,kurtuluşun yok:18:.
Burcu okuyuncaçok sinirlendim nedense

Nedense...
Dün akşam eko'ya bi laf soktum ama anladı mı bilmiyorum :)

Burda küçüğü de var.
Üst açma tekniği de aynı bu arada.
Bazen açamasın diye sarıyorum ben bunu battaniyeye, ayakları kaldırıp da kurtulamayınca bir bağırıyor ki anlatamam, sanırsam o sırada küfür ediyor bana ne sardın beni böyle diye

ayy gidiyorlar ya gözün aydın her gelişlerinde bukadar uzun kalmalarının sebebini anlamadım bi türlü hadi 10 15 gün neyse kurtuluyorsun canımcım

yazgıcım geçmiş olsun canım uzatmıycam bende zaten
serhan da hiç örtmez üstünü tulum aldık ama giymiyo yani giydirince terliyo rahat edemiyo
evimiz de sıcak oluyo aslında serhanın üzerine kendi pikeleri küçüldü kullanmadığım bi nevresim takımım vardı onun çarşafını örtüyorum kendi yorganı da var ama onuda örtemiyorum bu çarşaf büyük de biraz açamıyo üstünü

böcüğümün uykusu gelmiş yatırayım öptüm
alt komşumun kızı süper ya götürüp beşiğe bırakıyo 2 dk sonra bakıyo uyumuş ahh ahh ben niye öyle yapamadımki

anlamıştır,fakat anlamamış gibi yapabilir.tırsıyordur kanımca
bizimki çığlık atıyor,bildiğin kız gibi çığlık atıyor.ama ne çığlık,vallahi kulağımı çınlatıyor

vallahi adama çift kişilik pike,yorgan örtüyorum,yinede açıyor.
üstünün örtülmesine alerjisi var,asla istemiyor beyefendi canım.

herkese merhaba benim temizlik yapmam lazım ama hava çok soğuk hiç içimden gelmiyor...
----kolaygelsin ebru hanım .ben sigara böreği sardım buzluğa koyum yanına poğaça,kurabiye,bide mkarna veya patates salatası yapıcam yeter.zaten kimi çağırıp kimi çağırmıycam konusunda liste yapıyorum üffff nekadar elesemde enaz 20 kişi.bahçede yapıcaktım havalar soğu allahtan kaynanaları görümceleri eltimi çağırmıycam sadece biri gelecek küççük görümcemmmm.
-----valla öznur kafanda kurup büyütmendense eşinle konuşman daha iyi bence.neolucaksa olur ya iyi ya kötü enazından kendini yiyip bitirmezsin.en mantıklısı ikinizin bunu aranızda çözmesi.
-----seyhancım bencede fazla uzatma.eşin pişman olmuş zaten.anladığım kadarıyla adamın kalbindede bişey yokmuş hem kaç senedir görmediğiniz bir insan için sıkmayın canınızı.
----burcuyada aynı soruyu ben sorucaktım sen sormuşun neyse gözünaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…