2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çekmeköyde de varmış şubesi görmüştüm sanırım bende bi sorayım bakalım ne kadara yapıyorlar
ben 1 yaş pastası sordum bi pastaneye(hep aldığımız bi yer) 90tl dedi şeker hamuruyla kaplı olana normal 1 yaş pastasına da 60tl dedi

20 kişilik fotoğraflı pastayı 80 liraya yaptırdım ben. Şeker hamurlu pastalar daha pahalı ama onları sevmiyorum, çok ağır geliyor bana...

Görgülü'nün pastası çok güzeldir valla, hepinize tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...

sağ ol burcum

benim bıdık uyandı

Rica ederim canım.

Bıdığı öp benim için...

selam
okuldayım öğle paydosu sonra bir dersim boş vakit kaybetmemek için geçmişe bakamıorum biraz okuyayım sizi yazmasam da kafam dağılır:))

Bugün az yazıyor yine bu kadınlar Hanifem yaw :)

Bizim pastayıo kardeşim tatbaktan sipariş etmiş valla içime tam oalrak sindiği söyleneemz ama olsun önemli olan güzel geçecek bi doğum günü ,, dua edin bize,,, :)

ya birde selinin babası cumartesi günü e bebekte bi kutlama organize edecekmiş , selinin arkadaşalrınıda davet edelim dedi,

eğer gerçekleşirse yine haber veririm ama hepinizi bekliyorum,,,

msn den konusma fikri kotu mu ?

Mail atmak daha iyi olabilir.
Yazdıklarını okur tartar düzeltebilirsin istediğin gibi.
O da eline ulaşınca okur düşünür ona göre cevaplar.
Anlık bi sinire kapılmaz, gereksiz şekilde fevri davranmamış olursunuz karşılıklı olarak...

canım yaa böyle konular yüzyüze ve sakin bir ortamda konuşulursa amacına ulaşıyor ,,

akşam yatak odanıza geçtiğinizde bi bardak çay kahve eşliğinde anlat bence baka daha etkili oalcak birde öyle kavga modunda değil halini anlatır şekilde konuş ,,

tühh( ama zaten 15 dk sonra nöbet yerime dönmem lazım(sonra yine gelirim..

güzel bir parti olur inşallah:))

katılıyorum...

bu da işe yarayabilir ama bence de yazması kavga ihtimalini azaltır.

ıyı fıkır once bı yazıp olcup tartıp gondermek

canım esım yatak odasında konusmayı sevmıyor.
evde konusacak ortamımız yok malum kv bende.

kızlar konusmam asagıdakı konular cercevesınde olacak.ne dersınız?
psıkolojımın bozuldugu profeyonel destek almam gerektıgı
kv nın bızımle artık 4 5 ay kalamayacagı
kv ye ev tutulması gerektıgı yada kızlarıyla kalması gereektıgı
bırde hep ıcımde kalan sormak ıstedıgım neden benı kandırdıgı konusuna acıklık getırmesı

ben 15 kşilik almıştım bu fiyatlar
sağol burcum annemlere gidince halledeyim bende

evet canımcım ben yüzyüze konuşmayı tercih ederim şahsen
yada burcunun dediği gibi mail atabilirsin ben okadar sabırlı olamam gerçi mailin cevabı gelene kadar çatlarım

çok güzel canım güzel geçer eminim
arkadaşım da tatbaktan almış çok beğenmişler memnun kalmışlar

ıvet bıde cevap bekleme olayı var

öznurcum canım çok stres yapma kendine lütfen konuş artık biran önce çünkü bekledikce daha çok kurarsın sürekli düşün düşün gerilirsin ve sakinliğini kaybedersin ayrıca saatlerce kafa patlatsan şunu şunu diycem diye konuşmanın gidişatı genelde değiştiriyor söylemleri o yüzden düşünme artık bi fırsat bulup konuş biran önce
dün dedinya korkuyorum diye o senin eşin neden korkuyorsun konuştunuz diyelim olmasın ama hadi tartıştınız ne olur en fazla konuşki rahatla içine atma böyle bekledikce daha çok yıpranacaksın canım

yok yok benım psıkolojım cok bozulmus.gerdıkce gerdım.korktukca korktum.
yuzyuze konusmaya karar verdım. yarın aksam yemege gıdelım dıyecegım ama gelene kadar oglus kac kere kafasını carpar dıye dusunuyorum sımdıde.
yuzyuze konusunca mımıklerınden sesının tonundan daha ıyı anlarım gercekde ne ıstedıgını ne dusundugunu.

hadı konuyu degıstıreyım hem kendımı hem sızı bunalttım.
bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?

Öznurcum eşinle ilişkini bilemem tabi ama bu konuşma konusunu kendine fazla stres ediyorsun gibi geliyor bana. Kv hassas bir konu haklısın ama rahatsızlıklarını dile getirmek en doğal hakkın, bence içinden gelenleri yaz ve gönder. Çok beklemene gerek yok, akşamına kadar cevap vermezse, akşam söylersin sana mail atmıştım, bu konu sesiz kalarak çözebileceğin bir şey değil dersin. Sadece yazarken eşini ya da annesini suçlayan ifadeler kullanmamaya çalış ki, lüzumsuz savunmaya geçmesin, haklıyken haksız duruma düşme yani.
Ben bu işi daha fazla uzatma ve bir an önce hallet derim, bu halde oldukça kendini yiyip bitiriyorsun, canına yzık. Bırak biraz da o düşünsün.

herkes yemeğe gitti sanırımm
yemeğimi yedim cayımı içtim hatta bir tane de tüttürdüm...

artık büyüdüler canım yoğurdu istediğin sütle mayalayabilirsin..hatta güvendiğin markalardan hazır da verebilirsin..

Bi de niye bunalalım ki, bir arada olma sebebimiz paylaşmak değil mi temelde... Öyle düşünme, paylaşacaksın ki yükün hafiflesin...

Şimdi aldığım bi habere göre yarın gidiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…