- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.221
Pastacı Rapunsel Butik Pasta Tasarımı
Grgl Pastaneleri-Acbadem-Kzltoprak-ekmeky-Erenky
Pınarcım iki linki de eklemeye çalıştım yukarda.
Görgülü'nün bir kaç şubesi var, ben Erenköy'e sipariş vermiştim, eve de getiriyorlar.
çekmeköyde de varmış şubesi görmüştüm sanırım bende bi sorayım bakalım ne kadara yapıyorlar
ben 1 yaş pastası sordum bi pastaneye(hep aldığımız bi yer) 90tl dedi şeker hamuruyla kaplı olana normal 1 yaş pastasına da 60tl dedi
sağ ol burcum
benim bıdık uyandı
selam
okuldayım öğle paydosu sonra bir dersim boş vakit kaybetmemek için geçmişe bakamıorum biraz okuyayım sizi yazmasam da kafam dağılır:))
msn den konusma fikri kotu mu ?
20 kişilik fotoğraflı pastayı 80 liraya yaptırdım ben. Şeker hamurlu pastalar daha pahalı ama onları sevmiyorum, çok ağır geliyor bana...
Görgülü'nün pastası çok güzeldir valla, hepinize tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...
Rica ederim canım.
Bıdığı öp benim için...
Bugün az yazıyor yine bu kadınlar Hanifem yaw :)
Bizim pastayıo kardeşim tatbaktan sipariş etmiş valla içime tam oalrak sindiği söyleneemz ama olsun önemli olan güzel geçecek bi doğum günü ,, dua edin bize,,, :)
ya birde selinin babası cumartesi günü e bebekte bi kutlama organize edecekmiş , selinin arkadaşalrınıda davet edelim dedi,
eğer gerçekleşirse yine haber veririm ama hepinizi bekliyorum,,,
Mail atmak daha iyi olabilir.
Yazdıklarını okur tartar düzeltebilirsin istediğin gibi.
O da eline ulaşınca okur düşünür ona göre cevaplar.
Anlık bi sinire kapılmaz, gereksiz şekilde fevri davranmamış olursunuz karşılıklı olarak...
canım yaa böyle konular yüzyüze ve sakin bir ortamda konuşulursa amacına ulaşıyor ,,
akşam yatak odanıza geçtiğinizde bi bardak çay kahve eşliğinde anlat bence baka daha etkili oalcak birde öyle kavga modunda değil halini anlatır şekilde konuş ,,
Mail atmak daha iyi olabilir.
Yazdıklarını okur tartar düzeltebilirsin istediğin gibi.
O da eline ulaşınca okur düşünür ona göre cevaplar.
Anlık bi sinire kapılmaz, gereksiz şekilde fevri davranmamış olursunuz karşılıklı olarak...
canım yaa böyle konular yüzyüze ve sakin bir ortamda konuşulursa amacına ulaşıyor ,,
akşam yatak odanıza geçtiğinizde bi bardak çay kahve eşliğinde anlat bence baka daha etkili oalcak birde öyle kavga modunda değil halini anlatır şekilde konuş ,,
20 kişilik fotoğraflı pastayı 80 liraya yaptırdım ben. Şeker hamurlu pastalar daha pahalı ama onları sevmiyorum, çok ağır geliyor bana...
Görgülü'nün pastası çok güzeldir valla, hepinize tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...
Rica ederim canım.
Bıdığı öp benim için...
Bugün az yazıyor yine bu kadınlar Hanifem yaw :)
Bizim pastayıo kardeşim tatbaktan sipariş etmiş valla içime tam oalrak sindiği söyleneemz ama olsun önemli olan güzel geçecek bi doğum günü ,, dua edin bize,,, :)
ya birde selinin babası cumartesi günü e bebekte bi kutlama organize edecekmiş , selinin arkadaşalrınıda davet edelim dedi,
eğer gerçekleşirse yine haber veririm ama hepinizi bekliyorum,,,
ben 15 kşilik almıştım bu fiyatlar
sağol burcum annemlere gidince halledeyim bende
evet canımcım ben yüzyüze konuşmayı tercih ederim şahsen
yada burcunun dediği gibi mail atabilirsin ben okadar sabırlı olamam gerçi mailin cevabı gelene kadar çatlarım
çok güzel canım güzel geçer eminim
arkadaşım da tatbaktan almış çok beğenmişler memnun kalmışlar
kızlar konusmam asagıdakı konular cercevesınde olacak.ne dersınız?
psıkolojımın bozuldugu profeyonel destek almam gerektıgı
kv nın bızımle artık 4 5 ay kalamayacagı
kv ye ev tutulması gerektıgı yada kızlarıyla kalması gereektıgı
bırde hep ıcımde kalan sormak ıstedıgım neden benı kandırdıgı konusuna acıklık getırmesı
öznurcum canım çok stres yapma kendine lütfen konuş artık biran önce çünkü bekledikce daha çok kurarsın sürekli düşün düşün gerilirsin ve sakinliğini kaybedersin ayrıca saatlerce kafa patlatsan şunu şunu diycem diye konuşmanın gidişatı genelde değiştiriyor söylemleri o yüzden düşünme artık bi fırsat bulup konuş biran önce
dün dedinya korkuyorum diye o senin eşin neden korkuyorsun konuştunuz diyelim olmasın ama hadi tartıştınız ne olur en fazla konuşki rahatla içine atma böyle bekledikce daha çok yıpranacaksın canım
hadı konuyu degıstıreyım hem kendımı hem sızı bunalttım.
bebelere 1 yasından sonra yogurdu ınek sutuylemı mayalayacaksınız yoksa kecı sutuyle mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?