2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar canlar, yine epeycedir açık olduğu halde yazamadım bi türlü.. ama geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla

SEYHANCIM bence çok haklı bi tepki vermişsin cnm o derece samimiyete gerek yok, bu tepki sayesinde kocan da bunu anlamıştır:)) arkadaşlara katılıyorum ben de ama fazla uzatmaya da lüzum yok

ÖZNUR cnm insan eşiyle konuşmaktan nasıl bu kadar çekinebilir şaşıyorum doğrusu, bana da mail mantıklı geldi ama sen yüzyüze konnuşucam diyosun şimdide, aslında senin mail de kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum

TANYA çok hoş bi çekirdek ailesiniz maşallah oğluşun da şeker mi şeker

BURCU gözünaydın cnm yaw laftan anlamayan insanlara çok sıkılırım ben de, kaç kere dedin bu kadının görevi doruka bakmak diye tekrardan mantı yap demek te ne oluyo, yuh artık be sanki resmen insanı çileden çıkarmak için özellikle yapıyo

FATMACIM nasıl oldun cnm? bi de konuşucaz demiştin konuştunuz mu? yoksa mezu aslında doğumgünüymüş te sen mi boşanmayı konuşucaz sanmıştın:))

heh aynen oyle ayneeeeeennnnn.dagınıklık zaten ıc huzurumu ayrıca bozar benım.pıs olabılır ama dagınık olmayacak kesınlıkle.senol bıle yaka sılktı bu huyumdan ama ne yapayım.o kp ye de erkek adamın sokak karıları gıbı cevap vermemesı gerektıgını ogretememısler.

aaa cıddı mısın ? Alp kac cm yaf :26:

ata uyku vakti gelince uyku tulumu giyiyor bayağıda kalın pofuduk hiç ses çıkarmıyo üstünede battaniye örtüyorum gecede çok dönüyo ama üstü fazla açılmıyo neyseki bende 2-3 kere kalkıp bakıyorum

buarada ataya bübchen şampuan kullanıyorum çok memnunum ellerimizide bubchen köpük temizleyici ile yıkıyoruz ata çok keyif alıyo tavsiye ederim

biz buarada yıkandık geldik artık çok seviyo yıkanmayı biz ayakta duş alıyoruz artık bir koluyla bana sarılıyo diğer eliyle de suyla oynuyo :)) darısı eymen paşama :))

cok sinirliyim.!!!!
kaynvaldem kendi tarafından iki aileyi daha cagırmış yaw sanki mevlid veriorum allahım cıldıracam zaten 20 25 kişi olucak oda benim cok yakın aile tarafım halam yengemler falan yani..nereye sıgdıracam okadar kişiyi yaw dellendim kafayı yıcem .

yaaa yetişemiyorum size kafam allak bullak oldu...Havale yapacaktım şifremi unuttum bloke ettim güncellenmesini bekliyorum

ses çıkarmamayı başardın mı ben öyle durumlarsda "AMA ANNESİ BENİM" diye sokuyorum karşımdaki kim olursa olsun. sabrının önünde saygıyla eğiliyorum

o modelden bende de var canım..inadına yapıyormuş gibi yorganın üstünde buluyorum hep geceleri.uyku tulumunu da sevmedi. cıbıl cıbıl yatıyor

anam sana sormadan planadı yapmış hemen .bende şimdi onu yazdım nereye sığdırcaz ev küçük.bende halamları,yengemi,babaannemi,görümcemi,annem,bi yakın arkadaş falan çağırcem okadar.bide komşular.iki kişi daha var çağırsammı çağırmasammı muallaktayım.

off hakkatten yaww.sormadan niye çağırıyor ki yaa?kalabalıkla evde çok zor.Allah yardımcın olsun.önce temizlik,sonra temizlik,hazırlıklar falan

o modelden bende de var canım..inadına yapıyormuş gibi yorganın üstünde buluyorum hep geceleri.uyku tulumunu da sevmedi. cıbıl cıbıl yatıyor

sabah elleri,bacakları buz gibiydi.hasta olacak sonunda.
birde bizle yatıyor.e aramızda olduğundan kendi üstünü açınca bizimkide açılıyor.birtarafımız açık kaldığından ailecek saçama rüyalar göreceğiz.

sıhhatler olsun paşama, inaşallah cnm yaa eymen de artık sevsin banyoyu resmen işkence banyosu bitene kadar benim ne hale geldiğimi görseniz bi de süpürgeden de halen korkuyo, o da ayrı bi işkence Furkan eve gelmeden hiç bi iş yapamıyorum

cnm sen de yazgı gibi bi cafe kiralamayı düşünmez misin? oralarda hele ki haftaiçi bi günde uygun fiyata halledebilirsin bence

yaaa yetişemiyorum size kafam allak bullak oldu...Havale yapacaktım şifremi unuttum bloke ettim güncellenmesini bekliyorum

hay allah kolay gelsin cnm

o kunuşma henüz gerçekleşmedi,bu akşam gerçekleşecek MERAL CİM

hımmmm, hayırlısı..

hhe benim kaç gündür gördüğüm saçma rüyalar ondanmış demek:)) ben de Eymenle karyolada yatıyorum, koca kişisi de furkanın odasında yatıyo..Eyo da üstünü asla örttürmeyenlerden o nedenle gece ev ısısını o kadar yükseltiyorum ki eymen gibi hiçbirimiz üstümüzü örtmüyoruz:))

aa lütfen,saçma rüyalarda üstüme yoktur.
birkeresinde polat alemdar ın adamıydım,beni vurdu,sonrada başımda ağladı,birkeresinde aşkı memnu daydım,o evde yaşıyordum,behlül de benim sevdiceğimdibunlar en normalleri,yoksa daha bülent ersoy u bile görmüşlüğüm var yani

ben cözüm bulamadım canım.eşim olmadığı için ben de yanıma alıyorum geceleri.yorganla savaşıyor resmen.ne yapalım azcık kavrulsun diyorum soğuğa alışsınlar:)

özgür de banyodan cıkmamak için ve elektrik süpürgesiyle oynamak için kavga ediyor benle..banyo faslı güzel de giydirmek mesele oluyor sonra posteki saymayı tercih ederim ..
elektrik süpürgesinin peşinde dört dönüyor üstüne çıkmaya çalışıyor çalışırken bazen de ac diyor kendisi açmayınca sinirlenip vuruyor süpürgeye:))
allahtan öyle yoksa kesin bu pasaklılıkla böceklenirdik biz:)

ya kızlar kadın sordu esasen ama nası onu cagırma bunu cagırma diyeyim ..yok onun cagırdımda onlarada söyledim..yok görümcemin arkadaşıda gelicekmiş..ha bide bu cagırdıklarıyla senede bi defa bile ha görüşür ha görüşmeyiz ne alaka neeee ne alaka bu ilk dogumgünümüz sıcacık yakın ailemle kutlamak istedim hayırda diyemedim şimdi içim şiş bi vaziyette evi toparlşamaya calışıorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…