- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.261
Evim 3+1, 120 m2 kadar bi ev, küçük değil. Bir odayı tamamen onlara ayırıyoruz, orda yatıp kalkıyor giyinip soyunuyorlar. Doruk doğmadan önce iki odayı birden ele geçirirlerdi, bir odada yatar diğer odaya valizlerini eşyalarını yayar, salondaki sandalyelere koltuklara montlarını ceketlerini giydirir, örgülerini falan ortada bırakırlardı. Doruk doğduktan sonra, ben bunlari çin o kadar korkunç bişey oldum ki, yapmıyorlar.
Ev açısından kalmalarının bi zararı yok, anlaşabilsem hiç mesele etmem. Ama anlaşamıyorum, ne onlar beni anlayıp dinliyor, ne de ben onlar için aman misafirler, iki gün sık dişini diye düşünebiliyorum.
Mesela dün Doruk kapının menteşesi ile oynuyordu. Ben canına zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum, öyle he şeye hayır diyerek anlamsızlaştırmamaya çalışıyorum. Menteşe işe oynarken kv-kp hayır oynama falan dediler, ses çıkarmadım (ki daha önce neyle oynayıp neyle oynayamacağını bunlara anlatmıştım), Doruk kaale almadı, bunlar devam etti, sinirlendim ama yine ses çıkarmadım, kv bak annen hayır diyor dedi, ben de yoo ben öyle bişey demiyorum dedim. KP, eli sıkışır kapıya dedi, ben de kapıyı oynatmıyor, sadece menteşe ile oynuyor ve ben yanındayım, hayır demiyorum dedim. KP'den cevap: O ZAMAN HAYIR BEN DİYORUM.
Hiç ses çıkarmadım, kocam bişi der diye bekledim, sadece güldü.
Bunun acısını çok fena çıkaracam!
Çok uzattım, kusura bakmayın
bunun aynısını ÖZNUR teyzemiz bize yılbaşı hediyesi olarak yolladı.fakat 2 yaş,büyük geliyor yani.diğerlerine bakayım ama.
birde adam tekniği öğrenmiş,ayakları iyice kaldırıyor,dikiyor,bir indiriyor,hopp yorgan fora
aaa cıddı mısın ? Alp kac cm yaf :26:
Evim 3+1, 120 m2 kadar bi ev, küçük değil. Bir odayı tamamen onlara ayırıyoruz, orda yatıp kalkıyor giyinip soyunuyorlar. Doruk doğmadan önce iki odayı birden ele geçirirlerdi, bir odada yatar diğer odaya valizlerini eşyalarını yayar, salondaki sandalyelere koltuklara montlarını ceketlerini giydirir, örgülerini falan ortada bırakırlardı. Doruk doğduktan sonra, ben bunlari çin o kadar korkunç bişey oldum ki, yapmıyorlar.
Ev açısından kalmalarının bi zararı yok, anlaşabilsem hiç mesele etmem. Ama anlaşamıyorum, ne onlar beni anlayıp dinliyor, ne de ben onlar için aman misafirler, iki gün sık dişini diye düşünebiliyorum.
Mesela dün Doruk kapının menteşesi ile oynuyordu. Ben canına zarar vermeyecek herşeyle oynamasına izin veriyorum, öyle he şeye hayır diyerek anlamsızlaştırmamaya çalışıyorum. Menteşe işe oynarken kv-kp hayır oynama falan dediler, ses çıkarmadım (ki daha önce neyle oynayıp neyle oynayamacağını bunlara anlatmıştım), Doruk kaale almadı, bunlar devam etti, sinirlendim ama yine ses çıkarmadım, kv bak annen hayır diyor dedi, ben de yoo ben öyle bişey demiyorum dedim. KP, eli sıkışır kapıya dedi, ben de kapıyı oynatmıyor, sadece menteşe ile oynuyor ve ben yanındayım, hayır demiyorum dedim. KP'den cevap: O ZAMAN HAYIR BEN DİYORUM.
Hiç ses çıkarmadım, kocam bişi der diye bekledim, sadece güldü.
Bunun acısını çok fena çıkaracam!
Çok uzattım, kusura bakmayın
sağol Gülşan cım
yaa kızlar birde Alp asla üstünü örtmüyor .iyice dalıyor,örtüyorum,5 dk. sonra açıyor üstünü.bugün gidip kalın bişeyler alacağım gece yatması için.sabah bir kalktım,eller,ayaklar buz gibi:26:
anam sana sormadan planadı yapmış hemen .bende şimdi onu yazdım nereye sığdırcaz ev küçük.bende halamları,yengemi,babaannemi,görümcemi,annem,bi yakın arkadaş falan çağırcem okadar.bide komşular.iki kişi daha var çağırsammı çağırmasammı muallaktayım.cok sinirliyim.!!!!
kaynvaldem kendi tarafından iki aileyi daha cagırmış yaw sanki mevlid veriorum allahım cıldıracam zaten 20 25 kişi olucak oda benim cok yakın aile tarafım halam yengemler falan yani..nereye sıgdıracam okadar kişiyi yaw dellendim kafayı yıcem .
cok sinirliyim.!!!!
kaynvaldem kendi tarafından iki aileyi daha cagırmış yaw sanki mevlid veriorum allahım cıldıracam zaten 20 25 kişi olucak oda benim cok yakın aile tarafım halam yengemler falan yani..nereye sıgdıracam okadar kişiyi yaw dellendim kafayı yıcem .
o modelden bende de var canım..inadına yapıyormuş gibi yorganın üstünde buluyorum hep geceleri.uyku tulumunu da sevmedi. cıbıl cıbıl yatıyor
ata uyku vakti gelince uyku tulumu giyiyor bayağıda kalın pofuduk hiç ses çıkarmıyo üstünede battaniye örtüyorum gecede çok dönüyo ama üstü fazla açılmıyo neyseki bende 2-3 kere kalkıp bakıyorum
buarada ataya bübchen şampuan kullanıyorum çok memnunum ellerimizide bubchen köpük temizleyici ile yıkıyoruz ata çok keyif alıyo tavsiye ederim
biz buarada yıkandık geldik artık çok seviyo yıkanmayı biz ayakta duş alıyoruz artık bir koluyla bana sarılıyo diğer eliyle de suyla oynuyo :)) darısı eymen paşama :))
cok sinirliyim.!!!!
yaaa yetişemiyorum size kafam allak bullak oldu...Havale yapacaktım şifremi unuttum bloke ettim güncellenmesini bekliyorum
o kunuşma henüz gerçekleşmedi,bu akşam gerçekleşecek MERAL CİM
off hakkatten yaww.sormadan niye çağırıyor ki yaa?kalabalıkla evde çok zor.Allah yardımcın olsun.önce temizlik,sonra temizlik,hazırlıklar falan
sabah elleri,bacakları buz gibiydi.hasta olacak sonunda.
birde bizle yatıyor.e aramızda olduğundan kendi üstünü açınca bizimkide açılıyor.birtarafımız açık kaldığından ailecek saçama rüyalar göreceğiz.
hhe benim kaç gündür gördüğüm saçma rüyalar ondanmış demek:)) ben de Eymenle karyolada yatıyorum, koca kişisi de furkanın odasında yatıyo..Eyo da üstünü asla örttürmeyenlerden o nedenle gece ev ısısını o kadar yükseltiyorum ki eymen gibi hiçbirimiz üstümüzü örtmüyoruz:))
off hakkatten yaww.sormadan niye çağırıyor ki yaa?kalabalıkla evde çok zor.Allah yardımcın olsun.önce temizlik,sonra temizlik,hazırlıklar falan
sabah elleri,bacakları buz gibiydi.hasta olacak sonunda.
birde bizle yatıyor.e aramızda olduğundan kendi üstünü açınca bizimkide açılıyor.birtarafımız açık kaldığından ailecek saçama rüyalar göreceğiz.
sıhhatler olsun paşama, inaşallah cnm yaa eymen de artık sevsin banyoyu resmen işkence banyosu bitene kadar benim ne hale geldiğimi görsenizbi de süpürgeden de halen korkuyo, o da ayrı bi işkence Furkan eve gelmeden hiç bi iş yapamıyorum
cnm sen de yazgı gibi bi cafe kiralamayı düşünmez misin? oralarda hele ki haftaiçi bi günde uygun fiyata halledebilirsin bence
hay allah kolay gelsin cnm
hımmmm, hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?