- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.721
kop kop kop akalım alemlere hobaaaa
GÜNAYDIN ANNELER kopmak diyince unttum günaydın demeyi magnetlerim geldi dün akşam ama küçük olmuşlar ben sitedeki cm'ye göre istedim ama küçük bunlar da bu saatten sonra yapacak bişi yok artık sağlık olsun akşama alışveriş yaparım yarın da börekler ve tatlılara başlarım pazar sadece evi süslemek ve patetesli köfte kalır diodum ki apartmandaki hatunlar gün yapıyoar beni de çağırdılar öğleden sonra oraya gidicem çok sıkışıcam gitme diceksiniz apartmanda bizimkenden 4 ay büyük bi bebiş ve 5 ay küçük bi bebiş var belki oynar biraz die gidicemben hepsine yetişirim sanırım umarım
Bu benim de aklıma geldi ama doktor yapmaz dedi.
Yine de bildiğimi okuyup kesip deneyeyim ben, haklısın.
Allahım allahım bu nasıl bir rahat çalışma ortamı,hatun çalıştığı halde güne gidiyor.
Ne zaman geliyosun kopmaya?
Kerem bu kadar yapmıyordu,ne zaman başladım ki 3 ün altına düşmüyoruz,düştüğümüz günler sadece benim vermeyi unuttuğum günler,tecrübeyle sabit yani.
Çok su içtikleri doğru, ama bebeğe tam uygun bir bezin yine de çişi geçirmemesi lazım bence yaw :44: Gündüz bişey olmuyor henüz de sabaha karşı çıkıyor.
Günaydın
Aylin özledim ben seni.burda olman nakağaa güzel
evet,topikte gurbet gelini çok.kolay değil zor birşey ama insan alışıyor.başlarda yalan yok,zorlandım.ama artık bende tam dediğin gibi aman boşver modundayım.
biz 4+ kullanmaya başladık bile.
Burcu cum ben kraft omega aldım.ne işe yarıyor dersen,dışardan bakıldığında bize düşünceli ve cool aile imajı veriyor.şuan için durum bu.ümidim var ama oturacak
Alp bey ile kontroldeydik dün.gayet sağlıklı çok şükür.fakat öksürüğü vardı 4-5 gündür.doktor bronşiolit dedi.bu bir virüsle ortaya çıkarmış ve alerjik bünyeye sahip çocuklarda sık görülürmüş.korkulacak bişey değil fakat birkez rastlandığında tekrarlama riski yüksekmiş.ve sık tekrarlar ise büyüdüğünde astım riski doğabilirmiş.artık asla gripli,yada olma eğilimli insanlarla bir arada bulunmayacak ve kalabalık ortamlarda yasak.atlatmışız biz,ilaç vermedi bile.
geçmiş olsun alp kuzumabendede var dikka ettin mi bişicik olmuyo grip olunca biraz zor geçiriyosun bide hayatı boyunca sigara içemicek çok kötü öksürecek ki buda ii bişe
beni özlemedin mi yazgucannn o kaa hukukumuz var
GÜNAYDIN ...
kahvaltımızı yaptık geldik bakalım sabah sabah ne sohbetler edilmiş hemen bakıp geliyorum
buarada alp paşama geçmiş olsun dikkat et artık annesi paşama
Günaydinlar...
Tugra sümüklü böcek gibi geziyor ortalikda, Salya zaten su gibi akiyor....Gecede bi kac kez ciglik atarak birden aglmaya basladi. Umarim disdendir, baska birseyi yok gibi. Baktirmiyorda agzina.
Bizde bir süredir 4+ kullaniyoruz, simdiye kadar hic sizdirma olmadi.
Oto Koltugu bizimki Britax-Römer King plus....memnunuz; Tugra seviyor ona oturmayi.
Bizimki yeni birsey ögrenmis. Geliyor gidiyo bana elini uzatip Mema diyo.
Dün annem bi kere elini tutup Merhaba demisti, onu yapiyor sanirsam
Günaydın kızlar tam evden çıkıyodum ki çıkmadan size yazayım dedim, belki beni merak edersinizbugün ablamda olucam canolar, furkanın gelişine dek ordayım çok öpüyorum hepinizi, iyi muhabbetler...gelince yazdıklarınızın her kelimesini okucam ona göre hakkımda kötü konuşmayın:76: byby:2:
Günaydın
Aylin özledim ben seni.burda olman nakağaa güzel
evet,topikte gurbet gelini çok.kolay değil zor birşey ama insan alışıyor.başlarda yalan yok,zorlandım.ama artık bende tam dediğin gibi aman boşver modundayım.
biz 4+ kullanmaya başladık bile.
Burcu cum ben kraft omega aldım.ne işe yarıyor dersen,dışardan bakıldığında bize düşünceli ve cool aile imajı veriyor.şuan için durum bu.ümidim var ama oturacak
Alp bey ile kontroldeydik dün.gayet sağlıklı çok şükür.fakat öksürüğü vardı 4-5 gündür.doktor bronşiolit dedi.bu bir virüsle ortaya çıkarmış ve alerjik bünyeye sahip çocuklarda sık görülürmüş.korkulacak bişey değil fakat birkez rastlandığında tekrarlama riski yüksekmiş.ve sık tekrarlar ise büyüdüğünde astım riski doğabilirmiş.artık asla gripli,yada olma eğilimli insanlarla bir arada bulunmayacak ve kalabalık ortamlarda yasak.atlatmışız biz,ilaç vermedi bile.
MARAL gitme terketme biziiiiihede ii eğlenceler bari gidicem diosun illa
AYLİN en korktuğum çocuk tipi işin vahim tarafı annemlere laf anlatırım da kayınvalidemler diğer torunlarında çocuk böyle yapınca her istediğini yapıyolar onların yapamicağı bişeyse zorla anne babasına yaptırıyolar yanibenim terbiye şansım hiç yok
canım çok gecmiş olsun..
artık çok dikkat etmen gerek..biz 2 defa atlattık ve hastaneye yattık ne yazık ki..özgürün de çok çok alerjik bir bünyesi var maalesef bana çekmiş....nebulizatör aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?