- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.701
yasemincim gülayı sormuşsun hiç keyfi yerinde değil çünkü beyefendi hiçbirşey vermiyormuş o yüzden bizimkinin ailesi kabul etmemiş boşanmayı şidi ikna etti ailesini ama bu seferde dava tarihi eylüle kaldı ona canı sıkılıyo bıktım bitsin artık diyo
ailem ankarada olduğu için biraz kayseri biraz ankara yapıyoruz işteseninle tanışmayı çok istiyorum
Günaydınnn,
Aylinanım, sizi burda görmek ne şerefBen istiyorum seninle tanışmak :)
Hee ilk manyaklaşan koca o muydu? Allah bildiği gibi etsin, bi de baba olacak...
Eko çok fena grip, sanırım işe bile gidemeyecek, yarın bi sürü bebekli arkadaşım gelecekti, iptal edecez büyük ihtimalle... İnşallah Doruk'a bulaşmaz. O da ben çıkarken canhıraş biçimde ağlıyordu, bir şeyden korktu herhalde uykusunda, sakinleştiremeden çıktım, üzüldüm.
Sabahları uğruyorum :78: bana işi devredecek kişi biliyosun ex ortak adayım ama artık aramız bozuk olduğundan (ben buraya girdim diye küstü) işi yarım yamalak devretti ben de tırmalıyorum öğrenmek için,durumum bu.
Eko abime de geçmiş olsunSabah Kerem beline kadar işediğinden kv olmasa ben de geç kalacaktım.Ayrıca dün bakıcıya giderken ağladı artık anlıyor bu veletler yandık
Kopmak için toplanıcaz gelicen mi? hem benimle tanışmış olursun
Öğren bir an önce valla, yetti gari...
Teşekkürler, Eko abin 10 yıldır 2. defa böyle grip oluyor, acıdım valla haline :)
Bu bele kadar işeme durumu son günlerde bizde de oluyor, bez mi küçük geliyor diyecem ama 4 numara bez kullanıyoruz ve Doruk henüz 9,5 kg.
Siz İstanbul'un öbür ucunda koparsınız anacım, gelemem o kadar uzağa, ben daha ayık ortamlarda tanışmak istiyorum seninle
evet şekerim bezler küçük geliyor,ben kutu bitsin öyle büyüğe geçeyim dedim ama bu ay 3. ya da 4. üstüne geçişi oldu, Kerem de 10 kilo küsürlü ve 4+ ya geçicem ben,bunun küçük olduğu çok belli zaten.
Maçka da süper bi meyhane biliyorum süper bi solisti var,fasıl,pop,rumca aklına gelen herşeyi söylüyor,gelmezsen de sen bilirsin :82:
Maçka olabilir, hele bi ciddiyete binsin bakalım, sıpayı bırakabilirsem ne ala... Ya da onu da getireyim, sandalyeleri birleştirir uyuturuz
E bu bezler 18 kiloya kadar olan bebeler için değil miydi yaw, nasıl oluyor bu iş?
Fulyacım, Mervecim günaydın
Heee senin bi de o durumun var di mi,kuzu sensiz uyumuyobelkim 1 gece bize bi güzellik yapar.
Sen o son kiloya bakma bezlerde birinde 9-18 yazıyosa diğerinde 10-20 yazıyor.
Öğren bir an önce valla, yetti gari...
Teşekkürler, Eko abin 10 yıldır 2. defa böyle grip oluyor, acıdım valla haline :)
Bu bele kadar işeme durumu son günlerde bizde de oluyor, bez mi küçük geliyor diyecem ama 4 numara bez kullanıyoruz ve Doruk henüz 9,5 kg.
Siz İstanbul'un öbür ucunda koparsınız anacım, gelemem o kadar uzağa, ben daha ayık ortamlarda tanışmak istiyorum seninle
Hemşocum gez dolaş tabi,hem Melikeye iyi gelir hem sana. Emme durumu nasıl son zamanlarda hiç anlatıp maşş demedin
Gunaydın,
o durum bızdede var.doguhan 5 kullanıyor ama gunde 2 defa sırf belıne kadar ısedıgı ıcın ustu degıstırılıyor beyefendının.nasıl oluyor anlamıyorum.sureklıde kontrol edıyorum.
belkıde artık cok su ıctıklerındendır.
Çok su içtikleri doğru, ama bebeğe tam uygun bir bezin yine de çişi geçirmemesi lazım bence yaw :44: Gündüz bişey olmuyor henüz de sabaha karşı çıkıyor.
Sorma, benim için tam bir facia... Tamam uyanıkken bırakmıyorum zaten ama gece uyuduğunda bırakıp bi nefes alabilsem çok iyi olacak. Evden çok fazla uzaklaşmadan 1-2 deneme yapayım ben, iyi sonuçlanırsa gönül rahatlığıyla gelirim...
O zaman yeni bezi ben de 4+ alayım, bir avuç poposu var sıpanın, kocaman bez kullanıyor.
Bu arada doktor debridatı biraz kes de kaka durumunu görelim demişti, dünkü skor 6...
bu arada ben son olarak uyu ve oyna almıstım.
cocuk ne uyuyabılıyor ne oynayabılıyor o bezle.
bu arada ben son olarak uyu ve oyna almıstım.
cocuk ne uyuyabılıyor ne oynayabılıyor o bezle.
evet şekerim bezler küçük geliyor,ben kutu bitsin öyle büyüğe geçeyim dedim ama bu ay 3. ya da 4. üstüne geçişi oldu, Kerem de 10 kilo küsürlü ve 4+ ya geçicem ben,bunun küçük olduğu çok belli zaten.
Maçka da süper bi meyhane biliyorum süper bi solisti var,fasıl,pop,rumca aklına gelen herşeyi söylüyor,gelmezsen de sen bilirsin :82:
Bak aklıma ne geldi, Kerem balık yağına başladığından beri günde 3 e çıkıyor kaka sayısı,bi onu kessene bi süreliğine belki o bağırsakları çok çalıştırıyordur.
Bu sabah en çok buna güldüm
Günaydın canımcım.
Onu hiç denemedim.
Hala oto koltuğuna karar veremedim ben, her gün girip 5 tane site gezip çıkıyorum.
Bir sürü yerde indirim var, ben karar verene kadar bütün indirimler bitecek.
Hemşocum gez dolaş tabi,hem Melikeye iyi gelir hem sana. Emme durumu nasıl son zamanlarda hiç anlatıp maşş demedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?