2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydıııııın

Kocaların birden manyaklaşması hadisesini o herif başlatmıştı zaten,bide utanmadan hiçbişey vermiyo demek haysiyetsiz insan bozması,sabah sabah çok kızdım

ailem ankarada olduğu için biraz kayseri biraz ankara yapıyoruz işte seninle tanışmayı çok istiyorum

Benimle tanışmayı istemiyor musun

Ah Yazgıcım ne güzel yazmışsın,ne kadar gurbet gelini var bu forumda,ben de gurbetteyim hem de gelin olmadan daha 17 yaşında geldim ama çok çabuk uyum sağladım hiç de sevdiklerim uzakta sendromu yaşamadım (sen İstanbula yakınsın demeyin,en son Esinle buluşmamızdan beri gidemedim bile),daha bir boşver amaaaan yaşarsak üzülmeyiz tavsiye ederim:78:

Bu arada dün kopmak isteyen arkadaşlarımız olduğunu okudum,bildiğim süper bi yer var,istediğiniz zaman toplanıp gideriz.

Günaydınnn,

Aylinanım, sizi burda görmek ne şeref Ben istiyorum seninle tanışmak :)

Hee ilk manyaklaşan koca o muydu? Allah bildiği gibi etsin, bi de baba olacak...

Eko çok fena grip, sanırım işe bile gidemeyecek, yarın bi sürü bebekli arkadaşım gelecekti, iptal edecez büyük ihtimalle... İnşallah Doruk'a bulaşmaz. O da ben çıkarken canhıraş biçimde ağlıyordu, bir şeyden korktu herhalde uykusunda, sakinleştiremeden çıktım, üzüldüm.

günaydın kızlarr
uzun zamandır yani iki gündür bana çok uzun geldide:) giremedim doğru düzgün havalar ısındı ya melikaanım kafaltısını yapıo uyuyo uyanıo direk dışarı ckıoruz iyi gelio onada babam wardı bizi gezdirdi dolaştırdı dün bütün gün sokaklardaydık iyi geldi. eşime doğum günü yapcam:) her ne kadar hoşlanmasada yapcam. pasta siparişi wercem dün öngörüşme yaptım hediye aldım. iş arkadaşları çat kapı yapcak sofrayı hazırlamicam ama herşey hazır olcak öbür salı. inş memnun olur. kızıma yapmadım kocama yapcam way be şaka bi yana kızıma yapamadım hastaydı ikiside aradan çıkcak işte.
candancım bende gurbetteyim hemde ilçedeyim. öyle avmler gezcek cafeler fln yok iki dükkan bi bim war o kadar. ama edirne öyle değil al bebişini git saraçlara dolaş orda bişiler ye ordan carrefour'a git ne bilim kipaya git bi sürü yer war ben edirnedeyken hiç sıkılmıodum cıkıp dolaşıodum. bunalıma girmek çok kolay. daha pozitif ol mutlu ol. havalar çok güzel.haftasonuda eşin seni dışarı çıkarsın cıkarmak zorunda. meriçin kenarında bi yer warfdı mesela oraya kahvaltıya gidin tepesine bin mecbur götürür.

Ben ezelden beri hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım.
Yırtarım dağları enginlere sığmam, taşarım.

günaydın

bugün zafer günümüz
Atamızı anıyoruz
Şehitlerimize rahmet diliyoruz
kötü şeylerden bahsetmek yok

bu arada hayırlı cumalar

Sabahları uğruyorum :78: bana işi devredecek kişi biliyosun ex ortak adayım ama artık aramız bozuk olduğundan (ben buraya girdim diye küstü) işi yarım yamalak devretti ben de tırmalıyorum öğrenmek için,durumum bu.
Eko abime de geçmiş olsun Sabah Kerem beline kadar işediğinden kv olmasa ben de geç kalacaktım.Ayrıca dün bakıcıya giderken ağladı artık anlıyor bu veletler yandık
Kopmak için toplanıcaz gelicen mi? hem benimle tanışmış olursun

Öğren bir an önce valla, yetti gari...
Teşekkürler, Eko abin 10 yıldır 2. defa böyle grip oluyor, acıdım valla haline :)
Bu bele kadar işeme durumu son günlerde bizde de oluyor, bez mi küçük geliyor diyecem ama 4 numara bez kullanıyoruz ve Doruk henüz 9,5 kg.
Siz İstanbul'un öbür ucunda koparsınız anacım, gelemem o kadar uzağa, ben daha ayık ortamlarda tanışmak istiyorum seninle

evet şekerim bezler küçük geliyor,ben kutu bitsin öyle büyüğe geçeyim dedim ama bu ay 3. ya da 4. üstüne geçişi oldu, Kerem de 10 kilo küsürlü ve 4+ ya geçicem ben,bunun küçük olduğu çok belli zaten.
Maçka da süper bi meyhane biliyorum süper bi solisti var,fasıl,pop,rumca aklına gelen herşeyi söylüyor,gelmezsen de sen bilirsin :82:

Maçka olabilir, hele bi ciddiyete binsin bakalım, sıpayı bırakabilirsem ne ala... Ya da onu da getireyim, sandalyeleri birleştirir uyuturuz
E bu bezler 18 kiloya kadar olan bebeler için değil miydi yaw, nasıl oluyor bu iş?

Fulyacım, Mervecim günaydın

Heee senin bi de o durumun var di mi,kuzu sensiz uyumuyo belkim 1 gece bize bi güzellik yapar.
Sen o son kiloya bakma bezlerde birinde 9-18 yazıyosa diğerinde 10-20 yazıyor.

Heee senin bi de o durumun var di mi,kuzu sensiz uyumuyo belkim 1 gece bize bi güzellik yapar.
Sen o son kiloya bakma bezlerde birinde 9-18 yazıyosa diğerinde 10-20 yazıyor.

Sorma, benim için tam bir facia... Tamam uyanıkken bırakmıyorum zaten ama gece uyuduğunda bırakıp bi nefes alabilsem çok iyi olacak. Evden çok fazla uzaklaşmadan 1-2 deneme yapayım ben, iyi sonuçlanırsa gönül rahatlığıyla gelirim...
O zaman yeni bezi ben de 4+ alayım, bir avuç poposu var sıpanın, kocaman bez kullanıyor.
Bu arada doktor debridatı biraz kes de kaka durumunu görelim demişti, dünkü skor 6...

Gunaydın,

o durum bızdede var.doguhan 5 kullanıyor ama gunde 2 defa sırf belıne kadar ısedıgı ıcın ustu degıstırılıyor beyefendının.nasıl oluyor anlamıyorum.sureklıde kontrol edıyorum.
belkıde artık cok su ıctıklerındendır.

Hemşocum gez dolaş tabi,hem Melikeye iyi gelir hem sana. Emme durumu nasıl son zamanlarda hiç anlatıp maşş demedin

Çok su içtikleri doğru, ama bebeğe tam uygun bir bezin yine de çişi geçirmemesi lazım bence yaw :44: Gündüz bişey olmuyor henüz de sabaha karşı çıkıyor.

Bak aklıma ne geldi, Kerem balık yağına başladığından beri günde 3 e çıkıyor kaka sayısı,bi onu kessene bi süreliğine belki o bağırsakları çok çalıştırıyordur.

bu arada ben son olarak uyu ve oyna almıstım.
cocuk ne uyuyabılıyor ne oynayabılıyor o bezle.

Bu sabah en çok buna güldüm
Günaydın canımcım.

bu arada ben son olarak uyu ve oyna almıstım.
cocuk ne uyuyabılıyor ne oynayabılıyor o bezle.

Onu hiç denemedim.

Hala oto koltuğuna karar veremedim ben, her gün girip 5 tane site gezip çıkıyorum.
Bir sürü yerde indirim var, ben karar verene kadar bütün indirimler bitecek.

kop kop kop akalım alemlere hobaaaa

GÜNAYDIN ANNELER kopmak diyince unttum günaydın demeyi magnetlerim geldi dün akşam ama küçük olmuşlar ben sitedeki cm'ye göre istedim ama küçük bunlar da bu saatten sonra yapacak bişi yok artık sağlık olsun akşama alışveriş yaparım yarın da börekler ve tatlılara başlarım pazar sadece evi süslemek ve patetesli köfte kalır diodum ki apartmandaki hatunlar gün yapıyoar beni de çağırdılar öğleden sonra oraya gidicem çok sıkışıcam gitme diceksiniz apartmanda bizimkenden 4 ay büyük bi bebiş ve 5 ay küçük bi bebiş var belki oynar biraz die gidicemben hepsine yetişirim sanırım umarım

Bu benim de aklıma geldi ama doktor yapmaz dedi.
Yine de bildiğimi okuyup kesip deneyeyim ben, haklısın.

Onu hiç denemedim.

Hala oto koltuğuna karar veremedim ben, her gün girip 5 tane site gezip çıkıyorum.
Bir sürü yerde indirim var, ben karar verene kadar bütün indirimler bitecek.

bende karar veremedim annemde sana kalsa çocuk büiyiycek direk araba alcaz al:78: ben bunu aldım die kraft omegay almış gelmiş doğum günüsü hediyesi olarak

Hemşocum gez dolaş tabi,hem Melikeye iyi gelir hem sana. Emme durumu nasıl son zamanlarda hiç anlatıp maşş demedin

:))) emme durumu devam aylincim uyurken uyanınca aralarda fln 8 kere emio gene maşş diyim:)))
ama ben peşindeyim uyicaa zmn hariç hiç aramıo uykuya dalacağı zmn dibine kadar inio normal zmnlarda açlığını tatmin edio sonra hoop fırlıo gidio. takıntılığım devam yani.

kraftın bana pazarlama parası wermesi lazım gülşan aldı kimdi bi arkadaşımız daha aldı burdan. sende al çok memnunum ben. melike arabaya biner binmez kend cıkıp oturuo. yükske ya kaptan köşkü gibi bayılıo
size doyum olmaz bi ton iş beni bekler cadı uyumuşken azcık bişiler yapam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…