- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.741
Mesela yapılmaması gereken bişey yapıyor ve biz başka şeyle ikna ederek onu ordan çekemedik diyelim o zaman da alıyoruz diye kendini geriye bi atıyo zor tutuyoruz ve kv diyor ki aynı babası da böyle yapardı,yani bazı şeylerin önüne geçemiyorsun moktur kokar huydur çeker hesabı. Biraz önce bakıcıyı da arayıp uyardım sakın öyle yaptığında ilgilenmeyin başka tarafa bakın dedim,öyle yapıyoruz zaten dedi.Unutur inşallah zamanla.
sağol canım,sizede geçmiş olsun.buhar makinemiz vardı zaten.ama ne yalan söyleyeyim ihmal ediyorduk çalıştırmayı.
sakın ihmal etmeee...en son dr a yetiştiğimiz de az kalsın tıkanıyordu ..bebeklerin tıkanıklığı gecmeyince soluk borularına delik açıyorlar canım..
seni korkutmak için söylemiyorum ben kötüsünü yaşadım az daha trake delinecekti son anda nefesi açıldı..başına gelmesin Allah korusun alp' i...belki sana faydası olur diye söylüyorum.
dr muz azcık burnu akıp hapşırsa su buharı ver dedi..hatta öksürürse ve öksürüğü farklı gelirse 1-2 defa ventolin vermeme de müsade etti.sonrasında hemen dr..
bu hastalık büyük ihtimalle tekrar ediyor.allah bir daha göstermez size umarım..
Günaydın
Aylin özledim ben seni.burda olman nakağaa güzel
evet,topikte gurbet gelini çok.kolay değil zor birşey ama insan alışıyor.başlarda yalan yok,zorlandım.ama artık bende tam dediğin gibi aman boşver modundayım.
biz 4+ kullanmaya başladık bile.
Burcu cum ben kraft omega aldım.ne işe yarıyor dersen,dışardan bakıldığında bize düşünceli ve cool aile imajı veriyor.şuan için durum bu.ümidim var ama oturacak
Alp bey ile kontroldeydik dün.gayet sağlıklı çok şükür.fakat öksürüğü vardı 4-5 gündür.doktor bronşiolit dedi.bu bir virüsle ortaya çıkarmış ve alerjik bünyeye sahip çocuklarda sık görülürmüş.korkulacak bişey değil fakat birkez rastlandığında tekrarlama riski yüksekmiş.ve sık tekrarlar ise büyüdüğünde astım riski doğabilirmiş.artık asla gripli,yada olma eğilimli insanlarla bir arada bulunmayacak ve kalabalık ortamlarda yasak.atlatmışız biz,ilaç vermedi bile.
doktor bizede olası durumlarda ventolin den bahsetti.müsade etti demişsin,normalde verilmiyor mu?
hemen açıyorum makineyi.Allah korusun.umarım birdaha başımıza gelmez,ne senin,ne benim.
Yazgıcıgım gecmıs olsun Alp erkekıme.
normalde derken ne demek istedin?
eğer ki ilgilenmezsen unutuyorlar kuzenim deli gibi başını yerlere vururdu sokak ortasında yapardı annesi dönüp giderdi bir iki kez yolda rezil olmak pahasına yaptı bunu şimdi büyüdü gerçi ama ağlayarak tepinerek asla bşey istemiyo ama yengem çok karalı davrandı sırf bu konuda eğitebilmek için sülaleyle arası bozuldu umursamadı ama eserin yeğeninde öyle diil anne babada umursamıyo ağlayınca kim susturursa sustursun nasıl susturursa sustursun teşekkür ediyolar çocuk şımarık hırçın kavgacı geçen cemy yi tırmalamış arkasından emekliyo diyenasıl sakince uyardım sabrımı takdir ettim ama anasına çemkirdim
merhaba canlar
eymen ayağımda uyuyorken size bir bakayım dedim
ben de 4 numara bez kullanıyorum prima aktif bebek ama 2 gündür kaka sızıyor
4+ ya mı geçsem yoksa primadan mı vazgeçsem bilemedim :26:
oto koltuğ bir ay önce Sunny Baby Oto koltuğu Sb 01 Gold 9-25 kg (9 ay-6 yaş) | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu almıştık ben memnunum eymende hiç durmazdı
ortaya taktık yolu görüyor müzikde olunca çok uzun yol olmadıktan sonra sorun yok
zamanla alışıyorlar
az önce düştü oyuncağın üstüne göz kapağından kafasının yanına kadar kıpkırmızı şiş
Gecmıs olsun Pınarcıgım.
Canım benım sıze ugramam lazım.Ası kartını vs sızde kalmıstı ya.Musaıt oldugun bı gunu soyleyebılır mısın ?
merhaba canlar
eymen ayağımda uyuyorken size bir bakayım dedim
ben de 4 numara bez kullanıyorum prima aktif bebek ama 2 gündür kaka sızıyor
4+ ya mı geçsem yoksa primadan mı vazgeçsem bilemedim :26:
oto koltuğ bir ay önce Sunny Baby Oto koltuğu Sb 01 Gold 9-25 kg (9 ay-6 yaş) | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu almıştık ben memnunum eymende hiç durmazdı
ortaya taktık yolu görüyor müzikde olunca çok uzun yol olmadıktan sonra sorun yok
zamanla alışıyorlar
az önce düştü oyuncağın üstüne göz kapağından kafasının yanına kadar kıpkırmızı şiş
Üfff hakikaten sabrını ben de takdir ettim,ben tepkilerini saklayamayan biriyim,inşalah başıma gelmez gelirse karşıdaki kişiyle aramın bozulma ihtimali çok yüksek
Gecmıs olsun Pınarcıgım.
Canım benım sıze ugramam lazım.Ası kartını vs sızde kalmıstı ya.Musaıt oldugun bı gunu soyleyebılır mısın ?
sağ ol canım
ben yarın öğlene kadar evdeyim
sen nerde oturuyorsun benim bostancıda ablam var çok sık geliyorum oraya istersen bende bırakabilirim
sağol canım benim.
yani hani demişsin ya öksürüğü farklı gelirse diye,acaba dedim bu ilaç aslında verilmemesi gereken bişeyde,enson haddinde mi vermek mecburiyetinde kalınıyor.yani ilacı sormak istedim aslında.
Ben de Bostancı'da oturuyorum :13:
sağ ol canım
ben yarın öğlene kadar evdeyim
sen nerde oturuyorsun benim bostancıda ablam var çok sık geliyorum oraya istersen bende bırakabilirim
Pınarcım, çok özletiyorsun kendini yaw
Minik adama geçmiş olsun, artık yaralı böcük zamanları bunların, ya şiş, ya patlak ya mor bir yerleri :18:
Sevdiğim biriyse sinirleniyorum ama saklayabiliyorum ya da yumuşatıyorum tepkimi. Sevmiyorsam, iyice nefretim geliyor, hırlıyorum. Çok çifte standartlı gördüm kendimi
Üfff hakikaten sabrını ben de takdir ettim,ben tepkilerini saklayamayan biriyim,inşalah başıma gelmez gelirse karşıdaki kişiyle aramın bozulma ihtimali çok yüksek
canım ben bostacıya gelmeden 63 de oturuyorum mınıbus yolunda.nasıl yapalım pekım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?