2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eğer ki ilgilenmezsen unutuyorlar kuzenim deli gibi başını yerlere vururdu sokak ortasında yapardı annesi dönüp giderdi bir iki kez yolda rezil olmak pahasına yaptı bunu şimdi büyüdü gerçi ama ağlayarak tepinerek asla bşey istemiyo ama yengem çok karalı davrandı sırf bu konuda eğitebilmek için sülaleyle arası bozuldu umursamadı ama eserin yeğeninde öyle diil anne babada umursamıyo ağlayınca kim susturursa sustursun nasıl susturursa sustursun teşekkür ediyolar çocuk şımarık hırçın kavgacı geçen cemy yi tırmalamış arkasından emekliyo diye nasıl sakince uyardım sabrımı takdir ettim ama anasına çemkirdim

sağol canım,sizede geçmiş olsun.buhar makinemiz vardı zaten.ama ne yalan söyleyeyim ihmal ediyorduk çalıştırmayı.

sakın ihmal etmeee...en son dr a yetiştiğimiz de az kalsın tıkanıyordu ..bebeklerin tıkanıklığı gecmeyince soluk borularına delik açıyorlar canım..
seni korkutmak için söylemiyorum ben kötüsünü yaşadım az daha trake delinecekti son anda nefesi açıldı..başına gelmesin Allah korusun alp' i...belki sana faydası olur diye söylüyorum.
dr muz azcık burnu akıp hapşırsa su buharı ver dedi..hatta öksürürse ve öksürüğü farklı gelirse 1-2 defa ventolin vermeme de müsade etti.sonrasında hemen dr..
bu hastalık büyük ihtimalle tekrar ediyor.allah bir daha göstermez size umarım..

doktor bizede olası durumlarda ventolin den bahsetti.müsade etti demişsin,normalde verilmiyor mu?
hemen açıyorum makineyi.Allah korusun.umarım birdaha başımıza gelmez,ne senin,ne benim.

Yazgıcıgım gecmıs olsun Alp erkekıme.

merhaba canlar

eymen ayağımda uyuyorken size bir bakayım dedim

ben de 4 numara bez kullanıyorum prima aktif bebek ama 2 gündür kaka sızıyor
4+ ya mı geçsem yoksa primadan mı vazgeçsem bilemedim :26:

oto koltuğ bir ay önce Sunny Baby Oto koltuğu Sb 01 Gold 9-25 kg (9 ay-6 yaş) | Ayhan Çocuk Gereçleri bunu almıştık ben memnunum eymende hiç durmazdı
ortaya taktık yolu görüyor müzikde olunca çok uzun yol olmadıktan sonra sorun yok
zamanla alışıyorlar

az önce düştü oyuncağın üstüne göz kapağından kafasının yanına kadar kıpkırmızı şiş

Yazgıcıgım gecmıs olsun Alp erkekıme.

sağol canım benim.

normalde derken ne demek istedin?

yani hani demişsin ya öksürüğü farklı gelirse diye,acaba dedim bu ilaç aslında verilmemesi gereken bişeyde,enson haddinde mi vermek mecburiyetinde kalınıyor.yani ilacı sormak istedim aslında.

Benim işim var ya, açılacağınız tutmuş.

Yazgım, Alpiş'e çok geçmiş olsun, umarım ciddi sonuçları olmaz, sen gözünü üstünden ayırma...

Zeliha, ben de Britax-Römer'i çok beğeniyorum ve güveniyorum, sanırım ondan alacam, teşekkürler. Tuğra'ya da geçmiş olsun ve maaşallah, artık her şeyi çok çabuk öğreniyorlar...

Aylin, ben de bir çok şeyde hiç ilgilenmiyorum ve herkese böyle yapmaları gerektiğini söylüyorum. Ama kendim söylüyorum kendim dinliyorum

Meral Hanım, dün temizlik, bugün gezme, geçen günlerde Eyo'yu gezdirme derken iyi astınız mesaiyi

Yarın üniversiteden arkadaşlarımla buluşacaktım ne güzel, Eko hasta diye iptal ettim, hüzünlüyüm.

ventolini bronşit olduğumuzda bizde sabah akşam 20 saniye çektiriyorduk
bebekler için olan aleti var onun o şekilde soluyordu...

her doktor farklı şeyler söylüyor
geçmiş olsun bebelerimize...

Üfff hakikaten sabrını ben de takdir ettim,ben tepkilerini saklayamayan biriyim,inşalah başıma gelmez gelirse karşıdaki kişiyle aramın bozulma ihtimali çok yüksek

Gecmıs olsun Pınarcıgım.
Canım benım sıze ugramam lazım.Ası kartını vs sızde kalmıstı ya.Musaıt oldugun bı gunu soyleyebılır mısın ?

Gecmıs olsun Pınarcıgım.
Canım benım sıze ugramam lazım.Ası kartını vs sızde kalmıstı ya.Musaıt oldugun bı gunu soyleyebılır mısın ?

sağ ol canım
ben yarın öğlene kadar evdeyim
sen nerde oturuyorsun benim bostancıda ablam var çok sık geliyorum oraya istersen bende bırakabilirim

Pınarcım, çok özletiyorsun kendini yaw

Minik adama geçmiş olsun, artık yaralı böcük zamanları bunların, ya şiş, ya patlak ya mor bir yerleri :18:

Üfff hakikaten sabrını ben de takdir ettim,ben tepkilerini saklayamayan biriyim,inşalah başıma gelmez gelirse karşıdaki kişiyle aramın bozulma ihtimali çok yüksek

Sevdiğim biriyse sinirleniyorum ama saklayabiliyorum ya da yumuşatıyorum tepkimi. Sevmiyorsam, iyice nefretim geliyor, hırlıyorum. Çok çifte standartlı gördüm kendimi

Gecmıs olsun Pınarcıgım.

kızlar msn dünden beri açılmıyo hata veriyor sürekli bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı

hata olarak kişi listeniz şuanda kullanılabilir durum değil yazıyo

hasta olduğu zaman anlarsın canım:)) ventolin nefesini açıp rahat nefes almasını sağlayan bir ilaç.her an verip durman gereksiz..boşuna ilaç almasın çocuk.çok zararlı bir ilaç olsa bebeklere vermezler korkma..ya seni telaşlandırdım gibi geldi.üzüldüm.biz cok ağır gecirdik iki seferinde de o yüzden sana faydam olsun istemiştim..

sağ ol canım
ben yarın öğlene kadar evdeyim
sen nerde oturuyorsun benim bostancıda ablam var çok sık geliyorum oraya istersen bende bırakabilirim

canım ben bostacıya gelmeden 63 de oturuyorum mınıbus yolunda.nasıl yapalım pekım ?

ne kızıon be yaw.notumuzu alıos demı

Ya bende cok sabirliyim, tepkilerimi kolay kolay hic gösteremem disariya. Bu huyumdan nefret ediyorum. Esimde kizar bana bu yüzden.

Pinarcim Eymen Pasaya gecmis olsun...hic eksik olmuyor zaten artik bi taraflarini vurmalari felan. Allah beterinden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…