- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.681
Bende yapacak milföyle ....offf sıkıntı bastı beni gelenler gidenler yapılacaklar hepsini sıraya koymam lazım yarın yokum evdeyim temizlik hazırlık
tanyaaa benimki de 340cı var sen anla durumu herif bi görünüyo sonra yokoluyooo eğitim binasındadır o şimdii..ne kursu alıyo ki teknisyendi demi o?
Esin bu kadar ayrılık da en az dipdibe olmak kadar kötü anam hiçbi paylaşımın olmuyo aganigi bilem ayda 1 e düştüü ki çüşşşşbizim için..bi de ben de bi gün önceden yaptım o sosisli kundaği üstüne alüminyum folyo kapatıp buzdolabına koydum ertesi günde pişirdim çok da güsel olduu
face e bir video ekliyorum sorun çııkarmazsa paylaşşıırıım...tam yakalayamadıım ama Nihan şemame diyor sonunda
yasemincim gülayı sormuşsun hiç keyfi yerinde değil çünkü beyefendi hiçbirşey vermiyormuş o yüzden bizimkinin ailesi kabul etmemiş boşanmayı şidi ikna etti ailesini ama bu seferde dava tarihi eylüle kaldı ona canı sıkılıyo bıktım bitsin artık diyo
ailem ankarada olduğu için biraz kayseri biraz ankara yapıyoruz işteYahu benim adamda arada bir uzağa gitse süper olur valla, böyle sürekli yanımda, dip dibe, off ruhum daralıyor valla, özlemek ve özlenmekte güzeldir kanımca, hem arada bekar takılmanın bir sakıncası olmaz heralde :))
Gülşan, Ankara ya mı gelecen yazın, oleeeyyyyy, gel gel, ne güzel olur..
ailem ankarada olduğu için biraz kayseri biraz ankara yapıyoruz işteseninle tanışmayı çok istiyorum
kesinlikle katılıyorum bende sadec arkadaşlarımla paylaşıyorum fotoları ayrıca tanımadığım kimseyi face kabul etmiyorum yinede banyo fotolarını falan görmenizi çok istediğim halde her ihtimale karşı paylaşmıyorum
seni gayet ii anlıyorum bende burda yalnızım ailem arkadaşlarım 1 saat mesafede ama gidemeyince mesafenin önemi kalmıyo bak hatırlattın bende çok yalnızım çalışmasam delirirdim heralde
zeliha türkiyeye ne zaman geleceksiniz, yıllık iznimiz çakışırsa kıymet sen ben kayseri buluşması yapalım mı
ayyy ne güzel
sağ tıklayıp resmi farklı kaydet diyon kopyalanıyo hala
bende bunalımdayımeve gelirken arabamı küçük tetöristler taşladı şu an kocamın kafasına taşlar atılıyo yine postanenin tim camlarını aşağı indirmişler patron bi hışım emniyete gitti burdaki en büyük market ve tek market bim asıl ben bunalımdayım
bende seni seviyorum
açık şuan
kocalar hep dayaklık zatenbenim kocam hariç
olsun okadar
cuma pazarında 3buçuk liraya lastikli çarşaflar satılıyo mutlaka al yerler döküyolar böyle seçiyon havlu kumaştanbide ihracat fazlası ürünler oluyo marka kıyafetler özürlü olmayanlarından seçersin, tabi bunun için öğleden önce gitmen gerek kalmıyo
ne tarafta oturuyosun c minibüsleri ulus pazarına kadar gidiyo
ağladım ağladım geldim sanırım bunalımdayım yada giriyorum yanlızlık öyle kötü bişeyki ailemi özledim yapmak istediğimiz bi plan vardı izmire gidecektik o ertelenip duruyor duvarlar üstüme geliyor.odadan dışarı çıksam doruk kendini yırtarcasına ağlıyor hiç bi sosyalitem yok eşim sinirli oda bunaldı onunda kimsesi yok izin günüde dinleneyim diyor ben yapışıyorum çıkalım diye.burda kk bi arkadaş buldum çok sevdim edirneli gelip gidiyoruz oda gün yapıyorlarmış oraya sokmak istedi herkes itiraz etmiş int bulmuş beni ne olduğum belli deilmiş.burda ilk girdiğimde herkes laf atınca öyle mtlu oldum eşime bile anlatım gruba dahil oldum diye dünde laf attım bugünde face dedim beni umursamayıp face konuşmaya başladınız ben sizlere baktım sizde beni nasıl biriyim diye görmek isterseniz face adresimi bile verdim sanki ben onu demedim.inanın çok yanlızımmm geçici bişey belki ama şuan bile ağlıyorum kusura bakmayın :2::2::2:
candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?