2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yapacak milföyle ....offf sıkıntı bastı beni gelenler gidenler yapılacaklar hepsini sıraya koymam lazım yarın yokum evdeyim temizlik hazırlık

valla şekerim ben ayrı yrı yapıacaklar alınacaklar ve mönü listeleri yaptım hepsinin yanına tarih attım o sırayı takip ediyorum tkıntılı derecede düzenliyimdir öğle arası eve gidip dolap dizen bi insanım düşün yani

anacım biz bi aadayız ayda bir yapıyoruz hatta onu da o kadar istemeden yapıyoruz ki 10 dk da bitiyo hani görüşmesek ki var ööle zamanlar sabaha kadar çıkmazdık yataktan:78:

yasemincim gülayı sormuşsun hiç keyfi yerinde değil çünkü beyefendi hiçbirşey vermiyormuş o yüzden bizimkinin ailesi kabul etmemiş boşanmayı şidi ikna etti ailesini ama bu seferde dava tarihi eylüle kaldı ona canı sıkılıyo bıktım bitsin artık diyo

Sağol Şebnemcim bilgilendirdiğin için, ne diyeyim, üzüldüm ama çok zor Gülay için, Allah sabrını versin..

ailem ankarada olduğu için biraz kayseri biraz ankara yapıyoruz işte seninle tanışmayı çok istiyorum

kızlar sırtım ve belim kopuyo şuan

atanın dolabını boşalttım küçülenleri verilmek üzere ayırdım paketledim
bu mevsim giyilecek olanları dolaba yerleştirdim yazlıkları hazırladım daha ilerki yaşlarda giyilecekleri hurc koydum (ben koydum ata çıkardı ) zafer benim sonunda bitti bende bitttim

konulara söyle bir baktımda herkez tuvalet konusunda birşeyler söylüyor benim oğlum 9 aylıkken belli ediyordu kakasını bende sürekli tutuyordum... çocuğuma nazar mı deydi ne artık bezine yapıyor.. önceden tuvaletin önüne gider kapısına vuruyordu. anlamadım gittiii neyse tekrar zorlamadan tekrar başlayacam ama herkez 2 yaşına kadar zorlama hiç diyorlar...

iyi akşamlar!Ben de bu nedenle kızımın banyo fotoğrafları çekmiyorum bile .

ben fatih camiinin orda oturuyorum genelde zaten kipaya gidiyorum akşamda attım kendimi avm ye :)eşimde bırakır hava biraz ısınsın.

Ay canım kıyamam sana... Benim bütün ailem burda ama yeri geliyor ben de kendimi çok yanlız hissediyorum. Özellikle de doğum yaptığım ilk dönemlerde hep öyle hissettim. Hep evdeydim çünkü...
Çalışmaya alışan biri için sürekli evde durmak çopk zor. Doğum izni çok zor geçti benim için((
Artık havalar ısınıyo Allah tan.. Bol bol oğlunu alıp çıkarsın dışarıya. Apt etrafında da dolaşıp gelecek olsan mutlaka dışarı çık. Hiç bi yere çıkamıyosan balkona çık, temiz hava ii geliyo.
Guruba alma almama gibi düşünme cnm burda herkes ortaya laf atar. Bazen özellikle gündüzleri çalışan arkadaşlarımız bi işe bi buraya baktıklarından bazı msjlar kaynayabiliyor. Derdini paylaş..Mutlaka okur yorum yapar birisi...
Ben çoğunlukla akşamları bi göz gezdiriyorum buraya. Gün boyunca ne konuşulmuş die.. Sen de burda olursan sohbet ederiz.. Yazlız kızım 7de yatıp sabah 6:30 da uyandığı için çok geç saatlere kdr kalamıyorum Sabahın kör vaktinde beni de dikiyo ayağa :84:

candan heççç üzülme yavrucummm senin herif akşamları bari eve geliyoo ben de o da yokkk ben hepten yalnızımmm ben yalnızımmm yalnızımmmm kaderim buuuuuuuuuuuuuuu boyleeeeee ...esine bu şarkı benden

sen neden yanlızsın şekercim :)evde olsa ne olacak pc oyun oynuyor bütün gece (

CANDANN arkadaşım,üzme kendini.bende istanbul dan balıkesir e gelin geldim ve tüm ailemi,tüm sevdiklerimi istanbul da bıraktım.demek istediğim bende burda yalnızım.
çok iyi anlıyorum ruh halini.ilk yıllar senin gibiydim,durur durur ağlardım,balkona çıkar denize bakar ve sevdiiklerimde o denizin diğer tarafında biryerlerde diye saatlerce izlerdim.yetmez,akşamları eşime sarardım.bunlar olacak şeyler ve uzakta olan herkese olan şeyler canım.ama artık öyle değilim.evet hala özlüyorum,burayı sevmiyorum,istanbul da olmak istiyorum,üstelik sık gidemiyorum,ama artık kendimide harap etmiyorum ve evde bütün gün oturup ağlayarak halime acımıyorum.yapabileceğin birşeyler mutlaka olmalı.çık,gez.al bebişini parka gidin.üzgünüm nerde bulunduğunu kaçırdım ama varsa git sahile bir çay iç,bir-iki tur at.deniz yoksada önemli değil,kendine aktivite yarat demek istiyorum.bir el becerin,yeteneğin varsa onun üstüne yoğunlaş.zaten inan bebekler sağolsunlar hem tüm vaktimizi kapsıyor,hemde canımıza yoldaş oluyorlar.buraya takıl,bak burası bana terapi oluyor.hepsini çok seviyor ve konuşmaktan çok hoşlanıyorum.
neyapalım canımcım,bizim yazımızda ailemizden,memleketimizden uzak olmak varmış.bunlar seni rahatlatacak mı emin değilim ama enazından yanlız olmadığını biliyorsun artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…