2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nispet gibi olmasın ama:)) yemeğimi yedim pazarda gezdim kahvemi de içtim geldim...oh süper oldu vallaa

canım fıs fıs değil buhar kullanıyoruz biz.
ata buaralar sürekli çığlık atıyo ve ben dayanamıyorum her istediğini çığlık atarak yaptırmaya çalışıyor ve benim sabrımı zorluyo artık

sabret canım..zor bir süreç ama patronun kim olduğunu göster ona:)
artık 1 yaşındalar ya 1 dakika kendi başına ağlamasına izin var.1 dk sonunda gidip yanına sakince konuş..bunu birkaç defa yap.ilgisini başka şeylere cekmeye calış sonrada..
Alp in bir videosu var.hadii diyor sonunda,buraya mı ekleyeyim,face mi?aslında ben burayı istiyorum.

buraya koy :))lütfennn

Ben geldiiimmm...
İşler çok yoğun, nickimi park ettim, okudum ama yazamadım :)))

Hilal kuzusunun doğum günüsü kutlu olsun, Ayfer bacım hazırlıklarla uğraşıyor sanırsam, kolay gelsin..

Hasta olan ve düşen-uçan bebeklerimize geçmiş olsun...

Hasta olan eşlere ve annelere de geçmiş olsun...

Balık yağı bağırsağı çok çalıştırsaydı İklim de de çalıştırırdı, gün içinde en fazla 3 kere yapıyor, sanmam ondan dolayı çok kaka yaptıklarını ama yine de İklim uzaylı olduğu için belki sizin bebeklerden farklı etki ediyor da olabilir :)))

Bu aralar İklim de istediği bişey olmayınca kendini geriye doğru atıp tepiniyor, ağlıyor, kafasını duvar, yer nereyi bulursa vuruyor, bende ilgilenmiyorum ama aynen sizdekiler gibi evdeki diğer şahıslar hemen ayyy diyerek ilgilenmeye başlıyorlar, yapmayın diyorum ama dinlemiyorlar, bu konuda bende gıcığım...

sabahtan beri yazıcam unutuyorum kendi kendime nazar değdirdim gece herifim 20 kere fln uyandı gündüz de hiç uyumamış eltim güne gitmişti yeni ev yeni insanlar olunca uyumamış tabi sabah pert uyandım

şimdi spora gittim endorfin salgıladım geldim şimdi de diyet yemeemi yiyorum

HALALİM güzel kuzum doğum günün kutlu olsun anne seni benim için öpsün uzun mutlu sağlıklı bir ömrün olsun iyi ki doğdun

Yazmayı unutmuşum (
Çanakkale 18 Mart Zaferimizi ve Tüm Şehitlerimizi Minnet ve Şükranla anıyorum..
Ruhları şad olsun..

Mam Mam yedik....Üstümüzü giydik simdi Atta gitme zamani....
Ayakkabilarini giyer giymez Brrruummm brrrummm demeye basliyor sipam...Araba hastasi, disarda Arabalari seyredecekmis ve OYuncak Arabalara binecekmis yani....

Herkese iyi ve mutlu bizede Brumm brrrummlu Günler ...:97:

Yazgıcım, video hala yükleniyor olarak görünüyor, izleyemiyorum yani henüz..

Bu arada Gülşana mesaj attım, morali çok bozuk, Merti hastaneye yatırmışlar dün gece, böbrek taşı düşürüyormuş kuzu, 5 mm. lik bir taş varmış kuzunun böbreğinde, eğer Mardin de tedavi edilemezse Diyarbakıra sevk edeceklermiş, dualarınızı eksik etmeyin, destek olalım Gülşana..

hadi bağalım baştan yaradılacnmıııı:86:
yükledim izleyebiliyor musunuz?
henüz yüklenmemiş nayır

link ekledim yasemin cim,bakabilirsin.

yaa çok üzüldüm MERT e.kuzum ne oldu birden?bir problemi yokru bildiğim kadarı ile.
çok geçmiş olsun.Allah şifa versin biran evvel.

şok oldum resmen.hiç bilmiyordum bebeklerde böbrek taşı olabileceğini.kendim kum dökmüş biri olarak, minicik Mert"in taş dökmesini, ne halde olduğunu düşünmek bille istemiyorum. (((

Bende çok şaşırdım Gülşan ın mesajını okuyunca, hiç belirti vermedi sanırım olsa Gülşan anlatırdı diye düşünüyorum, bir anda nasıl ortaya çıktı acaba, merak ediyorum, aradım ama açmadı Gülşan, sanırım müsait değil..

Aaaa, çok üzüldüm Mert'ime, nasıl olur ki yaw minicik bebekte... Allah şifa versin kuzuma, en kısa sürede iyileşir inşallah. Bişeyciği yoktu yaw, hiç belirti vermeden mi hastanelik etmiş yavruyu

Allah Mert e ve annesine,babasına yardımcı olsun.birdebire çıktı heralde.hiçbir şikayeti yoktu bildiğim kadarı ile.dualarım mert le.biran önce iyileşmesini diliyorum.

Son düzenleme:
BURCUM unuttum ya EKO enişteye çok geçmiş olsun bi an önce iyleşsin

ya çok üzüldüm geçmiş olsun umarım bi an önce iyleşir kuzu
hadi bağalım baştan yaradılacnmıııı:86:

henüz yüklenmemiş nayır

yaratılıcam anacım haziranda lipo için ordayım totomu küçültücem

slm millet
bezden bahsetmişsiniz bizde de aynı sorun var deniz anvak 9.5 kg ama prima 4 numata özellikle kakayı kesinlikle sızdırıyor 12 saat gerçekten hikaye gece yatmadan değiştirmezsem sabah mutlaka baştan ayağa soyunuyruz. geçenlerde bonuslarla bir kaç paket bez almıştık biri molfix ti ilk onu açtım denemek için işe yaramazsa ara ara kullanır bitiririm diyordum ama primadan daha iyi performans sergiledi sadece primadan daha sert r de deniz dünden beri pişik ama bezi neredeyse bir haftadır kullanıyoruz bezden midir acaba :26:
terbiye verme konusunda biz nisbeten daha şanslıyız babası ve benden başka kimseyle muhatap olmuyor kolay kolay ama yarıyıl tatilinde halaların gelişi bizi epey sıkıntıya soktu çay, bardak nedir bilmeyen oğlum elinizdeki çaylara saldırmaya başladı (halası öğretmiş :84:) bir kaç defa normalden sıcak çayla canını yakmak zorunda kaldım şimdi istemiyor bakalım bir dahaki gelişleri neler çıkartacak

ay çok üzüldüm ya bit kadar velet taşı nereden buldu :26: of ne çok ağrısı vardır allah bir an önce kurtulmayı nasibetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…