2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben özelde taktırdım önce ultasonla inceleyip sonra taktı iyiki de öyle yapmışım rahmim tersmiş eğer bakılmadan takılsaydı rahmi delebilirdik dedi, benim çevremde devlet hastaneleri bir yerine takmıyor seni laf olsun baktılar densin diye bakıyormuş gibi yapıyorlar. karar senin tabi

arkadşlar size bir sorum olacak ama biraz özel korunma yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz. ben sprel taktırmayı düşünüyorum ama devlette mi taktırsam özeldemi karar vermedim....

en kesin olan yöntemi kullanıyorum hiç yapmıyorum o işişaka bi yana bende spiral taktırıcam da daha fırsat olmadı yaptığım araştırmalara göre en iisi kadın doğum hastaneleri imiş hem çok fazla taktıklarından terübeli oluyolar hemde daha çok hastaya bakayım daha çok para alayım durumu olmadığından baştan savma yapmıyolar

arkadşlar size bir sorum olacak ama biraz özel korunma yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz. ben sprel taktırmayı düşünüyorum ama devlette mi taktırsam özeldemi karar vermedim....

Ben iğne ile korunuyorum, d.k. hapı kullandım olmadı, iğneden şimdilik memnunum, bakalım.. Spirali hiç düşünmedim, doktorumda sana spiral olmaz dedi zaten..

selam:))
yazmıştım Nihan uyandı...uyumadı da bir daha...geçmişe bakamadım..nasılsınız?Mert'in nesi var???

Mert in böbreğinde 5 mm. lik taş varmış, taş düşürüyormuş, dün geceden beri hastanede yatıyormuş.

kendi doktorum özel hastanede orda doğum yapmıştım. ona gideyim demiştim ama devlet hastaneside aynısını yapıyor falan dediler kafam karıştı.. benimde

inanmıyorum ya çok geçmiş olsun hemen düşürsün kurtulsun inşallah...çok üzüldüm.

bu arad benim oğlan açayip koşturyor 2 gün hava güzeldi dışarıya çıktık. gelen gidenin arkasından koştur koştur gidiyor bu yaz çok işim var sanıırm.... inşiallah annesine kiloları verdirecek ...

off yarın gün ne giysem doğm gününde ne giysem saçımı naapsam bunların hiçbiri olmasa ben yatsam uyusam offf çok sıkılıyorum çok

off yarın gün ne giysem doğm gününde ne giysem saçımı naapsam bunların hiçbiri olmasa ben yatsam uyusam offf çok sıkılıyorum çok

Sen bu aralar pek sıkılıyorsun herşeyden hayır olsun inşallah...
Ne güzel gün var, doğum günü var, özene bezene hazırlan işte, keşke benimde günüm falan olsa da hafta sonları gitsem, ot gibi evde oturmaktan gına geldi, bu hafta sonu için bir plan yapmıştım İklim le giderim diye, hava muhalefeti yüzünden o da suya düştü, esas ben sıkılıyorum..

Ayy benim kızda koşmaya başladı, ben zaten çok zayıfım düşünemiyorum iyice zayıfladığımı (
Herkes kilo vermek ister bende tam tersi vermemek için uğraşıyorum :))

yükledim izleyebiliyor musunuz?

maşallah canım alp e..nazardan saklasın

sanki benim oğlumu yazmışlar..

doğum yaptığım dr da hallettim o işi..benim devlet hastanelerine güvenim kalmadı pek açıkçası..
Ayy benim kızda koşmaya başladı, ben zaten çok zayıfım düşünemiyorum iyice zayıfladığımı (
Herkes kilo vermek ister bende tam tersi vermemek için uğraşıyorum :))

al benden de o kadar( doğumdan önceki kıyafetlerim bile büyük geliyor.pacoz gibi geziyorum çünkü garson beden oldum sanırsam((

mert e çok üzüldüm yaa..çok zor hele de erkeklerde..Allah şifa versin bir an önce ..

Deri altı implanı yaptırdım ben. 3 yıl geçerli, bi yan etkisi de yok. Hala adet görmemiş olmamın dışında.. H bi de epey tuzlu.

sinirden ellerim titriyo dişlerimi sıkıyorum neye sinirlendin derseniz hiçbişeye kendiliğinden sinir geldi

Esintoş, can sıkıntısından sinirlenmeye mi başladın şimdi de, dur bi sakin ol, yarın güne giderken ne giyeceğini yada doğum gününde ne giyeceğinin saçını nasıl yaptıracağını hayal etsene biraz, boş oturmak sana iyi gelmiyor zannımca :))

Tanya, aynen bende öyleyim, hamilelik öncesi giydiğim herşey bol geliyor, ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor, doğumdan sonra biraz kalır diye sevindiydim ama nerdee, olan kiloyuda verdim malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…