2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aradım şimdi Gülşan'ı ama açmıyor.
Hay Allahım, büyük insan dayanamıyor taşın kumun ağrısına, o minicik adam nasıl dayansın yaa...

ay merte çok canım sıkıldı nasıl olmuş öyle birden bire gülşan perişandır şimdi bi an önce atlatır inşallah

mert e gecmolsun...
şemo molfix bizde pişik yaptı gerci mamucınun poposu cok hassas primadan başka bez gelmio maalesef..
alp ide izledim yazcanm..ruhunda var anam yıkıp dagıtmak..ahh bukadar iyi tanıyorken bukadar uzak olmak ve ısıramamak ne kötü
keşke hepiniz samsunda olsaydınız.... yada ben istanbulda olsaydım sanırım en mantıklısı bu..

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Balık bebeği diğer bebeklere kıyasla daha duygusaldır. Sebepsiz yere bile olsa duygulanıp ağlamaya başlayabilir. Duygularını dışarı vurmaktansa kendine saklamayı tercih eder. Çığlıklar yerine sızlanmalarla daha fazla karşılaşırsınız. Aile içindeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok fazla etkilenir. Bencillikten uzak ve düşünceli bir yapısı vardır. Oyuncaklarını başkalarına vermek gibi hareketlerde de kişiliğinin bu özelliği gözlemlenebilir. Bu yüzden bebeğinizin oyun grubunda itilip kakılmamasına dikkat etmelisiniz. Balık bebeği hassas bir yapıya sahiptir, dolayısıyla ebeveyn ya da arkadaşları tarafından gösterilen aşırı ilgi ona çok iyi gelir. Neredeyse gerçek dünyayı unutacak kadar derin düşüncelere dalabilir. Hayalcidir. Ona fazla ayrıntı verilmemelidir, nasıl olsa unutacaktır. Balık bebeği gece rüya görürken izlenmelidir çünkü çok sık kabus görebilir.

Alıntıdır...

Arkadaşlar Gülşan dualarınızı bekliyor, eksik etmeyin sakın, bir an evvel kendiliğinden düşer inşallah o taş, nerden geldi buldu Mert kuzusunu yaa, cidden çok şaşkınım ((
Burcucum, müsait değil sanırım Gülşan tel. açmıyor, mesajlaşıyoruz biz..

Yazgıcan, totosundan ısır o Alp kuduruğunu, bende kule yaptığım zaman İklim de gelip hemen yıkıyor kuleyi ve kahkalarla gülüyor, çok hoşuna gidiyor sıpanın..

Teyzeleri benim kızım 13 aylık oldu bugün yaa.. İnanamıyorum hala, ne ara geçti bu aylar..

Canım çok sıkıldı Mert in durumuna, Diyarbakıra sevk etmelerine gerek kalmaz inşallah, nasıl çıktı ortaya birden bire diye sordum ama cevap gelmedi, Gülşan dan haber geldikçe buraya yazar sizi de bilgilendiririm..

burcu dedi eko enişteye dedim geçmiş olsun dedim sallaıyosun beni alınanlar kervanına katılır alır başımı giderim çok ağlarsın arkamdan

Hiii, sallamaz olur muyum yaw, üzüldüm şimdi de feleğim şaştı, unuttum cevap yazmayı, olabilemez mi? Affet beni Esin, ya beni de götür ya sen de gitmeeeee

Sağol canım, geçer de çabuk geçsin inşallah, yoksa hafta sonu iki gün canımı çıkarır benim nazlana nazlana

Gel bana yardım et azıcık, bir sürü iş var ama yapasım yok (

Al benden de o kadar.
Bi tedarikçiyi ziyaret etmemiz gerekiyor uzun zamandır, sabahtan beri müdürümün başının etini yiyorum bugün gidelim diye.
Sebep: Eve yakın.
Hedef: Kuzuya erken kavuşmak :)

Aniden kaybolursam gittik demektir

arkadşlar size bir sorum olacak ama biraz özel korunma yöntemlerinden hangisini kullanıyorsunuz. ben sprel taktırmayı düşünüyorum ama devlette mi taktırsam özeldemi karar vermedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…