- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.841
Ayy benim kızda koşmaya başladı, ben zaten çok zayıfım düşünemiyorum iyice zayıfladığımı(
Herkes kilo vermek ister bende tam tersi vermemek için uğraşıyorum :))
Ay canım kıyamam sana... Benim bütün ailem burda ama yeri geliyor ben de kendimi çok yanlız hissediyorum. Özellikle de doğum yaptığım ilk dönemlerde hep öyle hissettim. Hep evdeydim çünkü...
Çalışmaya alışan biri için sürekli evde durmak çopk zor. Doğum izni çok zor geçti benim için((
Artık havalar ısınıyo Allah tan.. Bol bol oğlunu alıp çıkarsın dışarıya. Apt etrafında da dolaşıp gelecek olsan mutlaka dışarı çık. Hiç bi yere çıkamıyosan balkona çık, temiz hava ii geliyo.
Guruba alma almama gibi düşünme cnm burda herkes ortaya laf atar. Bazen özellikle gündüzleri çalışan arkadaşlarımız bi işe bi buraya baktıklarından bazı msjlar kaynayabiliyor. Derdini paylaş..Mutlaka okur yorum yapar birisi...
Ben çoğunlukla akşamları bi göz gezdiriyorum buraya. Gün boyunca ne konuşulmuş die.. Sen de burda olursan sohbet ederiz.. Yazlız kızım 7de yatıp sabah 6:30 da uyandığı için çok geç saatlere kdr kalamıyorumSabahın kör vaktinde beni de dikiyo ayağa :84:
CANDANN arkadaşım,üzme kendini.bende istanbul dan balıkesir e gelin geldim ve tüm ailemi,tüm sevdiklerimi istanbul da bıraktım.demek istediğim bende burda yalnızım.
çok iyi anlıyorum ruh halini.ilk yıllar senin gibiydim,durur durur ağlardım,balkona çıkar denize bakar ve sevdiiklerimde o denizin diğer tarafında biryerlerde diye saatlerce izlerdim.yetmez,akşamları eşime sarardım.bunlar olacak şeyler ve uzakta olan herkese olan şeyler canım.ama artık öyle değilim.evet hala özlüyorum,burayı sevmiyorum,istanbul da olmak istiyorum,üstelik sık gidemiyorum,ama artık kendimide harap etmiyorum ve evde bütün gün oturup ağlayarak halime acımıyorum.yapabileceğin birşeyler mutlaka olmalı.çık,gez.al bebişini parka gidin.üzgünüm nerde bulunduğunu kaçırdım ama varsa git sahile bir çay iç,bir-iki tur at.deniz yoksada önemli değil,kendine aktivite yarat demek istiyorum.bir el becerin,yeteneğin varsa onun üstüne yoğunlaş.zaten inan bebekler sağolsunlar hem tüm vaktimizi kapsıyor,hemde canımıza yoldaş oluyorlar.buraya takıl,bak burası bana terapi oluyor.hepsini çok seviyor ve konuşmaktan çok hoşlanıyorum.
neyapalım canımcım,bizim yazımızda ailemizden,memleketimizden uzak olmak varmış.bunlar seni rahatlatacak mı emin değilim ama enazından yanlız olmadığını biliyorsun artık.
günaydın kızlarr
uzun zamandır yani iki gündür bana çok uzun geldide:) giremedim doğru düzgün havalar ısındı ya melikaanım kafaltısını yapıo uyuyo uyanıo direk dışarı ckıoruz iyi gelio onada babam wardı bizi gezdirdi dolaştırdı dün bütün gün sokaklardaydık iyi geldi. eşime doğum günü yapcam:) her ne kadar hoşlanmasada yapcam. pasta siparişi wercem dün öngörüşme yaptım hediye aldım. iş arkadaşları çat kapı yapcak sofrayı hazırlamicam ama herşey hazır olcak öbür salı. inş memnun olur. kızıma yapmadım kocama yapcam way beşaka bi yana kızıma yapamadım hastaydı ikiside aradan çıkcak işte.
candancım bende gurbetteyim hemde ilçedeyim. öyle avmler gezcek cafeler fln yok iki dükkan bi bim war o kadar. ama edirne öyle değil al bebişini git saraçlara dolaş orda bişiler ye ordan carrefour'a git ne bilim kipaya git bi sürü yer war ben edirnedeyken hiç sıkılmıodum cıkıp dolaşıodum. bunalıma girmek çok kolay. daha pozitif ol mutlu ol. havalar çok güzel.haftasonuda eşin seni dışarı çıkarsın cıkarmak zorunda. meriçin kenarında bi yer warfdı mesela oraya kahvaltıya gidin tepesine bin mecbur götürür.
evet şekerim bezler küçük geliyor,ben kutu bitsin öyle büyüğe geçeyim dedim ama bu ay 3. ya da 4. üstüne geçişi oldu, Kerem de 10 kilo küsürlü ve 4+ ya geçicem ben,bunun küçük olduğu çok belli zaten.
Maçka da süper bi meyhane biliyorum süper bi solisti var,fasıl,pop,rumca aklına gelen herşeyi söylüyor,gelmezsen de sen bilirsin :82:
Diş olmayabilir nezledir muhtemelen,aynı olayı biz de yaşıyoruz 3 aydır dişi falan çıkmadı.Ihlamur falan ver iyi gelir.
Çok papağan olmaya başladı bu bebeler,bizimki de hadi diyor, bi de eşim lay lay lay lay diyor o da aynı ritmle la la la la diyor
Bu arada Kero da kafasını yere vuranlar kervanına katıldıben hiç tepki vermiyorum kafamı çeviriyorum ama eşim kv kp falan ona bakıp yapma diyorlar,uyarmayın karışmayın bırakın ilgilenmeyin demekten yoruldum valla.
[video=dailymotion;xhotx1]http://www.dailymotion.com/video/xhotx1_17032011019[/video]
Dailymotion - 17032011019 - Komedi Kanalı
dikkatle ve yüksek sesle izlerseniz sonunda hadi diyor sıpam
mert bebişimize allah kolaylık versinn..içim gitti ben sadece kum dökmüştüm gözümden yaş geliyodu..ah benim yavrummm hiç acımasın inşallah
ben de bi tek sorun bende var zannediyordum... kilo vermek istemiyorum. çözüm bulursanız paylaşın lütfen...
gerçi emiyo diye böyle oluyo diyolar bırakınca alırsın diyolar ama ben hep zayıftım hamilelikle kilo almıştım
böyle koşmaya devam edersek düşünemiyoprum yaniiii imdat bayrağını çekeriz heralde
Esintoş, can sıkıntısından sinirlenmeye mi başladın şimdi de, dur bi sakin ol, yarın güne giderken ne giyeceğini yada doğum gününde ne giyeceğinin saçını nasıl yaptıracağını hayal etsene biraz, boş oturmak sana iyi gelmiyor zannımca :))
Tanya, aynen bende öyleyim, hamilelik öncesi giydiğim herşey bol geliyor, ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor, doğumdan sonra biraz kalır diye sevindiydim ama nerdee, olan kiloyuda verdim malesef..
ben de bi tek sorun bende var zannediyordum... kilo vermek istemiyorum. çözüm bulursanız paylaşın lütfen...
gerçi emiyo diye böyle oluyo diyolar bırakınca alırsın diyolar ama ben hep zayıftım hamilelikle kilo almıştım
böyle koşmaya devam edersek düşünemiyoprum yaniiii imdat bayrağını çekeriz heralde
çok tşk ederim ya dünki hakikaten duygu patlamasıydı ama yapı gereğide evt alınganım biraz ne yazıkki :78:
çok tatlı yazgı bende artık yürüsün istiyorumdoruğuda elinden tutup yürütürken hadi hadi diyor bide sessizce söylüyor çok tatlı oluyor belki becerebilirsem bende koyarım video
çok tşk ederim ya dünki hakikaten duygu patlamasıydı ama yapı gereğide evt alınganım biraz ne yazıkki :78:
rahatlatmazmı dünden beri hepinizin sayesinde daha iim seninle bölgeleri değiştirmişiz ben ilk kayınvalidemlerin yaşadığı yerde edremitte oturdum 6 ay kadar sonra buraya geldik edirnedeyim.doruk kilolu belim ağrıyor kaç gündür kucağıma alıp zaten çıkamam arabaylada çok zor oluyor apartman girişi kötü beni caydıran sebepler,eşime yapışıyorum hep çıkarıyor ama bugünde evde dinlenseydim diyor yada hissettiriyor bana üzülüyorum.hiç deil 1 akrabam olsaydı burda yeterdi diyorum komşuluk zaten hiç yok.neyse doruk ayaklansın geçeceğine bende eminim.
evt var ama buranın kışınıda biliyorsun hep eve kapandık haftada 1 gün avm gittik ondanda çok bunaldım birazda havalar ısınsın daha ii olucam inş.
ya bu bez sorunu herkeste var galiba dorukta 11 kilo 4+kullanıyorum 9-20 diyor ama neden böyle anlamadım bende primadan hiç memnun kalmadım molfix aldık pişik falan yapmadı kaç kere çiş ve kaka sırtına kadar çıktı bu bez bitsin bende büyüğünü almayı düşünüyorum.
çok şekerler doruğunda ilk ve hatta tek söylediği hadi hadi defalarca :))o kadar çok hadi demişim diyorum.:)
çok tatlı yazgı bende artık yürüsün istiyorumdoruğuda elinden tutup yürütürken hadi hadi diyor bide sessizce söylüyor çok tatlı oluyor belki becerebilirsem bende koyarım video
Çok üzüldüm ben yaaa.. kıyamadım minicik yavruya.
Bu arada Nihan'ın 'şemame' si ne anlama geliyomuş çözüldü mü???
Gidemedik, müdürün damarı tuttu.
Annem aradı, Doruk yine avaz avaz ağlayıp duruyormuş, her gelen Allah size yardım etsin deyip kaçıyormuş, 3 kere vıcık kaka yapmış, akşama ne yiyecekmiş, ben erken çıkamaz mıymışım, kendisinin dışarda işi varmış ya o yokken Doruk ağlarsaymış, bakıcı zaptedemezmiş, mış da mışşşş...
Ruhum yoruluyor valla, sinirlenince kollarım uyuşuyor artık, sürekli stres yaratılıyor evde, sürekli durumdan şikayetçiler, isyan bayrağını açmam yakındır benim. Geçen hafta kesin istifa etmeye karar vermiştim, bin tane lafla vazgeçirdi beni ama değişen hiç bir şey yok!
Selam, yalnız değilmişiz evet :))
Ben bir çözüm bulamadım henüz, bulursam paylaşırım elbette..
Ben sadece 5 ay emzirebildim, emzirme ile alakası yok bence, bünye meselesi, ben hayatımda ilk kez hamilelikte o kadar kilolu olduğumu gördüm, ki beni hamile iken görenler ''aaa hiç kilo almamışsın ne güzel sadece karnın var'' diyordu :)))
Hamile kaldığımda 50 kiloydum, 65 kilo ile doğuma gittim, doğumdan 4 ay sonra ben yine 50 kiloydum, şu anda 48 kiloyum, sen düşün artık :))
off yarın gün ne giysem doğm gününde ne giysem saçımı naapsam bunların hiçbiri olmasa ben yatsam uyusam offf çok sıkılıyorum çok
sinirden ellerim titriyo dişlerimi sıkıyorum neye sinirlendin derseniz hiçbişeye kendiliğinden sinir geldi
Selam, yalnız değilmişiz evet :))
Ben bir çözüm bulamadım henüz, bulursam paylaşırım elbette..
Ben sadece 5 ay emzirebildim, emzirme ile alakası yok bence, bünye meselesi, ben hayatımda ilk kez hamilelikte o kadar kilolu olduğumu gördüm, ki beni hamile iken görenler ''aaa hiç kilo almamışsın ne güzel sadece karnın var'' diyordu :)))
Hamile kaldığımda 50 kiloydum, 65 kilo ile doğuma gittim, doğumdan 4 ay sonra ben yine 50 kiloydum, şu anda 48 kiloyum, sen düşün artık :))
Çok üzüldüm ben yaaa.. kıyamadım minicik yavruya.
Bu arada Nihan'ın 'şemame' si ne anlama geliyomuş çözüldü mü???
Annem aradı, Doruk yine avaz avaz ağlayıp duruyormuş, her gelen Allah size yardım etsin deyip kaçıyormuş, 3 kere vıcık kaka yapmış, akşama ne yiyecekmiş, ben erken çıkamaz mıymışım, kendisinin dışarda işi varmış ya o yokken Doruk ağlarsaymış, bakıcı zaptedemezmiş, mış da mışşşş...
Ruhum yoruluyor valla, sinirlenince kollarım uyuşuyor artık, sürekli stres yaratılıyor evde, sürekli durumdan şikayetçiler, isyan bayrağını açmam yakındır benim. Geçen hafta kesin istifa etmeye karar vermiştim, bin tane lafla vazgeçirdi beni ama değişen hiç bir şey yok!
NERDEN GİYİNİYORSUNUZ??
kendime kıyafet bulamıyorum(
Geçmişe çok bakamadım şimdi bakacağım ama Merti okudum ve şoka girdim,1 yaşındaki bebek nasıl taş düşürür, o taş nasıl oluştu? ay allahım ya yardım et yavrucuğa dayanma gücü verve tabi Gülşana da
Pişşşt kendine gel, ben beyaz gömlek ve siyah mini etek giydim görmüşsündür, sen de öyle bişey ya da bi elbise giyebilirsin yakışır arkadaşım.
Kendine gel demeye devam ediyorum,bak şimdi Gülşan ne durumdadır ne kadar üzülüyordur,otur haline şükret
Hatunlar!!! Koca totomla dövücem şimdi sizi!!! Homili gırtlak yiyin işte ne bulursanız... Helva, ballı tereyağları, yatmadan önce geberyatlık tabir edilen bilimum abur cuburlar... Bütün bunlara rağmen hala kilo alamazsanız bir hafta ben sizi kayseri de misafir edeyim.Kayseri mutfağından mantı olsun, yağlama olsun, yağ mantısı, katmer, kete, arabaşı olsun kilo yapan seçme lezzetler sunayım... Kesin sonuç alırsınız!!!:111:
hayır canım çözemedim hala arada tekrarlıyor ama...babası anneni çağır diyince bir anneeeee diye bağırması var öldürüyor gülmekten
bir de soru sorduğumda evet diye cevap veriyor ya da başını sallıyor...biz çözdük galiba konuşma işini...o anlamsız cümleler anlam bulduğunda neler yumurtlayacak merak ediyorum
tüh ya..kısmet...bu kuzum niye ağlıyor ki annesi seni aradığından mı yoksa derdini mi anlamıyorlar da sinirleniyor uğur böcüğüm...evde stres varsa doğrudan onu huzursuz ediyordur zaten.
hayallerimdeki beni anlattım Yayacımboş ver ne yapcaksın kiloyu iyi bir şey olsa vermeye uğraşmazdık...gerçi uğraş diyorum ama hem kilo vermek istiyorum hem hiçbir şey yapmıyorum...güya rejime başlıyordum
Geçmişe çok bakamadım şimdi bakacağım ama Merti okudum ve şoka girdim,1 yaşındaki bebek nasıl taş düşürür, o taş nasıl oluştu? ay allahım ya yardım et yavrucuğa dayanma gücü verve tabi Gülşana da
Pişşşt kendine gel, ben beyaz gömlek ve siyah mini etek giydim görmüşsündür, sen de öyle bişey ya da bi elbise giyebilirsin yakışır arkadaşım.
Kendine gel demeye devam ediyorum,bak şimdi Gülşan ne durumdadır ne kadar üzülüyordur,otur haline şükret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?