2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi bildiğin gibi yap ama böcüklerden yola cıkarak iyi yemek yaptıgın imajını çizdrdin şu an[/

hehe iyi ki de yapmışım o halde o kanepeleri, altı üstü kanepe ama olsun işçilik var di mi

Meral sana benı durtme demıstım dımı

noldu noldu?? ağzımı açıp bi laf ettim desen ne çok sevinicem ne çok

hulen ağzından lafı cımbızla çekiyoruz, ne oldu? sen nedein? o ne tepki verdi? herşeyi tek tek sormadan cvp glmiyo mübarek

bası falan yazmıyorum ıste dedım annenın bızde kalması meselesını konusmak ıstıyorum dedım .o da bı caresıne bakacagım dedı.bakarsınız elbet kardesler olarak dedım fakat ben konusmak ıstıyorum senınle dedım.o da konusalım dedı. ne kadar tukendıgımı ne kadar baskı altında oldugum bı turlu yaranamadıgımı kendısıne de ayrıca yaranamadıgımı boyle bı hayat hayal etmedıgımı boyle bır yasamı kendıme yakıstıramadıgımı vs soyledım. o da bı caresını bulurum umarım dedı.bende sonunda cok yıprandıgımı dusundugumde bıle elımın ayagımın tıtredıgını sınır olarak cok yıprandıgımı psıkologa gıtmek ıstedıgımı vs soyledım.konusalım dedı.

Meral daha yeni gördüm face de Eymen in resimlerini, çok tatlı olmuş yaa, ısırasım geldi ve ayrıca o masanın renkliliğine ve düzenine, çeşitliliğine hayran kaldım, ellerine sağlık arkadaşım..

Telefonda mı söyledin bunları? Hadi bakalım bir adım atmışsın, gerisi gelir artık, tebrik ederim seni..
Meral in dürtmeleri işe yaradı desene :))

hah ya hele şükür, bak gördün mü kötü bişi olmamış tamam demiş adam konuşalım demiş, çaresini buluruz demiş...şükürrrr

ay çok sağol bitanem

pekı ben neden kendımıı suclu hhıssedıyorum ?

Ayy saçmalama ne suçluluğu, öyle hissedecek ne var ki, herkes kendi hayatını düşünmek zorunda, ömrünün sonuna kadar bunu çekecek değildin heralde, içinde biriktire biriktire neden kendine zarar vereceksin ki, bırak kvalide düşünsün eşin düşünsün, onlar hissetsin suçluluk..

yeni geldim şöyle bir baktım konuştuklarınıza fakat üzüldüm yaaa
Yasemin sakın vazgeçme canım bundan sonra sende söylen yaptıkları büyük terbiyesizlik....
Burcu canım çok geçmiş olsun sana tekrardan Doruk paşamada
Öznur sende söylen anacım susmak yok
Meralim sizler iyisinizdir umarım...
Nimet cnm bozma moralini hakkınızda hayırlısı olsun...
Tuğra paşama nasıl iyi mi?
Hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun tekrardan ....
Eymen paşamın doğum günü kutlu olsun

hoşgeldin cnm iyiyiz hamdolsun biz, sen nasılsın yoğunsun epey sanırım

hoşgeldin cnm iyiyiz hamdolsun biz, sen nasılsın yoğunsun epey sanırım

iyiyim evet yoğunum yabancı misafirler var koşturuyorum....Onun dışında evim olarak bir huzursuzluğum yok Hilal kuzumda iyi Teyzesi kızım AMİN diyor ellerini açarak....Yakaladığım an videosunu çekicem ....

Hoşgeldin canım..
Susmak yok yola devam :))

Heee bugün çekince geliyo mu diye keşfedecek, sonra aaa çekince büyüyo nereye kadar büyüyo diye keşfedecek,sonrası malum,ooof zor işimiz zor

Öyle deme yaa.. Cinselliğini nasıl keşfedecek bu çocuklar yoksa, bizler gibi eğitimli-bilinçli annelerin çocukları iyi yetişir emin ol, bence takma kafana, ona göre yönlendirecez elbette, hadi sizinkiler erkek kız anası olarak ben ağlamaya başlayım o halde, ben ne yapacam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…