- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.321
Ayşegül, burnundan getir kocanın, laf sok sürekli, haketmiş..
Zelihacım, Tuğra seni üzmeyip, istediklerini yaptı bak, önce yürüyüp sonra emekledi çocuk seni memnun etmek için :))
Köfteye soğan, maydonoz, karabiber, sarımsak v.s. bende koyuyorum..
Tanya,zayıfım ama ayaklarım büyük yada taraklı deme sakın, niye olmadı ayakkabı merak ettim şimdi..?
Öznur, çok kızdım sana şimdi, hakkını ara biraz bacım, her dediğini yaparsan çok afedersin seni saf yerine koyar, kendi bişey bilmiyor hep benim dediğimi yapıyor der, senin fikrin yok mu, sende fikrini söyle, onu memnun edip ne yapacan ki..?
Kvalidemin-eşimin-görümcekin son bombasını anlatıyorum...
Dün akşam hastaneden çıkınca kvalidelere gittik, görümcek ve arsız oğlu da ordaydı, biz eşimle mutfakta bişeyle yerken çocuk yanımızda oturdu ve bir ara kendi kendine konuşmaya başladı, döndü bana dedi ki, ''ben iklimin anneannesini hiç sevmiyorum, uzakta oturuyormuş neyseki kadın, arada gelirse gelsin bari kadın v.s.'' bende şaşırdım çocuğa neden öyle diyorsun dedim, eşim çocuğu susturup, görümcemi çağırdı mutfağa al oğlunu saçma sapan konuşuyor dedi, görümcem açıklama yapmaya çalıştı v.s., bende bir korkunuz yoksa neden susturuyorsunuz çocuğu, yanında nasıl konuşuyorsanız artık etkilenmiş işte dedim, üstüne de annem ve benim hakkımda ne düşünüyorsanız Rabbim size 10 katını versin dedim, görümcek içeri kaçtı gitti, o dakikadan itibaren de ne kvalide ne eşim ne de görümce yüzüme bakamadılar, bunun devamı gelir, böylece konuyu kapatmayacam, görecekler günlerini, çocuktan al haberi diye boşuna dememişler, hakkımızda konuştuklarını biliyordum ama iyice emin oldum artık..
kekik ve domatis neysede sarmısak ve yumurtasız köfte olumu yaw
Zelihacım, Tuğra seni üzmeyip, istediklerini yaptı bak, önce yürüyüp sonra emekledi çocuk seni memnun etmek için :))
Tanya,zayıfım ama ayaklarım büyük yada taraklı deme sakın, niye olmadı ayakkabı merak ettim şimdi..?
Öznur, çok kızdım sana şimdi, hakkını ara biraz bacım, her dediğini yaparsan çok afedersin seni saf yerine koyar, kendi bişey bilmiyor hep benim dediğimi yapıyor der, senin fikrin yok mu, sende fikrini söyle, onu memnun edip ne yapacan ki..?
Dün akşam hastaneden çıkınca kvalidelere gittik, görümcek ve arsız oğlu da ordaydı, biz eşimle mutfakta bişeyle yerken çocuk yanımızda oturdu ve bir ara kendi kendine konuşmaya başladı, döndü bana dedi ki, ''ben iklimin anneannesini hiç sevmiyorum, uzakta oturuyormuş neyseki kadın, arada gelirse gelsin bari kadın v.s.'' bende şaşırdım çocuğa neden öyle diyorsun dedim, eşim çocuğu susturup, görümcemi çağırdı mutfağa al oğlunu saçma sapan konuşuyor dedi, görümcem açıklama yapmaya çalıştı v.s., bende bir korkunuz yoksa neden susturuyorsunuz çocuğu, yanında nasıl konuşuyorsanız artık etkilenmiş işte dedim, üstüne de annem ve benim hakkımda ne düşünüyorsanız Rabbim size 10 katını versin dedim, görümcek içeri kaçtı gitti, o dakikadan itibaren de ne kvalide ne eşim ne de görümce yüzüme bakamadılar, bunun devamı gelir, böylece konuyu kapatmayacam, görecekler günlerini, çocuktan al haberi diye boşuna dememişler, hakkımızda konuştuklarını biliyordum ama iyice emin oldum artık..
kekik ve domatis neysede sarmısak ve yumurtasız köfte olumu yaw
Yasmincim çok haklı bi tepki vermişsin cnm..zaten azıcık ar olsa artık daha yüzüne bakmaya utanırlar ama nerde işte
kız bide gittide 30 tl lik balık yagı yazmış reçeteye..en azından daha uygununu alırdım portikel mortikel hikaye resmen 1 tava balık yemiş gibi koktu cocuuumun agzısı:)selam Eprucum..ben seven seas kullanıyorum ve o da portakallı olduğu halde rezalet kokuyo:104: senin gibi bi balıksevere bile koku kötü geliyosa benim gibi sevmez yemezin halini düşün artık:))
oy bunlar kafayı bozmuşlar sen ve ailenle öyleki cocugun beyninde bile yer etmiş konuşmalar..yaw üzülüorum nedir bu 3 günlük dünyada bukadar fildi ficrilikAyşegül, burnundan getir kocanın, laf sok sürekli, haketmiş..
aşkım pınar junıor denedim ama aptamil kullanmaıdm..yine tartışmaya acık bi konu daha günlük tüketim miktarı..Getirme aklına, getirmeee...
Ben de düşünmemeye çalışıyorum ama sık sık hatırlatıyor bana kendisini...
Ne zamandır karşılaşamıyorduk yine :)
Bizim doktor günde 250 cc'yi geçirme inek sütünde dedi ama henüz içiremedim, beğenmiyor, Aptamil Junior içiyor. Süt sınırını demir eksikliği olduğu için söylemiş olabilir.
Canına zarar vermeyen şeyler oldukça ben de tepki göstermiyorum, gerçekten unutuyor bir süre sonra. Tepki verince ya oyun olsun diye ya da inattan devam ediyor, iyice yer ediyor aklında. Doruk ısırıyor mesela, ben hiç ses çıkarmıyorum. Ama benden bşka herkes ya gülüyor, ya çığlık atıyor, bizimki de kütür kütüs ısırmaya devam ediyor, her yerimde minik minik diş izleri var.
Ebrucum, bize doktor pastörize sütü günde 300 cc. en fazla 400 cc. içebilir dedi, gündüz hiç vermeyin akşam ve gece uykudan uyanırsa verin dedi, devam sütü de içiyor ama pastörize süt verdiğimiz gün devam sütü vermiyoruz, birde devam mamasını tamamen bitirdik artık, hiç biberonla mama içmiyor 1 aydır falan.
Pastörize sütün fazla içilmesi kansızlığa neden oluyor ya belki ondan demiştir bizim doktor, çünkü bizim kan değerlerimiz iyi ve hiç kan damlası kullanmadık bugüne kadar..
pastörize süt neden aklına takıldı??anlamadım..selam hatunlar..
hastacık olan bebelerimize ve annişlere gecmiş olsun..
yasemn pastorıze süt olayı kafama takıldı..günde yarım litre içeblir devam sütünü azaltıp pastorizeye başlayın dedi..
kıskanclık konuşulmuş şu dönem bencede cok normal..kızdıgında yuzume vurmayı alışkanlık edindi ama üstüne gitmiorum kendi kendine bırakacak aksi takdrde inadına yapıor..
pedivit balık yagı kullanan var mı??cok kötü kokuyor bee bir de meyva aromalıymış pehh..
Getirme aklına, getirmeee...
Ben de düşünmemeye çalışıyorum ama sık sık hatırlatıyor bana kendisini...
Ne zamandır karşılaşamıyorduk yine :)
Bizim doktor günde 250 cc'yi geçirme inek sütünde dedi ama henüz içiremedim, beğenmiyor, Aptamil Junior içiyor. Süt sınırını demir eksikliği olduğu için söylemiş olabilir.
Canına zarar vermeyen şeyler oldukça ben de tepki göstermiyorum, gerçekten unutuyor bir süre sonra. Tepki verince ya oyun olsun diye ya da inattan devam ediyor, iyice yer ediyor aklında. Doruk ısırıyor mesela, ben hiç ses çıkarmıyorum. Ama benden bşka herkes ya gülüyor, ya çığlık atıyor, bizimki de kütür kütüs ısırmaya devam ediyor, her yerimde minik minik diş izleri var.
ne zaman kocam hakkında bişey yazsam adam cıkıp geliyo.. cvplarınız için tşk ederim..
suskun kalamıyorum artık yeri gelince güzel güzel iğneliyorum anlıyor tabi de gercekten cok üzülmüşüm hamileyken yaaaa o cıkmıyo içimden((
anlatmadan duramayacağım..dün akşam oğluş üstünü batırdı..üstündekileri çıkardım zorla giyiniyor ya ..baktım hiç diren miyor..meğer pipisini görmüş..sonra elimden kaçtı..durup durup ıııgghhı ıııgghh gösterişp bişeyler anlatıyor..bezini bağlayamadan kaçtı dayısının yanına..ona gösteriyor ıghh ıghh diye..erkek milleti doğuştan organ endeksli oluyor sanırım
anlatmadan duramayacağım..dün akşam oğluş üstünü batırdı..üstündekileri çıkardım zorla giyiniyor ya ..baktım hiç diren miyor..meğer pipisini görmüş..sonra elimden kaçtı..durup durup ıııgghhı ıııgghh gösterişp bişeyler anlatıyor..bezini bağlayamadan kaçtı dayısının yanına..ona gösteriyor ıghh ıghh diye..erkek milleti doğuştan organ endeksli oluyor sanırım
ege de cok pis ısırıyor sadece beni ama .. kollarım mosmorrr :))) dua ediyorum henüz kısa kol giymediğime yoksa kimse bu kadının 1 yasında oglu vardır o ısırmıstır demez :))))
umarım..ama sanki ööle olacak gnetik faktörlei de eklersekAyy ne güldüm yaa, pipili seniiii, kendilerini keşfetmeye başladılar artık, biraz daha büyünce eli pipisinde gezmez inşallah :))
Doruk da pipiyle pek haşır neşir bu aralar... Banyo yaparken dikkatle inceliyor, bezini her açtığımda orda mı diye bi yokluyor, ben de bıyık altından gülüp bişi yokmuş gibi davranıyorum :)))
Çok güldüm buna
Ne fena morartıyorlar ama yaa, minik minik...
Daha bugün yazdım ben de.Bizim oğlan da altı açıldığı an pipisini çekiştirmeye başladı,tutup uzatıyo bi de akıllı
Çekince geliyor mu, geliyorsa nereye kadar geliyor diye yokluyor işte çocuk, keşfedecek annesi :))
Oy oy oyyyy...
Beyinsizler çocuğun yanında konuşmuşlar bi de...
Hem dedikoducu hem sarsak bunlar, aynı benimkiler gibi. Terbiyesizler ! Çok sinirlendim !
İklim'in anneannesi kadar taş düşsün başlarına !
Iııhhh, olmaz :)
Karnım acıktı bea
iyi bildiğin gibi yapben köftede sarımsak sevmiyorum, yumurta da cıvıklaştırıyor yaw sadece kadınbudu köftede yumurta ekliyorum.. e ben böyle yapıyorum işte epru aaaa
Ebrucan, BİM in sütü de Pınar Junior gibi, onunla alakası yok, İklim hasta olduğu hafta hep pastörize günlük süt içmişti, AOÇ veya SÜTAŞ ın v.s. var ya günlük sütleri onlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?