2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ebrucum, bize doktor pastörize sütü günde 300 cc. en fazla 400 cc. içebilir dedi, gündüz hiç vermeyin akşam ve gece uykudan uyanırsa verin dedi, devam sütü de içiyor ama pastörize süt verdiğimiz gün devam sütü vermiyoruz, birde devam mamasını tamamen bitirdik artık, hiç biberonla mama içmiyor 1 aydır falan.
Pastörize sütün fazla içilmesi kansızlığa neden oluyor ya belki ondan demiştir bizim doktor, çünkü bizim kan değerlerimiz iyi ve hiç kan damlası kullanmadık bugüne kadar..

Oy oy oyyyy...
Beyinsizler çocuğun yanında konuşmuşlar bi de...
Hem dedikoducu hem sarsak bunlar, aynı benimkiler gibi. Terbiyesizler ! Çok sinirlendim !

İklim'in anneannesi kadar taş düşsün başlarına !

kekik ve domatis neysede sarmısak ve yumurtasız köfte olumu yaw

Iııhhh, olmaz :)
Karnım acıktı bea

ben yapıyorum sen yapma kapatma konuyu.
gorumcenın cocugunada uzuldum sımd.mınıcık cocugun yanında boyle seyler konusulurmu

Yasmincim çok haklı bi tepki vermişsin cnm..zaten azıcık ar olsa artık daha yüzüne bakmaya utanırlar ama nerde işte

Konuyu asla kapatmaya niyetim yok, sürekli laf sokacam, nasıl bir yanlış yaptıklarını anlayana kadar burunlarından getirecem hepsinin..

Bırakın benimle ilgili konuşmayı, küçücük çocuğa kendi babasını kötüleyecek kadar cahil insanlar bunlar, sonrada damattan korkup çocuğu tembihliyorlar anlatma diye.. Yazık ki ne yazık, zavallılar..

ne zaman kocam hakkında bişey yazsam adam cıkıp geliyo.. cvplarınız için tşk ederim..

suskun kalamıyorum artık yeri gelince güzel güzel iğneliyorum anlıyor tabi de gercekten cok üzülmüşüm hamileyken yaaaa o cıkmıyo içimden ((

Yasmincim çok haklı bi tepki vermişsin cnm..zaten azıcık ar olsa artık daha yüzüne bakmaya utanırlar ama nerde işte

Sabah İklimi sorma bahanesine beni aradı kvalide, ağzımı aradı aklı sıra, telefonda ne diyecem ki, yüzüne karşı söyleyip moraran yüzünü görmenin zevki bir başka oluyor :)))

selam Eprucum..ben seven seas kullanıyorum ve o da portakallı olduğu halde rezalet kokuyo:104: senin gibi bi balıksevere bile koku kötü geliyosa benim gibi sevmez yemezin halini düşün artık:))
kız bide gittide 30 tl lik balık yagı yazmış reçeteye..en azından daha uygununu alırdım portikel mortikel hikaye resmen 1 tava balık yemiş gibi koktu cocuuumun agzısı:)
oy bunlar kafayı bozmuşlar sen ve ailenle öyleki cocugun beyninde bile yer etmiş konuşmalar..yaw üzülüorum nedir bu 3 günlük dünyada bukadar fildi ficrilik
aşkım pınar junıor denedim ama aptamil kullanmaıdm..yine tartışmaya acık bi konu daha günlük tüketim miktarı..
demek ısırıyo kerata aynen dedğin gibi üstne gidildgnde ya inat yada oyun olsun diye yapıo

hmm bi ara bim in sütünü kullanıorum diyodun o arada yine bu markamıydı??
valla iklim yine fark atıyor biz biberona devam ama artık benmde alıştrmam gerek bardaga

pastörize süt neden aklına takıldı??anlamadım..

yok canım 36 numara giyiyorum ama ayaklarım problemlei orası burası dokunur ayakkabının..

bak işte o bakımdan şanslıyım paraları çok değerli olduğundan çok sık tel açmazlar..
ama eşim ne zaman onlarla konuşsa daha eve girerken anlarım:))

anlatmadan duramayacağım..dün akşam oğluş üstünü batırdı..üstündekileri çıkardım zorla giyiniyor ya ..baktım hiç diren miyor..meğer pipisini görmüş..sonra elimden kaçtı..durup durup ıııgghhı ıııgghh gösterişp bişeyler anlatıyor..bezini bağlayamadan kaçtı dayısının yanına..ona gösteriyor ıghh ıghh diye..erkek milleti doğuştan organ endeksli oluyor sanırım

Son düzenleme:
Ebrucan, BİM in sütü de Pınar Junior gibi, onunla alakası yok, İklim hasta olduğu hafta hep pastörize günlük süt içmişti, AOÇ veya SÜTAŞ ın v.s. var ya günlük sütleri onlardan..

Ayy ne güldüm yaa, pipili seniiii, kendilerini keşfetmeye başladılar artık, biraz daha büyünce eli pipisinde gezmez inşallah :))

ege de cok pis ısırıyor sadece beni ama .. kollarım mosmorrr :))) dua ediyorum henüz kısa kol giymediğime yoksa kimse bu kadının 1 yasında oglu vardır o ısırmıstır demez :))))

Doruk da pipiyle pek haşır neşir bu aralar... Banyo yaparken dikkatle inceliyor, bezini her açtığımda orda mı diye bi yokluyor, ben de bıyık altından gülüp bişi yokmuş gibi davranıyorum :)))

ege de cok pis ısırıyor sadece beni ama .. kollarım mosmorrr :))) dua ediyorum henüz kısa kol giymediğime yoksa kimse bu kadının 1 yasında oglu vardır o ısırmıstır demez :))))

Çok güldüm buna
Ne fena morartıyorlar ama yaa, minik minik...

Son düzenleme:
Ayy ne güldüm yaa, pipili seniiii, kendilerini keşfetmeye başladılar artık, biraz daha büyünce eli pipisinde gezmez inşallah :))
umarım..ama sanki ööle olacak gnetik faktörlei de eklersek

hep kapalı oluyor ya sanırım özlüyorlar..açılınca kontrol ediyorlar:))

QUOTE=cokoprensim;18318787]Daha bugün yazdım ben de.Bizim oğlan da altı açıldığı an pipisini çekiştirmeye başladı,tutup uzatıyo bi de akıllı [/QUOTE]

Çekince geliyor mu, geliyorsa nereye kadar geliyor diye yokluyor işte çocuk, keşfedecek annesi :))

[

ben kaçar..hoşçakalın

ben köftede sarımsak sevmiyorum, yumurta da cıvıklaştırıyor yaw sadece kadınbudu köftede yumurta ekliyorum.. e ben böyle yapıyorum işte epru aaaa
iyi bildiğin gibi yap ama böcüklerden yola cıkarak iyi yemek yaptıgın imajını çizdrdin şu an
organ endeksli he oda güzel
Ebrucan, BİM in sütü de Pınar Junior gibi, onunla alakası yok, İklim hasta olduğu hafta hep pastörize günlük süt içmişti, AOÇ veya SÜTAŞ ın v.s. var ya günlük sütleri onlardan..

bende şu an için karışık veriorum bi süt bi mama..hatta inek sütüde ver ara ara didi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…