- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.361
pekı ben neden kendımıı suclu hhıssedıyorum ?
Telefonda mı söyledin bunları? Hadi bakalım bir adım atmışsın, gerisi gelir artık, tebrik ederim seni..
Meral in dürtmeleri işe yaradı desene :))
Öyle deme yaa.. Cinselliğini nasıl keşfedecek bu çocuklar yoksa, bizler gibi eğitimli-bilinçli annelerin çocukları iyi yetişir emin ol, bence takma kafana, ona göre yönlendirecez elbette, hadi sizinkiler erkek kız anası olarak ben ağlamaya başlayım o halde, ben ne yapacam...
Öyle deme yaa.. Cinselliğini nasıl keşfedecek bu çocuklar yoksa, bizler gibi eğitimli-bilinçli annelerin çocukları iyi yetişir emin ol, bence takma kafana, ona göre yönlendirecez elbette, hadi sizinkiler erkek kız anası olarak ben ağlamaya başlayım o halde, ben ne yapacam...
Bi gittim olay olmuş, oh iyi demişsin sefan olsun,bundan sonrasını Şenol efendi düşünsün, sen evde temizlik yemek yapıp kv kahrı çekecek kadın değilsin,silkelen şöyle.
msn de soyledım malesef((
kızlar kafam allak bullak..
en son kraftın atlantis modelini baktım eşimle ama bugün bi kaç yorum okudum kk da agır ve cokta kullanışlı olmadıgından bahsediliyo..
kraftın baston tipi süper ama ön barı yok ..
yani çift yön oldugunda bebek önünüzde dudugunda da manevra kapasitesi daralıyo imiş..
ee chıcconun baston pusetleri ön barlı degil olanlarıda 300 tl yi geciyo..
bi kaldı sunny bby cift yön ön barlı ve 6kg agırlıgında..
lüüfen fikir verin..bu markayı kullanan varmı?
Önümüzdeki 10-15 gün içinde istifa edebilirim.
Hatta şimdi de edebilirim ama o zaman 2010 yılı primimi alamam.
ebru yağmur 1 yaşına girdi ve sen hala bebek arabası al(a)madın,bu kadar büyütülecek araştırılacak yorumları okuyacak kadar önemli bişey değil bu arabalar,gidiyosun dokunuyosun bikaç özellik soruyosun alıyosun çıkıyosun hepsi bu.zaten yürüdüğü için içinde çok az duracak,emniyet kemerini taktıktan sonra bar olsa ne olur olmasa ne olur.
sana noldu?ne zaman ithalat durumun olsa o gün işin kötü gidiyor.
tmm işte ilkin bunu begendim ama ön bar nekadar önemli bilemiorum benm kızı kurtlu sabitlenmeyi sevmior en azından iki ayagının arasından gecen ön bardaki kemer güvence gibi gelio bana ay bilmiorumki bigüncük verseler arabayıda evde debnesem.ebru ben krafta baktım baston gayet güzeldi kırmızı krem , ön bara gerek varmıki artı benim aldığım baston da da önbar yok
ebru yağmur 1 yaşına girdi ve sen hala bebek arabası al(a)madın,bu kadar büyütülecek araştırılacak yorumları okuyacak kadar önemli bişey değil bu arabalar,gidiyosun dokunuyosun bikaç özellik soruyosun alıyosun çıkıyosun hepsi bu.zaten yürüdüğü için içinde çok az duracak,emniyet kemerini taktıktan sonra bar olsa ne olur olmasa ne olur.
Bizim müdürümle iletişimimiz çok değişti, çok laubalileşti ve bu beni çok rahatsız ediyor. Durup dururken, pişşşt maymun diye sesleniyor mesela bana ! Bu küçük bir örnek sadece, bu seviyede bir sürü şey oluyor gün boyunca... Biliyorsunuz zaten zoraki çalışıyorum, iyice sıtkım sıyrıldı artık. Başka yerde çalışmak gibi bir niyetim yok burdan ayrılırsam, 1 yıldır istediğim şeyi yapıp oğlumu büyütecem. Bunları o kadar çok duydunuz ki benden, artık yazmaya elim varmıyor ama bu defa ciddiyim.
Ucuz bişi olsun Ebuşum, bu vakitten sonra çok para vermeye değmez...
Bizim müdürümle iletişimimiz çok değişti, çok laubalileşti ve bu beni çok rahatsız ediyor. Durup dururken, pişşşt maymun diye sesleniyor mesela bana ! Bu küçük bir örnek sadece, bu seviyede bir sürü şey oluyor gün boyunca... Biliyorsunuz zaten zoraki çalışıyorum, iyice sıtkım sıyrıldı artık. Başka yerde çalışmak gibi bir niyetim yok burdan ayrılırsam, 1 yıldır istediğim şeyi yapıp oğlumu büyütecem. Bunları o kadar çok duydunuz ki benden, artık yazmaya elim varmıyor ama bu defa ciddiyim.
tmm işte ilkin bunu begendim ama ön bar nekadar önemli bilemiorum benm kızı kurtlu sabitlenmeyi sevmior en azından iki ayagının arasından gecen ön bardaki kemer güvence gibi gelio bana ay bilmiorumki bigüncük verseler arabayıda evde debnesem.
aşkım bi kere alayım temiz alayım bistiorum..evet aradıgım tüm özellikler olsun diosam eger 300 den sonraki fiatları kabullenmem gerekio ki şu an maalesef ucamam okadar..ön bar yukardaki anlattıgım gibi güvence gibi gelio bana bi şekilde o kemerlerden cıkmak isteyecek debelenecek en azından iki ayak arası kemer emniyetli..biri beni dürtsün:18:
nedense bazı insanlarda sahiden mesafeyi koruma problemi var, boşver yaw burcu kendince artık samimisiniz diye düşünüyo işte, o an vereceğin tepkiye bunlardan hoşlasnmsdığını göstermelisin bence cnm
Ebuş cnm ben sunny baby kullanıyorum e memnunum çünkü çok hafif, zaten artık anca uyuduklarında binecekler bu kadar irdelemeye gerek olmadığı kanısındayım ben de cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?