- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.301
ben bu sözü daha önce bi yerlerden hatırlıyorum malesef Öznur..
Kadeın çamaşırları as rüzgarlansın dedi diye neden yapıyosun ki ayrıca? her dediğini yapmak zorunda değilsin, neticede kırmadan gererk olmadığını söyleyebilirsin..
Biliyorum evet, sana yada bana bir yol görünecek 3 vakte kadar ama hadi hayırlısı olsun, kahve falı gibi oldu :))
Öznurcum bu lafları haftada 1 kullanmaya başladın ama icraat yok ( gaza getiren smile)
sana bu kadınla yapamazsın dedik, sen dedin ki 3 yaşına kadar yanımda tutmaya karar verdim
ayrıca merolaynın da dediği gibi o söyleyebilir de sen yapmak zorunda değilsin ki, görümcek benim aldığım ayakkabıları beğenmemiş çocuğa başka ayakkabı almış,ben de gittim benim içime bunlar sindi dedim onun aldığını hem başkasıyla hem 1 numara büyüğüyle değiştirdim, çocuk benim koca benim kim karışır?
sevindim cnm hadi hayırlı olsun iznin
Tanya, çok sevindim süt izninin uzamasına, hadi hayırlısı..
Öznur, kv nin her dediğini yapmıyorsun heralde değil mi, köle gibi o ne öyle ayol..?
Katılıyorum.
Mesela ben artık öyle bir hale geldim ki, söylediği mantıklı bile olsa sırf o dedi diye yapmıyorum. Gerçi genelde mantıklı şeyler söylemiyor :)
Mesela gitmeden önce, bakıcı Doruk'a köfte yapıyormuş. Kıza demiş ki, o köfteye sadece ekmek ve kıyma koyacaksın, Doruk başka hiç bir şey yemiyor. Ben köfteyi bir tattım, rezalet bişey, bu niye böyle dedim, anlattı bakıcı. Ne diyeyim ki şimdi ben:
başka ne koyacak ki köfteye:44:
merhabalar... havalardanmıdır nedr hiçç keyfim yok..
kocam ne yapsa batıyo ama haklıyım.. ben hamileyken eskişehire gidiyodum kontrole cok battı gitmeyecekmişim eskişehire kütahyada dr mu yokmus.. inat ettim 7 ay gittim .. ikili test istedi dr um kocamla gittik yol boyunca konusmadı suratı kalkmadı ne gerek varmıs şımarıkmısım ben falan filan anasının doldurması .. o günleri unutmadım tabii .. şimdi kardeşi hamile onu eskişehire yolluyolar abim cok ısrar etti ikili test için diyo aksam.. şimdi bu adamı napmalı ..hatta benim profa gidiyo
sağolun kızlar:))
ben de öğle arası gittim 1 çift pabuç alarak kutladım bunu
sevindirik olarak geldim daireye giydim ayağıma :)) ayakkabı olmadı bu sferde...sorunluyum ayaklardan yana çok sorunlu...
ben bu sözü daha önce bi yerlerden hatırlıyorum malesef Öznur..
Kadeın çamaşırları as rüzgarlansın dedi diye neden yapıyosun ki ayrıca? her dediğini yapmak zorunda değilsin, neticede kırmadan gererk olmadığını söyleyebilirsin..
Kusuruma bakmayın, bugün hep bölük pörçük yazabiliyorum.
Allahın cezası bi ithalat işi var başımda, her an birilerini kesebilirim.
Öznurcum, bu anlattıkların bana kimi hatırlattı bil bakalım
Öznurcum bu lafları haftada 1 kullanmaya başladın ama icraat yok ( gaza getiren smile)
sana bu kadınla yapamazsın dedik, sen dedin ki 3 yaşına kadar yanımda tutmaya karar verdim
ayrıca merolaynın da dediği gibi o söyleyebilir de sen yapmak zorunda değilsin ki, görümcek benim aldığım ayakkabıları beğenmemiş çocuğa başka ayakkabı almış,ben de gittim benim içime bunlar sindi dedim onun aldığını hem başkasıyla hem 1 numara büyüğüyle değiştirdim, çocuk benim koca benim kim karışır?
Tanya, çok sevindim süt izninin uzamasına, hadi hayırlısı..
Öznur, kv nin her dediğini yapmıyorsun heralde değil mi, köle gibi o ne öyle ayol..?
kocam ne yapsa batıyo ama haklıyım.. ben hamileyken eskişehire gidiyodum kontrole cok battı gitmeyecekmişim eskişehire kütahyada dr mu yokmus.. inat ettim 7 ay gittim .. ikili test istedi dr um kocamla gittik yol boyunca konusmadı suratı kalkmadı ne gerek varmıs şımarıkmısım ben falan filan anasının doldurması .. o günleri unutmadım tabii .. şimdi kardeşi hamile onu eskişehire yolluyolar abim cok ısrar etti ikili test için diyo aksam.. şimdi bu adamı napmalı ..hatta benim profa gidiyo
Kız köfte sadece kıyma ve ekmekle mi yapılır?
Soğan, sarımsak, bazen yumurta, bazen domates, bazen kekik, maydanoz...
Biz öyle yaparız, doruk'a da ilk günden beri öyle yediriyorum ben.
Öbürünü yemedi ki zaten.
Katılıyorum.
Mesela ben artık öyle bir hale geldim ki, söylediği mantıklı bile olsa sırf o dedi diye yapmıyorum. Gerçi genelde mantıklı şeyler söylemiyor :)
Mesela gitmeden önce, bakıcı Doruk'a köfte yapıyormuş. Kıza demiş ki, o köfteye sadece ekmek ve kıyma koyacaksın, Doruk başka hiç bir şey yemiyor. Ben köfteyi bir tattım, rezalet bişey, bu niye böyle dedim, anlattı bakıcı. Ne diyeyim ki şimdi ben:
Selamlar....
Merte, Ataya, Iklime, Doruga, Burcuya ve Esine tekrardan cok gecmis olsun...
Demek süt iklimin midesini bozmus...cok sükür baska birsey olmasinda.
Benimki su dan baska hic birsey icmiyor, ne meyve suyu nede süt.
Öznur bencede KV dedi diye yapmak zorunda degilsin hic birseyi...katiliyorum arkadaslara.
Hee bu arada Tugra emeklemeye basladi...cok fazla gitmiyor gerci ama giderkende ihhhh ihhh diyor zorlaniyorve artik yatar pozisyondan oturur pozisyonada gecebiliyor
Bizim her isimiz böyle ters olur zaten
gaz verme du du :)) az kaldı
senın kv olmasın :))
bızde karısan cok ve ben hıcbırıne cevap vermıyorum.
evet her dedıgını yapıyorum canım .
agzına tukur laf sok yerın dıbıne sok kan kustur
heee tamam sarımsak,yumurta,domates ve kekik kullanmıyorum ama soğan ve maydonoz kullanıyorum:))
denemezmiyim ..ayakalrım bucuklu numara ..ve ben alışveriş özürlüyüm ayakkabı konusunda:....wala kızmakta haklısın cnm da belki de sen onları yapınca haklı olduğunu, bunların gerekli olduğunu anlamıştır.. ama tabi alttan laf sokmak lazımn adama madem gerekli niye bana öyle davrandın vakti zamanında diye
eee pabucu denemede aldım deme yane
gaz verme du du :)) az kaldı
senın kv olmasın :))
bızde karısan cok ve ben hıcbırıne cevap vermıyorum.
benim yapmak isteyip te yapamadığım herşeyi yap diyosun yane
Öznur neden her dediğini yapıyosun anacım? senin kendi kişiliğin yok mu? insan anasının babasının kocasının ne biliyim evladının bile her istediğini yapmaz, doğru var yanlış var..kusura bakma ama ne kadar tepene binse normaldir
selam hatunlar..
hastacık olan bebelerimize ve annişlere gecmiş olsun..
yasemn pastorıze süt olayı kafama takıldı..günde yarım litre içeblir devam sütünü azaltıp pastorizeye başlayın dedi..
kıskanclık konuşulmuş şu dönem bencede cok normal..kızdıgında yuzume vurmayı alışkanlık edindi ama üstüne gitmiorum kendi kendine bırakacak aksi takdrde inadına yapıor..
pedivit balık yagı kullanan var mı??cok kötü kokuyor bee bir de meyva aromalıymış pehh..
bu kv konusuna girmeyim diyorum iki laf etmedeen de duramıyorum ben pek anlatmadım size benim mini terminatörü aklıma geldikçe düşündüğüm kelime sayısınca sabır çekiyorum..
benimki de o modelden:)
hakkını aramak istiyorsan onun sözlerini aynen söyle ona ne gerek var filan diye..gıcık edersin..tartışma muhtemel..
ya da hiç ses çıkarma ya iyi olmuş falan de..iyilik meleği gibi ol yaptığından utanmasını ümit et..kendi kendini yeme ama:))
tercih senin..
yok eğer
selam hatunlar..
hastacık olan bebelerimize ve annişlere gecmiş olsun..
yasemn pastorıze süt olayı kafama takıldı..günde yarım litre içeblir devam sütünü azaltıp pastorizeye başlayın dedi..
kıskanclık konuşulmuş şu dönem bencede cok normal..kızdıgında yuzume vurmayı alışkanlık edindi ama üstüne gitmiorum kendi kendine bırakacak aksi takdrde inadına yapıor..
pedivit balık yagı kullanan var mı??cok kötü kokuyor bee bir de meyva aromalıymış pehh..
heee tamam sarımsak,yumurta,domates ve kekik kullanmıyorum ama soğan ve maydonoz kullanıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?