2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biliyorum evet, sana yada bana bir yol görünecek 3 vakte kadar ama hadi hayırlısı olsun, kahve falı gibi oldu :))

Katılıyorum.
Mesela ben artık öyle bir hale geldim ki, söylediği mantıklı bile olsa sırf o dedi diye yapmıyorum. Gerçi genelde mantıklı şeyler söylemiyor :)
Mesela gitmeden önce, bakıcı Doruk'a köfte yapıyormuş. Kıza demiş ki, o köfteye sadece ekmek ve kıyma koyacaksın, Doruk başka hiç bir şey yemiyor. Ben köfteyi bir tattım, rezalet bişey, bu niye böyle dedim, anlattı bakıcı. Ne diyeyim ki şimdi ben :

merhabalar... havalardanmıdır nedr hiçç keyfim yok..

kocam ne yapsa batıyo ama haklıyım.. ben hamileyken eskişehire gidiyodum kontrole cok battı gitmeyecekmişim eskişehire kütahyada dr mu yokmus.. inat ettim 7 ay gittim .. ikili test istedi dr um kocamla gittik yol boyunca konusmadı suratı kalkmadı ne gerek varmıs şımarıkmısım ben falan filan anasının doldurması .. o günleri unutmadım tabii .. şimdi kardeşi hamile onu eskişehire yolluyolar abim cok ısrar etti ikili test için diyo aksam.. şimdi bu adamı napmalı ..hatta benim profa gidiyo

sevindim cnm hadi hayırlı olsun iznin

Tanya, çok sevindim süt izninin uzamasına, hadi hayırlısı..

Öznur, kv nin her dediğini yapmıyorsun heralde değil mi, köle gibi o ne öyle ayol..?

sağolun kızlar:))
ben de öğle arası gittim 1 çift pabuç alarak kutladım bunu
sevindirik olarak geldim daireye giydim ayağıma :)) ayakkabı olmadı bu sferde...sorunluyum ayaklardan yana çok sorunlu...

başka ne koyacak ki köfteye:44:

wala kızmakta haklısın cnm da belki de sen onları yapınca haklı olduğunu, bunların gerekli olduğunu anlamıştır.. ama tabi alttan laf sokmak lazımn adama madem gerekli niye bana öyle davrandın vakti zamanında diye

sağolun kızlar:))
ben de öğle arası gittim 1 çift pabuç alarak kutladım bunu
sevindirik olarak geldim daireye giydim ayağıma :)) ayakkabı olmadı bu sferde...sorunluyum ayaklardan yana çok sorunlu...

eee pabucu denemede aldım deme yane

Selamlar....

Merte, Ataya, Iklime, Doruga, Burcuya ve Esine tekrardan cok gecmis olsun...

Demek süt iklimin midesini bozmus...cok sükür baska birsey olmasinda.
Benimki su dan baska hic birsey icmiyor, ne meyve suyu nede süt.

Öznur bencede KV dedi diye yapmak zorunda degilsin hic birseyi...katiliyorum arkadaslara.

Hee bu arada Tugra emeklemeye basladi...cok fazla gitmiyor gerci ama giderkende ihhhh ihhh diyor zorlaniyor ve artik yatar pozisyondan oturur pozisyonada gecebiliyor
Bizim her isimiz böyle ters olur zaten

gaz verme du du :)) az kaldı

senın kv olmasın :))

bızde karısan cok ve ben hıcbırıne cevap vermıyorum.

Tanya, çok sevindim süt izninin uzamasına, hadi hayırlısı..

Öznur, kv nin her dediğini yapmıyorsun heralde değil mi, köle gibi o ne öyle ayol..?

evet her dedıgını yapıyorum canım .

agzına tukur laf sok yerın dıbıne sok kan kustur

heee tamam sarımsak,yumurta,domates ve kekik kullanmıyorum ama soğan ve maydonoz kullanıyorum:))

bu kv konusuna girmeyim diyorum iki laf etmedeen de duramıyorum ben pek anlatmadım size benim mini terminatörü aklıma geldikçe düşündüğüm kelime sayısınca sabır çekiyorum..

benimki de o modelden:)
hakkını aramak istiyorsan onun sözlerini aynen söyle ona ne gerek var filan diye..gıcık edersin..tartışma muhtemel..
ya da hiç ses çıkarma ya iyi olmuş falan de..iyilik meleği gibi ol yaptığından utanmasını ümit et..kendi kendini yeme ama:))
tercih senin..
yok eğer

Teşekkürler

Ama çok dert ediyordun yatarken oturamıyor diye, sırf seni mutlu etmek için ters mers demedi yaptı çocuk

Alakası yok, yapmaz benim canım öyle şeyler

heee tamam sarımsak,yumurta,domates ve kekik kullanmıyorum ama soğan ve maydonoz kullanıyorum:))

Ben de onları o günkü ruh haline göre koyuyorum ama soğansız köfte olmaazz

evet her dedıgını yapıyorum canım .

agzına tukur laf sok yerın dıbıne sok kan kustur

benim yapmak isteyip te yapamadığım herşeyi yap diyosun yane

Öznur neden her dediğini yapıyosun anacım? senin kendi kişiliğin yok mu? insan anasının babasının kocasının ne biliyim evladının bile her istediğini yapmaz, doğru var yanlış var..kusura bakma ama ne kadar tepene binse normaldir

Zelihacım afferim küçük erkek tuğraya:)) gerçi artık ihtiyacı kalmadı emeklemeye ama olsun ondan da eksik kalmasın

denemezmiyim ..ayakalrım bucuklu numara ..ve ben alışveriş özürlüyüm ayakkabı konusunda:....

ya ne olur yanlış anlama da biraz mazoşist gördüm seni bu konuda..
taş olsa çatlar..ben de laf deyince cevap veremem ama şunu yap deyince ya hı tamam derim yapmam ya da oğlun istemiyor filan derim olmadı duyamamazlığa gelirim..illa saygısızlık etmek anlamında değild,r bunlar..kendine de bebeğine de yazık..

selam hatunlar..
hastacık olan bebelerimize ve annişlere gecmiş olsun..
yasemn pastorıze süt olayı kafama takıldı..günde yarım litre içeblir devam sütünü azaltıp pastorizeye başlayın dedi..
kıskanclık konuşulmuş şu dönem bencede cok normal..kızdıgında yuzume vurmayı alışkanlık edindi ama üstüne gitmiorum kendi kendine bırakacak aksi takdrde inadına yapıor..
pedivit balık yagı kullanan var mı??cok kötü kokuyor bee bir de meyva aromalıymış pehh..

sussssssssssss sussssssssss
durtme benı durtmeeeeeeeeeee

selam Eprucum..ben seven seas kullanıyorum ve o da portakallı olduğu halde rezalet kokuyo:104: senin gibi bi balıksevere bile koku kötü geliyosa benim gibi sevmez yemezin halini düşün artık:))

Ayşegül, burnundan getir kocanın, laf sok sürekli, haketmiş..

Zelihacım, Tuğra seni üzmeyip, istediklerini yaptı bak, önce yürüyüp sonra emekledi çocuk seni memnun etmek için :))

Köfteye soğan, maydonoz, karabiber, sarımsak v.s. bende koyuyorum..

Tanya,zayıfım ama ayaklarım büyük yada taraklı deme sakın, niye olmadı ayakkabı merak ettim şimdi..?

Öznur, çok kızdım sana şimdi, hakkını ara biraz bacım, her dediğini yaparsan çok afedersin seni saf yerine koyar, kendi bişey bilmiyor hep benim dediğimi yapıyor der, senin fikrin yok mu, sende fikrini söyle, onu memnun edip ne yapacan ki..?

Kvalidemin-eşimin-görümcekin son bombasını anlatıyorum...
Dün akşam hastaneden çıkınca kvalidelere gittik, görümcek ve arsız oğlu da ordaydı, biz eşimle mutfakta bişeyle yerken çocuk yanımızda oturdu ve bir ara kendi kendine konuşmaya başladı, döndü bana dedi ki, ''ben iklimin anneannesini hiç sevmiyorum, uzakta oturuyormuş neyseki kadın, arada gelirse gelsin bari kadın v.s.'' bende şaşırdım çocuğa neden öyle diyorsun dedim, eşim çocuğu susturup, görümcemi çağırdı mutfağa al oğlunu saçma sapan konuşuyor dedi, görümcem açıklama yapmaya çalıştı v.s., bende bir korkunuz yoksa neden susturuyorsunuz çocuğu, yanında nasıl konuşuyorsanız artık etkilenmiş işte dedim, üstüne de annem ve benim hakkımda ne düşünüyorsanız Rabbim size 10 katını versin dedim, görümcek içeri kaçtı gitti, o dakikadan itibaren de ne kvalide ne eşim ne de görümce yüzüme bakamadılar, bunun devamı gelir, böylece konuyu kapatmayacam, görecekler günlerini, çocuktan al haberi diye boşuna dememişler, hakkımızda konuştuklarını biliyordum ama iyice emin oldum artık..

Getirme aklına, getirmeee...
Ben de düşünmemeye çalışıyorum ama sık sık hatırlatıyor bana kendisini...

Ne zamandır karşılaşamıyorduk yine :)
Bizim doktor günde 250 cc'yi geçirme inek sütünde dedi ama henüz içiremedim, beğenmiyor, Aptamil Junior içiyor. Süt sınırını demir eksikliği olduğu için söylemiş olabilir.
Canına zarar vermeyen şeyler oldukça ben de tepki göstermiyorum, gerçekten unutuyor bir süre sonra. Tepki verince ya oyun olsun diye ya da inattan devam ediyor, iyice yer ediyor aklında. Doruk ısırıyor mesela, ben hiç ses çıkarmıyorum. Ama benden bşka herkes ya gülüyor, ya çığlık atıyor, bizimki de kütür kütüs ısırmaya devam ediyor, her yerimde minik minik diş izleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…