- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.401
Canlar saolun ya vallahi biraz olsun aklım başıma geldi..tüm fikirlerinzi degerlendrcem..teşekkr ederm degerli yorumlrnz için ..
Yazgı gecmiş olsun oğluşuma..
işte bak, ben olsam yine şüphe ederim, bence tekrar yaptır tahlili, antibiyotik alacak sonuçta, şimdiden minik bünyelere antibiyotik yüklenmesine çok karşıyım, gerekliyse elbette kullanacak ama ya yok yere kullanacaksa, sen bilirsin ama tahlile güvenemedim ben.
Geçmiş olsun balım.
Ayyy çıldıriciiim, bize hiç kan tahlili idrar tahlili yaptırın diyen olmadı, yaptırsak mı ki? herkesin dr.u söyledi mi?
gecmıs olsun canım.yasemıne katılıyorum bılesın yawrım
Yazgı hiç belirtisi olmaması bana da saçma geldi, bi daha yaptır bakalım
çok geçmiş olsun cnm ben de antibiyotiğe başlamadan evvel mutlaka testi tekrar etmen gerektiğini düşünüyorum, eve steril torba ve kap getirt yapar yapmaz en yakın yere götürüp bi tahlil yaparsınız
benimki tam tersine en yüksek yerlerden bile profesyonelce iniyor, güzelce önce ayaklar sarkıtılıp itina ile yavaşça iniş gerçekleştiriliyor ama tırmanma yok henüz
evet cnm o ama size uygun olur mu bilmiyorum, Doğuhan paşa buna pek binemez gibime geliyor, bak Ebrunun gösterdiği sunny baby daha büyük bişeye benziyor onu düşün istersen hafif bişi istiyosan
kızlar size hep söyliyeceğim ama unutuyorum ...
benim kredi kartı sorunumum vardıya haciz gelicekti hani onun birini hallettim bittiii çok şükür :))
sırada öbür banka var onun borcu fazla onu nasıl yapıcam bilmiyorum ama inş. oda bitecek
evde alacağım örneği ve yaptıracağım.ama yarım saatte gitmesi gerkiyormuş yaa,o çokzor işte.burda istediğin dakika araç yok,bizim araba eşimde.off of:26:
aa bir tırmanıyorki görmen lazım,çok usta bu konuda.aslında iniyorda ama bu iniş yöntemi düşme ile inme arası birşey
kızlar size hep söyliyeceğim ama unutuyorum ...
benim kredi kartı sorunumum vardıya haciz gelicekti hani onun birini hallettim bittiii çok şükür :))
sırada öbür banka var onun borcu fazla onu nasıl yapıcam bilmiyorum ama inş. oda bitecek
ama o agır.evdekı de agır ben hafıf ıstıyorum.sence neden doguhan bınemez kılosu yuzunden mı ? 12 bucuk kılo benım oglum.boyu 81 sıgmazmı ?
hangı banka ya kaldı ? hsbc ıse zor
evet Öznurcum kilosundan dolayı diyorumben eymen 2 aylıkken falan almıştım bunu, abisinden kalma büyük olanlardan bi araba var evde, arada bi bu hafif olanı kullanırım diyodum ama o kadar rahat geldi ki hep bunu kullandım:)) ama şu an eymen tam 9 kilo bile olmadığı halde baya bi dolduruyor içini, sen alsan bile ancak 2-3 ay kullanabnilirsin bence hiç alma bundan[/QUO
hmm bizede gelmez ozaman bu mealim
öznurr benim koydugum fotoya bak hem çift yönlü hem hafif bi araba..ben yarın magazasına gidip bakıcam inş
aynen canım malesef o banka ve gerçekten çok zor olduğunu biliyorum inanılmaz uyuzlar ve asla yardımcı olmuyorlar
evet Öznurcum kilosundan dolayı diyorumben eymen 2 aylıkken falan almıştım bunu, abisinden kalma büyük olanlardan bi araba var evde, arada bi bu hafif olanı kullanırım diyodum ama o kadar rahat geldi ki hep bunu kullandım:)) ama şu an eymen tam 9 kilo bile olmadığı halde baya bi dolduruyor içini, sen alsan bile ancak 2-3 ay kullanabnilirsin bence hiç alma bundan[/QUO
hmm bizede gelmez ozaman bu mealim
öznurr benim koydugum fotoya bak hem çift yönlü hem hafif bi araba..ben yarın magazasına gidip bakıcam inş
Sen benim verdiğim linklere baktın mı bakiim, çok para verme sakın değmez çünkü..
Hemen dalıyorum konuya ortasından... Başka bankalarla görüş Şebo, senin adına borcunu kapatıp kendi bankalarına alıyorlar, sende rahat rahat ödüyorsun, bir araştırsana..
aaa bi komşuma gittim ne kaynatmışınız beeee.ben sitede oturuyorum evler çift daire dubleks herkesin evi ayrı.yanımda annemler var zaten.görüştüğümde bikaç komşu iyidirler sağolsunlar.doğanda hep koltuk tepelerinde oynuyo ama maşallah düzgüncede iner.ayrıcada pipisinden tek gıdıklanan benim sıpa sanırım .hayatta dokundurtmuyo büyüyünce geçicek inşallah.bide ben yaptırtmadım kan tahlili yaptırsammıki yaw
------YASEMİN amma gıcık senin kv ve görümce.yüzsüzlaer torununa senin anan bakıyo büyütüyo genede yaranamıyo dimi.sıksın bi tarafınıda baksın ozaman.sevmiyolarmış.duygular karşılıklı deseydin keşke sinir oldum okudukça.
----ay burcu senin müdürde amma laubali imiş.bende bekarken emlek şefiydim belediyede çok laubaliydi kimseyle muhatap olmazdım adım havalıya çıkmıştı.en iyiysi iş yerinde kimseyle yüz göz olmuycaksın evindeki evde işindeki işte kalacak.
-----yazgı geçmiş olsun canım.çok üzüldüm bencede yanlış tahlil olabilir.ya şu doktorlar amma soğuk kanlı oluyolar insan alıştıra alıştıra söyler.pat diye yüzüne söylemiş.tedavisi varsada varsın antibiyotik kullansın iyileşsin yeterki.senin bebeğin antibiyotik kullanan ne ilk nede son bebek olucak.derman nerdeyse oraya bakıcaksın.
---MERAL masadaki pembe şeyler neydi günüm var bikaç tarif yaz arkidişine.
----özooooo yürü beeee kim tutar seni benden sana bir alkışşşdök eteğindeki taşları.
----tanya bak çat kapı gelebilirm her an.
----eymenin doğum günüde kutluolsun maşallah mart anneleride pek bi hamarat canıııım...
aaa bi komşuma gittim ne kaynatmışınız beeee.ben sitede oturuyorum evler çift daire dubleks herkesin evi ayrı.yanımda annemler var zaten.görüştüğümde bikaç komşu iyidirler sağolsunlar.doğanda hep koltuk tepelerinde oynuyo ama maşallah düzgüncede iner.ayrıcada pipisinden tek gıdıklanan benim sıpa sanırım .hayatta dokundurtmuyo büyüyünce geçicek inşallah.bide ben yaptırtmadım kan tahlili yaptırsammıki yaw
------YASEMİN amma gıcık senin kv ve görümce.yüzsüzlaer torununa senin anan bakıyo büyütüyo genede yaranamıyo dimi.sıksın bi tarafınıda baksın ozaman.sevmiyolarmış.duygular karşılıklı deseydin keşke sinir oldum okudukça.
----ay burcu senin müdürde amma laubali imiş.bende bekarken emlek şefiydim belediyede çok laubaliydi kimseyle muhatap olmazdım adım havalıya çıkmıştı.en iyiysi iş yerinde kimseyle yüz göz olmuycaksın evindeki evde işindeki işte kalacak.
-----yazgı geçmiş olsun canım.çok üzüldüm bencede yanlış tahlil olabilir.ya şu doktorlar amma soğuk kanlı oluyolar insan alıştıra alıştıra söyler.pat diye yüzüne söylemiş.tedavisi varsada varsın antibiyotik kullansın iyileşsin yeterki.senin bebeğin antibiyotik kullanan ne ilk nede son bebek olucak.derman nerdeyse oraya bakıcaksın.
---MERAL masadaki pembe şeyler neydi günüm var bikaç tarif yaz arkidişine.
----özooooo yürü beeee kim tutar seni benden sana bir alkışşşdök eteğindeki taşları.
----tanya bak çat kapı gelebilirm her an.
----eymenin doğum günüde kutluolsun maşallah mart anneleride pek bi hamarat canıııım...
atada çok gıdıklanıyo :))
Canımsın yaa :))) Ben alıştım artık bunların tuhaflıklarına, yine de üzülüyorum tabiki, annem böyle birşeyi haketmiyor, pislikler Allahlarından bulsunlar...
Aaaa dedim dedim, çocuğa annemde sana bayılmıyor dedim, görümcek ve eşimde duydu bunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?