2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar saolun ya vallahi biraz olsun aklım başıma geldi..tüm fikirlerinzi degerlendrcem..teşekkr ederm degerli yorumlrnz için ..
Yazgı gecmiş olsun oğluşuma..

sağol canım benim

doğru söylüyorsun,ama bukez evde almalı örneği.ben değil antibiyotik ağrıkesiciye bile çok zorunlu olmadıkça karşıyım.hiç ilaç hullanma taraftarı değilim.

Geçmiş olsun balım.
Ayyy çıldıriciiim, bize hiç kan tahlili idrar tahlili yaptırın diyen olmadı, yaptırsak mı ki? herkesin dr.u söyledi mi?

sağol canım,aslında normalde yapılması gereken testler bunlar bildiğim kadarıyla.

gecmıs olsun canım.yasemıne katılıyorum bılesın yawrım

sağol öznur cum,evet bende tekrarlayacağım sanırım.

Yazgı hiç belirtisi olmaması bana da saçma geldi, bi daha yaptır bakalım

hiç belirti yok,geçen seferde koku vatdı bukez oda yok.off sinir geldi bak,adam gibi yapmıyorlar işlerini.

evde alacağım örneği ve yaptıracağım.ama yarım saatte gitmesi gerkiyormuş yaa,o çokzor işte.burda istediğin dakika araç yok,bizim araba eşimde.off of:26:
aa bir tırmanıyorki görmen lazım,çok usta bu konuda.aslında iniyorda ama bu iniş yöntemi düşme ile inme arası birşey

Son düzenleme:
evet cnm o ama size uygun olur mu bilmiyorum, Doğuhan paşa buna pek binemez gibime geliyor, bak Ebrunun gösterdiği sunny baby daha büyük bişeye benziyor onu düşün istersen hafif bişi istiyosan

yazgı geçmiş olsun alp paşaya için rahat etsin bir kere daha dene tahlili istersen sonuçta haftasonuda tahlil yapıyorlar babası evde olduğunda götür numuneyi

kızlar size hep söyliyeceğim ama unutuyorum ...

benim kredi kartı sorunumum vardıya haciz gelicekti hani onun birini hallettim bittiii çok şükür :))
sırada öbür banka var onun borcu fazla onu nasıl yapıcam bilmiyorum ama inş. oda bitecek

evet cnm o ama size uygun olur mu bilmiyorum, Doğuhan paşa buna pek binemez gibime geliyor, bak Ebrunun gösterdiği sunny baby daha büyük bişeye benziyor onu düşün istersen hafif bişi istiyosan

ama o agır.evdekı de agır ben hafıf ıstıyorum.sence neden doguhan bınemez kılosu yuzunden mı ? 12 bucuk kılo benım oglum.boyu 81 sıgmazmı ?

hangı banka ya kaldı ? hsbc ıse zor

o halde eşin evdeyken yapıcan mecbur, akşamları da çoğu lab. açık oluyo, yakın olan yerlere sorun

tebrik ederim cnm elbette diğeri de bitecek hayırlısıyla ve rahata ereceksin inş.

evet Öznurcum kilosundan dolayı diyorum ben eymen 2 aylıkken falan almıştım bunu, abisinden kalma büyük olanlardan bi araba var evde, arada bi bu hafif olanı kullanırım diyodum ama o kadar rahat geldi ki hep bunu kullandım:)) ama şu an eymen tam 9 kilo bile olmadığı halde baya bi dolduruyor içini, sen alsan bile ancak 2-3 ay kullanabnilirsin bence hiç alma bundan

Yazgı canım ALP paşama öncelikle maşallah çıkmayıda öğrenmiş paşaya bak sen....
Burarda geçmiş olsun ALP paşamada bence bir kere daha yaptır daha önceden de ilaç kullandıysa o idrar kültürünü etkilemiş olabilir bişey çıkmamışsa neden antibiotik veriyor onu anlamadım ben...

Şebnem canım zor dönemlerini en kısa zamanda atlatırsın canım 1'i bitmiş zaten

ama o agır.evdekı de agır ben hafıf ıstıyorum.sence neden doguhan bınemez kılosu yuzunden mı ? 12 bucuk kılo benım oglum.boyu 81 sıgmazmı ?

hangı banka ya kaldı ? hsbc ıse zor

aynen canım malesef o banka ve gerçekten çok zor olduğunu biliyorum inanılmaz uyuzlar ve asla yardımcı olmuyorlar

aynen canım malesef o banka ve gerçekten çok zor olduğunu biliyorum inanılmaz uyuzlar ve asla yardımcı olmuyorlar

Hemen dalıyorum konuya ortasından... Başka bankalarla görüş Şebo, senin adına borcunu kapatıp kendi bankalarına alıyorlar, sende rahat rahat ödüyorsun, bir araştırsana..

aaa bi komşuma gittim ne kaynatmışınız beeee.ben sitede oturuyorum evler çift daire dubleks herkesin evi ayrı.yanımda annemler var zaten.görüştüğümde bikaç komşu iyidirler sağolsunlar.doğanda hep koltuk tepelerinde oynuyo ama maşallah düzgüncede iner.ayrıcada pipisinden tek gıdıklanan benim sıpa sanırım .hayatta dokundurtmuyo büyüyünce geçicek inşallah.bide ben yaptırtmadım kan tahlili yaptırsammıki yaw
------YASEMİN amma gıcık senin kv ve görümce.yüzsüzlaer torununa senin anan bakıyo büyütüyo genede yaranamıyo dimi.sıksın bi tarafınıda baksın ozaman.sevmiyolarmış.duygular karşılıklı deseydin keşke sinir oldum okudukça.
----ay burcu senin müdürde amma laubali imiş.bende bekarken emlek şefiydim belediyede çok laubaliydi kimseyle muhatap olmazdım adım havalıya çıkmıştı.en iyiysi iş yerinde kimseyle yüz göz olmuycaksın evindeki evde işindeki işte kalacak.
-----yazgı geçmiş olsun canım.çok üzüldüm bencede yanlış tahlil olabilir.ya şu doktorlar amma soğuk kanlı oluyolar insan alıştıra alıştıra söyler.pat diye yüzüne söylemiş.tedavisi varsada varsın antibiyotik kullansın iyileşsin yeterki.senin bebeğin antibiyotik kullanan ne ilk nede son bebek olucak.derman nerdeyse oraya bakıcaksın.
---MERAL masadaki pembe şeyler neydi günüm var bikaç tarif yaz arkidişine.
----özooooo yürü beeee kim tutar seni benden sana bir alkışşşdök eteğindeki taşları.
----tanya bak çat kapı gelebilirm her an.
----eymenin doğum günüde kutluolsun maşallah mart anneleride pek bi hamarat canıııım...

atada çok gıdıklanıyo :))

Canımsın yaa :))) Ben alıştım artık bunların tuhaflıklarına, yine de üzülüyorum tabiki, annem böyle birşeyi haketmiyor, pislikler Allahlarından bulsunlar...
Aaaa dedim dedim, çocuğa annemde sana bayılmıyor dedim, görümcek ve eşimde duydu bunu :))

Şebo, bankacı bir tanıdık falan bulsak yaa, yok mu senin tanıdığın, en azından kara listede görünmesende bahsettiğim şeyi yapabilsen ne iyi olur, bende araştırayım bi bakalım...

ya gerçekten şu kvları anlıyamıyorum.kullanmaya gelince kullan başka şeye gelince işte bize uygun değil.onlar senin annenin tırnağı olamaz be.kadın hem dedene hem torununa bakıyo rabbim güç kuvvet versin annene maşallah.insan herşeyi sineye çeker ama konu anne oldumu orda bi durucaksın.eşininde bu konuşanlarda haberi var kanımc baksana hemen ört bas etmiş.yaaa neyse seni üzmek istemem.iyi demişsin.hakkında ne konuşup ne düşünüyolarsa rabbim onlara bin beterini versin...ay sen bu saate kadar çalışıyomusun yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…