- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.441
Selamlar....
Merte, Ataya, Iklime, Doruga, Burcuya ve Esine tekrardan cok gecmis olsun...
Demek süt iklimin midesini bozmus...cok sükür baska birsey olmasinda.
Benimki su dan baska hic birsey icmiyor, ne meyve suyu nede süt.
Öznur bencede KV dedi diye yapmak zorunda degilsin hic birseyi...katiliyorum arkadaslara.
Hee bu arada Tugra emeklemeye basladi...cok fazla gitmiyor gerci ama giderkende ihhhh ihhh diyor zorlaniyorve artik yatar pozisyondan oturur pozisyonada gecebiliyor
Bizim her isimiz böyle ters olur zaten
ayrıcas bir problemim daha var,aklımı kurcalayan.
kızlar benim bu kv ye hiç tahammülüm,sevgim kalmamış.kadını görmek,sesini duymak bile istemiyorum.her lafı batıyor(gerçi bazen oda batsın diye uğraşıyor)artık anne lafı ağzımdan çok seyrek ve samimiyetsiz çıkıyor ona karşı.kısa ve net cevaplarım oluyor,konuşsun istemiyorum,cevap vermek istemiyorum.yukarı çıktığında yada ben indiğimde suratım beşkarış oluyor istemdışı.hele birde kanıma dokunacak bişey yaptığında üstüne atlamak,tırnaklarımı geçirmek istiyorum,çoğu zaman azarlıyorum.off off,sevmiyorum işte.ama bu tavırlarımla kocamı üzmekte istemiyorum.gerçi kocamhep der,sevmek zorunda değilsin saygı göster yeter diye.aslında böyle biri değildim,hemen parlar hemen sönerdim ama bu kadına olmuyor öyle.
Benim kvalide iklimi yavrumun yavrusu diye seviyor, sonra yanında benim olduğumu hatırlayıp yavrularımın yavrusu diye düzeltiyor ama yazdığım gibi arkamdan da konuşmayı ihmal etmiyorlar işte :))
Bizler onlar kadar olamayız hiçbir zaman korkma, bilinçli hiç bir insan böyle yapmaz, benim anneme bakıyorum da dünyada eşi benzeri var mı acaba, erkek kardeşim kız arkadaşıyla evlensin diye dua edip, kardeşime yalvarıyor evlen diye, şimdiden gelini bile olmayan bir kıza davranışını görsen şaşarsın..
İş eşlerimizde bitiyor aslında ama gel gör ki o eşler bize denk gelmemiş..
oh iyi maşallah.bi ara doğanda çok yapıyodu doktorda yurt dışında diyete soktum çocuğu lapa,patates derken düzeldi ama bizimki isal değildi...poposuda fena pişmişti unibaby ıslak pamuk mendille sildim yıkadım falan düzeldi .ya sormuştumda görmemiştin herhl rota aşısını yaptırmışmıydın?
hahahabu yavrumun yavrusu yaygın bişey galiba aynen benimkide öyle seviyor sonra beni hatırlayıp yavrularımın yavrusuuu diyor yedim bende.eşimin adını söylüyor kulağına babaaa de diyor.ya niye ayrım yapıyorlar kendilerinden soğutuyorlar böyle
günaydın bebişler nasıl oldu
selini baya zorluyorsun bence annesi
ben 8-9 ve 10-45 gibi emziriyorum 3 kere metinde o saate kadar uyanmıyor artık mideleri büyüdü
tvde doktor çıktı sütlaç muhallebi tahıllı mama biberon maması gibi şeyleri ikindi en geç ikindi öğününde verin geç saatlerde verirseniz kafa terlemesi vb şeyler yapar mideyi yorar bağırsak florasını bozar dedi bende aylardır vermiyorum sadece günde 50-100 cc arası devam sütü içiyıor günde 4 kere beni emiyor gün içinde babannesi herşeyden yediriyor artık tahıllı mama sevmiyor bizde zorlamıyoruz
süt ver canım seline oda aynı etkide oluyor
Günaydın,
Evraklarıma gömülmeden önce size bir bakayım dedim, bugün çok vaktim olmayabilir.
Doruk iyi çok şükür, burnunun akması kesildi, 6. diş patladı, az emzirdiğim için meme meme diye diye dolaşıyor, nasıl dayanacam bakalım :)
Bizim doktor da kan sayımı ve idrar tahlili istedi, gelecek hafta yaptıracaz. Ama bebeklerde takibi gereken bir durum yoksa gerek görmemeleri normal bence. Bizde demir eksikliği vardı biliyorsunuz, bir de böbrekteki yapısal olduğu sanılan ama yine de takip edilmesi gereken kalınlaşma var, o yüzden istedi.
İçinizi ferah tutun, turp gibi kuzularımız çok şükür
Günaydın Canlar..
Fatmacım, Selin in iyi uyuyor olmasına sevindim ama Fulya ya katılıyorum, yedirdiklerin çok ağır gelebilir o saatte, bizim doktor da saat 20:00 dan sonra yemek türü şeyler vermeyin sadece süt içebilir dedi, dikkat et sende arkadaşım..
Fulyacım naber? Ne zaman buluşuyoruz, bahar geliyor, ayarlayalım bir buluşma ha, ne dersin?
Burcucum, Doruk kuzumun iyi olmasına sevindim, dişi de patlamış, hayırlı olsun, tahlilleri de temiz çıkacak inşallah...
Sen nasıl oldun bu arada, biraz daha iyi misin, geçti mi burun akıntın?
ama canım diğer türlü akşam az yedirdiğimde gece o kadar çok uyanıyor ki birde selinin terlemesi imkansız çünki kesinlikle kalın giysi veya yorganla uyumuyor üstünde hiç ibşi olmayacak duvara dönüp ayağınıda yukarı atıp öyle uyumayı tercih ediyor :)
tahıllı mamayı bende kestim hep çorba veriyorum ama bizimki yemek yemiyor ,,, hala karışım çorba içiyor,,,
doruğuma geçmiş olsun , selinin burnu hala akıyor artık kendi gidip siler oldu buırnunu :) altını açıncada ıslak mendille totosunu siliyor ,, eline bi bez awldığında da yerleri siliyor çok becerikli maşşalah :) hiç annesine çekmemiş tebrikelr :)
inşallah iyi gelir doruk paşamın tahlil sonuçları ,,
günaydın kızlar
melikede bende iyiyiz bi action bi değişiklik yok hayatımızda belim hala aynı. dün 3 gömlek ütüleyebildim kalanı kaldı.
dışarıcıkarmak istiorm ama hava soguk cok sıkılıo ewde kuzucum mızıldanmıo bişi demio ama görüorum öle boş boş dolanıo oyuncakalrsa bi yere kadar. sabah 6 da uyandı eme eme 7 ye kadare uyudu gecede öle yaptı önceden uyuyamıodum emzirirken artık uyuyorum alıtşm heralde
hasta bebiklere we annelere geçmiş olsun görüşürüzzz..
GUNAYDIN CANLAR
BU SARKI BENDEN SIZE OLSUN
YILLARDIR DINLERIM AMA SEBNEM FERAH ILE DUETI DAHA ETKILEYICI OLMUS.
YouTube - şebnem ferah & polad bülbüloğlu - gel ey seher
Polat BULBULOGLU Azerbaycan eskı Kultur Bakanı sımdı ıse Azerbaycan Rusya buyukelcısı.
Bu sarkıyı trafık kazasında vefat eden kızı Seher ıcın yazmıs.
Çok etkileyici hakkaten, teşekkürler paylaşımın için..
Ne yaptın, konuştunuz mu eşinle?
günaydın canlar nasılsınız,,,
size bir yöntem söyleyeceğim seline akşam saat 9-9,30 gibi bir kase çorba veriyorum sonra saat 10-10,30 bir tane tahıllı meyveli veriyorum hero baby nin küçük bir kasede yoğurt 11 de ayağımda sallayarak yada emzirerek uyutuyorum uyuduktan sonrada biberonu ile su veriyorum içebildiği kadar içiyor veee sonuç sabah saat 6 ya kadar mışıl mışıl uyuyan bir selinnişin sırrı bana göre hero babay tahıllı meyvelide tok tutuyor onu yoğurtta uyutuyor sanırım,,
,,, sabah namazına uyandırıyor sadece annesini,,,o zamanda 120 cc mama içiyor sekizde ben yanından ayrılıyorum gerisi anneme kalıyor :) annem geldi çok şükür :)
denemek isterseniz 3 gecedir başarı elde eden bi formul,,,
günaydın kızlar
melikede bende iyiyiz bi action bi değişiklik yok hayatımızda belim hala aynı. dün 3 gömlek ütüleyebildim kalanı kaldı.
dışarıcıkarmak istiorm ama hava soguk cok sıkılıo ewde kuzucum mızıldanmıo bişi demio ama görüorum öle boş boş dolanıo oyuncakalrsa bi yere kadar. sabah 6 da uyandı eme eme 7 ye kadare uyudu gecede öle yaptı önceden uyuyamıodum emzirirken artık uyuyorum alıtşm heralde
hasta bebiklere we annelere geçmiş olsun görüşürüzzz..
GUNAYDIN CANLAR
BU SARKI BENDEN SIZE OLSUN
YILLARDIR DINLERIM AMA SEBNEM FERAH ILE DUETI DAHA ETKILEYICI OLMUS.
YouTube - şebnem ferah & polad bülbüloğlu - gel ey seher
Polat BULBULOGLU Azerbaycan eskı Kultur Bakanı sımdı ıse Azerbaycan Rusya buyukelcısı.
Bu sarkıyı trafık kazasında vefat eden kızı Seher ıcın yazmıs.
Rica ederim canim.
Hayir Yasemincigim konusamadik malesef.kv bizde kaliyor biliyorsun yalniz kalamiyoruz.
Fakat tabi bende degisiklikler oldugunu goruyor.Kv ye birsey istemiyorsam yada bana uygun gelmez ise artik cevap veriyorum.Eskisi gibi susup basimi one egmiyorum sinirden.
Dun Meral`in dedigi gibi benimde bir kisiligim var her kim icin olursa olsun bunu kaybedemem.Ben bir anneyim davranislarimla karakterimle ogluma iyi bir ornek olmak zorundayim.
offf çok sıkılıyorummmm,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?