2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Naptı yine kv yasemin???

telaş yapma canım..çok geçmiş olsun...
sanki bir başka dr adaha gitsen iyi olur için rahat eder enazından..dermansız dert vermesin..
Geçmiş olsun balım.
Ayyy çıldıriciiim, bize hiç kan tahlili idrar tahlili yaptırın diyen olmadı, yaptırsak mı ki? herkesin dr.u söyledi mi?
ya biz de yaptırmadık.dr muz bebeklerdençok elzem olmadıkça kan alınmasına karşı canım..belki sizinki de öyledri..rahatım ben o yüzden ..
gel canım gel..akşama dek dairedeyim sonra evde ..istediğin yere gel:))
ya var ya bizde 1 seneyi gecti bi görüşemedik...beklerim valla..sevindirk olurum hem de:))

Şebo, bankacı bir tanıdık falan bulsak yaa, yok mu senin tanıdığın, en azından kara listede görünmesende bahsettiğim şeyi yapabilsen ne iyi olur, bende araştırayım bi bakalım...

sen hala burda mısın?? işteyim hala deme sakın..

herkese selam tekrar:))bugün cenem düşük biraz size takılayrum..annem devrildi kardeşim de..sıpam uyudu..
şu kv zihniyetini anlatan bi lafım varsize ..varın siz düşünün..yorumsuz eriyorum:)
gelinini vetorununu çok seven bir kv torunu için demiş ki: yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu..

Yok hayatım evdeyim, İklim annemin yanında ya, o yüzden rahat girebiliyorken bir bakayım dedim, akşamları ne konuşuyor bizim kızlar diye merak ettim :))

Naptı yine kv yasemin???

Gündüz yazdıydım foruma, kopyalıyorum tekrar :))

Kvalidemin-eşimin-görümcekin son bombasını anlatıyorum...
Dün akşam hastaneden çıkınca kvalidelere gittik, görümcek ve arsız oğlu da ordaydı, biz eşimle mutfakta bişeyle yerken çocuk yanımızda oturdu ve bir ara kendi kendine konuşmaya başladı, döndü bana dedi ki, ''ben iklimin anneannesini hiç sevmiyorum, uzakta oturuyormuş neyseki kadın, arada gelirse gelsin bari kadın v.s.'' bende şaşırdım çocuğa neden öyle diyorsun dedim, eşim çocuğu susturup, görümcemi çağırdı mutfağa al oğlunu saçma sapan konuşuyor dedi, görümcem açıklama yapmaya çalıştı v.s., bende bir korkunuz yoksa neden susturuyorsunuz çocuğu, yanında nasıl konuşuyorsanız artık etkilenmiş işte dedim, üstüne de annem ve benim hakkımda ne düşünüyorsanız Rabbim size 10 katını versin dedim, görümcek içeri kaçtı gitti, o dakikadan itibaren de ne kvalide ne eşim ne de görümce yüzüme bakamadılar, bunun devamı gelir, böylece konuyu kapatmayacam, görecekler günlerini, çocuktan al haberi diye boşuna dememişler, hakkımızda konuştuklarını biliyordum ama iyice emin oldum artık..

Naptı yine kv yasemin???
canım yasemin çıktı herhalde kısaca ben cevaplıyım.eşiyle kvnın evndemi ne yemek yiyolarmış mutfakta.görümcesi de varmış.şu görümcesinin sıpası varya ben ilkimin anneannesini hiç sevmiyorum falan demiş.tabi yaseminde bozulmuş herhalde çocuğun yanında böyle şeyler konuşuyosunuz demiş eşi falanda şu çocuğu alın hemen saçmalıyo falan demiş.hepsi kıpkırmızı olmuşlar falan işte aklımda kaln bukadar.

kafaya koydum gelicem senin bende silmediysem non var zaten kısa sürelide olsa seni ziyaret etmeyi düşünüyorum ama çat kapııı...

Yok evdeyim canım, şu sıralar rölantide çalışıyorum, fazla mesai yok :))
Bu kv zihniyetine yazdığın cümle çok ağırmış ama çok da doğru bir tespit ne yazık ki..

beklerim:))
telefonumu oğluş haletti nolar gitti şekerim..ben sana tekraryazayım..

Nasıl insanlarmış bunlar ya pes doğrusu!!!!! Kv cahil diyodun da görmcen, eşin bunlar da mı cahil..

Yok evdeyim canım, şu sıralar rölantide çalışıyorum, fazla mesai yok :))
Bu kv zihniyetine yazdığın cümle çok ağırmış ama çok da doğru bir tespit ne yazık ki..

evet ağır bir laf ama zihniyet ne yazık ki böyle..e ona görede düşünmek ve davranmak yüz güz olmamak lazım..ve yine ne yazık ki erkek evlatlara anneler tuhaf bir sevigyle bağlanıyor..valla ben de öyle olurum diye çok korkuyorum ...

Nasıl insanlarmış bunlar ya pes doğrusu!!!!! Kv cahil diyodun da görmcen, eşin bunlar da mı cahil..

Ayy ne bileyim demek ki onlarda cahil anacım, bir araya geldiler mi birilerini çekiştirmeden duramıyorlar, bu birileri yeri geliyor kendi akrabaları bile olabiliyor, kendi akrabasının dedikodusunu yapan benimkini dünden yapar yani :)) Tuhaf insanlar işte..
Rabbim beni ve kızımı onların eline düşürmesin, onlara muhtaç etmesin, düşünemiyorum benim çocuğumun yanında da böyle konuştuklarını...

beklerim:))
telefonumu oğluş haletti nolar gitti şekerim..ben sana tekraryazayım..
aldım canısı...ilk fırsata görüşürüz inşallah.
ya bence biz asla böyle olmayız.hıııı gelin cazgır olursa onuda bilemem gerçi.şaka bi yana biz kültürlü insanlarız.oğlumuzu nasıl biz anne olarak yetiştirdiysek gelininde bir anacığı olacak.zaten ben gelin değil ikinci bir kız alıcam yani allahı izniyle ogünleri görürsek ikinci bir kızım daha olacak.

-----aaa iyi ozaman yasemin üzülmüştüm bende bukız busaate kadar çalışıyosa kuzucuğuda hasta neyapar falan diye.iyileştimi bayağı.

Benim kvalide iklimi yavrumun yavrusu diye seviyor, sonra yanında benim olduğumu hatırlayıp yavrularımın yavrusu diye düzeltiyor ama yazdığım gibi arkamdan da konuşmayı ihmal etmiyorlar işte :))

Bizler onlar kadar olamayız hiçbir zaman korkma, bilinçli hiç bir insan böyle yapmaz, benim anneme bakıyorum da dünyada eşi benzeri var mı acaba, erkek kardeşim kız arkadaşıyla evlensin diye dua edip, kardeşime yalvarıyor evlen diye, şimdiden gelini bile olmayan bir kıza davranışını görsen şaşarsın..
İş eşlerimizde bitiyor aslında ama gel gör ki o eşler bize denk gelmemiş..

aaa iyi ozaman yasemin üzülmüştüm bende bukız busaate kadar çalışıyosa kuzucuğuda hasta neyapar falan diye.iyileştimi bayağı.

Biraz önce konuştuk annemle, iklim çok daha iyiymiş, akşam yemeğini yememiş ama keyfi yerinde diyor annem, ishal sayısı da 3 e düştü, ateşte yok, kusmada kesildi çok şükür, evin içinde koşturup geziyormuş sıpa :))

aminn inşallah olmayız ..
ya çok konuşup da seni de üzmek istemiyorum..takılma çok..düşünmeden yaşamayı ve eşlerimizi idare etmeyi öğrenmemiz gerekiyor...söylediklerinde eşin duyuduysa tamam işte..ama sana demez ki evet annem kötü sen haklısın diye..bunu dedirtebildiğimiz zaman kıvamına gelmişlerdir..

oh iyi maşallah.bi ara doğanda çok yapıyodu doktorda yurt dışında diyete soktum çocuğu lapa,patates derken düzeldi ama bizimki isal değildi...poposuda fena pişmişti unibaby ıslak pamuk mendille sildim yıkadım falan düzeldi .ya sormuştumda görmemiştin herhl rota aşısını yaptırmışmıydın?

şuan aynı benim annemi anlatmışın bizde iki kardeşiz.kardeşim bu yıl okulu bitiriyo hemen askere gidicek.sonrada allah izin verirse başgöz edicez.annemde kızım olacak diyor iş yapmasın tek bana dolu dolu anne desin güler yüzlü olsun yeter diyor.tek oğlumla mutlu olsunlarda varsın iş yapmasın ben yaparım falan diyor.hatta çatıyorum anne ben yaparım kaynanalık diyorum hiç olurmu falan diyor.ya hele eşime davranışlarını bi görseniz babam oğlum diye hitap eder.ben kaynanamın ağzından birkere olsun kızım lafını duymadım mesela..

Lap-top un şarjı bitiyor, çıkıyorum ben arkadaşlar, hepinize iyi geceler..

Tanyacım, üzülmüyorum, takmıyorum artık gerçekten, onları düşünerek geçirdiğim zamana yazık, ama paylaşmak rahatlatıyor insanı, iyi varsınız, hepinizi seviyorum ve evet birgün eşime bunu dedirtecem :))

iyigecelr canım hadi kendine iyi bak...unutma kaybeden sen değil onlar olur...

tamam canım:) iyi akşamlar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…