- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #106.461
Rica ederim canim.
Hayir Yasemincigim konusamadik malesef.kv bizde kaliyor biliyorsun yalniz kalamiyoruz.
Fakat tabi bende degisiklikler oldugunu goruyor.Kv ye birsey istemiyorsam yada bana uygun gelmez ise artik cevap veriyorum.Eskisi gibi susup basimi one egmiyorum sinirden.
Dun Meral`in dedigi gibi benimde bir kisiligim var her kim icin olursa olsun bunu kaybedemem.Ben bir anneyim davranislarimla karakterimle ogluma iyi bir ornek olmak zorundayim.
günaydın:))
sabahtan beri günaydın diycem fırsat olmadı..
herkese güzel bir gün diliyorum.çok yoğunum ..biraz daha çalışayım ilk fırsatta burdayımm
offf çok sıkılıyorummmm,,,,
Günaydın canlarım
Sabah sabah işler birikti birden anca sizlere fırsat bulabildim ..Herkes iyidir umarım.
herkese günaydın
kızlar dün burdaki özel hastane hakkında bir araştırma yaptım ve çok güzel şeyler duydum herkes çok memnun ameliyatlarda çok başarılıarmış (özellikle açık kalp ameliyatı vs.) ve bütün ekipmanları son sistemmiş
üroloji dr unu da araştırdım oda devlet ghastanesinden emekli olmuş o yüzden çok tanınan bir dr muş
o yüzden yarın için randevu aldım dr dan muayene ettiricem atayı birde konuşucam eğer içime sinerse burda yaptırıcam
Günaydın Canlar..
Fatmacım, Selin in iyi uyuyor olmasına sevindim ama Fulya ya katılıyorum, yedirdiklerin çok ağır gelebilir o saatte, bizim doktor da saat 20:00 dan sonra yemek türü şeyler vermeyin sadece süt içebilir dedi, dikkat et sende arkadaşım..
Fulyacım naber? Ne zaman buluşuyoruz, bahar geliyor, ayarlayalım bir buluşma ha, ne dersin?
Burcucum, Doruk kuzumun iyi olmasına sevindim, dişi de patlamış, hayırlı olsun, tahlilleri de temiz çıkacak inşallah...
Sen nasıl oldun bu arada, biraz daha iyi misin, geçti mi burun akıntın?
hayırlısı olsun güzel içine sinen bi yerse araştır internettende araştırherkese günaydın
kızlar dün burdaki özel hastane hakkında bir araştırma yaptım ve çok güzel şeyler duydum herkes çok memnun ameliyatlarda çok başarılıarmış (özellikle açık kalp ameliyatı vs.) ve bütün ekipmanları son sistemmiş
üroloji dr unu da araştırdım oda devlet ghastanesinden emekli olmuş o yüzden çok tanınan bir dr muş
o yüzden yarın için randevu aldım dr dan muayene ettiricem atayı birde konuşucam eğer içime sinerse burda yaptırıcam
Günaydınnn :)))
Ben iyiyim, uykumu aldım, İklim de daha iyi, yemek yemiyor ama iştahı yerine gelince yer diye ümit ediyorum..
Günaydınnn :)))
Ben iyiyim, uykumu aldım, İklim de daha iyi, yemek yemiyor ama iştahı yerine gelince yer diye ümit ediyorum..
İnşşallah Şebnemcim ATA kuzum için en iyisi öyle biran önce muayene ye gitmeniz en iyisi ...Mavi gözlüm benim parktaki yürüyüşüne bayıldım....herkese günaydın
canım bencede selini çok zorluyorsun bence azalt onları sadece yoğurt vermen yeterli illaki birşey vermek istiyorsan
bizim dr umuz dediki 1 yaş itibaren çocuuklar bizler gibi yerler 3 ögün fazlasını vermeyin arada isterseniz yoğurt ,meyva,meyva suyu verebilirsiniz onun haricinde birşey vermeyin ilerde o fazladan verdikleriniz fazla kilo olarak çocukat kalır çok üzülürsünüz boşuna çocukları şişirmeyin dedi
Bel ağrısı fenadır, bi doktora görünsen...
Yakında havalar ısınır, bol bol gezersiniz ana kız, az daha sabır...
Dinleyemiyorum ki burda
İçin rahat olsun, doğru olanı yapıyorsun...
Cevap verip de saygısızlık ettiğini hiç düşünmüyorum zaten, ama her dediğine sessiz kalmak yedi bitirdi seni. Keza beni de :) Biliyorsun, ben de artık cevap veriyorum, hatta bazen sertçe...
Ben de valla...
Buluşalım mı ?
En buluşma meraklısı anne oscarını ben aldıydım di mi ? Hak etmem lazım...
Öznurcum kendine gelmeye başladın sonunda :)) Tabiki cevap vereceksin, cevap vermezsen senin haksız olduğun ve suçlu olduğunu düşünülür, hakkını sonuna kadar ara, bu saygısızlık değil tam tersi kendine olan saygını kaybetmemen için yaptığın doğal bişey.. Sen kendine saygı duymazsan, değer vermezsen, başkaları hiç saygı duymaz, bunu unutma..
Sana da günaydın, hadi bakalım, bekliyoruz, kolay gelsin..
Bende çok sıkılıyorum, hele kapalı ofiste olmak, güneşi pencerenin arkasından seyretmek daha da sıkıcı, neyseki ofis en üst katta ve çok fazla pencere var, hatta teras bile var, bunlarla mutlu olayım bari :))
herkese günaydın
günaydın bağyanlar:)
sewgili eşim bazı işleri dolayısıyle hafta sonuna kadar burda olamayacak.. Dün gitti, bi de gi,derken duygusala bağladı ki sormayın wallaRada bi gitmesi gerekio dmekki
beni dün sağlık ocağından aradılar kkk aşısı olmuştu 1 ay önce onun 2.sini olacakmış doğrumu?????
bnde doktoruna götürücem, hem doğru düzgün bi muayene olur yawruşum..
HUYY YERİM ONİ:)İnşallah İklim kuzum en kısa zamanda düzelir dün akşamda Hilal hanım kucağımda gezmek istiyormuş yere koyuyorum mızırdanıyor alıyorum susuyor babası alıyor kucağına bana gelmek istiyor gözünden uyku akıyor bende ışıkları kapattırdım televizyonuda kapattırdım yatakta oturuyor bir o yana kalkıyor yatma pozisyonunu beğenmiyor bana yaslanıyor ayaklarını duvara dikiyor en son meme istedi emerken uyudu...Komşumuzun oğluyla bir oyunlar oynadı anlatamam size biz muhabbet ederken elleri hava da sanki bize laf yetiştiriyor kızıyor sanki onun hakkında konuştuğumuzu anlıyormuş gibi bişeyler diyor sonra alkış yapıyor zillim
ne biliym ya yarın dru yapar gereğini artıkben geçen ay sordm yok dediler
başka hemşire arkadaşlarla görüştüm her fazladan aşı zararlı dediler bizde görüşelim drumuzla
Fulyacım, çocuklar yürümeye başladı, kapalı alanlarda tutamayız zaten, en güzeli park-bahçe, havalar biraz daha ısınsın da ayarlayalım ve buluşalım kesinlikle...
Hilal kuzuya maşallah, kocaman bir öpücük benden..
Hasretcim kkk aşısı bir ay arayla 2 kere yapılmıyor diye biliyorum, sen doktorunuza sor en iyisi, 1 ay önce sağlık ocağında yaptırmadıysan, şimdi zamanı gelmiş diye aramışlardır belki..
kkk aşısının 2.dozu 4-6 yaş arası diye biliyorum, araştır..
bnde öyle biliyorum ama deli kız nie aradı anlamadım kızamık buda ikincisi dedi emin olamadım..istanbulda birara salgın var diye aşı dozunu arttırdılar o yüzden aramışlardır sen dr una yinede sor
HUYY YERİM ONİ:)
ne biliym ya yarın dru yapar gereğini artık
bnde öyle biliyorum ama deli kız nie aradı anlamadım kızamık buda ikincisi dedi emin olamadım..
cekin bi arkadaşı wardı onu tutuklamışlar daha önceden bazı dawaları warmış.. yazık karısıda hamile benden 1 hafta küçük.. en aşağı 2 sene yatacakmış çok üzüldüm.. kızının bebekliğini yaşayamayacak.. eşide yabancı uyruklu artık hepimiz sahip çıkacağız dört koldan:44:
kızlar selam
Alp hala uyuyor,bu bir ilk.yani hala gece uykusu bu,henüz oğlumun sabahı olmadı
haa tabi kesintisiz değil bu uyku.gece 1:30 ta yattı ve 4-5 kez uyandı.şimdide uyuyor.bu saat oldu uyaanacakta kahvaltı edecek daha.
ya birde ben dün kendi derdime düştüm,geçmişe falan bakamadım.
MERT ten haber var mı?yada başka bir yaramazlık yok değil mi?
Maşallah Alp e, bu saate kadar ne uykusuymuş bu :))
Yavaş yavaş düzene giriyordur belki de uykuları..
Mert ten yeni bir haber yok, gerekli olursa yeni tetkikler yapılacak demişti Gülşan. Belki de onlarla uğraşıyorlardır, aramaya çekiniyorum Gülşan ı, epey sıkılmış gelen telefonlardan, canı sıkkındı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?