2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznurcum kendine gelmeye başladın sonunda :)) Tabiki cevap vereceksin, cevap vermezsen senin haksız olduğun ve suçlu olduğunu düşünülür, hakkını sonuna kadar ara, bu saygısızlık değil tam tersi kendine olan saygını kaybetmemen için yaptığın doğal bişey.. Sen kendine saygı duymazsan, değer vermezsen, başkaları hiç saygı duymaz, bunu unutma..

günaydın:))
sabahtan beri günaydın diycem fırsat olmadı..
herkese güzel bir gün diliyorum.çok yoğunum ..biraz daha çalışayım ilk fırsatta burdayımm

Sana da günaydın, hadi bakalım, bekliyoruz, kolay gelsin..

offf çok sıkılıyorummmm,,,,

Bende çok sıkılıyorum, hele kapalı ofiste olmak, güneşi pencerenin arkasından seyretmek daha da sıkıcı, neyseki ofis en üst katta ve çok fazla pencere var, hatta teras bile var, bunlarla mutlu olayım bari :))

herkese günaydın

kızlar dün burdaki özel hastane hakkında bir araştırma yaptım ve çok güzel şeyler duydum herkes çok memnun ameliyatlarda çok başarılıarmış (özellikle açık kalp ameliyatı vs.) ve bütün ekipmanları son sistemmiş
üroloji dr unu da araştırdım oda devlet ghastanesinden emekli olmuş o yüzden çok tanınan bir dr muş

o yüzden yarın için randevu aldım dr dan muayene ettiricem atayı birde konuşucam eğer içime sinerse burda yaptırıcam

Hadi hayırlısı olsun şebnemcim, inşallah herşey yolunda giderde, sorunsuz atlatırsınız bu süreci, dualarım sizinle..

Son düzenleme:

İyilik yasemin iklimde iyileşmiş sevindim hasta olunca içimiz eriyor
buluşalım ayarlayıpta bende hiç göremedim bıdıkları merak ediyorum hem çocuklarda çok seviniyor hava güzelleşince açık havada buluşalım keçiörende parkta herşey bişeyler yapsın kahvaltı yapalım nasıl olur çocuklarda koşarlar parklarda

hayırlısı olsun güzel içine sinen bi yerse araştır internettende araştır
tabi oğlun küçük olunca tedirgin oluyorsun ama şimdi artık herşey dediğin gibi son sistem inşallah hemen atlatırsınız iyileşir

Günaydınnn :)))
Ben iyiyim, uykumu aldım, İklim de daha iyi, yemek yemiyor ama iştahı yerine gelince yer diye ümit ediyorum..

günaydın bağyanlar:)
sewgili eşim bazı işleri dolayısıyle hafta sonuna kadar burda olamayacak.. Dün gitti, bi de gi,derken duygusala bağladı ki sormayın walla Rada bi gitmesi gerekio dmekki
beni dün sağlık ocağından aradılar kkk aşısı olmuştu 1 ay önce onun 2.sini olacakmış doğrumu?????
bnde doktoruna götürücem, hem doğru düzgün bi muayene olur yawruşum..

Günaydınnn :)))
Ben iyiyim, uykumu aldım, İklim de daha iyi, yemek yemiyor ama iştahı yerine gelince yer diye ümit ediyorum..

İnşallah İklim kuzum en kısa zamanda düzelir dün akşamda Hilal hanım kucağımda gezmek istiyormuş yere koyuyorum mızırdanıyor alıyorum susuyor babası alıyor kucağına bana gelmek istiyor gözünden uyku akıyor bende ışıkları kapattırdım televizyonuda kapattırdım yatakta oturuyor bir o yana kalkıyor yatma pozisyonunu beğenmiyor bana yaslanıyor ayaklarını duvara dikiyor en son meme istedi emerken uyudu...Komşumuzun oğluyla bir oyunlar oynadı anlatamam size biz muhabbet ederken elleri hava da sanki bize laf yetiştiriyor kızıyor sanki onun hakkında konuştuğumuzu anlıyormuş gibi bişeyler diyor sonra alkış yapıyor zillim

İnşşallah Şebnemcim ATA kuzum için en iyisi öyle biran önce muayene ye gitmeniz en iyisi ...Mavi gözlüm benim parktaki yürüyüşüne bayıldım....
Havalar ısınsada kuzularımızı böyle dolaştırsak hep beraber yine buluşarak

tamam yedirmiyorum tamammmm,, :):) uykusuz kalırım ben gene tamam :))

hakkaten buluşsak ya ,,, ama bu ara öyle bir plan yapamam,,, belki önümüzdeki hafta pazartesi tekrar konuşuruz bu konuyu :)

bencede mutlu olll,,,

canım çok sevindim hadi hayılrlısı ata kuzum şanslı bir bebek işleri kısmetli gidiyor ,,, bak doğum günü bile çift pastalı oldu :)

ben geçen ay sordm yok dediler
başka hemşire arkadaşlarla görüştüm her fazladan aşı zararlı dediler bizde görüşelim drumuzla

Fulyacım, çocuklar yürümeye başladı, kapalı alanlarda tutamayız zaten, en güzeli park-bahçe, havalar biraz daha ısınsın da ayarlayalım ve buluşalım kesinlikle...

Hilal kuzuya maşallah, kocaman bir öpücük benden..

Hasretcim kkk aşısı bir ay arayla 2 kere yapılmıyor diye biliyorum, sen doktorunuza sor en iyisi, 1 ay önce sağlık ocağında yaptırmadıysan, şimdi zamanı gelmiş diye aramışlardır belki..
kkk aşısının 2.dozu 4-6 yaş arası diye biliyorum, araştır..

istanbulda birara salgın var diye aşı dozunu arttırdılar o yüzden aramışlardır sen dr una yinede sor

HUYY YERİM ONİ:)
ben geçen ay sordm yok dediler
başka hemşire arkadaşlarla görüştüm her fazladan aşı zararlı dediler bizde görüşelim drumuzla
ne biliym ya yarın dru yapar gereğini artık

istanbulda birara salgın var diye aşı dozunu arttırdılar o yüzden aramışlardır sen dr una yinede sor
bnde öyle biliyorum ama deli kız nie aradı anlamadım kızamık buda ikincisi dedi emin olamadım..

cekin bi arkadaşı wardı onu tutuklamışlar daha önceden bazı dawaları warmış.. yazık karısıda hamile benden 1 hafta küçük.. en aşağı 2 sene yatacakmış çok üzüldüm.. kızının bebekliğini yaşayamayacak.. eşide yabancı uyruklu artık hepimiz sahip çıkacağız dört koldan:44:

HUYY YERİM ONİ:)

ne biliym ya yarın dru yapar gereğini artık

bnde öyle biliyorum ama deli kız nie aradı anlamadım kızamık buda ikincisi dedi emin olamadım..

İstanbulda salgın olduğu için kızamık aşısının dozunu ikiye cıkardılar canım. bizde yarın yaptırcaz 2. dozu, istanbula özgü birsey sanırım bu durum.

Ne üzücü, Allah yardımcıları olsun, sahipsiz bırakmayın sakın, yazık..

kızlar selam
Alp hala uyuyor,bu bir ilk.yani hala gece uykusu bu,henüz oğlumun sabahı olmadı
haa tabi kesintisiz değil bu uyku.gece 1:30 ta yattı ve 4-5 kez uyandı.şimdide uyuyor.bu saat oldu uyaanacakta kahvaltı edecek daha.

ya birde ben dün kendi derdime düştüm,geçmişe falan bakamadım.
MERT ten haber var mı?yada başka bir yaramazlık yok değil mi?

Maşallah Alp e, bu saate kadar ne uykusuymuş bu :))
Yavaş yavaş düzene giriyordur belki de uykuları..
Mert ten yeni bir haber yok, gerekli olursa yeni tetkikler yapılacak demişti Gülşan. Belki de onlarla uğraşıyorlardır, aramaya çekiniyorum Gülşan ı, epey sıkılmış gelen telefonlardan, canı sıkkındı..

valla ne uykusu bilmem,ama uyandı zaten
anladım yasemin cim sağol,bende mesaj falan atayım diyordum ama bunaltmayalım ozaman kadını.
bu arada İKLİM EDE çok geçmiş olsun yaya cım.artık iyi olmasına çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…