- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.101
Söz veremem, her an kaçabilirim.
Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?
Topik canlandı sonunda
Ebrum nice yaşlara 29 .uncu yaşınnnnnnnnnn
Yazgım o çılgından bizde de mevcut kapı baca açık olsun hemen kaçarrrrr :)))Mutfak malzemelerini içeriye taşımaya bayılıyorrrrrrrrr
siz dalıverin de ister son sayfadan ister ilk sayfadan dalın:)) iki çift muhabbet edemez olduk, hoşgeldin cnm
slm kızlar
bu gün keyfim yerinde dün tüketici sitelerine yazdığım şikayet yerini buldu şikayeti yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra fabrikadan aradılar yetkili servis keşfe gelip rapor tutacakmış ama büyük ihtimalle ücretsiz yapacaklar onarımıbu sabah da yetkili servis aradı yarın geliyor internetin gözünü seveyim adamlar mum oldu
slm kızlar
bu gün keyfim yerinde dün tüketici sitelerine yazdığım şikayet yerini buldu şikayeti yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra fabrikadan aradılar yetkili servis keşfe gelip rapor tutacakmış ama büyük ihtimalle ücretsiz yapacaklar onarımıbu sabah da yetkili servis aradı yarın geliyor internetin gözünü seveyim adamlar mum oldu
neyi şikayet ettin ?
elimde şikayet edilmeyi bekleyen bi ürün var..
hanife yagmurda bebekken usluydu küçükken uslu olan büyüdükce kudurur derler hep sanırım bunu dogrulayacaklar..nası asabi sinir kapris yapıo kendince kızıyo bagırıyo bana istediği şey olmazsa..cok üstlerine gitmeyip o an ilgilerine başka bişeye cevrmek en doogrusu bencesağol canım:))
çok yoğun şu sıralar Nito da kendini aşmış durumda uslu bebişime nazar değdirdim sanırım(
Topik canlandı sonunda
Ebrum nice yaşlara 29 .uncu yaşınnnnnnnnnn
Yazgım o çılgından bizde de mevcut kapı baca açık olsun hemen kaçarrrrr :)))Mutfak malzemelerini içeriye taşımaya bayılıyorrrrrrrrr
canlar saolasınız..heyt be ne zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim sayfayıya şu ev yemeği meselesi burada da olsaydı keşke gerçi biz o zaman karı koca 200 kiloyu zorlardık
burcu o bakıcı çoktan yollanmayı haketmiş
ebru Allah geri kalan ömründen sağlık ve mutluluğu hiç eksik etmesin
gezen veletler demişsinizdün deniz uyurken telefonla konuşuyordum başka odada işim bitti yattığı yere bir döndüm deniz yok sesleniyorum cevap da yok evimin girişinde büyük bir balkon var balkonun sonunda da merdiven... ev havalansın diye kapıyı açmıştım aklıma o geldi bir gittim bizimki merdivenin başında oturuyor :18: ne zaman gördün kapıyı da ne çabuk çıktın oraya.... aklım gitti
çok uzun canım linkte anlattım bakarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/tuketici-sikayetleri/432372-dogtas-maduriyeti.html
saolsın maralım..
yazcan istanbul işi nooldu senin?gidemionmu yoksa:82:
burcişin dadı olayına franszı kaldım gene ama her nekadar cocuk için bu değişim alışma süreci boyunca bocalama yaşatsada değiştrlmesi gerekiyosa değiştr bncede..
ebrucum walla ben primanın premıum care çok memnunum hatta ekonomik paketi çıkmış 120 adet 34 tl aldı eşim 2 kutu kakayı sızdırmaması süper hatta bir ara sulu kaka yapıyordu ishaldi ozaman bile sızdırmadı hiç
ŞEYMACIM çok can sıkıcı bir durum ama çözümlenmesine sevindim
BEN normalde acayip hakkımı ararım telsime dava açtım 60 lira için ve kazandım üstüne bide avukat parasını tahsil ettim şimdide thy ile mahkemeliğiz onu da kazanıcam haklıyım hakkımı ararım bu digi hikayesi eser yüzünden uzadı onun adına bide ben halledicem dedi tabi henüz sallmadı ama ben ele alıcam işi
kendimi pek bi pasif gördüm a dostlar, şimdiye dek kimseyi şikayet etmişliğim yok, hemen biyeri şikayet etmeliytim, nereyi etsem nereyi etsem
Yazgıcan nisan sonu gibi gelecek olmana çok sevindim, benim kv'ler istanbuldalar, gelecek hafta falan bana geçerler, senin burda olduğun döneme denk gelecek diye korkuyodum ben de, hergün atalım kendimizi dışarlara sen gelinceduydun mu Epruuu
ben bu anı bidaha yaşadım sanki dejavuuuuuu:44:
bebelactan hiç memnum kalmadım bidaha almama diyodum sende biz bebelac mama kullanıoruz hiloş cok sevdi demiştin bi zaman sonra bagırsaklarınamı dokundu demiştin bu mamayı bırakmıştın yanlışmı hatrlıorum:44:
ona benzedi bu.yok anam sıkıcada paketlesem poposunu her seferinde sızdrdı..acaba yagmurmu fazla işiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?