2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Söz veremem, her an kaçabilirim.

Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?

aynen öyle yolver gitsin,hem inan dedim ya Doruk a katkısı olacak bir kişilik değil bu kadın belli.
evinde böyle insanı tutupta,yüz bulmasına izin vermenin alemi yok şekerim.

Son düzenleme:

Nihan da aynı yaa...bulduğu dolaba girip heryere tırmanmaya başladı bir de gözümü üstünden ayıramıyorum

siz dalıverin de ister son sayfadan ister ilk sayfadan dalın:)) iki çift muhabbet edemez olduk, hoşgeldin cnm

neyi şikayet ettin ?
elimde şikayet edilmeyi bekleyen bi ürün var..

heyt be ne zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim sayfayı ya şu ev yemeği meselesi burada da olsaydı keşke gerçi biz o zaman karı koca 200 kiloyu zorlardık
burcu o bakıcı çoktan yollanmayı haketmiş
ebru Allah geri kalan ömründen sağlık ve mutluluğu hiç eksik etmesin
gezen veletler demişsiniz dün deniz uyurken telefonla konuşuyordum başka odada işim bitti yattığı yere bir döndüm deniz yok sesleniyorum cevap da yok evimin girişinde büyük bir balkon var balkonun sonunda da merdiven... ev havalansın diye kapıyı açmıştım aklıma o geldi bir gittim bizimki merdivenin başında oturuyor :18: ne zaman gördün kapıyı da ne çabuk çıktın oraya.... aklım gitti

ya bende uğraşmamıştım digitürkü şikayet edeyim bize söz verdikleri kanalları kestiler aradık paketinizde yok dediler halbuki satan adam tek tek broşürde yanlarına çarpı atmıştı var hepsi şimdi ulusal kanal izlemek için 15 lira para veriyorum her ay hatırladıkça sinirleniyorum

şikayet var, şikayetim ve şikayet.name siteleri var firmalarla bağlantıları varmış durumlar yayınlanmadan kurtaralım diye atlıyor firmalar

Ebrucum tekrardan nice senelere cnm, walla bence de insan asıl bu yaşlarda kadın olduğunun farkına varıyor:))

Şeymacım problemin hallolmasına sevindim cnm, ne güzel bişeymiş bak biz de bundan sonra şikayetlerimizi yazalım mutlaka

şikayet konusunda hiç affetmem.ve içinde hakaret olmasada çok ağır mailler yazarım.
daha önce danone ve golden rose ile böyle bir sorunum oldu ve galip tabisi ben.tüketiciyim sonuna kadar hakkımı ararım,onlarda üretici ve eğerki müşteri memnuniyeti ilkeleri ise tabiki ilgilenecekler.

sağol canım:))
çok yoğun şu sıralar Nito da kendini aşmış durumda uslu bebişime nazar değdirdim sanırım(
hanife yagmurda bebekken usluydu küçükken uslu olan büyüdükce kudurur derler hep sanırım bunu dogrulayacaklar..nası asabi sinir kapris yapıo kendince kızıyo bagırıyo bana istediği şey olmazsa..cok üstlerine gitmeyip o an ilgilerine başka bişeye cevrmek en doogrusu bence

canlar saolasınız..

hmm ablamda dogtaş alıcaktı son anda istikbale döndü duu söyliiimde sevinsin :)))

primanın premıum care bezini şikayet edicem başka bez yollasınlar bana çabukşaka bi yana az işeyen bebekler için üretilmiş sanki her seferinde sızdırırmı yaw bezi bitirene kadar sepet dolusu çamaşır yıkadım en südüklülerindenmakineme yazık

ebrucum walla ben primanın premıum care çok memnunum hatta ekonomik paketi çıkmış 120 adet 34 tl aldı eşim 2 kutu kakayı sızdırmaması süper hatta bir ara sulu kaka yapıyordu ishaldi ozaman bile sızdırmadı hiç

saolsın maralım..
yazcan istanbul işi nooldu senin?gidemionmu yoksa:82:
burcişin dadı olayına franszı kaldım gene ama her nekadar cocuk için bu değişim alışma süreci boyunca bocalama yaşatsada değiştrlmesi gerekiyosa değiştr bncede..

ŞEYMACIM çok can sıkıcı bir durum ama çözümlenmesine sevindim

BEN normalde acayip hakkımı ararım telsime dava açtım 60 lira için ve kazandım üstüne bide avukat parasını tahsil ettim şimdide thy ile mahkemeliğiz onu da kazanıcam haklıyım hakkımı ararım bu digi hikayesi eser yüzünden uzadı onun adına bide ben halledicem dedi tabi henüz sallmadı ama ben ele alıcam işi

gideceğim tabiki bebem,neden sordun,yoksa sen gidemiyosun yaa kıskanıyomusun beni:76:
nisan sonu,mayıs başı giderim inşaallah,havalar iyice düzelsin diye bekliyorum.düzelsinki bende canım arkadaşlarımla sereserpe görüşebileyim

kendimi pek bi pasif gördüm a dostlar, şimdiye dek kimseyi şikayet etmişliğim yok, hemen biyeri şikayet etmeliytim, nereyi etsem nereyi etsem

Yazgıcan nisan sonu gibi gelecek olmana çok sevindim, benim kv'ler istanbuldalar, gelecek hafta falan bana geçerler, senin burda olduğun döneme denk gelecek diye korkuyodum ben de, hergün atalım kendimizi dışarlara sen gelince duydun mu Epruuu

ben bu anı bidaha yaşadım sanki dejavuuuuuu:44:
bebelactan hiç memnum kalmadım bidaha almama diyodum sende biz bebelac mama kullanıoruz hiloş cok sevdi demiştin bi zaman sonra bagırsaklarınamı dokundu demiştin bu mamayı bırakmıştın yanlışmı hatrlıorum:44:
ona benzedi bu.yok anam sıkıcada paketlesem poposunu her seferinde sızdrdı..acaba yagmurmu fazla işiyo

biz iyice umudu kesmiştik artık eve tamirci falan getirdik yetkili firma yapar ancak bizi aşar dediler. p.tesi diyarbakırdan mailime cevap gelince cesaretlendim "şimdi halletmezsem hiç hallolmaz" diye o günden beri boğuşuyorum eşim müşteri hizmetlerini bir kere aradı baktı yan çiziyorlar bunaldı birdaha aramadı biz bunaldık resmern ya duvarla konuşmak gibi olmuştu artık. telefonla olmayınca çarşamba günü son telefonda internette yayınlayacağım dedim o gece de az önce verdiğim linki açarak başladımsonra tüketici şikayetlerini okurken bu internet adreslerini buldum dün de "ya BİSMİLLAH" dedim inşallah gerçekten hallolur, hallolursa linke de yazıcam buraya da haber veririm, hala umutlanamıyorum.
ben neyi çok istesem terslik çıkar zaten aylarca aramıştım o koltukları

helal sana esinim yuru be kim tutar inş bu davayıda kazanırsın da bi uçak hediye ederler sana
yazcan ve mreolyn ikinizinde saclarını tutup birbirinize baglarım..aman fazla serpilmeyin toparlayamazsınız serpen yerlerinizi
ee azbuçuk var tabi kıskanclık itiraf .com

tabiki hayatım,hergün gezelim.
bende havalar iyice düzelir ozamana diye düşündüm.birde nisan da kayananmlar kütahya ya gideceklermiş,zamanıda belli değilmiş,kocacım yanlız kalmasın diye erteledim.
ben geliyorum,bolca görüşcez tabi beaagörüşemeyenler çatlasın

aynen DEJAVUUUU bizim olumlu olanlar size yaramıyor bacımmm MAMUR'un fazla yapıyordur her seferinde tartı varsa tart bakalım:))) Arkadaşımın kayınvalidesi bir ara her bezi tartmış sıvı kaybı var mı yok mu diye ? bezi tartıyormuş .....ve bezi çok tutma belki de hareketli olduğundan çok kayıyordur bezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…