- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.061
Zaten direk Dorukla ilgilenmiyorum mu extra işte mi yapıyor tamam Doruk'un kıyafetleri filan ütülüyor yemek te mi yapıyor bence ajandan başka birilerini iste derim ben ailende huzursuzluklar başladı artı işlerinde yoğun zaten
Burcu ben anlamadım ne fazla parası ? Odediğin rakam gayett normal zaten.
bizde de tam tersi olur başkaları varken iyi aile oluruz.Ama bende surat asık olur onlarda sorarlar Ayfer'in nesi var diye işler de yoğun ondan diyor...Ayferciğim, ben normalde hiç böyle şeyler yapmam iletişime hiç kapamam kendimi.ama artık bardağı taşıran son damla oldu bu.defalarca uyardım.bi problem varsa konuşalım neden böyle millet bizdeyken davranıyorsun kol kırılır yen içinde kalır.benimde artık sıtkım sıyrıldı.bu meseleyi kesinlikle kapatmayacağım.
bana bi haller oldu zaten bu aralar.
Ayfercim anlaşmamıza göre haftada iki def evi süpürmesi, bize 1 tencere yemek yapması lazım. Kaldı ki yemekleri hep annem yapıyor. Evi süpürmek zor geliyormuş, biz çok fazla iş istiyormuşuz, eve 2 ayda 2 defa temizlikçi gelmiş, o evde ne biçim iş olurmuş, ahansa bunları söylemiş. Eğer bu işleri de o yapacaksa, daha fazla para istermiş. Ama bakıcı ajansı aramadan önce, ben ona zaten hiç bir iş yapma demiştim, benim lafım üzerine bunu yapması beni çok rahatsız etti.
Şu an yeni birilerini arıyorum, ne olacak bakalım...
Anacım ilk başta konuştuğumuzda yapmayı kabul ettiği işleri şimdi yapmak istemiyor, ajansla konuşmuş, yapacaksa daha fazla para verecekmişiz. Oysa bana Doruk'tan zaman kalmıyor demişti, daha fazla para verince zaman bulacak demek ki! Bunun dışında, sağlam bi kadın değil bu, artık iyice emin oldum, evimde görmek istemiyorum artık. Çok bunaldım yaww...
merhabalr uykummm var cok fena düzeldi biraz dedim yine bozuldu saat bası kalktı sabaha kadar üstümden tır gecmiş gibiyim((,
kocamla bende konusmuyorum fazla ..dün bürodan cıktım eve gectim egeyi alıp bu arada markete ugrayıp alısveriş yaptım saat 7 oldu yemek hazır tel acıyo kardeşinin kocası yemek yapmış onlar cagırıyo bi sinirlendim bu saattemi cagrılır yemek hazır bizim dedim acımak yok cocukla yemek kolaymı yapılıyo ne kızıyosun ok gitmeyiz dedi ama geldi surat 5 karıs bütün gece öle devam etti arıyo kardeşini naptınız yedinizmi falan die kıyamadı reddettik ya
aman be Aysegul bı cocukla yemek mı yapamıyorsun.onların anaları danaları nasıl yapıyor.kaldıkı bır degıl 2 3 tane cocukla yapıyor anaları.hem ne gerek var kaldır sofrayı sen kardesının davetıı daha onemlı bılmıyormusun
yarın sınavım var yaaaaaaaaaaaaaaaaa
selam bağyanlar:80:
bende herşeyin cevabını veririm içime atmam, varsın patavatsız gelin desinler ama eşimle aramı bozamam onlar yüzünden, eşime yansıtmam hiç kibarca lafı sokarım, sonra canım cicime devam. böyle yapmazsam daha kötü oluyo malum akrep burcuyum planlar kurmaya başlıyorum kafamda daha kötü oluyo sonuçları kendimede zararım dokunuyoevettttt o an herşeyi ölece bırakıp gitmem gerekirdi :))) onların anaları kardeşleri mükemmel canımmmm kv. bunlar daha kadın olacaklar diyodu bi ara görümceyle bana ben hem calısıp hem kadın olamam benden bu kadar dedimmi dedim tabi :)))
selamselam bağyanlar:80:
simsime adıyaman yöresinde bi halkoyunu adı ama başka bi bilgim yok:26: kadına sinsi diyip kaçırttın zatensimsime kimki acep?
annemlerin oralarda sinsi insanlara simsime derler :)
Allah zihin açıklığı versin canımyarın sınavım var yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam Bağyan sana da ALP PAŞAM nasıl sen nasılsın?
canım üzüldüm sıkıntına ara ajansı anlat olanları ben bu terbiyesizliği çekmek zorunda değilim yeni birini bulun deAyfercim bakıcıyla ilgili problem olmayan tek şey Doruk zaten.
Ama yalan söylüyor, laf taşıyor, dedikodu yapıyor, sürekli şikayet ediyor, işe girerken anlaştığımız şeylere riayet etmeyip onlar hiç konuşulmamış gibi davranıyor.
Ben en son geçen akşam açık çek verdim resmen, sadece Doruk'la ilgilen, senden başka hiç bir iş istemiyorum dedim, çok iyi niyetli bir konuşma yaptım ama hemen akabinde, evde çok iş var, yetişemiyorum, bu işleri ben yapacaksam daha çok para versinler falan gibi laflarda ajansı aramış. Çok sinirlendim. Zaten sırf Doruk yeni birine alışma sürecinde yıpranmasın diye tutuyordum ama bu yaptığı bardağı taşıran sondamla oldu. Sanırım işine son vereceğim ama önce yeni birini bulmam lazım. Önerisi olan var mı?
allam hepsi mi aynı olur bunların ben işten koşa koşa geliyim pişiriyim bide eser önce sorar ne yemek var die sonra onlarınki daha güzel gidelim der yok gitmeyelim dersem protesto için emeğimden bi lokma alır iğrenç olmuş der kalkar tabi ben bunun altında kalamammerhabalr uykummm var cok fena düzeldi biraz dedim yine bozuldu saat bası kalktı sabaha kadar üstümden tır gecmiş gibiyim((,
kocamla bende konusmuyorum fazla ..dün bürodan cıktım eve gectim egeyi alıp bu arada markete ugrayıp alısveriş yaptım saat 7 oldu yemek hazır tel acıyo kardeşinin kocası yemek yapmış onlar cagırıyo bi sinirlendim bu saattemi cagrılır yemek hazır bizim dedim acımak yok cocukla yemek kolaymı yapılıyo ne kızıyosun ok gitmeyiz dedi ama geldi surat 5 karıs bütün gece öle devam etti arıyo kardeşini naptınız yedinizmi falan die kıyamadı reddettik ya
selam bağyanlar:80:
slm bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?