2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayfercim anlaşmamıza göre haftada iki def evi süpürmesi, bize 1 tencere yemek yapması lazım. Kaldı ki yemekleri hep annem yapıyor. Evi süpürmek zor geliyormuş, biz çok fazla iş istiyormuşuz, eve 2 ayda 2 defa temizlikçi gelmiş, o evde ne biçim iş olurmuş, ahansa bunları söylemiş. Eğer bu işleri de o yapacaksa, daha fazla para istermiş. Ama bakıcı ajansı aramadan önce, ben ona zaten hiç bir iş yapma demiştim, benim lafım üzerine bunu yapması beni çok rahatsız etti.
Şu an yeni birilerini arıyorum, ne olacak bakalım...

Burcu ben anlamadım ne fazla parası ? Odediğin rakam gayett normal zaten.

Anacım ilk başta konuştuğumuzda yapmayı kabul ettiği işleri şimdi yapmak istemiyor, ajansla konuşmuş, yapacaksa daha fazla para verecekmişiz. Oysa bana Doruk'tan zaman kalmıyor demişti, daha fazla para verince zaman bulacak demek ki! Bunun dışında, sağlam bi kadın değil bu, artık iyice emin oldum, evimde görmek istemiyorum artık. Çok bunaldım yaww...

Son düzenleme:
bizde de tam tersi olur başkaları varken iyi aile oluruz.Ama bende surat asık olur onlarda sorarlar Ayfer'in nesi var diye işler de yoğun ondan diyor...

merhabalr uykummm var cok fena düzeldi biraz dedim yine bozuldu saat bası kalktı sabaha kadar üstümden tır gecmiş gibiyim ((,

kocamla bende konusmuyorum fazla ..dün bürodan cıktım eve gectim egeyi alıp bu arada markete ugrayıp alısveriş yaptım saat 7 oldu yemek hazır tel acıyo kardeşinin kocası yemek yapmış onlar cagırıyo bi sinirlendim bu saattemi cagrılır yemek hazır bizim dedim acımak yok cocukla yemek kolaymı yapılıyo ne kızıyosun ok gitmeyiz dedi ama geldi surat 5 karıs bütün gece öle devam etti arıyo kardeşini naptınız yedinizmi falan die kıyamadı reddettik ya

En iyisi birini bulmak başka bu kadın benim bildiğim ve senin söylediğin gibi sadece Dorukla ilgilenmesi fazla çenesi düşük sıkma canını anlaşamadığını iletmişsin zaten bozma moralini

uykusunu alamadan uyanmış bi eymenden daha korkunç bişi olmayacağı kanaatindeyim şu an 20dk uyudu ve nedense uyandı şimdi bana kök söktürüyo(

aman be Aysegul bı cocukla yemek mı yapamıyorsun.onların anaları danaları nasıl yapıyor.kaldıkı bır degıl 2 3 tane cocukla yapıyor anaları.hem ne gerek var kaldır sofrayı sen kardesının davetıı daha onemlı bılmıyormusun

evettttt o an herşeyi ölece bırakıp gitmem gerekirdi :))) onların anaları kardeşleri mükemmel canımmmm kv. bunlar daha kadın olacaklar diyodu bi ara görümceyle bana ben hem calısıp hem kadın olamam benden bu kadar dedimmi dedim tabi :)))

Bu hafta yağmurlu olucak buluşamıyoruz zaten sana sınavda başarılar ....Bir gün kapını çalışcaz Hilal kuzumla ben yada buluşma sende olur ne dersin Öznur ?

öznur eşin çoktan haketmişti bunu bence iyi yapmışsın ( aslında kayınvalde hakediyo en çok) ama fazla uzatma haklıyken haksız duruma düşme
burcu bence değiştir o bakıcıyı doruk umrunda değil o kadının belliki sadece iş olarak görüyo doruğu aldığı para çok çok iyi bence memnun değilse kendisi bilir ona belli etmeden ara ve bi anda kapının önüne koy bence arkandan iş çevirmek neymiş görsün
dün işe başlamıştım iznim bitmesin diye malum 1buçuk ay sonra mertin idrar kanalında bulunan stendi çıkarmaya gitcez tekrar sağolsun patron beni eve gönderdi pazartesi gelirsin dedi, bi sıkıntın olursa telefonla bildir ve gelme işe dedi bizde çektik benzer sıkıntıları seni iyi anlıyorum dedi sağolsun varolsun
meral ve esmiragül iyi geziyosunuz bakıyorum bizde her akşam geziyoruz oğluşumla koyunlar keçiler etrafımızda cirit atıyo

BURCU bencede bu bakıcıya yol verme zamanı gelmiş.
nekadar sinir bozucu bir durum bu yaa,yediği kaba pislemek bu olsa gerek.terbiyesiz,belki şuan için Doruk la iyi ilgileniyor olabilir,fakat uzun vadede bu kişilkte biri Doruk a bişey katamaz diye düşünüyorum.tabiki çalışan olarak isteklerini dile getirimek,kendine problem ettiği durumları dile getirmek hakkı ama bunu senle uygun bir dille konuşmalı,böyle işin içine ajansı katıp,evinizin durumunu onlara anlatıp,arabesk yaparak değil.ahh be arkadaşım,aslında benim sana tavsiyem dün senin bana verdiğinle aynı,fakat olmayınca olmuyor.

bende herşeyin cevabını veririm içime atmam, varsın patavatsız gelin desinler ama eşimle aramı bozamam onlar yüzünden, eşime yansıtmam hiç kibarca lafı sokarım, sonra canım cicime devam. böyle yapmazsam daha kötü oluyo malum akrep burcuyum planlar kurmaya başlıyorum kafamda daha kötü oluyo sonuçları kendimede zararım dokunuyo

selam bağyanlar:80:
selam
simsime kimki acep?
annemlerin oralarda sinsi insanlara simsime derler :)
simsime adıyaman yöresinde bi halkoyunu adı ama başka bi bilgim yok:26: kadına sinsi diyip kaçırttın zaten

yarın sınavım var yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah zihin açıklığı versin canım

canım üzüldüm sıkıntına ara ajansı anlat olanları ben bu terbiyesizliği çekmek zorunda değilim yeni birini bulun de
allam hepsi mi aynı olur bunların ben işten koşa koşa geliyim pişiriyim bide eser önce sorar ne yemek var die sonra onlarınki daha güzel gidelim der yok gitmeyelim dersem protesto için emeğimden bi lokma alır iğrenç olmuş der kalkar tabi ben bunun altında kalamamkavga başlar
selam bağyanlar:80:

slm bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…