2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgım,
Hay ağzına sağlık, bütün hislerime tercüman olmuşsun.
Ben yeni birini bulana kadar kadına çaktırmayayım diye düşünüyorum ama bunu da sindiremiyorum.
Çok şaşkın ve çok kızgınım.

Hee bi de bu mesajı yazmam 10 dk sürdü :)

yarın günüm var baktım hiçbişey yapamicam burdabi abla var küçük bi büfe açmış evinde pişirip getirip orda satıyo sipariş te yapıyo bende alman pstası elmalı tart ve poğaça siparişi verdim bide kasaba kaytaz böreği kadın 25 liraya yapacak hepsini bedava dimi seviyorum memleketimiiiiiuğraştığıma koşturup uykusuz kalacağıma deymez bulaşığı da cabası

ne kadar ucuzmus bizim burda bi tepsi böreği 20 tl ye yapıyolar ii yapmışssın ne yorcan kendini .yarın benimde arkadaslar gelecek mantı aldım ev mantısı 5 kişilik 10 tl ve süper tatlı olarak bisküvi pastası cekti canım tarif bakayım nete

:82:
yani evet ben olsam bende belli ederdim,yapımda yok yüzüne gülüp arkasından sövmek,oyüzden yüzlerine söverim genelde ne hissediyorsam davranışlarımdan bile geçer hemen karşı tarafa.ama sen yinede doruk u düşünerek sakin kal canım.
bu aralar seni çok çalıştırıyorlar,sevmedim bu işi ben

Son düzenleme:
şu bücürükü bi uytayım gelicem anacım, sakın biyerlere kaçmayın, bugünlerde topikte insan bulmak nimet gibi:))

Özo sen ne sınavına giricen şekerüm?

Burcucum ben de yazgıyla aynı düşünceleri paylaşıyorum cnm

Söz veremem, her an kaçabilirim.

Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?

Esin benim evime yakın öyle bi yer olucak ta ben de bi daha evde psta börek pişiricem,, şahaneymiş walla çok iyi yapmışsın bence de.. ve ben de çok sevdim memleketini:))

Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?

kaçmak yok kaçmak yok
eet öyle diyorum şahsım adına, yeni birine de alışır inş., böyle biri tarafından yetiştirilmesi taraftarı değilim

Esin benim evime yakın öyle bi yer olucak ta ben de bi daha evde psta börek pişiricem,, şahaneymiş walla çok iyi yapmışsın bence de.. ve ben de çok sevdim memleketini:))

Benim evime yakın öyle bi yer var ve ben hiç pasta börek pişirmiyorum

kaçmak yok kaçmak yok
eet öyle diyorum şahsım adına, yeni birine de alışır inş., böyle biri tarafından yetiştirilmesi taraftarı değilim

Evet, ben de değilim.

kesinlikle arkidişlerimle aynı fikirdeyim yol ver gitsin

aynen valla bi arkadaşta yedim güzel de yapmış ben o kadar yapamam yani her zaman tutturamam inşallah yarınkilerde güzel olur o zmaan evde bulunsun diye bile sık sık yaptırırım bi tepsi keki 6 liraya yapıyor düşün yani

selam aşklar..
bugüzel günün sabbahına dün itibaryle 29 yaşından gün almış koccaman bi hatun olarak günaydın dedim..ne mutlu bana..yaşlandın artık diyecek olanlara tek cümlem hayat asıl şimdi başlıorrr..şarap kibim kadın olma yolunda ilk adımımdır bu..
dün akşam geleeksel bi d.günü daha düzenlendi..kocim e şeklinde pattta yaptırmış seffindim fotolar cekndim pastama sarılıp ..mamur yine ortam maskotu şımardıkca şımardı...
gelelim siz saygıdeger hatunlara..nasılsınız yafuuu (burci diliyle)

NEVİNNNN,
hep okuyorsun anacım, özledik, iki kelam ediver yafu

Sizin hızınıza yetişemem ben canım ya.Maşallahınız var.Açıyorum çalışıyorum sıkıldıkça sizi okuyorum.Yorum yazayım diyorum Tabi bu arada siz başka konuya geçmiş oluyorsunuz
Bu arada bakıcıyı değiştir bencede.

slm kızlar
bu gün keyfim yerinde dün tüketici sitelerine yazdığım şikayet yerini buldu şikayeti yazdıktan yaklaşık 1 saat sonra fabrikadan aradılar yetkili servis keşfe gelip rapor tutacakmış ama büyük ihtimalle ücretsiz yapacaklar onarımı bu sabah da yetkili servis aradı yarın geliyor internetin gözünü seveyim adamlar mum oldu

Topik canlandı sonunda
Ebrum nice yaşlara 29 .uncu yaşınnnnnnnnnn
Yazgım o çılgından bizde de mevcut kapı baca açık olsun hemen kaçarrrrr :)))Mutfak malzemelerini içeriye taşımaya bayılıyorrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…