- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.081
yarın günüm var baktım hiçbişey yapamicam burdabi abla var küçük bi büfe açmış evinde pişirip getirip orda satıyo sipariş te yapıyo bende alman pstası elmalı tart ve poğaça siparişi verdim bide kasaba kaytaz böreği kadın 25 liraya yapacak hepsini bedava dimi seviyorum memleketimiiiiiuğraştığıma koşturup uykusuz kalacağıma deymez bulaşığı da cabası
Yazgım,
Hay ağzına sağlık, bütün hislerime tercüman olmuşsun.
Ben yeni birini bulana kadar kadına çaktırmayayım diye düşünüyorum ama bunu da sindiremiyorum.
Çok şaşkın ve çok kızgınım.
Hee bi de bu mesajı yazmam 10 dk sürdü :)
şu bücürükü bi uytayım gelicem anacım, sakın biyerlere kaçmayın, bugünlerde topikte insan bulmak nimet gibi:))
Özo sen ne sınavına giricen şekerüm?
Burcucum ben de yazgıyla aynı düşünceleri paylaşıyorum cnm
Söz veremem, her an kaçabilirim.
Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?
Söz veremem, her an kaçabilirim.
Yani siz diyorsunuz ki, Doruk'un alışmasını falan bırak, abartma, yol ver gitsin. Di mi?
Esin benim evime yakın öyle bi yer olucak ta ben de bi daha evde psta börek pişiricem,, şahaneymiş walla çok iyi yapmışsın bence de.. ve ben de çok sevdim memleketini:))
kaçmak yok kaçmak yok
eet öyle diyorum şahsım adına, yeni birine de alışır inş., böyle biri tarafından yetiştirilmesi taraftarı değilim
kesinlikle arkidişlerimle aynı fikirdeyim yol ver gitsinSöz veremem, her an kaçabilirim.
Esin benim evime yakın öyle bi yer olucak ta ben de bi daha evde psta börek pişiricem,, şahaneymiş walla çok iyi yapmışsın bence de.. ve ben de çok sevdim memleketini:))
NEVİNNNN,
hep okuyorsun anacım, özledik, iki kelam ediver yafu
selam:))
dalıverdim son sayfadan kusuruma bakmayın ne olur...nasılsınız?
siz dalıverin de ister son sayfadan ister ilk sayfadan dalın:)) iki çift muhabbet edemez olduk, hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?