- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.121
ben bu anı bidaha yaşadım sanki dejavuuuuuu:44:
bebelactan hiç memnum kalmadım bidaha almama diyodum sende biz bebelac mama kullanıoruz hiloş cok sevdi demiştin bi zaman sonra bagırsaklarınamı dokundu demiştin bu mamayı bırakmıştın yanlışmı hatrlıorum:44:
ona benzedi bu.yok anam sıkıcada paketlesem poposunu her seferinde sızdrdı..acaba yagmurmu fazla işiyo
tabiki hayatım,hergün gezelim.
Bende havalar iyice düzelir ozamana diye düşündüm.birde nisan da kayananmlar kütahya ya gideceklermiş,zamanıda belli değilmiş,kocacım yanlız kalmasın diye erteledim.
Ben geliyorum,bolca görüşcez tabi beaagörüşemeyenler çatlasın
helal sana esinim yuru be kim tutar inş bu davayıda kazanırsın da bi uçak hediye ederler sana
yazcan ve mreolyn ikinizinde saclarını tutup birbirinize baglarım..aman fazla serpilmeyin toparlayamazsınız serpen yerlerinizi
ee azbuçuk var tabi kıskanclık itiraf .com
bana bakın getirmeyin beni oraya alırım ayağımın altına olan var olamayan vartabiki hayatım,hergün gezelim.
bende havalar iyice düzelir ozamana diye düşündüm.birde nisan da kayananmlar kütahya ya gideceklermiş,zamanıda belli değilmiş,kocacım yanlız kalmasın diye erteledim.
ben geliyorum,bolca görüşcez tabi beaagörüşemeyenler çatlasın
helal sana esinim yuru be kim tutar inş bu davayıda kazanırsın da bi uçak hediye ederler sana
yazcan ve mreolyn ikinizinde saclarını tutup birbirinize baglarım..aman fazla serpilmeyin toparlayamazsınız serpen yerlerinizi
ee azbuçuk var tabi kıskanclık itiraf .com
gel bacım gelllllllll alp paşamı bol bol öpecem ..... Keremito paşayı da nhan kuzumu daaaa tosbik doğuhan paşayı da eymen paşaları-doruk paşayı selin kuzumuuu--serhan paşamı---
bu arada Alp in adını dövme yaptıracağım,kalıcı.
inşaallah bir haftaya bu işide halledeceğim.
gelmesinler üstüme açarım davayı şirretim korkun şerrimdenben sadece 5000 istedim ama uçak fikri iimiş değiştirsem mi talebi
haha kız vazgec tabi bi uçak göndersinler hem buluşmayada giderüss
bende istiorum ama cok acyomuşşş:18:
esinim huggs in organik pamuklu yeni bezi cıktı denedim süper ve daha uygun
tabiki hayatım,hergün gezelim.
bende havalar iyice düzelir ozamana diye düşündüm.birde nisan da kayananmlar kütahya ya gideceklermiş,zamanıda belli değilmiş,kocacım yanlız kalmasın diye erteledim.
senin kvler kütahyaya mı geliyo ben de senin kv ile bulasayım bari :))))))))
evettttt o an herşeyi ölece bırakıp gitmem gerekirdi :))) onların anaları kardeşleri mükemmel canımmmm kv. bunlar daha kadın olacaklar diyodu bi ara görümceyle bana ben hem calısıp hem kadın olamam benden bu kadar dedimmi dedim tabi :)))
Allah kolaylık versin şimdiden başarılar
Bu hafta yağmurlu olucak buluşamıyoruz zaten sana sınavda başarılar ....Bir gün kapını çalışcaz Hilal kuzumla ben yada buluşma sende olur ne dersin Öznur ?
bende herşeyin cevabını veririm içime atmam, varsın patavatsız gelin desinler ama eşimle aramı bozamam onlar yüzünden, eşime yansıtmam hiç kibarca lafı sokarım, sonra canım cicime devam. böyle yapmazsam daha kötü oluyo malum akrep burcuyum planlar kurmaya başlıyorum kafamda daha kötü oluyo sonuçları kendimede zararım dokunuyo
selam
simsime adıyaman yöresinde bi halkoyunu adı ama başka bi bilgim yok:26: kadına sinsi diyip kaçırttın zaten
Allah zihin açıklığı versin canım
şu bücürükü bi uytayım gelicem anacım, sakın biyerlere kaçmayın, bugünlerde topikte insan bulmak nimet gibi:))
Özo sen ne sınavına giricen şekerüm?
Burcucum ben de yazgıyla aynı düşünceleri paylaşıyorum cnm
bu arada Alp in adını dövme yaptıracağım,kalıcı.
inşaallah bir haftaya bu işide halledeceğim.
tebrık edıyorum canım
tesekkur ederım
valla sekerım guzel olur.hatta ben pınar dan sonra benım evde yapalım demıstımde kımse IPLEMEMISTI benı.bu kırgınlıgım hala da mevcut
AAA ÖYLE DEME HERKES BİŞEYLERLE MEŞGULDU BENDE HATIRLIYORUM BASTIRA BASTIRA SÖYLEMİŞTİN EVİM GENİŞ BENDE OLSUN BİR DAHA Kİ BULUŞMA DİYE....OLUR BALIM HAVALAR DÜZELSİN ŞAHSEN KENDİ ADIMA GELİRİM KUZUMLA BEN ARKADAŞLARDA KATILIRLAR MERAK ETME ARTIK AİLE GİBİ OLDUK
gel bacım gelllllllll alp paşamı bol bol öpecem ..... Keremito paşayı da nhan kuzumu daaaa tosbik doğuhan paşayı da eymen paşaları-doruk paşayı selin kuzumuuu--serhan paşamı---
tebrık edıyorum canım
tesekkur ederım
valla sekerım guzel olur.hatta ben pınar dan sonra benım evde yapalım demıstımde kımse IPLEMEMISTI benı.bu kırgınlıgım hala da mevcut
amin canım sağol.
AOF canım.Hayırlısı ıle bu sene mezun olacagım bu okuldan.
nerene yaptırmak ıstıyorsun? bende dusunuyorum.
allah yardımcın olsun canım..o bankanın avukatı o kadar uyuzki onların müddet verdiği falan yok
ben birkaç gün zorla aldım ama ne yapıcam bilmiyorum
hadi leyn hayellerime ulaşmışım az buçukta olsa yıllar sonra bırakta yapayım.. ben loğusayken bile çalıştım bikeremmmohh keyfe bak yazıpta nisbet yapmasana bea
ÖZNURCUMMMMkızım saçmalama niye iplemeyelimo zaman avrupa yakasında istenmişti buluşma o nedenle bende olmuştu, bu kez zaten anadolu yakasında olur, sen bize bi haftasonu için gün ver,şu gün bekliyorum de biz de koşa koşa gelelim yani ayıpsın
ooo yazocannn istanbula mı geliorsun? w n zamntabiki hayatım,hergün gezelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?