2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok bende memenun değilim bozdular kalitesini bi kere eskisi kadar yumuşak diil eskisi bitmeden almıştım yan yana koy gözle bile farkediliyo bide hele ki sıvı kakalarda mutlaka sızdırdı ki eskiden sızdırmazdı büyüğünü aldım o da sızdırdı gayet de güzel bağlıyorum ha benim oğlan yerinde durmuyo ama hiçbi bebe durmuyo

gel bacım gelllllllll alp paşamı bol bol öpecem ..... Keremito paşayı da nhan kuzumu daaaa tosbik doğuhan paşayı da eymen paşaları-doruk paşayı selin kuzumuuu--serhan paşamı---

gelmesinler üstüme açarım davayı şirretim korkun şerrimdenben sadece 5000 istedim ama uçak fikri iimiş değiştirsem mi talebi

bana bakın getirmeyin beni oraya alırım ayağımın altına olan var olamayan var

çalış,seninde olur kuzucum
sende gel dedim,gelmiyosun,ozaman ben daha neydem sana?

gel bacım gelllllllll alp paşamı bol bol öpecem ..... Keremito paşayı da nhan kuzumu daaaa tosbik doğuhan paşayı da eymen paşaları-doruk paşayı selin kuzumuuu--serhan paşamı---

istediğinizi yapın,hayırlısı bir geleyimde.ben hepsini mıncık mıncık yapacağım,ama Alp çok ksıkanç,izin verirse tabi:26:

Sözde burdayım ama yazamıyorum ki...
Ebuşum, doğum günün kutlu olsun, kızınla eşinle ve tüm sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun inşallah...
Cevap veremediğim canlar, kusura bakmayın, kalbim sizinle :)

bende istiorum ama cok acyomuşşş:18:
esinim huggs in organik pamuklu yeni bezi cıktı denedim süper ve daha uygun

yok beaa,abartıyorlar.tabi acıyacak sonuçta iğne ile yapılıyor ama atla deve değil yaa.
benim ağrı eşiğim yüksek bacım,ben yanıltmayayım seni.birde bende korku falan yok,o sebeple sen bakma bana

senin kvler kütahyaya mı geliyo ben de senin kv ile bulasayım bari :))))))))

tebrık edıyorum canım

Allah kolaylık versin şimdiden başarılar

tesekkur ederım

Bu hafta yağmurlu olucak buluşamıyoruz zaten sana sınavda başarılar ....Bir gün kapını çalışcaz Hilal kuzumla ben yada buluşma sende olur ne dersin Öznur ?

valla sekerım guzel olur.hatta ben pınar dan sonra benım evde yapalım demıstımde kımse IPLEMEMISTI benı.bu kırgınlıgım hala da mevcut

amin canım sağol.

AOF canım.Hayırlısı ıle bu sene mezun olacagım bu okuldan.

bu arada Alp in adını dövme yaptıracağım,kalıcı.
inşaallah bir haftaya bu işide halledeceğim.

nerene yaptırmak ıstıyorsun? bende dusunuyorum.

kızım saçmalama niye iplemeyelim o zaman avrupa yakasında istenmişti buluşma o nedenle bende olmuştu, bu kez zaten anadolu yakasında olur, sen bize bi haftasonu için gün ver,şu gün bekliyorum de biz de koşa koşa gelelim yani ayıpsın

ÖZNURCUMMMM
ew sahibi olarak sen konuyu açıp hadi n zamn bize geliyorsunuz demedin ki topicte.. orda kaldı konuşma..

ooo yazocannn istanbula mı geliorsun? w n zamn

performansımız nasıl düştü böyle.. dün akşam bndden sonra kimsecikler bakmamış bileeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…