2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayllin belki bana psikopat diyeceksin ama doguhan"ın butun bunları yapmasını dort gozle beklıyorum.
En buyuk ıcraatı kendını yurutecden atmak, zıplamak ve dıgıturk un kartını saklamak.

niye bekliyosun yaramaz olmasını ki???imdat yangın var diye bağırasım geliyo benim, zaten ben çok sabırsızımdır allah da bana sabır dersi vermek için önce babasını şimdi de oğlunu gönderdi

niye bekliyosun yaramaz olmasını ki???imdat yangın var diye bağırasım geliyo benim, zaten ben çok sabırsızımdır allah da bana sabır dersi vermek için önce babasını şimdi de oğlunu gönderdi

ona yaramazlık denmıyorkı canım.cocuk bu tabıatında var.benımkınınde oyle olması lazım ama gel gor kı tembell anacım :)

günaydın:))güzel bir hafta olsun hepimiz için:))

bu haftaya yoğun tempoyla başladım.umarım böyle gitmez..haftasonu da yorgunluktan canım çıktı..eşimi yocu ettim yine 2 günden hiç bişey anlamadım hala gelmemiş hiç gibi.bir bitse şu kurs..
oğluş kudurdukça kudurdu babasını nasıl özlemiş anlatamam oğluşun hafta sonu maceralarını anlatasım var ama yazmam gerken bir yığın evrak beni bekler..
son bir not arkadaşlar..12 hazirana kadar hafta sonları da çalışayruz:88:delirdim duyunca...

slm kızlar
bugün işe döndüm nihayet evde mert beni mahvetti bir 15 gündür
bel spazmı geçiriyormuşum, böyle giderse fıtığa çevirir diyo dr. ayrıca mastit oldum titreme basıyo devamlı, hastaneyede gidemiyorum heryer karışık aponun doğum günüymüş yollar taş kaya dolu işe eşim bıraktı bıktım buranın kanmaşıklığından mastit olmuş arkadaşlar bana ilaç tavsiye edermisiniz antibiyotik özellikle
burcu inşallah en kısa zamanda iyi bir bakıcı bulursun
aylin keremin iki numara büyüğü de bizim evde var,çok yoruyor artık beni
öznur bence tadını çıkar nekadar geç başlarsa yaramazlığa o kadar iyi, iki haftada mertin kademesi ikiye katlandı, dün yatak odasına gitmiş ve karyolanın altına girmiş ara ara zor buldum ve belimdeki ağrıyla zor çıkardım onu ordan
yığılmış işlerim beni bekler ara ara yazarım inşallah

ayy hiç dinlenemiyceksiniz desene eşimde ikinci bir emre kadar akşam 10:30 da gelecek eve buralar çok karışık bankalar molotoflanıyo devamlı, yolları kapatıp ateş yakıyolar,başbakan duy sesimi açılımın kadar başına taş düşsün emi

gülşancım çok geçmiş olsun..
evet dinlenemiycem ama en cok oğluşumu cok az görücem ona üzülüyorum.seçim nedeniylen ..daha önce de böyle olmuştu hafta sonları çalışmıştık.biz il md olduğumuzdan işlem yapmıyoruz denetleme yapıyoruz yine de can sıkıcı..ama sizin ki kadar değil elbette..
dikkat edin canım kendinize..bu konuda çok konuşmak istemiyorumm Allah bildiği gibi yapsın hepsini..Eşine de sana da kolaylık versin korusun rabbim

sağol canım Sanada kolay gelsin, minik kuzum önce baba hasratiyle tutuştu, sonrada anne hasretiyle yanıp tutuşacak desene

Selamlaaarrrr....

Aylin, Keremin yarmazliklarina cok güldüm bende...isin zor valla.
Burcu, insallah en kisa zamanda iyi bir bakici bulursunda kurtulursun simdikinden artik.
Gülsan, Allah size orda kolaylik versin canim.

Bizim Haftasonumuz güzel gecti, yine bol bol gezdik. Havada süperdi.
Cok sükür bizimkinin öyle fazla yarmazliklari yok. Evin icinde oyuncak toplamakdan biktim sadece.
Adim attigin yer oyuncak ve Top.
Top oynayisina bayiliyorum zaten...Elini havaya kaldirip dol dol doooool diyor
Ya bu cocuk ne zaman herseyi agzina almakdan vazgececek. Ne olursa olsun hic farketmiyor, herseyi agzina sokuyor. Biktim artik valla.

Oral donemlerı 18.ayda bıtıyormus canım.az kaldı sabret :)

Selam arkadaşlar bunları yazarken ellerim titriuyor göz yaşlarımı tutamıyorum... Ne olur benim yigenim için dua edin. daha o çok küüçük 7 aylık ve hastanede 1 haftadır gözetim altında bu gün yoğum bakıma aldılar....

neden diye soracaksanız havale geçridi ve bunu 3 sefer tekrarladı şuanda arada nöbet geçirmiş gibi oluyor intahap kanına bulaşmış... yarım öylece uyuyor kardeşim ferişan ...dualarını bekliyorum....

bu arada Ankarada yada istanbulda bildiğiniz dalında en iyi doktor varmı? çocuk doktoru Ensefanit diye bir hastalık.mışişşşş
haberlerinizi bekliyorum dualarınızla birlikte
o daha çok küçük bir MELEK.....

Günaydın demek için biraz geç mi oldu ne ama yine de günaydın:)) biz kalkalı çok olmadı:)) haftasonu herzamanki gibi yorucuydu ben sevmiyorum hiç haftasonlarını mümkünse hiç tatil olmasın

Gülşahcım çok geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum inan ne içmen gerektiğini ama bi doktoru arayıp sorsan en azından, böyle bekleme

Tanya sana da Allah koılaylık versin, işin zor anacım

Keremitonun yaptıklarını sizin bebeler yapmıyo mu ki ben de hepsi aynı zaten diye düşünüyodum, bizim tuvalet kağıdı çok uzun zamandır yerinde durmuyor, zaten banyo kapısı da açık durmuyor anlık girip el yıkama zamanlarında hallediyo hemen beyefendi, Aylinin dediği gibi ben de kucağıma aldığım an bu kez diş fırçalığına doğru atlıyo hemen...hee bi de viledayı ele geçirirse yerleri silmeye bayılıyor

günaydın
uykusuzluktan artık iyiden iyiye sıyırmış,bazı bazı kısmi hafıza kaybı yaşayan,bazı bazı konuşma bozuklukları ile yaşayan,sinir sistemi altüst olmuş bir anne olarak sizlere soruyorum:
BU ÇOCUK NEZAMAN KESİNTİSİZ UYUYACAK,NEZAMAN BİR DÜZENİ OLACAK?
ayrıca beyefendi durmuyor,bir saniye dötü yer görmüyor

ayrıca sanırım ben yavaştan cozutuyorum.Alp için,geleceği için,şuan için yani genel olarak hayatı için kaygılarım bitmiyor.olası her durumu düşünüyor,kendime dert ediyorum.Allahallah,ben böyle bir hatun değildim yaa
azıcık geçmişe bakayım.

Cnm Rabbim şifalar versin bi an evvel inş., kardeşine de sabır versin.. inşallah bu zor günleri hemen atalatırlar, o minik bedenlere hiç kıyamıyorum( doktor konusunda malesef yardımcı olamıcam

Yazgıcannnnnnnnnnnn
bence Alp askım pasam hıperaktıf.bı dr goturmekde fayda var.etrafımda annemde dahıl o kadar hıperaktıf varkı tahmınım o yonde.genetık bılıon demı

Cnm Rabbim şifalar versin bi an evvel inş., kardeşine de sabır versin.. inşallah bu zor günleri hemen atalatırlar, o minik bedenlere hiç kıyamıyorum( doktor konusunda malesef yardımcı olamıcam

Allah razı olsun Dualarınızı eksik etmeyin Yeter..... Rabbim inşallah sabrını verir ne olur Ardkaşlar herkez dua etsin Küçükk Meleğime.. Bir an önce Atlatsın bu Haastalığııııı
benimde yarum var içim çok açıyor kardeşimee....

yagmur_26 canim Allah acil sifalar versin...dualarimiz yegeninle, insallah hemen iyilesir.

Merlacim Tugra o dediklerinizi yapmiyor valla bir saniye oturmuyorda ama.
Oyuncaklariyla mesgul genelde...heryer oyuncak evin kresden bir farki yok. Birde yerde kirinti felan gördümü onlari toplar sonrada agzina sokar
Karistirdigi tek dolap mutfak dolabi, onada karistima denemez. Cikolatanin yerini biliyor onu aliyor dolapdan sonrada kaciyor elinden alacagim diye.

ooo yazocannn istanbula mı geliorsun? w n zamn

mayıs ta bitanem

nekadar tanıdık geliyor bunlar,bilemezsin.üstelik bizimki bayağı bayağı yürüyor yani,birde o var

canım çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

çok üzüldüm canım,geçmiş olsun.Allah biran önce şifasını versin yavruya,sizlerede sabır versin.

Yazgıcannnnnnnnnnnn
bence Alp askım pasam hıperaktıf.bı dr goturmekde fayda var.etrafımda annemde dahıl o kadar hıperaktıf varkı tahmınım o yonde.genetık bılıon demı

ama genetikse eğer bizim ailede hiç hiperaktif yokki,babasınında öyle.
yani ben Alpiş in yaramazlıklarını yadırgamıyorum,bazen seviyorum bile.benim asıl sorunum uyku.hala deli gibi uyanıyor.
şuan sehpanın üstüne çıktı ve tv ye yaslanıp ayağa kalktıtv ye gitmesin diye önüne orta sehpayı koyduk,yine yok yok.

hıperaktıflıgın turlu cesıtlı hallerı var canım.belkıde farkına varmamıslardır.
Yaf olsada olmasada bence bı gotur anacım bak yakında duvarlara tırmanır he solım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…