- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.161
ayllin belki bana psikopat diyeceksin ama doguhan"ın butun bunları yapmasını dort gozle beklıyorum.
En buyuk ıcraatı kendını yurutecden atmak, zıplamak ve dıgıturk un kartını saklamak.
niye bekliyosun yaramaz olmasını ki???imdat yangın var diye bağırasım geliyo benim, zaten ben çok sabırsızımdır allah da bana sabır dersi vermek için önce babasını şimdi de oğlunu gönderdi
günaydın:))güzel bir hafta olsun hepimiz için:))
bu haftaya yoğun tempoyla başladım.umarım böyle gitmez..haftasonu da yorgunluktan canım çıktı..eşimi yocu ettim yine 2 günden hiç bişey anlamadım hala gelmemiş hiç gibi.bir bitse şu kurs..
oğluş kudurdukça kudurdu babasını nasıl özlemiş anlatamamoğluşun hafta sonu maceralarını anlatasım var ama yazmam gerken bir yığın evrak beni bekler..
son bir not arkadaşlar..12 hazirana kadar hafta sonları da çalışayruz:88:delirdim duyunca...
ayy hiç dinlenemiyceksiniz deseneeşimde ikinci bir emre kadar akşam 10:30 da gelecek eve buralar çok karışık bankalar molotoflanıyo devamlı, yolları kapatıp ateş yakıyolar,başbakan duy sesimi açılımın kadar başına taş düşsün emi
sağol canımgülşancım çok geçmiş olsun..
evet dinlenemiycem ama en cok oğluşumu cok az görücem ona üzülüyorum.seçim nedeniylen ..daha önce de böyle olmuştu hafta sonları çalışmıştık.biz il md olduğumuzdan işlem yapmıyoruz denetleme yapıyoruz yine de can sıkıcı..ama sizin ki kadar değil elbette..
dikkat edin canım kendinize..bu konuda çok konuşmak istemiyorumm Allah bildiği gibi yapsın hepsini..Eşine de sana da kolaylık versin korusun rabbim
Selamlaaarrrr....
Aylin, Keremin yarmazliklarina cok güldüm bende...isin zor valla.
Burcu, insallah en kisa zamanda iyi bir bakici bulursunda kurtulursun simdikinden artik.
Gülsan, Allah size orda kolaylik versin canim.
Bizim Haftasonumuz güzel gecti, yine bol bol gezdik. Havada süperdi.
Cok sükür bizimkinin öyle fazla yarmazliklari yok. Evin icinde oyuncak toplamakdan biktim sadece.
Adim attigin yer oyuncak ve Top.
Top oynayisina bayiliyorum zaten...Elini havaya kaldirip dol dol doooool diyor
Ya bu cocuk ne zaman herseyi agzina almakdan vazgececek. Ne olursa olsun hic farketmiyor, herseyi agzina sokuyor. Biktim artik valla.
Selam arkadaşlar bunları yazarken ellerim titriuyor göz yaşlarımı tutamıyorum... Ne olur benim yigenim için dua edin. daha o çok küüçük 7 aylık ve hastanede 1 haftadır gözetim altında bu gün yoğum bakıma aldılar....
neden diye soracaksanız havale geçridi ve bunu 3 sefer tekrarladı şuanda arada nöbet geçirmiş gibi oluyor intahap kanına bulaşmış... yarım öylece uyuyor kardeşim ferişan ...dualarını bekliyorum....
bu arada Ankarada yada istanbulda bildiğiniz dalında en iyi doktor varmı? çocuk doktoru Ensefanit diye bir hastalık.mışişşşş
haberlerinizi bekliyorum dualarınızla birlikte
o daha çok küçük bir MELEK.....
günaydın
uykusuzluktan artık iyiden iyiye sıyırmış,bazı bazı kısmi hafıza kaybı yaşayan,bazı bazı konuşma bozuklukları ile yaşayan,sinir sistemi altüst olmuş bir anne olarak sizlere soruyorum:
BU ÇOCUK NEZAMAN KESİNTİSİZ UYUYACAK,NEZAMAN BİR DÜZENİ OLACAK?
ayrıca beyefendi durmuyor,bir saniye dötü yer görmüyor
ayrıca sanırım ben yavaştan cozutuyorum.Alp için,geleceği için,şuan için yani genel olarak hayatı için kaygılarım bitmiyor.olası her durumu düşünüyor,kendime dert ediyorum.Allahallah,ben böyle bir hatun değildim yaa
azıcık geçmişe bakayım.
Cnm Rabbim şifalar versin bi an evvel inş., kardeşine de sabır versin.. inşallah bu zor günleri hemen atalatırlar, o minik bedenlere hiç kıyamıyorum( doktor konusunda malesef yardımcı olamıcam
ooo yazocannn istanbula mı geliorsun? w n zamn
Günaydın millet
Yeni bir haftaya daha başladık,hepimize ağız tadı versin Allah.
Kero artık yürüyor ve çok yaramaz,yatak odasının duvar kağıdını 2 yerden yırttı kaşla göz arasında,banyoya elimi yıkamaya giriyorum tuvalet kağıdını atıyor yere tabi rulo açılıyor açılabildiği kadar bu sefer kucağıma alıyorum askıdaki havluyu çekip yere atıyor,yerde ayrı yaramazlık gökte ayrı yaramazlık,dün gecenin bi yarısı kalkıp bir buçuk saat uyumayınca dişlerimi sıkıp biraz kızdım bu sefer de eşim bana kızıp gidip salonda yattı,sandalyelerin ayak bölümlerinden atların engelli atlamaları gibi geçip kablolara gidiyor,ay hangi birini söyleyeyim ağzıma mıçtı hafta sonunda.
slm kızlar
bugün işe döndüm nihayetevde mert beni mahvetti bir 15 gündür
bel spazmı geçiriyormuşum, böyle giderse fıtığa çevirir diyo dr. ayrıca mastit oldum titreme basıyo devamlı, hastaneyede gidemiyorum heryer karışık aponun doğum günüymüş yollar taş kaya dolu işe eşim bıraktıbıktım buranın kanmaşıklığından mastit olmuş arkadaşlar bana ilaç tavsiye edermisiniz antibiyotik özellikle
Selam arkadaşlar bunları yazarken ellerim titriuyor göz yaşlarımı tutamıyorum... Ne olur benim yigenim için dua edin. daha o çok küüçük 7 aylık ve hastanede 1 haftadır gözetim altında bu gün yoğum bakıma aldılar....
neden diye soracaksanız havale geçridi ve bunu 3 sefer tekrarladı şuanda arada nöbet geçirmiş gibi oluyor intahap kanına bulaşmış... yarım öylece uyuyor kardeşim ferişan ...dualarını bekliyorum....
bu arada Ankarada yada istanbulda bildiğiniz dalında en iyi doktor varmı? çocuk doktoru Ensefanit diye bir hastalık.mışişşşş
haberlerinizi bekliyorum dualarınızla birlikte
o daha çok küçük bir MELEK.....
Yazgıcannnnnnnnnnnn
bence Alp askım pasam hıperaktıf.bı dr goturmekde fayda var.etrafımda annemde dahıl o kadar hıperaktıf varkı tahmınım o yonde.genetık bılıon demı
mayıs ta bitanem
nekadar tanıdık geliyor bunlar,bilemezsin.üstelik bizimki bayağı bayağı yürüyor yani,birde o var
canım çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
çok üzüldüm canım,geçmiş olsun.allah biran önce şifasını versin yavruya,sizlerede sabır versin.
ama genetikse eğer bizim ailede hiç hiperaktif yokki,babasınında öyle.
Yani ben alpiş in yaramazlıklarını yadırgamıyorum,bazen seviyorum bile.benim asıl sorunum uyku.hala deli gibi uyanıyor.
şuan sehpanın üstüne çıktı ve tv ye yaslanıp ayağa kalktıtv ye gitmesin diye önüne orta sehpayı koyduk,yine yok yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?