- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.201
Bende İklim i klozetin içindeki suyla elini yüzünü yıkarken ve o suyu içerken yakaladım, delirecektim nerdeyse, gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor...
Bende İklim i klozetin içindeki suyla elini yüzünü yıkarken ve o suyu içerken yakaladım, delirecektim nerdeyse, gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor...
herkes kaynanadan kaçmaya çalışıyor ben de bile bile tayin isteyeceğim kv nin yanına...Allah sonumu hayır etsin...şimdiki gibi olacaksa yanına gidince de sorun yok ama...elbet her şey değişecek...hayırlısı artık Nihan için katlanmaktan başka çare yok...tabi tayinim çıkarsa....
kelin merhemi olsa:)) alp de emiyor hala demi..memeci sıpalar:))
valla canım gündüz de uyumuyor nerdeyse benle aynı uyuyup bu enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum.c.tesi günü beni babasını ve ananesini serdi ..kendi hala oturmamıştı..ben de bu küçükken ya rahat edicem uslu bir çocuk olacak diye bu günleri bekliyordum...ters köşe yaptı..
şimdi ortadan kaybolacak diye ödüm kopuyor..önce herşeyi küvete atıyordu şimdi klozete dadandı ..eline bişey alıp dooru wc ye suyu da seviyor içini karıştırmya çalışırken yakaladım kaçkere..tuvalete de kilit takamam ki..banyoyu açamazsa çamaşır makinsinde hiç bişey bulamazsa tv nin arka girişindeki kabloları oynuyor.. ha bir de mutfak sevdamız var o da ayrı ..
Bugün en çok buna güldüm:) ben şimdilik klozet kenarında yakaladım, elini sokma girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı ama şimdilikBende İklim i klozetin içindeki suyla elini yüzünü yıkarken ve o suyu içerken yakaladım, delirecektim nerdeyse, gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor...
merhaba canlar
biz iyiyiz şükür pcye virüs girmişti açamıyordum format attım geldim
benim oğlan beni pc başında bırakmıyor anacım yine ağlıyor zırıl zırıl ne yapacağım ben bu uşakla bilmem
2 aylığına spora yazıldım cumartesi ve bugün diyete başladım ekmek ve abur cubur keserekten
inşallah zayıflayacağım artık
tanrım delirmemek mümkün değğilbizimki de çok meraklı tuvalete ama allaha şükür daha içeri girmeye muaffak olamadı
seni anlıyorum da asla uzaktaki gibi olmaz yakına gidince keşke başka şansın olsa uzaktayken kıymetlisin.
merhaba canlar
biz iyiyiz şükür pcye virüs girmişti açamıyordum format attım geldim
benim oğlan beni pc başında bırakmıyor anacım yine ağlıyor zırıl zırıl ne yapacağım ben bu uşakla bilmem
2 aylığına spora yazıldım cumartesi ve bugün diyete başladım ekmek ve abur cubur keserekten
inşallah zayıflayacağım artık
korkunç...Allahım hastalık kapmasalar...ben hayatta açık bırakmam kapıları en fazla her kapıyı kapatıp hole çıkmasına izin veriyorum bensiz ...orda da duvara monte vestiyer var o kadar.onun dışında ben nerde o orda....istese de istemese de ev zaten kocaman bir yere kaybolsa sesi bile gelmez....
tanrım delirmemek mümkün değğilbizimki de çok meraklı tuvalete ama allaha şükür daha içeri girmeye muaffak olamadı
Bugün en çok buna güldüm:) ben şimdilik klozet kenarında yakaladım, elini sokma girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı ama şimdilik
ay 41 kere maşallah cnm ne güzeleymen de yerde en ufak bi kırıntı görse alır ama yemeye karşı alerjisi olduğundan ağzına almaz gelir bana getirip verir
Yazgıcan uyku düzeni sütten kesilince oluyo, azıcık daha sabredicez:97:
bence bi kontrole git dr a sen pek iyi durmuyosun canım,psikolojikmi acaba:26:Merolayn galiba hepsi yapmıyo bunları bi bizimkiler kuduruk anacım,eşim sürekli dur daha bu başlangıç deyip daha da sinir ediyor beni ve artık kavgalarımız benim Kero ya dişlerimi sıkıp biraz bağırmam ve eşimin de bana daha çok bağırıp "bağırma" demesiyle olmaya başladı, be adam sen benden daha çok bağırıyorsun çocuk senden korkuyor diyorum ama dinlemiyor,offf yorgunum yorgun üstelik tansiyonum 8 e 5,bende bi halt var galiba :26:
murat yayınlarının soru bankasını al ezberle 50 nin üstünde alırsın oturup çalışmaktan iyidirıyı canım ya.ısletme okuyorum.aof den neden boyle bırsey yaptıysam
o aralar bol enerjı bol vakıt vardı e okuyayım bunuda dedımde hata etmısım gercı 4.sınıf bu yıl bıtecek ınsallah.
amin canımslm millet
dualarımız yeğeninle canım allah şifa versin bir an önce.
bu gün azgınlık günü anlaşılanherkeste dert aynı, biz henüz yürümediğimizden şimdilik idare ediyoruz ama böylesi de zor cuma akşamı öğretmen evine gittik yazlık mekanı açmışlar ama gittiğimizden pek birşey anlamadık küçük beyim hiç durmak istemedi hep kollarından tutup yürütmek zorunda kaldık bir babası bir ben, arkadaşın iki yaşındaki oğlunun arkasından merdiven bile çıktık, keşke yürüse diye düşünüyorum artık yoksa karı koca bel fıtığı olacağız adam zaten sakat omurilik daralması var.
arkadaşlar içinizde sünnet yaptıran varmıydı yakın zamanda biz 22 nsanda yaptırmayı planlıyoruz ama benim hemşire kankam canımı okudu genel anestezi uygularlar bu dönemde olmaz saçmalama diye ama bakıyorum çevremde herkes bezden kurtulmadan hallet diyor kafam fena karıştı, bir taraftan da korkuyorum uyuşturucunun etkisi geçince çok canı yanar mı diye. of napcam ben yaw
bu arada hasta arkadaşlara geçmiş olsun,
gülşan sana da ayrıca allah sabır, kolaylık versin. buralarda çalışan bütün polis arkadaşları da korusun
:18:Bende İklim i klozetin içindeki suyla elini yüzünü yıkarken ve o suyu içerken yakaladım, delirecektim nerdeyse, gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor...
herkes kaynanadan kaçmaya çalışıyor ben de bile bile tayin isteyeceğim kv nin yanına...Allah sonumu hayır etsin...şimdiki gibi olacaksa yanına gidince de sorun yok ama...elbet her şey değişecek...hayırlısı artık Nihan için katlanmaktan başka çare yok...tabi tayinim çıkarsa....
Öznurum hayırlara gitsin ne gördün ?
Benim koca pek çok kıskanç olduğu için sadece bayanlara özel yer maltepede bulabildim drama köprüsünün orada oraya yazıldım canım
Hanifem inşallah zayıflayalım artık ya yaz geliyor kıyafet alasım yok
kıyafetlerimde olmuyor:95:
Aylincim keyfin yerine gelsin gül diye yazdım zaten, seni güldürebildiğim için mutluyum :)))
Şaka bir yana kızlar, ben evde banyo-wc gibi yerlerin kapılarını hep kapalı tutuyorum ama eşim çok dikkatsiz bu konuda, sadece koridorda ve ben varken mutfakta gezebiliyor İklim, banyonun kapısını açık görünce dalmış içeri bir güzel, klozetin kapağını da açmayı başarıyor zaten, eşimde oturma odasında uzanmış tv izliyor, güya çocuk ona emanet, kavga-kıyamet koptu tabi bu olayın üstüne..
Birde benim anlayamadığım bir konu var, anlayan bana da anlatsın, İklim cadısı gündüz uykusunda üzerini hiç açmıyor, hatta battaniyeye sarınıp uyuyor ama gece sabaha kadar onun üstünü örtmekten yorgun düşüyorum, gece ne oluyorda istemiyorlar yorganı bu bebeler anlamadım, ayakları havada uyuyor zilli, ben yorganı örtmeyeyim diye :))
aynen...alışveriş yapmıyorum...hevesimi 2-3 ay sonrasına saklıyorum...kısmet artık...bir arkadaşım lahana çorbasıyla 8 kilo verdi 1 haftada emzirmesine rağmen...kızı 18 aylık..ama ben cesaret edemedim...edemem de sanırım...emzirmeseydim belki...
bende şark dönüşü kaynana kucağına düşeceklerdenim:18: delimiyim neyimAllah yardımcımız olsun valla
1 haftada 8 kilo muway anam way, ama o lahana çorbasını içmektense aç yaşamayı tercih ederim:120:
canım mümkün değil durmaz ki kapıları kapatsam.. ev büyük olduğu halde evde bile sıkılıyor hergün tüm odalara defalarca girip çıkıyoruz.yaz kış yağmur.çamur demeden sokağa çıkıyoruz..en az 2 defa..korkunç...Allahım hastalık kapmasalar...ben hayatta açık bırakmam kapıları en fazla her kapıyı kapatıp hole çıkmasına izin veriyorum bensiz ...orda da duvara monte vestiyer var o kadar.onun dışında ben nerde o orda....istese de istemese de ev zaten kocaman bir yere kaybolsa sesi bile gelmez....
bekle bekle klozetin devamı geliyor..önce caktırmadan yapıyorlar sonra cumburlop..O mutfaks evdasını hiç anlamıyorum zaten,hatta yemek karıştırırken gelip kucağıma alayım diye uğraşıyor sonra yaptıklarımı izliyor, mutfak dolaplarının içinden pek hayır kalmadı zaten her yer her yerde,plastikleri tencere tavaları geçtim ama şimdi de kavanozları indirme derdine düştü,2 kg luk balı tutup indiriyo
Ayrıca eğer bulamazsam ortalarda ben de tv nin arkasında yakalıyorum, fare gibi sıyrıla sıyrıla geçiyo koltuk aralarından hooop tv arkasına.
Bugün en çok buna güldüm:) ben şimdilik klozet kenarında yakaladım, elini sokma girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı ama şimdilik
slm millet
dualarımız yeğeninle canım allah şifa versin bir an önce.
bu gün azgınlık günü anlaşılanherkeste dert aynı, biz henüz yürümediğimizden şimdilik idare ediyoruz ama böylesi de zor cuma akşamı öğretmen evine gittik yazlık mekanı açmışlar ama gittiğimizden pek birşey anlamadık küçük beyim hiç durmak istemedi hep kollarından tutup yürütmek zorunda kaldık bir babası bir ben, arkadaşın iki yaşındaki oğlunun arkasından merdiven bile çıktık, keşke yürüse diye düşünüyorum artık yoksa karı koca bel fıtığı olacağız adam zaten sakat omurilik daralması var.
arkadaşlar içinizde sünnet yaptıran varmıydı yakın zamanda biz 22 nsanda yaptırmayı planlıyoruz ama benim hemşire kankam canımı okudu genel anestezi uygularlar bu dönemde olmaz saçmalama diye ama bakıyorum çevremde herkes bezden kurtulmadan hallet diyor kafam fena karıştı, bir taraftan da korkuyorum uyuşturucunun etkisi geçince çok canı yanar mı diye. of napcam ben yaw
bu arada hasta arkadaşlara geçmiş olsun,
gülşan sana da ayrıca allah sabır, kolaylık versin. buralarda çalışan bütün polis arkadaşları da korusun
sorma yaa şok oldum görünce...çok sağlıklı bulmuyorum bu tür uygulamaları kürleri vs. ben de çorbayı belki günün bir öğününde içerim diyordum yağ yakımına yardımcı olarak ama çok mu kötü tadı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?