2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay 41 kere maşallah cnm ne güzel eymen de yerde en ufak bi kırıntı görse alır ama yemeye karşı alerjisi olduğundan ağzına almaz gelir bana getirip verir

Yazgıcan uyku düzeni sütten kesilince oluyo, azıcık daha sabredicez:97:

Merolayn galiba hepsi yapmıyo bunları bi bizimkiler kuduruk anacım,eşim sürekli dur daha bu başlangıç deyip daha da sinir ediyor beni ve artık kavgalarımız benim Kero ya dişlerimi sıkıp biraz bağırmam ve eşimin de bana daha çok bağırıp "bağırma" demesiyle olmaya başladı, be adam sen benden daha çok bağırıyorsun çocuk senden korkuyor diyorum ama dinlemiyor,offf yorgunum yorgun üstelik tansiyonum 8 e 5,bende bi halt var galiba :26:

benle yattığında az uyanıyor,mesela 3-4 kez.ama yatağına koyduğumda saatbaşı
bildiğim kadarı ile eymen de senle yatıyor.peki sütten kestiğinde yatağını ayırabiliyor musun rahatlıkla?furkan dan vardır bir bilgin.geçen arkadaşım 17 ve 21 yaşındaki tanıdıklarının,gece hala annebaba yanına gittiğini söylediğinden beri dumur oldum.yani ayırmak kolay olmuyor,eziyet oluyormuş.

Yazgı hemen sutten kesermıs Alp"ı

yok anacım,onu yapamıyorum.kıyamıyorum,ayrıca bu duygunun güzelliğinden de vazgeçemiyorum.
geçen ay doktoru uyumuyor diye Alp e atarax verdi.birgünlük bebeklerde dahi kullanılıyor dedi.
ama ben onu bile içirmeye kıyamadım,şurubu almadım bile.

Yağmur_26,
Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin meleğinize, kardeşine de sabır diliyorum, dualarım sizlerle olacak..
Ankara da Hacettepe Üniversitesinin çocuk bölümü çok iyi, oraya götürsünler bence, ordaki bütün doktorların iyi olduğunu biliyorum ve üstelik araştırma hastanesi olduğu için çok ilgililer..

demek hepsi yapmıyomuş sahiden:26: erkekler karıştığı zaman uyuz oluyorum ben de
Aylincim bi doktora görünsene cnm, bu denli yorgun hissetmen tansiyon düşüklüğü belki de bi rahatsızlığın işaretidir ihmal etme cnm

yok artık 17 ve 21 yaş mı kamera şakası olmalı bu..
zamanı gelince ayrılacağı hususunda umutluyum, Furkanı ben yanımda yatırmıyordum, odamızda uyudu 5 yaşına kadar ama kendi yatağındaydı, sadece ayda bi falan yanıma alıyodum çok seviyodu öyle yatmayı..çok zor olmadı odasına geçmesi,kreşe başlayınca kendiliğinden istedi zaten, eymen de azıcık büyüse abisi ile yatmayı isteyecek diye ümitliyim
işin gerçeği ben koca kişisiyle yatmak istemediğim için en çok eyoyu yanımda yatırıyorum siz dilerseniz o denli yapışık ikiz olmayın:))

çok geçmiş olsun canım..acil şifa versin miniğe...
sağol canım:)

gece mi? uyku mu? o da ne? son 1 yıldır kesintisiz4 saat uyumadım..zmbi kadrosunu aldım anlayacağın..
ağır kanlı filan derken şimdi de dediğin gibi yerinde 1 dk durmuyor yemiyor da bonuna takıldı kaldı kafası..kıpır kıpr..
canım o paranoyalardan var nerdeyse hepimiz de soğukkanlı olup düşünmemek gerek kötü şeyleri..iyi düşünelim iyi olsun:)

selam...
Hatice canım çok üzüldüm yeğenine inşallah bir an önce iyileşir dualarım sizinle...

uyku sorunumuz yok Allahtan ama....
yaramazlık demeyin ne olur benim kız da iyice kudurmaya başladı ki çok çok usluydu önceden cumartesi bir arkadaşa gittim kalabalıktı da...5dk oturamadım Nihan'ın peşinde koşmaktan herkes acıdı halime vallahi..yürümesi hiç iyi olmadı bu anlamda.....

Son düzenleme:

bende aynen bu tepkiyi verdim,yok artık dedim.ama gerçekten öyleymiş.
yani evet Meral,bende Alp le yatmaktan hoşnut değilim.ha bir gerçekki,onla uyumak,sarmaşdolaş,koynumda uyması çok güzel.ama ilerisi için korkuyorum işte.her gece yatağına koyuyorum,sabaha karşı uykusuzluktan,sinirden pes edip yanıma alıyorum.

off ya of,kafayı yiyeceğim.
neden böyle bunlar?hergünde değil ya,ayda 3-5 kez kesintisiz uyusa razıyım.bizimki doğdu kıpır kıpır,halada kıpır kıpır

Hatice, yeğenine çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifa versin, dualarım sizinle...

Kudurukluk deyince fazla sesimi çıkarmasam da, Doruk da Kerem ve Eymen'den pek farklı değil. Ellerini yıkarken diç macununu mu sıkmıyor, çamaşır makinesinin içine kek kalıbı mı atmıyor, kapı girişinde duran küçük kilimi çeke çeke götürüp kendi odasına mı sermiyor, peteklere sandalyelere tırmanırken kafayı mı şişirmiyor, oy oy oy :) Bi an bile boş bırakmaya gelmiyor, tehlike saçıyor resmen velet... Çok yoruluyorum ama çok da eğleniyorum onu izlerken, henüz şikayetçi değilim :) Beni en çok yoran ve bezdiren uyku problemi, ki Yazgı'nın durumu benden daha beter, Allah kolaylık versin.

Bakıcı konusundaki temennileriniz için teşekkürler, bakalım kimlerle karşılaşıcaz... İnsan seçmek çok zor ve iyi niyetten maraz doğuyor, bunlar da böyle biline :)

kelin merhemi olsa:)) alp de emiyor hala demi..memeci sıpalar:))
valla canım gündüz de uyumuyor nerdeyse benle aynı uyuyup bu enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum.c.tesi günü beni babasını ve ananesini serdi ..kendi hala oturmamıştı..ben de bu küçükken ya rahat edicem uslu bir çocuk olacak diye bu günleri bekliyordum...ters köşe yaptı..
şimdi ortadan kaybolacak diye ödüm kopuyor..önce herşeyi küvete atıyordu şimdi klozete dadandı ..eline bişey alıp dooru wc ye suyu da seviyor içini karıştırmya çalışırken yakaladım kaçkere..tuvalete de kilit takamam ki..banyoyu açamazsa çamaşır makinsinde hiç bişey bulamazsa tv nin arka girişindeki kabloları oynuyor.. ha bir de mutfak sevdamız var o da ayrı ..

günaydınnnn sbahın köründe uyandı oğlum sonrasında 4-5 sa sonra uyuyakaldık ikimizde ..bugün evdeyiz bakıcımız(annem)afyona termale gitti geçmişe bakıp gelirim

slm millet

dualarımız yeğeninle canım allah şifa versin bir an önce.

bu gün azgınlık günü anlaşılan herkeste dert aynı, biz henüz yürümediğimizden şimdilik idare ediyoruz ama böylesi de zor cuma akşamı öğretmen evine gittik yazlık mekanı açmışlar ama gittiğimizden pek birşey anlamadık küçük beyim hiç durmak istemedi hep kollarından tutup yürütmek zorunda kaldık bir babası bir ben, arkadaşın iki yaşındaki oğlunun arkasından merdiven bile çıktık, keşke yürüse diye düşünüyorum artık yoksa karı koca bel fıtığı olacağız adam zaten sakat omurilik daralması var.
arkadaşlar içinizde sünnet yaptıran varmıydı yakın zamanda biz 22 nsanda yaptırmayı planlıyoruz ama benim hemşire kankam canımı okudu genel anestezi uygularlar bu dönemde olmaz saçmalama diye ama bakıyorum çevremde herkes bezden kurtulmadan hallet diyor kafam fena karıştı, bir taraftan da korkuyorum uyuşturucunun etkisi geçince çok canı yanar mı diye. of napcam ben yaw

bu arada hasta arkadaşlara geçmiş olsun,
gülşan sana da ayrıca allah sabır, kolaylık versin. buralarda çalışan bütün polis arkadaşları da korusun

Bende İklim i klozetin içindeki suyla elini yüzünü yıkarken ve o suyu içerken yakaladım, delirecektim nerdeyse, gözümü üstünden ayırmaya gelmiyor...

Sagolasın canım :)

herkes kaynanadan kaçmaya çalışıyor ben de bile bile tayin isteyeceğim kv nin yanına...Allah sonumu hayır etsin...şimdiki gibi olacaksa yanına gidince de sorun yok ama...elbet her şey değişecek...hayırlısı artık Nihan için katlanmaktan başka çare yok...tabi tayinim çıkarsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…