- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.181
yagmur_26 canim Allah acil sifalar versin...dualarimiz yegeninle, insallah hemen iyilesir.
Merlacim Tugra o dediklerinizi yapmiyor vallabir saniye oturmuyorda ama.
Oyuncaklariyla mesgul genelde...heryer oyuncak evin kresden bir farki yok. Birde yerde kirinti felan gördümü onlari toplar sonrada agzina sokar
Karistirdigi tek dolap mutfak dolabi, onada karistima denemez. Cikolatanin yerini biliyor onu aliyor dolapdan sonrada kaciyor elinden alacagim diye.
ay 41 kere maşallah cnm ne güzeleymen de yerde en ufak bi kırıntı görse alır ama yemeye karşı alerjisi olduğundan ağzına almaz gelir bana getirip verir
Yazgıcan uyku düzeni sütten kesilince oluyo, azıcık daha sabredicez:97:
Yazgı hemen sutten kesermıs Alp"ı
Günaydın demek için biraz geç mi oldu ne ama yine de günaydın:)) biz kalkalı çok olmadı:)) haftasonu herzamanki gibi yorucuydu ben sevmiyorum hiç haftasonlarını mümkünse hiç tatil olmasın
Gülşahcım çok geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum inan ne içmen gerektiğini ama bi doktoru arayıp sorsan en azından, böyle bekleme
Tanya sana da Allah koılaylık versin, işin zor anacım
Keremitonun yaptıklarını sizin bebeler yapmıyo mu kiben de hepsi aynı zaten diye düşünüyodum, bizim tuvalet kağıdı çok uzun zamandır yerinde durmuyor, zaten banyo kapısı da açık durmuyor anlık girip el yıkama zamanlarında hallediyo hemen beyefendi, Aylinin dediği gibi ben de kucağıma aldığım an bu kez diş fırçalığına doğru atlıyo hemen...hee bi de viledayı ele geçirirse yerleri silmeye bayılıyor
ay 41 kere maşallah cnm ne güzeleymen de yerde en ufak bi kırıntı görse alır ama yemeye karşı alerjisi olduğundan ağzına almaz gelir bana getirip verir
Yazgıcan uyku düzeni sütten kesilince oluyo, azıcık daha sabredicez:97:
Yazgı hemen sutten kesermıs Alp"ı
Merolayn galiba hepsi yapmıyo bunları bi bizimkiler kuduruk anacım,eşim sürekli dur daha bu başlangıç deyip daha da sinir ediyor beni ve artık kavgalarımız benim Kero ya dişlerimi sıkıp biraz bağırmam ve eşimin de bana daha çok bağırıp "bağırma" demesiyle olmaya başladı, be adam sen benden daha çok bağırıyorsun çocuk senden korkuyor diyorum ama dinlemiyor,offf yorgunum yorgun üstelik tansiyonum 8 e 5,bende bi halt var galiba :26:
benle yattığında az uyanıyor,mesela 3-4 kez.ama yatağına koyduğumda saatbaşı
bildiğim kadarı ile eymen de senle yatıyor.peki sütten kestiğinde yatağını ayırabiliyor musun rahatlıkla?furkan dan vardır bir bilgin.geçen arkadaşım 17 ve 21 yaşındaki tanıdıklarının,gece hala annebaba yanına gittiğini söylediğinden beri dumur oldum.yani ayırmak kolay olmuyor,eziyet oluyormuş.
yok anacım,onu yapamıyorum.kıyamıyorum,ayrıca bu duygunun güzelliğinden de vazgeçemiyorum.
geçen ay doktoru uyumuyor diye Alp e atarax verdi.birgünlük bebeklerde dahi kullanılıyor dedi.
ama ben onu bile içirmeye kıyamadım,şurubu almadım bile.
çok geçmiş olsun canım..acil şifa versin miniğe...Selam arkadaşlar bunları yazarken ellerim titriuyor göz yaşlarımı tutamıyorum... Ne olur benim yigenim için dua edin. daha o çok küüçük 7 aylık ve hastanede 1 haftadır gözetim altında bu gün yoğum bakıma aldılar....
neden diye soracaksanız havale geçridi ve bunu 3 sefer tekrarladı şuanda arada nöbet geçirmiş gibi oluyor intahap kanına bulaşmış... yarım öylece uyuyor kardeşim ferişan ...dualarını bekliyorum....
bu arada Ankarada yada istanbulda bildiğiniz dalında en iyi doktor varmı? çocuk doktoru Ensefanit diye bir hastalık.mışişşşş
haberlerinizi bekliyorum dualarınızla birlikte
o daha çok küçük bir MELEK.....
sağol canım:)Günaydın demek için biraz geç mi oldu ne ama yine de günaydın:)) biz kalkalı çok olmadı:)) haftasonu herzamanki gibi yorucuydu ben sevmiyorum hiç haftasonlarını mümkünse hiç tatil olmasın
Gülşahcım çok geçmiş olsun cnm, hiç bilmiyorum inan ne içmen gerektiğini ama bi doktoru arayıp sorsan en azından, böyle bekleme
Tanya sana da Allah koılaylık versin, işin zor anacım
Keremitonun yaptıklarını sizin bebeler yapmıyo mu kiben de hepsi aynı zaten diye düşünüyodum, bizim tuvalet kağıdı çok uzun zamandır yerinde durmuyor, zaten banyo kapısı da açık durmuyor anlık girip el yıkama zamanlarında hallediyo hemen beyefendi, Aylinin dediği gibi ben de kucağıma aldığım an bu kez diş fırçalığına doğru atlıyo hemen...hee bi de viledayı ele geçirirse yerleri silmeye bayılıyor
günaydın
uykusuzluktan artık iyiden iyiye sıyırmış,bazı bazı kısmi hafıza kaybı yaşayan,bazı bazı konuşma bozuklukları ile yaşayan,sinir sistemi altüst olmuş bir anne olarak sizlere soruyorum:
BU ÇOCUK NEZAMAN KESİNTİSİZ UYUYACAK,NEZAMAN BİR DÜZENİ OLACAK?
ayrıca beyefendi durmuyor,bir saniye dötü yer görmüyor
ayrıca sanırım ben yavaştan cozutuyorum.Alp için,geleceği için,şuan için yani genel olarak hayatı için kaygılarım bitmiyor.olası her durumu düşünüyor,kendime dert ediyorum.Allahallah,ben böyle bir hatun değildim yaa
azıcık geçmişe bakayım.
yok artık 17 ve 21 yaş mı kamera şakası olmalı bu..
zamanı gelince ayrılacağı hususunda umutluyum, Furkanı ben yanımda yatırmıyordum, odamızda uyudu 5 yaşına kadar ama kendi yatağındaydı, sadece ayda bi falan yanıma alıyodum çok seviyodu öyle yatmayı..çok zor olmadı odasına geçmesi,kreşe başlayınca kendiliğinden istedi zaten, eymen de azıcık büyüse abisi ile yatmayı isteyecek diye ümitliyim
işin gerçeği ben koca kişisiyle yatmak istemediğim için en çok eyoyu yanımda yatırıyorum siz dilerseniz o denli yapışık ikiz olmayın:))
gece mi? uyku mu? o da ne? son 1 yıldır kesintisiz4 saat uyumadım..zmbi kadrosunu aldım anlayacağın..
ağır kanlı filan derken şimdi de dediğin gibi yerinde 1 dk durmuyor yemiyor da bonuna takıldı kaldı kafası..kıpır kıpr..
canım o paranoyalardan var nerdeyse hepimiz de soğukkanlı olup düşünmemek gerek kötü şeyleri..iyi düşünelim iyi olsun:)
:)) senin sınavlar nasıl geçti cnm? ne okuyosun?
kelin merhemi olsa:)) alp de emiyor hala demi..memeci sıpalar:))bende aynen bu tepkiyi verdim,yok artık dedim.ama gerçekten öyleymiş.
yani evet Meral,bende Alp le yatmaktan hoşnut değilim.ha bir gerçekki,onla uyumak,sarmaşdolaş,koynumda uyması çok güzel.ama ilerisi için korkuyorum işte.her gece yatağına koyuyorum,sabaha karşı uykusuzluktan,sinirden pes edip yanıma alıyorum.
off ya of,kafayı yiyeceğim.
neden böyle bunlar?hergünde değil ya,ayda 3-5 kez kesintisiz uyusa razıyım.bizimki doğdu kıpır kıpır,halada kıpır kıpır
gözün aydın canım:))
Allah razı olsun Dualarınızı eksik etmeyin Yeter..... Rabbim inşallah sabrını verir ne olur Ardkaşlar herkez dua etsin Küçükk Meleğime.. Bir an önce Atlatsın bu Haastalığııııı
benimde yarum var içim çok açıyor kardeşimee....
Sagolasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?