- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #107.221
aynı mert, bende anlamadım gece çok rüya görüyor olabilirler,mert gece 4 te uyandı 6 da zor uyuttum ne derdi vardı anlamadım en son bağırdım yeter artık yatıyoruz diye ağlamaya başladı sonra sarılıp uyuduk birlikteAylincim keyfin yerine gelsin gül diye yazdım zaten, seni güldürebildiğim için mutluyum :)))
Şaka bir yana kızlar, ben evde banyo-wc gibi yerlerin kapılarını hep kapalı tutuyorum ama eşim çok dikkatsiz bu konuda, sadece koridorda ve ben varken mutfakta gezebiliyor İklim, banyonun kapısını açık görünce dalmış içeri bir güzel, klozetin kapağını da açmayı başarıyor zaten, eşimde oturma odasında uzanmış tv izliyor, güya çocuk ona emanet, kavga-kıyamet koptu tabi bu olayın üstüne..
Birde benim anlayamadığım bir konu var, anlayan bana da anlatsın, İklim cadısı gündüz uykusunda üzerini hiç açmıyor, hatta battaniyeye sarınıp uyuyor ama gece sabaha kadar onun üstünü örtmekten yorgun düşüyorum, gece ne oluyorda istemiyorlar yorganı bu bebeler anlamadım, ayakları havada uyuyor zilli, ben yorganı örtmeyeyim diye :))
]bu çocuklardan gözünü ayırmyacan anacım 2dk geçmişe bakem dedim çöpten salatalık kabuğu almış onu yiyomuşşşşşş sonra ben alcam elinden diye koşmya başladı snki düzgün yürüyomuş gibi ,düştü kafasını çarptı sonunda gülerek kaçıyo benden
1 haftada 8 kilo muway anam way, ama o lahana çorbasını içmektense aç yaşamayı tercih ederim:120:
hoşgeldin canım iyi olmuş değişiklik oldu sizedeselammmmm
nasılsınız canlarım çok özledim sizi herkes iyidir inşallah bu sabah itibariyle kv ler yuvamdan ayrıldı bunun vermiş olduğu şu şekilde bi his var içimde
herşey yolunda gitti çok şükür havanın güzel olduğu hergün gezdik evde fazla zaman geçirmedik tabii eşimde evdeydi sanırım bu sebeblerinde etkisi var sorunsuz geçti 10gün hatta gezip tozduğum anlar güzeldi
serhan dedesiyle iyi anlaştı fakat babaanneye ısınamadı bi türlü ne kucağına gitmek istedi ne yüzüne baktı her sevme girişiminde ağladı hatta ona bağırdı birkezde suratının ortasına tokadı yapıştırdı çok üzüldümaaa oğlum ne ayıp hiç babaanneye vurulurmu derkenki yüz ifadem
şaka bi yana hiç yıldızları barışmadı
onun dışında hala yürümüyoruz ama çenemiz düştü artık net bi şekilde anne dede bana ve indatt diyo gol gel ııhh arada da nara atıyo birşey söyleyince bazen hıh bazende neyy diyo her oyunu çok çabuk kapıyo birşeyi bi iki kez göstermek yeterli artık sinirlendiğinde eeehhh diye bağırıp elini kaldırıyo sıpa daha benzeri şeyler uykuları düzelir gibi artık gündüz iki kez 5 saate yakın uyuyor gecede yine mama için uyanıyo onun dışında sabah en geç 7 de ayaktayız
çok uzatmışım şimdilik bukadar yeter ara ara yine anlatırım olan biteni
özlemişim sizi yaa hemde çoookkk
ben bi kaşık bile içememiştim şahsen ama tabi damak tadları da değişiyo bi dene istersen, dediğin gibi bi öğünde içersin bu tarz şok diyetler iyi olmuyo zaten
Canım o bir haftada verdiğin sekiz kiloyu bir haftada geride alırsın önemli olan kalıcı kilo vermek
selammmmm
nasılsınız canlarım çok özledim sizi herkes iyidir inşallah bu sabah itibariyle kv ler yuvamdan ayrıldı bunun vermiş olduğu şu şekilde bi his var içimde
herşey yolunda gitti çok şükür havanın güzel olduğu hergün gezdik evde fazla zaman geçirmedik tabii eşimde evdeydi sanırım bu sebeblerinde etkisi var sorunsuz geçti 10gün hatta gezip tozduğum anlar güzeldi
serhan dedesiyle iyi anlaştı fakat babaanneye ısınamadı bi türlü ne kucağına gitmek istedi ne yüzüne baktı her sevme girişiminde ağladı hatta ona bağırdı birkezde suratının ortasına tokadı yapıştırdı çok üzüldümaaa oğlum ne ayıp hiç babaanneye vurulurmu derkenki yüz ifadem
onun dışında hala yürümüyoruz ama çenemiz düştü artık net bi şekilde anne dede bana ve indatt diyo gol gel ııhh arada da nara atıyo birşey söyleyince bazen hıh bazende neyy diyo her oyunu çok çabuk kapıyo birşeyi bi iki kez göstermek yeterli artık sinirlendiğinde eeehhh diye bağırıp elini kaldırıyo sıpa daha benzeri şeyler uykuları düzelir gibi artık gündüz iki kez 5 saate yakın uyuyor gecede yine mama için uyanıyo onun dışında sabah en geç 7 de ayaktayız
ay çok güldüm Mert'eaynı mert, bende anlamadım gece çok rüya görüyor olabilirler,mert gece 4 te uyandı 6 da zor uyuttum ne derdi vardı anlamadım en son bağırdım yeter artık yatıyoruz diye ağlamaya başladı sonra sarılıp uyuduk birlikteona bağırınca kendimden nefret ediyorum çok masum sabah uyanınca boynuma bi sarılışı vardıki çok utandım gerçekten
]yerim ben onu mertte benden kaçıp yasak bi iş yapacağı zaman ağzıyla ya lak lak diye ses çıkarır yada tırrrr diye tırlaya tırlaya dolaşır,ardından gözümüzün içine baka baka yapacağını yapar.
gözün aydın canım:))selammmmm
yaa canlar dedim ki bugün değişik bişey olsun,Alp e ezogelin çorbası yapayım.
ama daha önce hiç yapmışlığım yok.lezzetli mi,güzel bişey miki?
etobur MERAL.
şaka biryana bende asla içemem öyle şeyler.yok lahana çorbası,yok maydonoz suyu,böhhh:120:
kaldıki normalde bile çok sebze yiyen bir insan değilim.
yaa canlar dedim ki bugün değişik bişey olsun,Alp e ezogelin çorbası yapayım.
ama daha önce hiç yapmışlığım yok.lezzetli mi,güzel bişey miki?
ben cok severimnasıl yapacaksın?
sadece etobur olsam yine iyi, aynı zamanda hamurişiobur,tatlıobur,aburcuburobur:)) ama faydalı şeyler yok malesef, ben de biliyosun senin gibi pek sebze yemeyenlerdenim, hatta meyve de(
yani cnm tat olarak bence mercimekten çok ta farklı olmuyor ama sebzeleriyle falan daha vitaminli olur diye düşünüyorum, yap bence..mercimek seviyosa bunu da sever
denerim bir...kapuska gibi olursa içerim belki...evet iyi olmuyor beni cezbeden incelmesi oldu ...
haklısın canım ama ben pek iştahlıyımdır zor olacak versem bile koruması zor olacak ama sünnettir deyip az yemeye odaklarsam kendimi belki alışabilirim sağlıklı beslenmeye...
senin de gözün aydın canım:))
ay çok güldüm Mert'e
Nihan da son zamanlarda çişini söylüyor.çiş deyip bezini tutuyor...ama yaptıktan sonrabir işe yaramıyor yani...ve soru sorunca evet ya da hayır şeklinde başını sallıyor...ki refleks değil doğru cevaplar veriyor her defasında...arada evet de diyor:))
sadece etobur olsam yine iyi, aynı zamanda hamurişiobur,tatlıobur,aburcuburobur:)) ama faydalı şeyler yok malesef, ben de biliyosun senin gibi pek sebze yemeyenlerdenim, hatta meyve de(
yani cnm tat olarak bence mercimekten çok ta farklı olmuyor ama sebzeleriyle falan daha vitaminli olur diye düşünüyorum, yap bence..mercimek seviyosa bunu da sever
mercimek deyince aklıma geldi...Nihan sevmiyor mercimeği...geçende bir arkadaşım tavuk suyuna yapmıştı mercimeği bizimki bayıla bayıla içti....sonra ben yaptım aynı şekilde içmedibeğenmedi galiba ama o çorbada bariz tavuk kokusu vardı benim haşladığımsa pek yağlı değildi mercimeği koyunca kokusu gitmişti...ondan yemedi sanırım çünkü tavuk hstası Nihan:))
hoşgeldin canım iyi olmuş değişiklik oldu sizede
bu arada lahana suyunu ben bekarken bir hafta detoks olarak denemiştim 3 kilo vermiştim ama yağ değildi, vücutta biriken sular ve zararlı maddelerdi kaybettiğim,ama iyi gelmişti yinede, bir hafta iki öğün içmiştim ben sabah ve akşam, öğlen yemek yiyodum
hadi gözünaydın Seyhancım:)) biz gelinlere de hiç yaranılmıyo hee
denerim bir...kapuska gibi olursa içerim belki...evet iyi olmuyor beni cezbeden incelmesi oldu ...
haklısın canım ama ben pek iştahlıyımdır zor olacak versem bile koruması zor olacak ama sünnettir deyip az yemeye odaklarsam kendimi belki alışabilirim sağlıklı beslenmeye...
senin de gözün aydın canım:))
ay çok güldüm Mert'e
Nihan da son zamanlarda çişini söylüyor.çiş deyip bezini tutuyor...ama yaptıktan sonrabir işe yaramıyor yani...ve soru sorunca evet ya da hayır şeklinde başını sallıyor...ki refleks değil doğru cevaplar veriyor her defasında...arada evet de diyor:))
gözün aydın canım:))
serhan paşaya da maşallahhnazar değmesin..
ben cok severimnasıl yapacaksın?
yapayım bari,tarifi netten buldum,umarım güzel olur.
yaa aynen beni tarif etmişsin.bu dediklerini deli gibi yiyorum.haa eski kiloma indim mi,indim.ama bu göbek çevresi feciiiiiii:44:ve ben eritmeye çalışmak yerine löp löp yiyorum sürekli
bu arada Alp te tatlıyı seviyor,sütlü ve çikolatalılara özellikle,anası kılıklı.
bilmediği şey var mı acaba...tam konuşmasından korkuyorum neler yumurtlayacak diye....oyy maaşallah nihana evet demeyi biliyor demek
yazgı ezogelin çorbasına bayılırım benmercimek çorbasına çok benziyo tadı zaten
way way way nihana da bak hele:)) yemek te seçiyolar ya şimdiden, kıyafetlerini de kendileri seçmeleri yakındır:)) İklim seçmeye başlamıştı bile yanılmıyorsam
way way way nihana da bak hele:)) yemek te seçiyolar ya şimdiden, kıyafetlerini de kendileri seçmeleri yakındır:)) İklim seçmeye başlamıştı bile yanılmıyorsam
Ezogelin Çorbası | Oktay Usta Yemek Tarifleri
bu tarifi yapacağım,ama ben birde kıyma katacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?