Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en kötü sonuclar benim ki herhalde simdi tekrar inceledim de yas riski: 1:482, down riski bulgusu24 ,trisomie 18-risiko61 off of sonucunda da en yüksek risiko diyoo
Merhaba kızlar
İki gündür çok yoğunum, giremedim bir türlü bir merhaba demek istedim
yeni gelişmeler ve güzel haberler varmı kız sayısı arttımı en son 4 tü :)
3 lüyü kendi doktorum da yaptırmadım ben, başka hastanede yaptırdım, kendi doktorum bana 3 lü yapmayacağını direk amniyosentez yapacağını söylemişti... 3 lü testin sonucunu gösterdiğim doktor amniyosenteze gerek yok dedi ama içim rahat olsun dersen yaptır dedi..
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
çok güzeller yaaa Allahım giydirmeyi nasip etsin ...:Saruboceq:
Cinsiyet belliolsun bende alıcam bugün eşim izinli bana tlf açtı cinsiyet için doktor bisey dedi mi diye bende 10 ekimde dedim kontrol oda çok güzel bebek kıyafetleri gördüm alasım geldi dedi....
en kötü sonuclar benim ki herhalde simdi tekrar inceledim de yas riski: 1:482, down riski bulgusu24 ,trisomie 18-risiko61 off of sonucunda da en yüksek risiko diyoo
canım benim inş.sonuçlarımız iyi çıkar test sonucunda yeşil,sarı,pembe renkli tablo var orda yaş üzerinde kalın uzun çizgi var o çizgi sende hangi renkte bitiyor
çok güzeller yaaa Allahım giydirmeyi nasip etsin ...:Saruboceq:
Cinsiyet belliolsun bende alıcam bugün eşim izinli bana tlf açtı cinsiyet için doktor bisey dedi mi diye bende 10 ekimde dedim kontrol oda çok güzel bebek kıyafetleri gördüm alasım geldi dedi....
canım çok sağol ,inşallah sende kısa zamanda öğrenirsin,10 ekimede az kaldı aslında bu gün bebek şekerlerine ,kapı süslerine sepetlere falan,,şeker yaptırmak çok pahalı yaa,sanırım ben kendim yapıcam bişeyler....eşinin hevesli olmasıda çok güzel....
canım benim sonuçlarımda pek iç açıcı değil doktorun biri ense kalınlığını 3 diğeri 4 ölçtü kan testlerimde yaş riskim 1:895 down ikili testim 1:65 kombine risk1:50 trisomy1:50 çıktı banada doktor bu sonuçlara göre mutlaka amniyosentez yapmalıyız dedi...
canım benim sonuçlarımda pek iç açıcı değil doktorun biri ense kalınlığını 3 diğeri 4 ölçtü kan testlerimde yaş riskim 1:895 down ikili testim 1:65 kombine risk1:50 trisomy1:50 çıktı banada doktor bu sonuçlara göre mutlaka amniyosentez yapmalıyız dedi...
banada sali günü erken tani testi yapilcak bebegin esinden parca alcaklar.amniyosentez icin 16.haftayi beklemek cerekiyo bu arada bebekte büyüyo sonuclarini bekleyene kadar falan bebegi artik anne hissediyo o zamanlarda sonuc kötü cikarsa ne kadar erken alinirsa o kadar iyiymis doktor öyle dedi
Seifeemre canım ablamınkini de öğrendim 1:415 miş bu durumda yapıldı aminosentez yaş 32 idi.Bhcg:48,3 çıkmıştı ve aminosentezle de onaylarak erkek yeğenim olucak sınırdaymış tamda ..Soner bey yapmıştı aminosentezi
Canım Zeliş sen ne karar verdin?
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okudum da bugün neredeyse hiç güzel haber yok. Umarım amniyosentez sonuçlarında bebeklerinizin sağlıklarında herhangi bir problem olmadığını öğrenirsiniz de hepimizi sevinirirsiniz.
Seifeemre canım ablamınkini de öğrendim 1:415 miş bu durumda yapıldı aminosentez yaş 32 idi.Bhcg:48,3 çıkmıştı ve aminosentezle de onaylarak erkek yeğenim olucak sınırdaymış tamda ..Soner bey yapmıştı aminosentezi
canım biz amniyosentez için bayramdan sonrayı bekliyoruz o zaman 16 haftalık oluyoruz eşim sonuç ne çıkarsa çıksın doğurmam taraftarı bende galiba ne olursa olsun doğuracam gibi geliyor bana ama çıkan sonuçtaki ruh halim nasıl olur bilemem Rabbim kimseye zor kararlar verdirmesin inşallah...