- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.081
kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm
kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm
Elbiseye bayıldım. Ben de dün bayramda giymek için LCW'den bir elbise bir de beyaz gömlek aldım ve çok içime sindiler.
aman bencede hurafelere inanma yaa kestir gitsin okul açılınca ne olca bakımsız saçlarla doğumada çok var yinede sen bilirsinSaçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.
valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:
Edebiyatçı nasıllar? Anlatsana... Elbisenin boyu nasıl? Rengi nasıl? Kol boyu nerede? Gömlek nasıl? Hadi anlat anlat...:dance::dance:
Anlatmak yerine göstereyim mi? kaydirigubbakcemile3
Suna bakin Kizlar kisin giymek icin ne kadar güzel demi?
Ben cok begendim...
Tamda Kisa göbeklerimiz bu kadar olur herhalde...
Göster göster ama web sense e takılırsa ne yapacagım?
Ne kadara aldın?
Aynılarını biz de alıp giyebilir miyiz?
Doktorun kim? Hangi hastane?
Allah hepimize hayırlısını versin kardeş dur bakalım... Vardır bir hayır...
Sen sıkma canını:teselli:
aman bencede hurafelere inanma yaa kestir gitsin okul açılınca ne olca bakımsız saçlarla doğumada çok var yinede sen bilirsin
canım benim yaa allah yardımcın olsun dua edelim inş herşey yolunda gider ama bence bi yerlere vere biliyosan sadaka ver allah onun hürmetine sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder ablam öle yaptı ensesi kalın çıktı down sendromlu dedi dr oda bizde elimizden geleni yaptık 123 tane yasin okuduk bide sadaka verdi 313 tanede ayetel kürsü neyse bidahaki gididşinde hiç bişey yok herşey normale dönmüş allah o okunan duaları hürmetine belki dualarımızı kabul etti çok şükür inş seninde öle olur
skorpion74, SnowWhiteQueen, taburcu hoşgeldiniz sizlerde nasılsınız?
skorpion74, SnowWhiteQueen, taburcu hoşgeldiniz sizlerde nasılsınız?
yarın nasipse 15.haftama girecem,.amaa halaa tık yok.hissedemedim.mafoldumben mafoldumben
valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:
Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?