2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben öremem ki:hulya:ama annem acaip ii becerio o işleri.fakat gerçekten erkekse ne örülürkiCADIARZUbi mavi bi beyaz bide sarı yelek tmm.halbuki kızlara robalı boncuk islemeli ne gzl örnekler var:ecrin_bebek:

ben gecen aylarda yelek yapmıştım iş arkadaşımın bebeğine de yapmıştım çok beğenmişlerdi örneğide[
http://img299.imageshack.us/img299/4888/89004600117120270073823ei5.jpg
hatta bunu renkli iplisinden yaptım akıllı ip diyorlar ....
/FONT]

Ben de mağazaları falan gördükçe, kız mı doğursaydım diyorum.
Canım oğlum, sağlıkla gelsin, ne ciciler alacağım ona.

eet yhaa erkek bebeki gzl giydirmek çok zor iş.ama ufacık şişme eleklere ve askılı tulumlara bayılıom ben gömlek süveterle çok yakısıo ama bebek rahat edermi gömlekle şimdiden bilemiom.olsun bakacaz çaresine artık dediin gibi onlar sağlıklı olsun yeterki

eğer yapabilirsen yasin okurum senin için 20 tane falan gerisinide bilenler okusun burda yada çevrende varsa dağıtsan okunur yani zor değil aslında birleşsek bütün herkes için okusak ii olurda

NE İÇİNDİ BU OKUNACKA DUALR GEÇMİŞİ OKUMAYA FIRSATIM YOK ARADA BİR GİRİP GÖZATIP KAÇIYORUM İŞLER ÇOK YOĞUN

valla eğer erkek olursa daha giydirmediğim yelekler var onları giydirecem zaten örgüyü fazla sevmiyom ama kız olursa yenniden herşey alınması lazım
ev içinde giyiririmde oğlumdan kalanları ama gezmelik cicşler alama lazım kız olursa
bide nisana geliyo doğum ee malum adana sıcak memelket fzla giydirilmiyor anca seneye

NE İÇİNDİ BU OKUNACKA DUALR GEÇMİŞİ OKUMAYA FIRSATIM YOK ARADA BİR GİRİP GÖZATIP KAÇIYORUM İŞLER ÇOK YOĞUN

testleri kötü çıkanlar varya onlar için okuyalım dedim ama ben elimden geldiği kadar okurum artık skorpion a dedim 123 tane okuyalım diye ama ben hepsini okuyamama dedi yardım edrim dedim

MELEK

Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.

Bebek :

- Allah'ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

- Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım.

- Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir.

- Allah'ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım

bilemiyorum.

- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

- Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim?

- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu

Allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.

- Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?

- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin..

çok tatlı bişeymiş çanım ama ben oğlum varken pek öremem,kıskanlık yaşıyor biraz,yanında bebeğe bişey alamıyorum,kızıyor...

Kıyamam ben ona yeğenimde öyleydi ama alıştı sonradan ablam yanında yapıyor bazen gerçi bizimkisi pek izin vermiyor da oyun daha çok istiyor.Şimdi doğum izninde ablam devamlı peşinde...O uyuduktan sonra yapıyor ...

şimdiden başladı kıskançlıklarımız,doğunça napıçam hiç bilmiyorum,gerçi çok istekli oluyor bazen ama bişey alınmaya sıra geldimi,kızmaya başlıyor,hep ona alıyorsun bana almıyorsun diye?inşallah benim oğlumda çabuk alışır kardeşine,

testleri kötü çıkanlar varya onlar için okuyalım dedim ama ben elimden geldiği kadar okurum artık skorpion a dedim 123 tane okuyalım diye ama ben hepsini okuyamama dedi yardım edrim dedim

anladımc anım bugün ço kyorgunum ama pazar günü eşimi görmeye gideceğim geliboluya asker de kendileri :) yolda giderken ban sayı verin o kdar okumaya çalışırı size de haber veririm sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…