- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.121
ya ben öremem ki:hulya:ama annem acaip ii becerio o işleri.fakat gerçekten erkekse ne örülürkiCADIARZUbi mavi bi beyaz bide sarı yelek tmm.halbuki kızlara robalı boncuk islemeli ne gzl örnekler var:ecrin_bebek:
ben gecen aylarda yelek yapmıştım iş arkadaşımın bebeğine de yapmıştım çok beğenmişlerdi örneğide[
http://img299.imageshack.us/img299/4888/89004600117120270073823ei5.jpg
hatta bunu renkli iplisinden yaptım akıllı ip diyorlar ....
/FONT]
ben gecen aylarda yelek yapmıştım iş arkadaşımın bebeğine de yapmıştım çok beğenmişlerdi örneğide[
http://img299.imageshack.us/img299/4888/89004600117120270073823ei5.jpg
hatta bunu renkli iplisinden yaptım akıllı ip diyorlar ....
/FONT]
Ben de mağazaları falan gördükçe, kız mı doğursaydım diyorum.
Canım oğlum, sağlıkla gelsin, ne ciciler alacağım ona.
yaa resimleri tam ekran göstermek istiyorum nasıl yapıyorduk unuttummm
eğer yapabilirsen yasin okurum senin için 20 tane falan gerisinide bilenler okusun burda yada çevrende varsa dağıtsan okunur yani zor değil aslında birleşsek bütün herkes için okusak ii olurda
NE İÇİNDİ BU OKUNACKA DUALR GEÇMİŞİ OKUMAYA FIRSATIM YOK ARADA BİR GİRİP GÖZATIP KAÇIYORUM İŞLER ÇOK YOĞUN
çok tatlı bişeymiş çanım ama ben oğlum varken pek öremem,kıskanlık yaşıyor biraz,yanında bebeğe bişey alamıyorum,kızıyor...
Kıyamam ben ona yeğenimde öyleydi ama alıştı sonradan ablam yanında yapıyor bazen gerçi bizimkisi pek izin vermiyor da oyun daha çok istiyor.Şimdi doğum izninde ablam devamlı peşinde...O uyuduktan sonra yapıyor ...
testleri kötü çıkanlar varya onlar için okuyalım dedim ama ben elimden geldiği kadar okurum artık skorpion a dedim 123 tane okuyalım diye ama ben hepsini okuyamama dedi yardım edrim dedim
kızlar ben çok uzun bir süredir hiç ağlamamıştım ama az önçe oturdum iyie ağladım uzun süredir ik defa,sebeb biraz saçmaydı ama geçti,,,,
NE GÜSEL İŞTE RAHATLAMIŞSINDIR BENDE SABAH ŞU RAMAZAN BAYRAMI MUHABBETİ İLE İYYİCE AĞLAMIŞTIM :):):): :lepi:
anladımc anım bugün ço kyorgunum ama pazar günü eşimi görmeye gideceğim geliboluya asker de kendileri :) yolda giderken ban sayı verin o kdar okumaya çalışırı size de haber veririm sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?