• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MELEK

Doğacak çocuk doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür.

Bebek :

- Allah'ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

- Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım. Nasıl iletişim kuracağım.

- Senin için yarattığım melek, o sana sabırla onların dilini öğretecektir.

- Allah'ım dünyada duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım

bilemiyorum.

- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

- Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim?

- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken Melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu

Allah'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar.

- Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne?

- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin..
canımcım bunu daha önce okumuştum.ama her okuduğumda acayip duygulanıyorummafoldumben mafoldumben

şimdiden başladı kıskançlıklarımız,doğunça napıçam hiç bilmiyorum,gerçi çok istekli oluyor bazen ama bişey alınmaya sıra geldimi,kızmaya başlıyor,hep ona alıyorsun bana almıyorsun diye?inşallah benim oğlumda çabuk alışır kardeşine,

benimki haiç kıskanmıyo ama kendi eşyalarınıda vermiyo mesela akülü arabama ben binerim onada bisiklet alırız diyo hiç kıskançlık yok şimdilik bende doğduktan sonra ne yapacam bilmiyorum karyolasında yatıyo evin ayrı bi odası de yok nasıl olcak nerde yatıracem hiç bilmiyorum

arkadaşlar aranızda amniyosentez hakkında fikri olan var mı? doktor ban yaptır diyor. 1:243 çıkmış bir değer. sizinkiler nasıldı

Selkie'cim canım yaa bence gereksiz filan değil bazen insanı delirtiyolar gerçekten...senin birikim birden patlamış bence
Sahi unuttum sormayı eşin arabayla ilgili bişi dedimi???

anladımc anım bugün ço kyorgunum ama pazar günü eşimi görmeye gideceğim geliboluya asker de kendileri :) yolda giderken ban sayı verin o kdar okumaya çalışırı size de haber veririm sonuçları
sayı yok ama ne kadar okuybşlisen oku canum allah rızası için valla yazık ya çok zor bi durum
kızlar ben çok uzun bir süredir hiç ağlamamıştım ama az önçe oturdum iyie ağladım uzun süredir ik defa,sebeb biraz saçmaydı ama geçti,,,,
hormonlar değişiyo yaa normal böle şeyler en ufak şeylere ağlıyoruz
NE GÜSEL İŞTE RAHATLAMIŞSINDIR BENDE SABAH ŞU RAMAZAN BAYRAMI MUHABBETİ İLE İYYİCE AĞLAMIŞTIM :):):): :lepi:
bend ebaya ağladım sabah
rahatladım vallahi,gitmek istemiyorum diye çoçuk gibi oturdum ğadım ama rahatladım,,sebeb azıçık saçma demi,birde eşime kızmıştım,telefonda benim sinirlerimi bozduda,

ii olur yaa biraz açılırsın canım gez dolaş eğlen kimseyi kafana takma yazık eşinelede aryı bozma değmez onlar için

arkadaşlar aranızda amniyosentez hakkında fikri olan var mı? doktor ban yaptır diyor. 1:243 çıkmış bir değer. sizinkiler nasıldı

slm bana sali günü CVS yapilicak.amniyosentezden bir önce yapilabilen islem erken tani koyma.karnimdan igne yardimiyla bebegin esinden parca alacaklar.16. haftaya kadar beklemeye gerek yok dedi doktorum

canlarım yaa sabahtan beri iş yerimde bir telaş bir koşuşturma hiç bir yazdığınızdan haberim yok...
dahada fırsat bulup giremeyebilirim o sebeple şimdiden bütün bayramlarımızın şeker tadında geçmesini ve bebişlerimizle musmutluuuuu nice bayramlar geçirmemizi diliyorum bu ilk bayramımızda şıııkkk sevimli ve nazlı olucaz haha öpüyorum kocaman kocaman hepinizi...

canlarım yaa sabahtan beri iş yerimde bir telaş bir koşuşturma hiç bir yazdığınızdan haberim yok...
dahada fırsat bulup giremeyebilirim o sebeple şimdiden bütün bayramlarımızın şeker tadında geçmesini ve bebişlerimizle musmutluuuuu nice bayramlar geçirmemizi diliyorum bu ilk bayramımızda şıııkkk sevimli ve nazlı olucaz haha öpüyorum kocaman kocaman hepinizi...

Sağol Canım Sanada İyi Bayramlar...
Kolay gelsin...
opuyorumnanaktan

ARkadaşlar herkese ii bayramlar diliyorum bebiklerinizle ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirirsiniz :)

canımcım sanada hayırlı bayramlar:1hug:

Back
X